از پاسخ شما ممنون هستم تست ميكنم![]()
![]()
![]()
از پاسخ شما ممنون هستم تست ميكنم![]()
![]()
![]()
سلام دوستان
لطفا در مورد نصب بازي GENERALS:ZERO HOUR كمكم كنيد
به من اين پيغام رو مي ده:
C & C GENERALS WAS NOT FOUND. PLEASE INSTALL THE FULL VERSION OF C&C GENERALS AND TRY AGAIN.
![]()
![]()
![]()
![]()
هر كاري كردم نتونستم نصبش كنم.
F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1
اگه امكان داره يه لينك بذارين تا بشه حداقل سي دي 1 generals:zero hour يا setup.exe اونرو download كرد.
دوست عزيز بازي شما سالمهنوشته شده توسط KING ESFANDIYAR
ولي بازي GENERALS:ZERO HOUR اكسپنشن هست و بر روي ورژن فبلي بازي نصب مي شود.
شما بايد ورژن قبلي را ابتدا نصب كنيد بعد اين ورژن را نصب كنيد![]()
اميد جان دستت درد نكنه ........من در اين مورد شك داشتم اما حالا با گفته شما مطمئن شدم
مرسي..................
لينكي رو مي شناسيد كه بشه ورژنهاي مختلف از اين بازي رو گرفت يا دانلود كرد؟
سي دي red alert 2 رو الان ندارم. اگه امكان داره جايي رو به من معرفي كنيد تا بتونم دوباره اين ورژنها رو تهيه كنم.
ممنون
دوست عزيز سلامنوشته شده توسط KING ESFANDIYAR
شما اگر كه در بازار كامپيوتر و در فروشگاه هاي سيدي دنبال اين سيدي بگرديد خيلي راحت مي تونين پيدا كنيد.
فكر نكنم هنوز كمياب شده باشه![]()
[QUOTE=OMID_ONLINE]دوست عزيز بازي شما سالمه
ولي بازي GENERALS:ZERO HOUR اكسپنشن هست و بر روي ورژن فبلي بازي نصب مي شود.
شما بايد ورژن قبلي را ابتدا نصب كنيد بعد اين ورژن را نصب كنيد[/QUOTE
فرقس نمي كنه كه كدوم ورژنش باشه؟!؟!؟!؟؟؟؟![]()
مثلا red alert2 ya version 1 ya version 2
با سلام![]()
من در اجراي بازي COLD FEAR مشكل دارم.![]()
![]()
تمام منوها كامل و درست اجرا ميشن. حتي تنظيمات كامل SAVE مي شن .منوهاي اول كامل نمايش داده ميشن.
وقتي ميخواهيم بازي رو شروع كنيم مثل همه بازي هاي ديگه دموي اول اجرا ميشه.اما........
به محض اينكه دمو تموم ميشه و بازي ميخاد شروع بشه از بازي كلا خارج ميشه و ميره تو محيط ويندوز!!!!![]()
Direct X 9.0 هم دارم و از لحاظ سخت افزاري هم با بازي هيچ مشكلي نداره...اما نمي دونم مشكل از كجاست
ويندوز من هم هيچ مشكلي نداره ( چون خودم مدرس و تكنسين كامپيوتر هستم و در دانشگاه درس ميدم![]()
و كامل به موارد و مشكلات ويندوز اشنايي دارم حتي رجيستري رو هم هميشه تنظيم ميكنم )
اما تو اين مورد گير كردم........................
راستي هر كي نياز به كمك خاصي در هر مورد داشت به من بگه(در هر موردي كه بود)البته از لحاظ اطلاعات به دوستان و مديران انجمن اصلا نمي رسم ولي خوب...
اميد جان شما كيا ان لاين هستيد؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)