تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 542 اولاول ... 131920212223242526273373123523 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 5419

نام تاپيک: كلوپ ا N95 ا

داره خودمونی میشه keivan58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    اصفهان - بلوارآينه خانه

پيش فرض

سلام به دوستات عزيز از جمه Nokia N95 كه ظاهرا خيلي كنجكاو هست
    دوست من ، راستش سوالات خيلي زياد شد - تا جايي كه بتونم جواب مي دم بعد اگه بازم سوال داشتي تمتس بگير اگه اطلاعاتي داشتم حتما در اختبارت قرار مي دم ،
    - در مورد GPS سوال كرده بودي كه بايد جواب بدم در ايران هم فقط فعلا به دليل وجود نقشه براي تهران فعال هست اما من در ايتاليا و دبي و ارمنستان ديدم كه كار مي كنه و چه خوب كار ميكنه در ادامه اگر مسافرت بيرون ايران نداري يا كم داري به دردت نمي خوره
    -در مورد باطري منم عرض كردم شارژ usb نداره اما بطور كلي عقيده من بر اين هست كه باطري رو در هيچ گوشي با usb شارز نكنيد دلايل علمي زيادي داره كه از حوصله اين بخش خارج هست .
    -در مورد راديو fm هم حساس شدم رفتم چك كردم كار كرد ؛ بدون رودرواسي RDS هم نمي دومن چيه اما راديوش كار مي كنه و بايد هندفري وصل باشه
    - فلاش گوشي تو شب خوبه اما باز دارم مي گم من دوربين ديجيتال سوني دارم كه 5 كگاپيكسل هست عكس هاش خيلي بهتر از گوشيه در ضمن بطور كلي عكسبرداري با دوربين ديجيتال بايد در نور طبيعي يا نور سفيد انجام بشه
    -من w1000 رو دستم گرفتم اما اگر تو اصرار داري بگي وجود نداره ؛ باشـــه ، حتما اطلاعاتي داري كه ما نداريم يا مثلا من شعور تشخيص w1000 رو نداشتم ----- شــــــــــــــايــــــــ ــــــــــــــــد-----
    - رم هاينوكس هم ساخت كره جنوبي هست
    -اولا تا 833Mhz رو ساپورت مي كنه چون رو خودم 833 هست - ثانيا باس يعني پهناي باندي كه در واحد زمان اطلاعات از اون عبور مي كنه و به زبان ساده تر سرعت انتقال داده هست كه با واحد MHz بيان ميــشــــه !
    -خير قيمت اصليش هست - قبل از خريد ebay رو چك كردم
    -سوال چهارم اين بخش رو اصلا نفهميدم چي مي گي " چهارم: به نظر شما رم مخصوص ساخت نوكيا براي ان95 سازگارتر نباشه؟ " - اما اگه منظورت اين هست كه رم خود كمپاني نوكيا در جواب عرض مي كنم نوكيا دوربين گوشي هاشو هم از كمپاني هاي ديگه مي خره چه برسه به رم - نوكيا كه توليد كننده رم نيست
    -عقيده شما روي سوني اريكسون عقيده مردان شرقي بر همسرانشون هست ؛ در دنياي امروز مشتري به بازار ،قيمن،خدمات و كيفيت نگاه مي كنه !!!!
    -بله N95 مي تونه اس ام اس فارسي بگيره
    سوالاتي كه از من پرسيده بودي رو در حد توانم جواب دادم اميد است براي تصميم گيري ديگر دوستان مفيد باشه اما هنوز تاكيد مي كنم خريد n95 زوده و ا N97 وارد بازار نشه به قيمت واقعي خودش نمي رسه - در تصميم گيري اشتباه نكنيد - در رحمت پروردگــــــار مهربان ، شاد زندگي كنيد و از ياد خداوند غافل نشيد و به بندگانش كمك كنيد تا شما رو كمك كنه -
    گــــــــــرچه اي دف زن مست شيشه باده شكســـت
    يك بغــــل مسـتي و نــــــــور قسمت ما شده بــــود

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

ممنون توضیحات کاملی بود ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahab-asemani's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

مرسی
    خيلی به درد من خورد
    اميدوارم همچنان از تجربيات شما استفاده کنيم

آخر فروم باز بیلچه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یعنی من که تو اصفهان زندگی می کنم این gps به هیچ دردی نمی خوره.

-من w1000 رو دستم گرفتم اما اگر تو اصرار داري بگي وجود نداره ؛ باشـــه ، حتما اطلاعاتي داري كه ما نداريم يا مثلا من شعور تشخيص w1000 رو نداشتم -
    من غلط بکنم از این حرفا زده باشم که شما اینو میگین.
    آخه تو این انجمن اینقدر بحث این گوشی شده بود ولی کسی چون منبعی نداشت و اطلاعات در مورد این گوشی متفاوت بود بالاجماع همه می گن این گوشی وجود خارجی نداره.
    ولی حالا که شما می گین توی دستتون هم گرفتین پس از این به بعد می گیم وجود داره.(بابا قبولت داریم.)

