تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 585 اولاول ... 131920212223242526273373123523 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 5841

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد كارت گرافيك

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

آقا سری جدید Ati ایران اومده یا نه
    کسی قیمت
    Ati 2600xt
    Ati 2600 Pro
    Ati 2900xt
    رو داره
    اگه اومده!!!

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا گرافیک Gforce x6800 Gxtrem 256mb/256bit xfx دیدم 95 تومن،اگه واقعا بیت ریتش 256 باشه خیلی باحال باید باشه.به نظرتون این قیمت با این کیفیت درسته؟یه وقت تقلبی چیزی نباشه

حـــــرفـه ای Mezzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

آقا گرافیک Gforce x6800 Gxtrem 256mb/256bit xfx دیدم 95 تومن،اگه واقعا بیت ریتش 256 باشه خیلی باحال باید باشه.به نظرتون این قیمت با این کیفیت درسته؟یه وقت تقلبی چیزی نباشه
    فکر نکنم این قیمت باشه... تو سایت خود XFX بگرد ببین مشخصات تطبیق می کنه؟ اگه درست بود بنظر من حتما بگیر.

پروفشنال musa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

با اين مشخصات كاملآ مشكوك هست !
    اگر توجه كنيد XFX از 8600GT فقط دو نمونه توليد كرده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

6

با اين مشخصات كاملآ مشكوك هست !
    اگر توجه كنيد XFX از 8600GT فقط دو نمونه توليد كرده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    musa جان مثل اینکه پست رو دقیق نخوندی . دوستمون منظورش 6800 بود نه 8600 !!! .

فشار زندگی چه کارها که نمیکنه !

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

musa جان مثل اینکه پست رو دقیق نخوندی . دوستمون منظورش 6800 بود نه 8600 !!! .

فشار زندگی چه کارها که نمیکنه !
    با حال بود
    فشار زندگی

داره خودمونی میشه amirpsx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی خونه

پيش فرض

امیدوارم این یکی رو دیگه قفل نکنن
    سلام میکنم خدمت تموم دوستان.من میخوام دو تا کارت گرافیک بخرم .و میتونم تا 150 الا 190 تومن هزینه کنم.کارت گرافیک مورد نظر من اینه.
    بتونه از directx 10 پشتیبانی کنه. و تو بازی هایی مانند سری need for speed و dirt و هر بازی یه دیگه ایی اگه تنظیمات رو رو اخر بزاریم افت فریم نداشته باشه (کند نشه).سیستم من هم اینه.

motherboard:asus m2n32 sli deluxe
    cpu:amd athlon 64bit fx 62
    ram:3*apacer 512 ddr2 bus 800
    خیلی ممنون.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

12

امیدوارم این یکی رو دیگه قفل نکنن
    سلام میکنم خدمت تموم دوستان.من میخوام دو تا کارت گرافیک بخرم .و میتونم تا 150 الا 190 تومن هزینه کنم.کارت گرافیک مورد نظر من اینه.
    بتونه از directx 10 پشتیبانی کنه. و تو بازی هایی مانند سری need for speed و dirt و هر بازی یه دیگه ایی اگه تنظیمات رو رو اخر بزاریم افت فریم نداشته باشه (کند نشه).سیستم من هم اینه.

motherboard:asus m2n32 sli deluxe
    cpu:amd athlon 64bit fx 62
    ram:3*apacer 512 ddr2 bus 800
    خیلی ممنون.
    امیر جان درک میکنم !!! از دیروز تا حالا هر چی تایپیک زدی درشو بستن !!! خب اشتباه از خودت بوده

الان با 175 تومان می تونی یه XFX GEFORCE 8600GT XXX EDATION بگیری که تو همین چند روز 10 تومان ارزون تر

شده . اینو اگه اورش کنی که مثل آب خوردن کم کم 20 تا 30 درصد بدون کولینگ اور میشه راحت

می تونی NFS CARBON که کمه خیلی بازی های سنگین تر رو هم با تنظیمات فول و رزولیشن 768*1024 بازی

کنی . مطمئن باش 95 درصد بازی ها رو با 25FPS به بالا اجرا میکنه . البته یادت باشه باید اساسی اورش کنی .

در مورد اورش هم اصلآ نترس این مدل ساخته شده واسه اورکلاکینگ خفن . البته اگه حرفه ای باشی می تونی یه کم ولتاژ بهش بدی ( از طریق تعویض BIOS ) که دیگه 8600GTS NORMAL هم برات بگیره !!

راستی نگفتی چرا حالا 2 تا می خوای ؟؟؟؟ می خوای SLI کنی !! اگه می خوای SLI کنی بگو !! چون اون وقت قضیه فرق فکوله !!
    Last edited by Mahdi_Moosavi; 21-07-2007 at 10:07.

داره خودمونی میشه amirpsx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی خونه

پيش فرض

ای ولدستت بی بلا mahdi_moosavi من تا الان خیلی کارت گرافیک عوض کردم ولی از هیچ کدوم راضی نبودم
    واقعا ادمو کفری میکنه 200 تا 300 تومن خرج کارت گرافیک بکنی .بعدشم نتونی درست و حسابی بشینی
    موست وانتد رو بازی کنی.فقط برا شوتیدن خوبه البته من هم زیاد تو خرید کارت گرافیک ماهر نیستم .خوب بگذریممهدی جون این مدلی که پیشنهاد کردی چه طوریه مشخصاتش چه جوریاست .میخوام طوری باشه که بتونی تو حالت sli بازی هایی مثل ماتریکس:path of neo اگه رو رزولوشن 1024*768 بزاریم و جزیات صحنه
    (level detail ) رو روی 10 بزاریم حداقل با fps:60 اجرا بشه .در مورد کارت گرافیک های ati سری rx مثلا x1300
    نظرت چیه چه مدلی رو پیشنهاد میکنی

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

ای ولدستت بی بلا mahdi_moosavi من تا الان خیلی کارت گرافیک عوض کردم ولی از هیچ کدوم راضی نبودم
    واقعا ادمو کفری میکنه 200 تا 300 تومن خرج کارت گرافیک بکنی .بعدشم نتونی درست و حسابی بشینی
    موست وانتد رو بازی کنی.فقط برا شوتیدن خوبه البته من هم زیاد تو خرید کارت گرافیک ماهر نیستم .خوب بگذریممهدی جون این مدلی که پیشنهاد کردی چه طوریه مشخصاتش چه جوریاست .میخوام طوری باشه که بتونی تو حالت sli بازی هایی مثل ماتریکس:path of neo اگه رو رزولوشن 1024*768 بزاریم و جزیات صحنه
    (level detail ) رو روی 10 بزاریم حداقل با fps:60 اجرا بشه .در مورد کارت گرافیک های ati سری rx مثلا x1300
    نظرت چیه چه مدلی رو پیشنهاد میکنی
    امیر جان در مورد کارت های ATI زیاد اطلاع ندارم . هر وقت واسه کسی خریدم طرف کلی نفرینمون کرد واسه

همین دیگه الان 1 ساله اصلآ دنبالش نرفتم . ولی این X1300 که خیلی ضعیفه !! قیمتش هم بین 80 تا 90 تومانه .

ولی انتظاری که شما از کارت گرافیک داری با 200 تومان حل نمیشه . شما باید دیگه کم کم یه

ASUS GF 8800 GTS-320MB باید واسه خودت جور کنی که واست 330 -340 تومان آب می خوره .

ضمنآ بهتره تا کارت های قوی تر هست فکر SLI نباشی . چون وقتی دو تا کارت رو SLI می کنی دیگه در بهترین حالت

60 درصد افزایش PREFORMACE داری نه 100 درصد !!!! .

بازم سوال داشتی بپرس .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •