تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 870 اولاول ... 131920212223242526273373123523 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

هوتی جان همینطور که در عکس مشخصه برد مدل چینی هم سبز تیره هست
    امکان داره یه عکس همین شکلی از گوشیت بگیری و اینجا بزاری؟
    دوست گلم من الان دوربین دیجیتال همرام نیست و همچنین موبایل دوربین دار شرمنده
    ولی واسه من نوشته : made in hungry فکر کنم واست دلیل خوبی باشه که مال من مجارستانیه حله ؟
    راستی یه سری از دوستان از نبود من زیاد استفاده ( سو استفاده ) کردن و هر چی بدو بیراه و انتفادات تند بوده بار من کردن من فقط واسه این اینجام تا معلوماتم رو با دیگران تقسیم کنم همین و بس اگر با این کار من مشکلی دارین میتونین بهم بگین تا برم کاری نداره
    راستی یه مساله دیگه جون من دیگه اسم این مقایسه ی ان 73 با این گوشی رو نیارین چون داره حالم بهم می خوره نزدیک 20-30 پست این تاپیک موضوش همینه
    فعلا...

پروفشنال sirwanonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    کامپیوتر و نت

13 دوستان دست از مقایسه ان 73 و 5700 بردارین

سلام دوستان حق واقعی با هوتی و ساسان جونه دست از سر کچل ان 73 بردارین اینجا گلوپ 5700 است باید تامامی کارهاش و اموزش و پرسش و جواب فقط درباره 5700 نه چیزه دیگری
    خواهشن از فرستادن بحث های بیربت جلوگیری کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    دلیل انتخابت چی بود؟
    کیفیت صفحه عکس فیلمبرداریش با 990 فرقی داره ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    کامپیوتر و نت

پيش فرض دوست عزیز لطفا واضع تر بگید

سلام
    دلیل انتخابت چی بود؟
    کیفیت صفحه عکس فیلمبرداریش با 990 فرقی داره ؟
    دوست عزیز لطفا واضع تر بگید تصویر 5700 با ان 73 کمی فرق دارد و با 990 خیلی تصویرش خوب تره خیلی خیلی سونی ارکسون دوربین های موبایلش رو دروغ می گه 2 باشه 1 و 1.2 باشه 1 سونی ارکسون هیچ ربطی به این اتاق نداره دوست عزیز

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    کامپیوتر و نت

پيش فرض

سلام این تمامی مشخصات 5700 :
    گویا امسال، سال نوکیاست و این شرکت بزرگ، نوآوری ها را در سال2007 به اوج خود رسانده است. این بار به معرفی یکی دیگر از محصولات جدید این شرکت می پردازیم با نام Nokia 5700 که اتفاقا مدتیست به ایران هم وارد شده ست . با ما همراه باشید.

نوکیا این محصول را در مارچ 2007 به نمایش عمومی گذاشت و از معدود محصولاتی ست که فاصله میان نمایش عمومی تا مرحله تولید انبوه را دو سه ماهه پشت سرگذاشت. نام کامل این محصول Nokia 5700 XpressMusic میباشد که اگر با سابقه این نام آشنائی داشته باشید متوجه علت طراحی نسبتا منحصر به فرد این گوشی خواهید شد:
    این نام نسبتا تازه وارد (XpressMusic) پیش از این تنها در چند گوشی معدود استفاده شده است که از میان آنها میتوان به دو گوشی معروف و مطرح Nokia 3250 و Nokia 5300 اشاره کرد که به نوعی پدر خوانده های این عضو جدید هستند چون از طرفی صفحه کلید چرخان 5700 در واقع نسل دوم این صفحه کلید می باشد که از 3250 آغاز گردید و از طرف دیگر شکل ظاهری دکمه های Soft Key (دو تا آبی و دکمه های همیشگی سبز و قرمز) ،بهمراه قاب قرمز احاطه کننده صفحه نمایش با آرم جانبی نوکیا همگی بطور کامل یادآور Nokia 5300 میباشند. لذا انتظاری که شکل ظاهری 5700 در ما ایجاد میکند روبرو شدن با یک گوشی با قابلیت بالا مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یک گوشی موزیکال مثل 5300 میباشد.
    ابعاد 5700 عبارتند از 17.3×50.5×108.2 میلیمتر و وزن آن 115 گرم است که از این لحاظ نسبت به 3250 کمی قدبلندتر بوده و از آن کمی لاغرتر است. قسمت روئی گوشی توسط صفحه نمایش 2.2 اینچی گوشی پوشانده شده است که رزولوشنی معادل 320×240 پیکسل داشته و قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ را دارد. در زیر صفحه نمایش دکمه های موسوم به Context Key با رنگ آبی قرار دارند که با توجه به موقعیت موجود در منو وظیفه مشخصی را برعهده میگیرند.

