انها خانه سفيدپوستان را اداره مي كردند و خودشان نيز اين را مي دانستند . وقتي مردان سفيد شوهرانشان را مي زدند ، خون انها را از زمين پاك مي كردند و به خانه مي رفتند تا خشونتشان را كه حاصل ان جنايت ها بود تحمل كنند .
آبي ترين چشم
انها خانه سفيدپوستان را اداره مي كردند و خودشان نيز اين را مي دانستند . وقتي مردان سفيد شوهرانشان را مي زدند ، خون انها را از زمين پاك مي كردند و به خانه مي رفتند تا خشونتشان را كه حاصل ان جنايت ها بود تحمل كنند .
آبي ترين چشم
او همان طور كه مردم اتاق هتلي را ترك مي كنند مرا ترك كرد . اتاق هتل جايي است كه هرگاه مشغول كار ديگري هستي انجا خواهي ماند و خودش به تنهايي اهميتي در شكل زندگي كسي ندارد . اتاق هتل راحت و مناسب است اما راحتي ان محدود به زماني است كه نياز داري به خاطر ان كار مشخص در ان ششهر به خصوص حضور داشته باشي .
آبي ترين چشم
تمام فکر و ذکر خود رابه کاری که در دست دارید متمرکز کنید نور خورشید تا بر چیزی متمرکز نشود آتش نمیزند
قور باغه را بخور
هیچ چیز آن قدر شگفت انگیز نیست که واقعیت نداشته باشد
هیچ چیز آن قدر شگفت انگیز نیست که رخ دادنش محال باشد
هیچ چیز آن قدر شگفت انگیز نیست که ابدی نباشد
4 اثر اسکاول شین
وقتی ادم با خودش حرف می زنه یه قسمتی از ادم کار یک قسمت دیگه رو می بینه و قضاوت می کنه .
نفرین ابدی بر خواننده این برگ ها
ساعت تقریبا 5 بود و من به زودی در ان قسمت دورافتاده ی محله ی اسلوتزگاته تنها می ماندم. به سرعت با خودم گفتم که فقط یک ثانیه ی دیگر وقت دارم که چیزی بگم یا کاری بکنم که دختر پرتقالی دیگر هیچ گاه نتواند مرا فراموش کند...
دختر پرتقالی-یوستاین گاردر
زندگی همین لحظه اکنون است.پس آن را سرشار بگذران و تلاش نکن در برابر این نیاز مقاومت کنی.زندگی کن و بگذار هر ممکنی پیش بیاید..
اوشو(شورشي)
زن از آدم هايي كه زياد فكر مي كردند بيزار بود . در آن لحظه ناگهان از خاطرم گذشت كه اين زن تجسم شايسته ي همه بشريت است ، تقريباً همه بشريت .
گهواره گربه
مشكل دنيا همين جاست : كساني در راس هرم قدرت ايستاده اند كه مثل سنگ سخت و خشك و بي عاطفه اند .
گهواره گربه
آدم بايد هرزگاهي از يك چيزي حرف بزند ، آن هم فقط براي اينكه حنجره ي آدمي در وضع خوبي باشد تا اگر پيش آمد و دو كلمه حرف واقعا بامعنا پيدا شد . اين حنجره بتونه خوب كار كنه و ادم كم نياره.
گهواره گربه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)