اقايون
كسي orbitpass رو تونسته تو گوشيش aploadكنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقايون
كسي orbitpass رو تونسته تو گوشيش aploadكنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام ، دادا این بازم که روشن میشه ....
.
راه دیگه ای نیس که روشن نشه گفتید با فون ایکس میشه فلش کرد بدون اینکه سریالش برگرده به سرایل اصلیش ؟! میشه لینک آموزشش رو بگذارید ؟!
برای گوشیهای چنج شده جز این راه هک کردن لودر چه راه کم خطر دیگه ای وجود داره !؟ برای تغییر درایور صدا و آپلود منو فلش ؟!
از بچه های این تاپیک کسی هست که مشکل منو داشته باشه؟
از وقتی که درایور صدای گوشیمو عوض کردم هر وقت که صداشو تا آخر زیاد میکنم(اکولایزر هم تا آخر بالاست) بعد از 4 الی 5 دقیقه قسمت پشت گوشی یعنی همون قسمتی که بلندگو قرار داره شوع به داغ شدن میکنه و جدیدا هم وقتی که داغ کرد اگه صدا رو کم نکنم بعد از 4 الی 5 دقیقه صدا شروع به جیرجیر کردن میکنه و باید یکی دو شماره صدارو کم کنم تا خش آهنگ رد شه!
(اول درایور ورژن 1 رو ریختم و این مشکلو نداشتم ولی از وقتی 1.2 رو ریختم اینطوری میشه)
در ضمن این صدا یه جورایی غیر طبیعیه چون ورژن 1 یه کم تو صدای بالا خش مینداخت ولی این ورژن خشی که میندازه فرق داره.یه جورایی احساس میکنم بلندگوی گوشیم چیزیش شده مثلا یه گوشش پاره شده!!!
کسی میدونه باید چیکار کنم؟عادیه یا فقط ماله من اینطوریه؟
مال بقیه دوستان هم داغ میکنه؟
آقا حمید میشه یه لینک دیگه برای اون برنامه بالا بدی؟
آخه با این اینترنت نفتی ما نمیشه دانلود کرد.3-4بار تا 60%-70% دانلود کردم ولی استپ خورد و دوباره از 0% شروع شد.میشه تو یه هاستی که resume داره آپش کنی تا بشه کم کم دانلودش کرد؟آخه 10مگ اونم یه دفعه ای با این سرعت آتیش گرفته یه کم اذیت میکنه!!!
گوشی من خلاصه هک شد......
ولی نه با سیستم خودم بلکه با سیستم داداشم چون با سیستم من بعد از 10 دقیقه روشن میشد ولی با سیستم داداشم هک شد در کمتر از 1 ساعت..
تفاوت سیستم من با داداشم در نوع رم و مقدار رم و قدیمی بودن ویندوزش هست حالا کدومشون تاثیر داره نفهمیدم ....
آقا یکی یه راهی بگه که وقتی گوشی فلش شد و آکوستیک جدید روش نصب شد رجیسترش نپره
واسه ی ما گوشی چنجی ها هم یه روش بگین دیگه
حمید جان جون هر کی دوست داری آموزش رو قدم به قدم بذار (با لینک دانلود)
آقا ای ول گوشی من قبل از این ترفند شما روشن می شد . ولی با ترفند جدیدت هک شد اونم در عرضه دقیقا 1
ساعت و 20 دقیقه ..
hamid جون الهی خدا هر چی می خوای بهت بده . الهی درد و بلات بخوره تو سر دشمنات . الهی ........ .![]()
نیم ساعت پیش با w800 یکی از رفیقام کل انداختم طرف مخش reset شد وقتی صداش رو شنید.![]()
![]()
.
صداش اقراق نکنم 2.5 برابر شده .![]()
![]()
.
ایییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ی ولللللللللللللللللللللللل للللللللللل .![]()
مشخصات سیستم من :
cpu :amd athlon 64 3500
ram : 1gb (2 * 512mb ddr400
windows xp 2006 sp3 professional .
مشخصات گوشی :
model : w810
نسخه نرم افزار : cxc1250317 R4CE012
این هم فایل log برنامه که تمام مراحل کار رو نشون میده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا با برنامه XS++ هک شدش.
Last edited by Mahdi_Moosavi; 13-04-2007 at 15:34.
میشه نسخه ی ویندوز برادرت رو بگی و اینکه رمش چه قدر بوده ؟! و هم اینکه با چه نسخه ای از فون ایکس این کار رو انجام دادی ؟!
2- من که نگفتم این دو راه حمید , Sony W810 عملی نیست گفتم هر دو مشکل داره واسه ما ایرونی ها
حمید : رجستر میپره البته من 5 روزه باکس سونی گرفتم و سریال . درست کردم
sony w810: صبر ایوب میخواد
غیر از اینه
Last edited by masoud_ac; 13-04-2007 at 18:59.
2- من که نگفتم این دو راه حمید , Sony W810 عملی نیست گفتم هر دو مشکل داره واسه ما ایرونی ها
حمید : رجستر میپره البته من 5 روزه باکس سونی گرفتم و سریال . درست کردم
sony w810: صبر ایوب میخواد
غیر از اینه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)