دکمه های سبز و قرمز نیز در زیر ایندو قرار گرفته و این چهار دکمه، جوی استیک گوشی را احاطه کرده اند. در اطراف صفحه نمایش و خارج از محدوده صفحه کلید دکمه های C و ورود به منو تعبیه شده اند که در کمال تعجب دارای نور پس زمینه نیستند که کار را در مواقع تاریکی کمی مشکل میکند. صفحه کلید چرخان معروف ماهم درست در زیر گوشی واقع شده است که در قسمت عددی دارای دکمه های برجسته و بسیار خوش دستی میباشد که با چرخاندن آن تا 90 درجه (فرقی نمیکند در کدام سمت آن را بچرخانیم) دوربین گوشی و منوی مربوط به آن فعال میگردد. چرخاندن بیشتر آن تا 180 درجه با نمایان کردن دکمه های مخصوص پخش موسیقی (شامل Play،Pause،Next و Forward ) پخش کننده موسیقی آن را نیز فعال میکند.
    برخلاف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که برای در آوردن کارت حافظه آن می بایست صفحه کلید را به فرم استفاده از دوربین (یعنی چرخش 90 درجه ای) در می آوردیم ، در 5700 اسلات کارت حافظه در سمت راست گوشی قرار دارد و با یک پوشش لاستیکی محافظت میشود. کارت حافظه 5700 همانند تقریبا همه گوشی های حال حاضر نوکیا از نوع Micro SD بوده و بازهم مثل رسم این روزهای نوکیا خبری از کارت حافظه در جعبه محتویات دستگاه نیست و بایست جداگانه تهیه گردد.
    پورت Mini USB گوشی بهمراه پورت شارژر نیز در سمت راست گوشی قرار دارند. که در هر بار شارژ مجبورید که این پوشش لاستیکی را جدا کنید که این موضوع ممکن است به مرور زمان موجب از بین رفتن این پوشش گردد.
    در سمت چپ گوشی نیز دکمه های دوگانه + و – جهت تغییر حجم صدا و تنظیم زوم قرار دارند . بر بالای صفحه نمایش نیز علاوه بر محل خروجی صدا یک سنسور جهت تنظیم نور صفحه نمایش تعبیه شده است.
    نکته جالب دیگر در شکل ظاهری 5700 محل قرار گیری اسپیکرهای آن است که این اسپیکرهای دوگانه بصورت قطری یکی در بالا سمت چپ و دیگری در پائین سمت راست قرار دارد البته این در حالتیست که گوشی در وضعیت معمولیست و اگر با چرخاندن صفحه کلید به وضعیت پخش موسیقی برویم در این حالت هر دوی اسپیکرها در یک ردیف و در سمت چپ گوشی قرار می گیرند که این برای یک گوشی که عمدتا بر قابلیت موزیک آن تاکید شده است کمی عجیب است که اسپیکرهای آن در هنگام پخش موسیقی در دو سوی گوشی نیستند.صدای خروجی این اسپیکرهای دوگانه نسبتا بالاست و در کلاس خود از گوشی هایی نظیر N73 یا 3250 بسیار بالاتر است البته شاید به صدای گوشی های SE نرسد(گاهی اوقات فکر میکنم سونی اریکسون در پی یافتن بازاری میان افراد با شنوائی پائین است که این همه بر صدای گوشی های خود تاکید میکند!)
    باگشودن قسمت پشتی گوشی، باتری لیتیومی mAh900 گوشی پدیدار میشود که بروی کاغذ توانائی روشن نگاه داشتن گوشی را برای 290 ساعت در حالت Stand-by و 3 ساعت و 30 دقیقه در حالت مکالمه دارد که بازهم نگفته پیداست که این اعداد در عمل قابل دسترس نیستند و با یک استفاده متوسط یعنی چیزی در حدود روزی 15 دقیقه مکالمه و استفاده نچندان زیاد از پلیر(در حدود روزی یک ساعت) دو روز کامل احتیاج به شارژ مجدد ندارید.
    حافظه داخلی 5700 همانند تقریبا سایر گوشی های دارای سیستم عامل و پردازنده ،به سه بخش تقسیم میشود یکی بخش در دسترس کاربر (جهت ذخیره SMS ها ، زنگ ها و...)که در 5700 برابر 32 مگابایت است ،بخش SDRAM که برابر 64 مگابایت است و بخش ROM که برابر 128 مگابایت میباشد.

سیستم عامل 5700 از نوع Symbian 9.2 بوده و پردازنده آن از نوع ARM 11 با سرعت MHz 369 میباشد که در صورت دستیابی به این سرعت میتوان این گوشی را در نوع خود یکی از سریع ترین Smart Phone های موجود دانست (بعنوان مثال iMate Jamin دارای سرعت MHz200 است).
    از لحاظ امکانات ارتباطی 5700 در رده بالائی قرار دارد جائیکه به غیر از اتصال Wi-Fi هرچه بخواهید در این قسمت پیدا میکنید :
    بلوتوث ورژن 2 استریو با پشتیبانی از A2DP ، پورت infrared ،پشتیبانی از شبکه 3G ،پشتیبانی از Mini USB ، پشتیبانی از شبکه های HSCSD ، GPRS و EDGE امکانات ارتباطی کاملی را برای 5700 ترتیب داده اند.
    پلیر این گوشی فرمت های MP3،WMA،AAC و +eAAC را بهمراه فرمت تصویری MPEG-4 پشتیبانی میکند و کیفیت پخش آن نیز بعلت قرار دادن یک چیپ ست جداگانه جهت اینکار بسیار بالاست . ولی در این میان یک نکته منفی وجود دارد و آن هم در کمال تعجب نبود جک 3.5 میلیمتری جهت اتصال هدست جداگانه به دستگاه است و برای انجام اینکار احتیاج به یک رابط جداگانه است که پورت 3.5 میلیمتری بروی آن تعبیه شده است که برای گوشی با عنوان گوش مخصوص موزیک که از نظر ابعاد نیز بهیچ وجه در دسته کوچک و ظریف ها نیست ،جای تعجب دارد.
    دوربین دو مگاپیکسلی 5700 نیز به همان سیاق 3250 جای گرفته و فلاش نسبتا قوی آن نیز در کنارش جا خوش کرده است از لحاظ کیفیت، دوربین 5700 در میان سایر 2 مگاپیکسلی ها در میانه جدول قرار میگیرد و کیفیتی متوسط نسبت به سایرین ارائه میدهد .قابلیتهای استاندارد آن نیز شامل عکاسی در شب، ۴X زوم دیجیتال و عکاسی پانوراما میشود.فیلمبرداری این دوربین نیز با فرمت MP4 انجام میشود که به نسبت فرمت همیشگی 3GP بهتر است ولی از گوشی در این کلاس کاری، انتظار بیشتری میرود .
    و اما در مورد قابلیت برقراری تماس، 5700 حرفهای زیادی برای گفتن دارد جائیکه از هر چهار باند فرکانسی GSM بهمراه شبکه 3G با کیفیت بالا پشتیبانی میکند و کیفیت تماسهای برقرار شده توسط آن نیز در حد بسیار بالائی است.
    با اینکه از ورود 5700 به بازار مدت زیادی نمیگذرد ولی در همین مدت توجه زیادی را به خود جلب کرده است و همگان منتظر تکرار دوباره داستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستند. 5700 با توزیعی نسبتا محدود و با قیمتی در حدود چهارصد هزار تومان و با گارانتی اتصالات در بازار موجود است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahab-asemani's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

shahab-asemani جان شاید از شانس بد شما گوشی شما از این چینیا هستش !!!

این درست ولی مجارستان با مجوز نوکیای فنلاند گوشی رو میزنه

این طوری هم که شما گفتی نمیتونه گوشی ضایع ای باشه ( احتمالا گوشی شما چینیه )

بهتره دوستان دیگه ای هم که این گوشی رو دارن بیان و نظرشونو در مورد حرفهای شما بگن

اگه نظر هر دو گروه یکی بوود که باید بی خیال این گوشی بشیم در غیر این صورت مشکل از گوشی شماست

مسعود جان
    تا اونجايي كه من اطلاع دارم گوشي هاي چيني برد سبز رنگ روشن (لجني) دارن مسل سوني اريكسون ها
    كه جديدن فرق ن73 ها رو ميشه اينجوري تشخيص داد
    كه گوشي ما خوشبختانه بردش اين رنگي نيست
    در سايت هم چك كردم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اينم عكسش

[quote=arian_pboy;1378955]دوستان همینطور که در عکس مشاهده می کنید من فکر می کنم انحنای قسمت پایین گوشی مربوط به خود طراحی گوشی هست
    تاييد ميشه

اون چسبی که دوست عزیزمون گفتن روی گوشی هست اما اون برای کسایی زدن که برای اولین بار میخوان قاب گوشی رو عوض کنن بدونن چیکار کنن و میشه کندش..
    بله در مورد برچسب اشتباه از من بود

مطمئن باشید شهاب جان گوشی شما تستی هست و یا شاید هم چینیه!!!!چون توی قسمت نظرات سایت جی اس ام ارنا یه بنده خدایی 5700 خریده بود و دقیقا همین مشکلات عجیبی رو که برادر شما داره داشت.بعد از دادن بارکد گوشی و همچنین imei گوشی به بقیه ی اعضا و تست این شماره ها مشخص شد رقم 7 و 8 گوشی این بنده ی خدا به ترتیب عدد 1 و عدد 0 هستند که چنین شماره ای وجود نداره(اگر 0 و 1 میبود درست بود).پس عیب گوشی برادر شما به خصوص در مورد ریست شدنهای پی در پی رو باید به حساب تقلبی بودن گوشی برادرتون گذاشت.در ضمن بورد گوشی برادرتون چه رنگی؟؟چون توی سایت جی اس ام ارنا بعضیها از چینی بودن بورد گوشیهاشون مینالیدند و مشکلات داشتند.

دوست من گوشي اصل
    اين سريال گوشي 353964010980530
    رقم هفت و هشت هم 01 هست
    باركد هم 2 رقم اول 64 هست كه اين باركد فنلاند كه ميشه تحت ليسانس فنلاند
    نگفتم پي در پي ولي چند باري پيش اومد
    در مورد برد هم بالا توضيح دادم

همونطوري كه دوستان گفتن 5700 هيچ مشكلي نداره و يه كساني هستن كه اين كه به طور تعصبي با اين گوشي حال نميكنن (نميدونم چرا ؟؟!؟!؟!)
    درسته كه خودم اين تاپييك رو زدم و از اين گوشي حمايت ميكنم
    اما خودم نميخوام بگيرمش و گوشي خودم هم n73 هست(هموني كه شما با 5700 مقايسه ميكنيد و سرش دعوا ميكنين)

ساسان جان اگه منظور شما منم نه من تعصبي روي اين گوشي ندارم من خودم دارم تو خونه از اين گوشي استفاده ميكنم
    من شخصا از خريد اين گوشي پشيمونم و هدف من روشن كردن مشكلات اين گوشي كه دوستاني كه قصد خريد دارن بيشتر اشنا بشن
    مقايسه اي هم بين ن73 و 5700 در كار نيست ولي يه سري دوستان سعي دارن اين گوشي رو برتر از ن73 نشون بدن كه اينطور نيست

هوتی جان همینطور که در عکس مشخصه برد مدل چینی هم سبز تیره هست
    امکان داره یه عکس همین شکلی از گوشیت بگیری و اینجا بزاری؟

عزيز مگه اين گوشي چيني ؟
    چجوري تستش كردي؟؟

sirwanonline

جواب شما رو هم در كلوپي كه زدي دادم
    به خاطر اينكه دوستان گفتند در مورد ن73 اينجا بحس نشه

پيروز باشيد
    Last edited by shahab-asemani; 01-08-2007 at 16:26.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خوب مشخص شد چجوري ميشه تشخيص داد كه گوشي اصله يا نه
    خوشبختانه گوشي منم اصله
    ساخت مجارستان و با برد تيره رنگ

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

سلام به همه یه مساله ای واسه من پیش اومده :
    در ارتباط با 5700 باید بگم هیچ گلی بدون خار نیست گل که آفریده ی خداست از آفریده ی انسان چه انتظاری دیران
    کسی واسه من اسکرین سیور فلش پیدا نکرد یا تاپیکی در این رابطه ؟

آخر فروم باز Farbod_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    NeT

پيش فرض

سلام به همه یه مساله ای واسه من پیش اومده :
    در ارتباط با 5700 باید بگم هیچ گلی بدون خار نیست گل که آفریده ی خداست از آفریده ی انسان چه انتظاری دیران
    کسی واسه من اسکرین سیور فلش پیدا نکرد یا تاپیکی در این رابطه ؟
    والا من تو گوگل هم هرچی سرچیدم چیزی نیومد! حالا این همه اسکرین سیور ! این که خار محسوب نمی شه!
    Last edited by Farbod_h; 01-08-2007 at 19:56.

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

دوست عزیز لطفا واضع تر بگید تصویر 5700 با ان 73 کمی فرق دارد و با 990 خیلی تصویرش خوب تره خیلی خیلی سونی ارکسون دوربین های موبایلش رو دروغ می گه 2 باشه 1 و 1.2 باشه 1 سونی ارکسون هیچ ربطی به این اتاق نداره دوست عزیز
    این حرفو فقط همینجا ازت قبول میکنن جاهایه دیگه بهت میخندن ! دوربین P990 از 5700 بهتره ! ولی فیلماشون در یه حده !

راستی کسی نمیدونه چه جوری میشه صدای شاتر 5700 رو قطع کرد ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •