سلام
يه رمان تاريخي هست به اسمه كنيزه ملكه ي مصر
فكر نكنم كسي راجع بهش صحبت كرده باشه
كتاب راجع به زندگي كلئو پاترا ملكه مصره كه از زبان يكي از نديمه هاش به اسمه شرميون تعريف مي شه
سلام
يه رمان تاريخي هست به اسمه كنيزه ملكه ي مصر
فكر نكنم كسي راجع بهش صحبت كرده باشه
كتاب راجع به زندگي كلئو پاترا ملكه مصره كه از زبان يكي از نديمه هاش به اسمه شرميون تعريف مي شه
و آن که دیرتر امد
داستانی درباره امام زمان.کتاب واقعا قشنگ و زیبایی
من از دنیای بی کودک می ترسم
اثر هیوا مسیح
یکی از دوستای خوبم این کتاب را به من معرفی کرد تا بخونمش خیلی کتاب قشنگیه منم به شماها پیش نهاد می کنم تا این کتاب را بخونید
کتاب شامل 6 نامه و 3 داستان هست . موضوع خاصی نداره که تعریف کنم همون طور که گفتم نامه و بیان احساس اما نویسنده قلم خیلی خیلی خوبی داره و کتاب پر از جملات قشنگ است جملات بسیار بسیار قشنگ
به نظر من هم کتاب خیلی قشنگیه
از اون کتاب های تاریخی که حرفای زیادی برای گفتن داره و در عین حال جالبه و روند داستان ادم را خسته نمی کنه .
داستان از زبان شرمیون کنیز کلئوپاترا تعریف می شه .
من هم توصیه می کنم حتما این کتاب را بخونید چون اطلاعات بسیار جالبی در اختیارتون قرار می ده .
صحرای تاتارها
اثر دینو بوتزاتی
کتاب در مورد یک قلعه مرزی است قلعه ای که در پشت آن صحرای تاتارها قرار دارد بیابانی کاملا ارام . افسرانی که برای خدمت به این قلعه می ایند دائما به این امید هستند که روزی دشمنان از صحرای تاتارها به قلعه حمله کنند تا انها فرصت قهرمانی پیدا کنند و به این ترتیب سالهای عمر انها در قلعه سپری می شود ....
به نظر من کتاب خیلی قشنگیه خیلی خوشم اومد موضوع جذاب و غیرتکراری داره و مفهوم خاصی را القا می کنه من که خیلی خوشم اومد
موضوع یکنواختی و روزمرگی ، انتظارات بیهوده و اجبارهایی که حاضر به اقرارشون نیستیم خیلی زیبا در کتاب بیان شده اند .
فقط کتاب ریتم کندی داره و اون قدر پرهیجان نیست خیلی اروم و ساکن به پیش می ره
سينوهه پزشك مخصوص فرعون
دالان بهشت
بامداد خمار
نبرد با شياطين (به خصوص شماره 2)
با تشکر از همه دوستان خوبم
یک بار دیگه خواهش می کنم بعد از معرفی هر کتاب توضیحی کوتاه در مورد داستان و .... هم بدهید در غیر این صورت پست شما حذف می شه
ممنون از توجهتون
دوستان اینقدر این کتاب سینوهه رو بزرگش نکنید.کلا همه آثار ذبیح الله منصری به همین صورت هستن.یعنی یه متن خیلی جذاب دارن ،اما بیشتر کتاب های این استاد در واقع یه جور دایره المعارف یعنی آقای منصوری اون کتاب رو امده ترجمه کرده اما چند برابر متن اصلی اطلاعات از خودش بهش اضافه کرده.من خودم کتابای استاد و خیلی دوست دارم اما از سینوهه بهتر کتاب خیلی داره.
معمای اقای ریپلی
پاتریشیا های اسمیت
یک کتاب جنایی است . من خودم به شخصه علاقه زیادی به کتاب های جنایی نداریم این کتاب هم هیجان و رمز و راز معمول کتاب های جنایی را نداره اما موضوع کتاب خیلی قشنگه و جدید خیلی زاویه دید متفاوتی داره و به نظرم از لحاظ روان شناسی هم در حد خیلی خوبی روی کتاب کار شده . به هر حال فکر می کنم توی کتاب جنایی که تا حالا خوندم موضوع این کتاب جالب تر از بقیه بود .
از ابتدای داستان جنایت کار را می شناسیم بقیه مراحل مخفی کاریهای وی و چگونگی پنهان شدن از دست پلیس و کنار امدن با عذاب وجوان است .
این کتاب در سال 1957 برنده طومار پلیسی نویسان امریکا و جایزه بزرگ ادبی ادبیات پلیسی فرانسه شده است . فیلم ظهر ارغوانی هم بر اساس این رمان ساخته شده است .
کتابی که اخیرا خوندم،کتاب جالبی بود:
"ستیز خدایان" اثر "گورویدال" :کتاب،داستان حکومت کوتاه مدت"جولیان آگوستوس" امپراتور جوان روم رو که هم عصر با شاپور دوم بوده رو از زبان خودش و اطرافیانش نقل می کنه.
کتاب داستان فیلسوف-امپراتوری هلنیست رو روایت می کنه که در دفاع از خدایان یونان و روم باستان با مسیحیان مبارزه می کنه و سرانجام در جنگ با شاپور شکست خورده و کشته می شه.
مطالعه ی این کتاب ارزشمند رو به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)