داره خودمونی میشه keivan58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    اصفهان - بلوارآينه خانه

پيش فرض

دوست مهربان من بيلچه عزيز از لطفي كه به من داشتي سپاسگزارم لكن روي سخن من با Nokia_N95 بود كه مي گفت سوني اريكسون W1000 وجود نداره و صرفا طرح هست .
    در خصوص GPS هم كه گفته بودي ، منم خودم ساكن اصفهان هستم و محل كارم تهران هست ، چون MAP آپ ديت شده از اصفهان نداريم GPS جوابي نمي ده اكر نه تمام شهرهاي ايــــران ما در محدوده پوشش ماهوارهاي هستند
    انشاالله موسسه جغرافيايي و كارتوگرافي و گيتــــآ شناسي قول داده بزودي نقشه هاي فراگير ايران رو تهيه و به گمپاني نوكيا براي قرار دادن رو سايت ارسال كنه .
    نقشه تهران هم در حال حاضر به روز نيست و خطا مي ده دستگاه .

آخر فروم باز بیلچه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بیاین دوباره یکی یه تاپیک برای w1000 راه انداخت.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

دوست مهربان من بيلچه عزيز از لطفي كه به من داشتي سپاسگزارم لكن روي سخن من با Nokia_N95 بود كه مي گفت سوني اريكسون W1000 وجود نداره و صرفا طرح هست .
    در خصوص GPS هم كه گفته بودي ، منم خودم ساكن اصفهان هستم و محل كارم تهران هست ، چون MAP آپ ديت شده از اصفهان نداريم GPS جوابي نمي ده اكر نه تمام شهرهاي ايــــران ما در محدوده پوشش ماهوارهاي هستند
    انشاالله موسسه جغرافيايي و كارتوگرافي و گيتــــآ شناسي قول داده بزودي نقشه هاي فراگير ايران رو تهيه و به گمپاني نوكيا براي قرار دادن رو سايت ارسال كنه .
    نقشه تهران هم در حال حاضر به روز نيست و خطا مي ده دستگاه .
    دوست عزيز بنده قصدم توهين نيست ومن اصلا نگفتم كه طرحه.. حالا شما مي فرمايين هستش و دستم گكرفتم بنده عرض كردم ملاك من و ملاك همه sonyericsson.com, gsmarena.com,mobile-review.com , nokia.com هستش كه معتبرترينش همون سايت اصلي نوكيا و سوني اريكسون بعدش جي اس ام آرنا هستش هر وقت اومدن اونجا چشم... ولي براي خريد ملاك قرادادن اين گوشي هايي كه هنوز تو بازار نيستن و خواهد آمد خوبه
    بازم ممنون يه سؤال الان فرض كنيم تو تهران gps كار مي كنه چه كمكي مي تونه به صاحب گوشي بكنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه alimohammadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اولا رنگها رو نام ببر جلوي گوشي چه رنگيه پشتشون چيه؟ من شنيدم جلو نقرهاي و پشت بنفش ماننده و يكي هم مشكيه ديگه نمي دونم
    ثانيا اين دستگاه سفيده پشت گوشي چيه؟
    راستي عزيزم در مورد كشويي بودن گوشي يه ذره بيشتر توضيح بده؟ روان كار مي كنه يا عين ان80 عمل مي كنه؟
    سلام

همونطور که قبلا گفتم دوتا رنگ زرشکی و نوک مدادی رنگهای اصلی هست و رنگ جلوش هم که فقط نقره ای!

درمورد اون دستگاه بشتی من اطلاعات خاصی ندارم ولی میدونم برای این گوشی فقط نیست و اصلا ربطی به بحث ما نداره.

راستی یه چیزی باید بگم. به نظر من همونطور که دوستان گفتن تنها عیب این گوشی باطریشه که زود شارز خالی میکنه. البته اینم فکر کنم به خاطر کیفیت بالای ال سی دیشه.

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به نظر من همونطور که دوستان گفتن تنها عیب این گوشی باطریشه که زود شارز خالی میکنه. البته اینم فکر کنم به خاطر کیفیت بالای ال سی دیشه.
    خوب در باره غلتكش صحبت كن
    ميشه يه باتري 1100 mAh روش انداخت كه ديگه مشكل باتريش هم حل بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

در مورد عدم تنظيمات نوردهي به صورت دستي گوشی n95 یه نظری من دارم ( البته خوب اطلاعاتم در حد دوستان نیست برای همین می ترسم اشتباه بگم ) .
    فکر کنم منظور این باشه که نمیشه میزان نور صفحه رو تغییر داد
    راستش من p910i دارم ( البته می خوام عوضش کنم و n95 بگیرم ) یه قابلیت خوبی که این گوشی داره اینه که هر موقع شارژ گوشی در حال تموم شدن باشه می شه با کم کردن نور صفحه به شارژ گوشی اضافه کرد مثلآ اگه نور صفحه رو به 20 درصد برسونی شارژ اگه 10 درصد باشه ممکنه به بالای 20 درصد برسه
    این قابلیت خیلی به کار میاد مخصوصآ برای اونایی که زیاد با گوشی آهنگ گوش میدن چون می تونم نور صفحه رو کم کنند تا زیاد شارژ مصرف نشه
    خواهشآ اگه ایدم اشتباه بود لطفآ تو ذوقم نزنید چون گفتم اطلاعاتم در حد شما ها نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •