ايران رو فقط فارسها تشكيل نداده اند كه.ترك و كرد و لر و ... به همين دليل بهتره آدرس سايت gta-iran باشه.من خودم تركم.
![]()
ايران رو فقط فارسها تشكيل نداده اند كه.ترك و كرد و لر و ... به همين دليل بهتره آدرس سايت gta-iran باشه.من خودم تركم.
![]()
ممنون از این استقبالتون
خوب حالا همه برید رو سایت و عضو بشید و تا الان هرچی ادیت کردید یا زمینه کاری تون هستش تاپیک بزنید برای انتخاب مدیر قسمت ها این کار می خواهم که انجام بدید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز بقیه ی دوستان نگفتن موافقن یا نه
آقا محمد ببین بدون رو دربایستی نظرت رو بگو ما همه قبول داریم هر چی باشه شما کار رو شروع کردی من که با نظر شما موافقم هر چی که باشه
این ها چیز های جزئی هستند که مهم نیستن خوده من هم ترک هستم اما زبان اصلی تمامی ایرانی ها فارسی هست تازه پرشین جنبه سیاسی هم داره فارس خلیج فارس سرزمین فارسی
آخرين باري هست كه ميگم!
بـــــبخشیدا....... مخالفم![]()
ولی ما گروهمون اینجا تشکیل شد و اونجا هم اصلا بازدید نداره و نمیشه که توی اون سایت بی بازدید افراد دیگه ای رو عضو کرد
ما گروهمون از اولم جدا بود
اگه کسی می خواد بره اشکالی نداره![]()
من افراد دیگه ای رو توی این کار میشناسم.........
آره . منم موافقم .
GTA Iran بهتره .
من خودم کردم !
فرومش مشکل داره
اینقدر پست تبلیغاتی نده
شما که نمی خواهید این تاپیک حذف بشه؟![]()
پس چت گونه ننویسین
یعنی سوال و جواباتون به موضوع تاپیک ربط داشته باشه
نه اینکه بگین یا بگیم gta iran خوبه یا persian gta
در ضمن من تو persian gta عضو شدم ولی فرومش مشکل داره![]()
بعدا" گیر میفتیما
بزارین همینجا بخوبی و خوشی باشیم![]()
من پست قبلیمو ویرایش کردم![]()
همینجا هستیم هر کی میخواد بیاد هر کی هم میخواد بره به سلامت و خوبی و خوشی و تندرستی و موفقیت و...![]()
سلام
راستش به نظر من بهتره كه ما GTA Tehran رو كنار بذاريم و روي يك چيز جديد كار كنيم كه مرحله هم داشته باشه.چون كار خيلي سختيه كه خود تهران رو به بازي بياريم(غيرممكنه).ما مي تونيم همين جي تي اي SA رو بذاريم جاش باقي بمونه و چيزهاي ديگشو(ماشينها،كاراكتر ها و...)رو تغيير بديم.من يك مود دارم كه يه داستان جديد وارد بازي مي كنه و 30 تا هم مرحله ي جديد داره.اين مود الان حاضره.اين هم از داستان بازي:
داستان بازي در سال 1993 اتفاق مي افتد.سي جي بعد از يك مهماني در ويلاي مدداگ به خانه مي رود و آنجا به خواب مي رود.بعد از اينكه بيدار مي شود متوجه آتشسوزي در خانه مي شود.بعد از اين اتفاق سي جي برادرش sweet را مي بيند و با او درباره ي اينكه اين آتشسوزي اتفاقي نبودي صحبت مي كندو...
به نظر من كه بهتره رو اين كار كنيم.صداها رو تو بازي بذاريم(چون اصلا صدا نداره و فقط زيرنويسه)ماشينها رو تغيير بديم نام كاراكترها رو تغيير بديم و...
لطفا نظرتون رو بگيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)