تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 148 اولاول ... 131920212223242526273373123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 1471

نام تاپيک: سوالات و هرگونه مشکل در مورد زیرنویس و مباحث مربوط به آن در این تاپیک مطرح شود

پروفشنال senatore20042003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام shabahpasha...
    من accuont ام dialup هست و نمی تونم نرم افزار دانلود کنم . می شه لطف کنی و زیر نویس این فیلم رو دوباره با توجه به فیلم خودم که در پست قبل توضیح دادم درست کنی؟
    دوست عزیز اگر زیر نویس شما باپسوند srt هست برای چسبوندن دوتکه زیر نویس باید از برنامه subtitle tool استفاده کنی اگر هم که غالب زیر نویس شما sub/idx هست بایدبرای این کار از vob sub joiner برای چسباندن ،و برای دو تکه کردن از vob sub cutter که هر دو دربرنامه vob sub موجود می باشند استفاده کنی/

برای چسباندن و یا دو تکه کردن زیر نویس با فرمت srt با استفاده از subtitle tool

براي اين كار هم باز بهتر است از برنامه subtitletool استفاده كنيد و اگر يك فايل زير نويس داريد و ميخواهيد به دو فايل تبديل كنيد به قسمت Split subtitle برويد و در با كس كناري Save زمان پايان cd اول را از player خوانده و در آن وارد كنيد پس از زدن كليد save دو فايل ذخيره ميشود كه در بعضي موارد فايل دوم نياز به عمل Timeshift پيدا ميكند كه ديگه بلديد

براي چسباندن هم ابتدا در منوي اصلي فايل اول را open كنيد در قسمت Appendsubtitle و سپس يكبار كليد open را بزنيد تا با پيغام خطايي مواجه شويد و پس از ok كردن automatic زمان آخرين جمله وارد باكس كنار كليد open شود يا بطور دستي اين كار را بكنيد و حالا با استفاده از دكمه open در اين صفحه آدرس فايل دوم را بدهيد و در آخر پس از زدن دكمه save در بالا فايل جديد را ذخيره كنيد

اين كار براي فايل هاي با پسوند idx/sub با ابزاري به نام vobsubcutter و vobsubjoiner در برنامه vobsub در ProgramFiles انجام ميشود
    براي تبديل 1cd اين فايل به 2cd از vobsubcutter استفاده ميكني

براي اينكار ابتدا كليد open را زده و يكي از دو فايل idx/sub را كه در كنار هم هستند باز ميكنيم
    حال ابتدا باكس start را بدون تغيير رها كرده و در باكس end زمان پايان cd اول را وارد ميكنيم(با استفاده از player ها) سپس saveas را زده و زيرنويس cd اول را ذخيره ميكنيم
    سپس مجدد open را زده و يكي از دوفايل زيرنويس اصلي را باز ميكنيم و اينبار باكس end را رها كرده و در باكس start زمان پايان cd اول را وارد و چك مارك نشان داده شده در شكل را بزنيد و پس از زدن كليد save as زيرنويس cd دوم را ذخيره كنيد

براي چسباندن دوزير نويس هم كافي است در برنامه vobsubjoiner مسير دو فايل ورودي و فايل خروجي را وارد و در باكس begining of input 2 زمان پايان cd اول را بزنيد و با زدن كليد go زيرنويس ذخيره ميشود.

آدرس زیر هم لینک دانلود برنامه subtitle tool و vob sub هست فقط در برنامه vob sub در هنگام installation تیک گزینه یک ، دو وچهار رو حتما بزنی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه هوشنگ پیشدادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

senatore20042003 از جوابت ممنونم ...
    ولی من بعلتی اینکه دسترسی به انترنتم از طریق dial up هست نمی تونم نرم افزار رو دانلود کنم و از SHABAHPASHA خواسته بودم که در صورت امکان زیر نویس فیلم nostaghia رو برام با توجه به پست 218 دو تیکه کنه و بگذاره .... و اگر شما براتون امکان داره لطف کنید و این کار رو بکنبد ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

senatore20042003 از جوابت ممنونم ...
    ولی من بعلتی اینکه دسترسی به انترنتم از طریق dial up هست نمی تونم نرم افزار رو دانلود کنم و از SHABAHPASHA خواسته بودم که در صورت امکان زیر نویس فیلم nostaghia رو برام با توجه به پست 218 دو تیکه کنه و بگذاره .... و اگر شما براتون امکان داره لطف کنید و این کار رو بکنبد ممنون
    دوست عزیز متاسفانه من فیلم نوستالژیا روندارم که بخواهم از روی اون زیر نویس رو به دوتکه تقسیم کنم .چون بدون دیدن فیلم فکر نمی کنم بشه فیلم رو دو تکه کرد اما نرم افزاری رو که بالا به شما معرفی کردم حجمش خیلی کم هست کمتر از یک مگ و شما با دیال آپ می تونی در کمتر از یک دقیقه نرم افزار رو دانلود کنی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه هوشنگ پیشدادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ممنون senatore20042003 جان . نرم افزار رو گرفتم و کلی حال کردم ...

داره خودمونی میشه hajikhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام من فایلهای زیرنویس فیلم heatرو دانلود کردم اما در ویندوز مدیا پلیر و هیچ برنامه دیگری باز نمیشه
    در صورتی که زیرنویس فیلمهای دیگر رو نشون میده
    ممنون میشم راهنمایی کنید

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام من فایلهای زیرنویس فیلم heatرو دانلود کردم اما در ویندوز مدیا پلیر و هیچ برنامه دیگری باز نمیشه
    در صورتی که زیرنویس فیلمهای دیگر رو نشون میده
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    با KM player باز کن اگه نشد مشکل بایستی به احتمال زیاد از زیرنویس یا تنظیماتش باشه...

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با KM player باز کن اگه نشد مشکل بایستی به احتمال زیاد از زیرنویس یا تنظیماتش باشه...
    ممنون
    میشه لینک این KM player ر و بزارید زیرنویس رو هم از تو تاپیک زیرنویسها دانلود کردم

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون
    میشه لینک این KM player ر و بزارید زیرنویس رو هم از تو تاپیک زیرنویسها دانلود کردم
    دوست عزیز از لینک های زیر می تونی بگیری

کد:
    کد:

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اقا ممنون اما با KM player هم باز نشد

آخر فروم باز sd70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اقا ممنون اما با KM player هم باز نشد
    من براي پخش فيلم با زيرنويس از JetAudio استفاده ميکنم. شما هم امتحان کنيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •