همچين گزينه اي در اكثر فاير والها به چشم ميخورد
شبيه همچين نامي در تنظيمات اوت پوست و كريو براي trusted ,... وجود دارد
همچين گزينه اي در اكثر فاير والها به چشم ميخورد
شبيه همچين نامي در تنظيمات اوت پوست و كريو براي trusted ,... وجود دارد
آقاي soda
با سلام....اگر من از تنظیم دقیق آن در سایر فایر والها اطلاع داشتم که سوال نمی کردم....من خواستم دقیقا بدان که دقیقا در این فایر والها چطور باید این تنظیمات را انجام دهم
سلام به دوستان عزیز![]()
دیروز تو اینتر نت که بودم کریو یه بار این Lsass رو بلوکه کرد و بعد چند ثانیه دوباره اوفتاد تو کامبیوترم .منم رفتم kaspersky رو ریختم :roll:
آخرسر نفهمیدم چرا اینجوری میشه :?:
از وقتی هم که kaspersky رو ریختم دو بار بلوکه کرده
:!:
چون قبلا این مشکلو نداشتم من فکر میکنم برنامه ای شاید ریخته باشم که باعث میشه کریو نتونه جلوی ساسر رو بگیره :arrow:
البته من مطمئن نیستم :!: دوستانی که حرفه ای ترن نظرشون چیه؟![]()
nimaoy شما برای تنظیمات Lan در فایروال Outpost Pro میتونی به این قسمت مراجعه کنی.
از گزینه های بالای فایروال وارد قسمت Option شو و گزینه System را انتخاب کن . یک پنجره مثل عکس پایین برات باز میشه.
همانطور که در عکس نیز مشخص کردم در قسمت Lan Settings شما باید بر روی Settings کلیک کنید تا یک پنجره دیگر براتون باز بشه.مثل پنجره ای که در پایین مشاهده میکنید.
همانطور که در عکس بالا میبینید شما با یک تیک ساده در قسمت Trused میتونید کار خودتون را انجام دهید و یا اینکه میتونید بر روی Add کلیک کنید و یک IP آدرس دیگر را در این قسمت وارد کنید که این بستگی به نیاز شما میباشد.
البته تنها آی پی آدرسی را میتونید وارد کنید که در حال حاضر توسط آن به اینترنت وصل شده اید. و اگر مطمئن نیستید که از کدام آدرس در حال حاضر استفاده میکنید میتوانید بر روی Detect کلیک کنید تا فایروال این عمل را به صورت اتوماتیک برای شما انجام دهد.
یک مورد دیگر را اینجا به شما اشاره کنم . شما برای Share کردن کامپیوتر خود با یک کامپیوتر دیگر هرگز از این قسمت استفاده نکنید. البته به توصیه من. .... چرا ...
به دلیل اینکه در این قسمت تنظیمات کلی انجام میشه . مثلا وقتی شما به فایروال دستور میدهید که سیستم من را شاره کن دیگر جلوی آی پی آدرسهای دیگر را که به هر دلیل به سیستم شما کانکت شده اند را نمیگیرد . و از پورت های شما برای وارد شدن آسانتر استفاده خواهند کرد.
اما راه حل چیست.....
شما با هر کسی که میخواهید فایلی را از طریق مسنجر یا برنامه شاره رد و بدل کنید بهترین کار این است که فقـــــــــــــــط آی پی آن شخص را در قسمت Attack Detection به صورت Trused وارد کنید تا به این آی پی اجازه این کار داده شود .
مرسي cracki جان
قابل اوجه soda و mehdi_best که فقط می گویند kerio و هنگامی که از آنها توضیح می خواهی هیچ نمی گویند
امار جدیدی از توان فایروال ها منشر نشده
متاسفانه من الان اوت پوست يا كريو نصب نيست روي سيستمم كه بهتون بگم كجاشونهنوشته شده توسط nimaoy
البته كركي جان زحمت اوت پوست را كشيدند
در ضمن من كجا فقط گفته ام كريو و جواب ندادم؟ !
از اظهار لطفتان ممنون شرمنده كردين :oops:
انصافا نيموي جا اين دو نفري كه نام بردي زياد دارند زحمت ميكشن.سودا هم مثل مهدي و كركي داره زحمت ميكشه كه جاي تقدير داره. ............
باباهيچ كدوم از لينكاتون كار نمي كنه كه
سلام دوستان
اگر کسی اطلاعاتی راجع به فایروال Look'n'Stop personal fire wall داره لطفا در اختیارمون بذاره . چون طبق تستی که سایت firewall leak tester انجام داده بهترین فایر وال شناخته شده.
در این صفحه می تونید نتایج این تست رو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)