تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 130 اولاول ... 131920212223242526273373123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 1296

نام تاپيک: چگونه صدای w810i خود را افزایش دهیم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اقايون
    كسي orbitpass رو تونسته تو گوشيش aploadكنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

5

بسمه تعالی

راه حل روشن شدن گوشی هنگام کار با phone xs یا ++xs :

تا حالا حتما به این مشکل برخوردید که هنگام کار با phone xs گوشی روشن میشه و ادامه کار ممکن نیست(ضد حال)

با این آموزش شما دیگه این مشکلو نخواهید داشت....تست شده....

این فایل رو دانلود کنید ....این فایل جدیدترین درایور فلش سونی اریکسون است.....

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گوشی را از USB جدا کنید (البته اگه وصل هست)...

به فولدر ویندوز رفته اینجا Windows folder > system32 و کلمه "ggsemc" رو تو فولدر system32 سرچ کنید و اگه فایل یا فولدری پیدا شد اون رو پاک کنید(این کلمه باید اسم فایل یا جزئی از اسم یک فولدر باشه) اگه فولدری هم نبود مشکلی نیست....به مرحاه بعدی بروید......

روی start و سپس Run کلیک کنید و در پنجره run کلمه "cmd" رو تایپ کنید...پنجره dos بالا میاد......

درون پنجره dos این عبارت set devmgr_show_nonpresent_devices=1 رو تایپ کنید یعد enter بزنید....
    بعد عبارت devmgmt.msc رو تایپ کنید و enter بزنید....بعد از این کار پنجره device manager باز میشود....

رو قسمت view کلیک کرده وسپس Show hidden devices رو انتخاب کنید.

به این قسمت Universal Serial Bus controllers رفته و Sony Ericsson USB Flash یا usb flash رو unistall کنید...(اگه اینها اصلا نصب نبودند مشکلی نیست به مرحله بعدی برید)

پنجره device manager رو نبندید.......کلید c رو نگه داشته و کابل usb رو به گوشی وصل کنید...یه آیکن مثل usb یه device manager اضافه میشه که روش علامت سوال زردرنگ هست.....

روی اون راست کلیک کرده و این مراحل را طی کنید update Driver" > "No not at this time" > "install from a specific device or location

روی browse کلیک کرده و آدرس فایلی رو که از اینجا دانلود کردید رو بهش بدید( آدرسی رو که بهش میدید حتما باید شامل فایل ggsemc.sys و فولدر x86 باشد).... (قبلش از حالت فشرده خارج کنید) و همنگام نصب یه پیغام میده روی Continue anyway کلیک کنید تا مراحل نصب پایان یابد.....

برنامه phone xs رو اجرا کنید روی start کلیک کرده....کلید c رو نگه داشته و کابل رو یه گوشی وصل کنید....دیگه در ادامه کار گوشیتون روشن نمیشه و میتونید عملیات هکینگ رو ادامه بدید..

یه همچین صفحه ای هی تکرار میشه ...باید اینطوری باشه چون داره هک میکنه...::
    :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دقت داشته باشید که روی هرکدام از مراحل بالا برنامه نباید بیشتر از 2 دقیقه صبر کند...(از log برنامه معلوم است) اگر بیشتر از 2 دقیقه برنامه ثابت شد و کاری انجام نداد ...برنامه هنگ کرده و باید روی stop کلیک کنید و کابل رو جرا کنید و دوباره از نو گوشی رو به برنامه وصل کنید(روز از نو روزی از نو) عملیت هک از 1 ساعت تا 8 ساعت متغیر است...............موفق باشید ............................

..............................................یا حق................................................... ...

سلام ، دادا این بازم که روشن میشه ... .

.

راه دیگه ای نیس که روشن نشه گفتید با فون ایکس میشه فلش کرد بدون اینکه سریالش برگرده به سرایل اصلیش ؟! میشه لینک آموزشش رو بگذارید ؟!

برای گوشیهای چنج شده جز این راه هک کردن لودر چه راه کم خطر دیگه ای وجود داره !؟ برای تغییر درایور صدا و آپلود منو فلش ؟!

پروفشنال vodka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

از بچه های این تاپیک کسی هست که مشکل منو داشته باشه؟
    از وقتی که درایور صدای گوشیمو عوض کردم هر وقت که صداشو تا آخر زیاد میکنم(اکولایزر هم تا آخر بالاست) بعد از 4 الی 5 دقیقه قسمت پشت گوشی یعنی همون قسمتی که بلندگو قرار داره شوع به داغ شدن میکنه و جدیدا هم وقتی که داغ کرد اگه صدا رو کم نکنم بعد از 4 الی 5 دقیقه صدا شروع به جیرجیر کردن میکنه و باید یکی دو شماره صدارو کم کنم تا خش آهنگ رد شه!
    (اول درایور ورژن 1 رو ریختم و این مشکلو نداشتم ولی از وقتی 1.2 رو ریختم اینطوری میشه)
    در ضمن این صدا یه جورایی غیر طبیعیه چون ورژن 1 یه کم تو صدای بالا خش مینداخت ولی این ورژن خشی که میندازه فرق داره.یه جورایی احساس میکنم بلندگوی گوشیم چیزیش شده مثلا یه گوشش پاره شده!!!
    کسی میدونه باید چیکار کنم؟عادیه یا فقط ماله من اینطوریه؟
    مال بقیه دوستان هم داغ میکنه؟

پروفشنال vodka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

5- فریم ور اصلی w810i.....یعنی این W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49 دانلود
    آقا حمید میشه یه لینک دیگه برای اون برنامه بالا بدی؟
    آخه با این اینترنت نفتی ما نمیشه دانلود کرد.3-4بار تا 60%-70% دانلود کردم ولی استپ خورد و دوباره از 0% شروع شد.میشه تو یه هاستی که resume داره آپش کنی تا بشه کم کم دانلودش کرد؟آخه 10مگ اونم یه دفعه ای با این سرعت آتیش گرفته یه کم اذیت میکنه!!!

داره خودمونی میشه POWER_CASE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    Mazandaran.Saari

پيش فرض

گوشی من خلاصه هک شد......

ولی نه با سیستم خودم بلکه با سیستم داداشم چون با سیستم من بعد از 10 دقیقه روشن میشد ولی با سیستم داداشم هک شد در کمتر از 1 ساعت..

تفاوت سیستم من با داداشم در نوع رم و مقدار رم و قدیمی بودن ویندوزش هست حالا کدومشون تاثیر داره نفهمیدم ....

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

آقا یکی یه راهی بگه که وقتی گوشی فلش شد و آکوستیک جدید روش نصب شد رجیسترش نپره
    واسه ی ما گوشی چنجی ها هم یه روش بگین دیگه
    حمید جان جون هر کی دوست داری آموزش رو قدم به قدم بذار (با لینک دانلود)

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

12 hamid joon damet garm$$$$$

بسمه تعالی

راه حل روشن شدن گوشی هنگام کار با phone xs یا ++xs :

تا حالا حتما به این مشکل برخوردید که هنگام کار با phone xs گوشی روشن میشه و ادامه کار ممکن نیست(ضد حال)

با این آموزش شما دیگه این مشکلو نخواهید داشت....تست شده....

این فایل رو دانلود کنید ....این فایل جدیدترین درایور فلش سونی اریکسون است.....

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گوشی را از USB جدا کنید (البته اگه وصل هست)...

به فولدر ویندوز رفته اینجا Windows folder > system32 و کلمه "ggsemc" رو تو فولدر system32 سرچ کنید و اگه فایل یا فولدری پیدا شد اون رو پاک کنید(این کلمه باید اسم فایل یا جزئی از اسم یک فولدر باشه) اگه فولدری هم نبود مشکلی نیست....به مرحاه بعدی بروید......

روی start و سپس Run کلیک کنید و در پنجره run کلمه "cmd" رو تایپ کنید...پنجره dos بالا میاد......

درون پنجره dos این عبارت set devmgr_show_nonpresent_devices=1 رو تایپ کنید یعد enter بزنید....
    بعد عبارت devmgmt.msc رو تایپ کنید و enter بزنید....بعد از این کار پنجره device manager باز میشود....

رو قسمت view کلیک کرده وسپس Show hidden devices رو انتخاب کنید.

به این قسمت Universal Serial Bus controllers رفته و Sony Ericsson USB Flash یا usb flash رو unistall کنید...(اگه اینها اصلا نصب نبودند مشکلی نیست به مرحله بعدی برید)

پنجره device manager رو نبندید.......کلید c رو نگه داشته و کابل usb رو به گوشی وصل کنید...یه آیکن مثل usb یه device manager اضافه میشه که روش علامت سوال زردرنگ هست.....

روی اون راست کلیک کرده و این مراحل را طی کنید update Driver" > "No not at this time" > "install from a specific device or location

روی browse کلیک کرده و آدرس فایلی رو که از اینجا دانلود کردید رو بهش بدید( آدرسی رو که بهش میدید حتما باید شامل فایل ggsemc.sys و فولدر x86 باشد).... (قبلش از حالت فشرده خارج کنید) و همنگام نصب یه پیغام میده روی Continue anyway کلیک کنید تا مراحل نصب پایان یابد.....

برنامه phone xs رو اجرا کنید روی start کلیک کرده....کلید c رو نگه داشته و کابل رو یه گوشی وصل کنید....دیگه در ادامه کار گوشیتون روشن نمیشه و میتونید عملیات هکینگ رو ادامه بدید..

یه همچین صفحه ای هی تکرار میشه ...باید اینطوری باشه چون داره هک میکنه...::
    :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دقت داشته باشید که روی هرکدام از مراحل بالا برنامه نباید بیشتر از 2 دقیقه صبر کند...(از log برنامه معلوم است) اگر بیشتر از 2 دقیقه برنامه ثابت شد و کاری انجام نداد ...برنامه هنگ کرده و باید روی stop کلیک کنید و کابل رو جرا کنید و دوباره از نو گوشی رو به برنامه وصل کنید(روز از نو روزی از نو) عملیت هک از 1 ساعت تا 8 ساعت متغیر است...............موفق باشید ............................

..............................................یا حق................................................... ...

آقا ای ول گوشی من قبل از این ترفند شما روشن می شد . ولی با ترفند جدیدت هک شد اونم در عرضه دقیقا 1

ساعت و 20 دقیقه . .

hamid جون الهی خدا هر چی می خوای بهت بده . الهی درد و بلات بخوره تو سر دشمنات . الهی ........ .

نیم ساعت پیش با w800 یکی از رفیقام کل انداختم طرف مخش reset شد وقتی صداش رو شنید. .

صداش اقراق نکنم 2.5 برابر شده . .

ایییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ی ولللللللللللللللللللللللل للللللللللل .

مشخصات سیستم من :
    cpu :amd athlon 64 3500
    ram : 1gb (2 * 512mb ddr400
    windows xp 2006 sp3 professional .

مشخصات گوشی :

model : w810
    نسخه نرم افزار : cxc1250317 R4CE012

این هم فایل log برنامه که تمام مراحل کار رو نشون میده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضمنا با برنامه XS++ هک شدش.
    Last edited by Mahdi_Moosavi; 13-04-2007 at 15:34.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

گوشی من خلاصه هک شد......

ولی نه با سیستم خودم بلکه با سیستم داداشم چون با سیستم من بعد از 10 دقیقه روشن میشد ولی با سیستم داداشم هک شد در کمتر از 1 ساعت..

تفاوت سیستم من با داداشم در نوع رم و مقدار رم و قدیمی بودن ویندوزش هست حالا کدومشون تاثیر داره نفهمیدم ....
    میشه نسخه ی ویندوز برادرت رو بگی و اینکه رمش چه قدر بوده ؟! و هم اینکه با چه نسخه ای از فون ایکس این کار رو انجام دادی ؟!

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

2- من که نگفتم این دو راه حمید , Sony W810 عملی نیست گفتم هر دو مشکل داره واسه ما ایرونی ها
    حمید : رجستر میپره البته من 5 روزه باکس سونی گرفتم و سریال . درست کردم
    sony w810: صبر ایوب میخواد
    غیر از اینه
    Last edited by masoud_ac; 13-04-2007 at 18:59.

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

اتفاقا هر دو راه عملیه .

1-راهه آقا حمید رجیستره گوشی های چنچ رو میپرونه . میخواستی گوشی چنچ نخری . خود حمید هم گفته

فقط سریال اصل ها .

2-مال sony 810 هم خودش گفته شانسی هست . اگه گوشیت هک بشه و شانس داشته باشی درست

میشه . من خودم گوشیم چنچ هست . این کار رو انجام دادم . این روش برای آدمهای بی حوصله بدرد

نمیخوره .

3- جمله : این نظر من رو چون برام مهم نبود از بالا حذف کردم .

2- من که نگفتم این دو راه حمید , Sony W810 عملی نیست گفتم هر دو مشکل داره واسه ما ایرونی ها
    حمید : رجستر میپره البته من 5 روزه باکس سونی گرفتم و سریال . درست کردم
    sony w810: صبر ایوب میخواد
    غیر از اینه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •