سلام کسی اینجا tomb raider تا آخر رفته من کمک لازم دارم اونجا که باید چهار تا کلید رو به دست بیاری تا در پایین باز بشه کلید آبی و قرمز کجاست؟![]()
سلام کسی اینجا tomb raider تا آخر رفته من کمک لازم دارم اونجا که باید چهار تا کلید رو به دست بیاری تا در پایین باز بشه کلید آبی و قرمز کجاست؟![]()
سلام
در مرحلهء سوم Level 03: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از بازشدن درب تونل زير آب بايد چه كار كرد؟
Lara Croft Tomb Raider: Anniversary
سلام
راهنمایی این قسمت خیلی مشکله
فقط باید 4 تا دستگیره رو بکشی تا 4 تا در باز بشه
هر دستگیره یک در رو باز میکنه که باید با اون وارد در بشی و کلید رو بدست بیاری
فقط باید کمی دقت کنی چون تو در تو هسا این مرحله
همه رو هم باید با پرش انجام بدی .بعضی از قسمت های گوشهای دیوار ستون های هست که با زدن Q اون ستون رو میندازه و راه رو به سمت در ها باز میکنه
بیشتر دقت کن همه جا ها رو مو به مو بگرد
میشه یه عکس از اونجایی که هستی بزاری ؟
قسمتی که ابشار داره رو میگی ؟
اینجا سخت ترین قسمت بازی هست
باید عکس هایی که بیسن دو ستون هست با هم یکسان بشه هر 3 طرف باید عین هم بشه
اینجا رو دیگه خودت باید دست به کار بشی
من پدرم در امد تا این رو رد کنم .هر ستون ستون روبه روش رو حرکت میده
باید طوری تنظیم کنی مثلا عکس روبرو دوتا مجستمه که توی دستشون دوتا ICE PACK هست![]()
باید طوری تنظیم کنی ستون روبروش رو میکشی عکس مورد نظرت با اون عکس تابلو روبرو یکی بشه نه اینکه خودت مستقیم مجستمه رو هل بدی بیاری روی شکل مورد نظر
خلاصه یه جورایی اینجا شانسی هست![]()
نتونستی Savet رو بزار تا بیبینیم میتونم برات ردش کنم یا نه![]()
این هم برای شما دوست عزیز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
دوستان منم بد رقم گیر کردم ، کسی میدونه من چطوریباید برم هر اون طرف هر کاری میکنم با پرش نمیرسه
[/URL]
امیدوارم متوجه شده باشید کجام.
Last edited by marmolak; 07-06-2007 at 08:25.
دوستان منم بد رقم گیر کردم ، هر کاری میکنم نمیتونم بپرم اون طرف ، کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز لطفا عکس رو در یک سایت مثال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اپ کنید
توی این لینک و عکسی که بالا هست چیزی مشخص نیست![]()
End_boy عزيز ممنونم از كمكت .
ولي ميشه يه جاي ديگه آپلود كني ؟
نميتونم دانلود كنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)