مقاله بلوتوث جالب بود . مثل همیشه عالی .
مرسی بهنام جان...شما و سایر دوستان به من لطف دارین...
نظرات شما انگیزه می ده بیشتر تحقیق کنم تا نکات بهتری رو واستون بگذارم![]()
شاد باشید![]()
سلام و شب همگي بخير...
خوب تو مطلب قبلي براتون از بلوتوث صحبت کردم ...امشب خيلي مختصر از تکنولوزي ميگم که کم کم داره رو به انقراض مي ره!!
بله اينفرارد يا همون مادون قرمز خودمون...مدتي هست که ديگه داره کاربردش کمرنگ و کمرنگ تر مي شه
اما معايب اين تکنولوزي چي بود که باعث کنار گذاشتنش شد.به حدي که تو گوشي هاي موبايل جديد...اينفرارد ديگه جايي نداره:
ارتباطات مادون قرمز infrared اولا مادون قرمز يك فناوري ديد مستقيم(line of sight)است. براي مثال براي عوض كردن كانال تلويزيون بايد كنترل را مستقيم مقابل ان گرفت. اشكال دوم اينكه اين فناوري يك فناوري يک به يک هست...به اين شکل که همزمان نمي شه به دو وسيله اطلاعات رو فرستاد که اين مسئله هم ناشي از همون دليل اولي هست![]()
البته با اينکه خاصيت خطي بودن مادون قرمز يک ضعف عمده محسوب مي شه...از جهاتي هم يک امتياز تلقي مي شه... و اونم اينکه چون دو وسيله ي مورد نظر براي تبادل اطلاعات در يک خط راست قرار دارند و قرار مي گيرند..تداخلي تو دستگاه هاي اطراف ايجاد نمي کنه
اما چون ضعف اين تکنولوزي به مزيتش مي چربه کاملا....باعث شده که بلوتوث همون طوري که شاهد هستيم به راحتي جايگزينش بشه
شب همگي خوش![]()
شاد باشيد و ديگران رو هم شاد کنيد![]()
[QUOTE=mostafa_khan;1039714]سلام و شب همگي بخير...
خوب تو مطلب قبلي براتون از بلوتوث صحبت کردم ...امشب خيلي مختصر از تکنولوزي ميگم که کم کم داره رو به انقراض مي ره!!
............ سلام دوست عزیز از همدردیت ممنونم امیدوارم که همیشه در ارائه ی مطالب جالب مثل همیشه موفق باشید.گوشی من ریستارت کامل نشد یعنی یه جورایی هنگ کرده بود دیگه راهی بجز خارج کردن باطری نداشتم به هرحال حالا تو مطب آقامهندس خوابیده امیدوارم عمل به موفقیت تموم بشه ............... بازهم ممنونم
سلام دوباره
مصطفی خان عزیز از اینکه وقت میزاری و به دنبال مطالب جالب می گردی ومهمتر اینکه اونهارو ارائه میدی جای بسی تشکر است مصطفی خان عزیز اگه ممکنه لطفا درخصوص قسمت سخت افزاری گوشی توضیحاتی بده فکر کنم برای همه لازمه که این اطلاعات ضروری رو داشته باشند.ممنونم وباز هم تشکر از توجهت ........... موفق باشی ......... یادت نره خیلی گلی![]()
خواهش می کنم پریا شیلان عزیز...شما دوستان لطف دارین....
راستش بحث سخت افزاریه گوشی یه کمی پیچیدست...جوری که نه می شه تو نت پیداش کرد و هم اینکه بچه های تعمیراتی زورشون میاد اطلاعاتی رو به مشتری بدن...میدونی دیگه...سود مویایلی ها و تعمیراتی ها به اینه که شما همیشه تا حد امکان هیچی ندونی از گوشی..خوب اگه بدونی که کار کاسبی شون کساده دیگه...مثلا واسه همین باز و بسته کردن گوشی...الان 3 تومن واسه این کاره ساده می گیرن...خوب حالا منی که این کار رو بلدم و اگاهم به چند و چونش...دیگه این 3 تومن رو نمیریزم تو جیب اونها ...خوب این مسئله واسشون اصلا خوشایند نیست...
منظور اینکه اطلاعاتی رو به کسی نمی دن...جالبیش اینه اگه به مشتری هم بدن عمرا به کسی مثل همکاراشون نمیدن...یه جور قانون استاد شاگردی رو رعایت می خواهن کنن تا همیشه یه چیزی بیشتر بدونن و در نتیجه مشتری های بیشتری رو واسه خودشون داشته باشن....
خواستم بگم...اگه نتونستم خواسته ی شما رو اجابت کنم...نگید مصطفی خان تنبله دنبالش نرفته داره بهونه میاره...
چشم...با این اوصاف سعی می کنم باز هم چیزهای جدیدی براتون داشته باشم...البته تا الانم از سخت افزار مطالبمون تهی نبوده...مهمترینشم کپسول صدا بود که خودم یه زمانی هیچی ازش نمی دونستم..اما الان یه بچه ی 10 ساله هم که این تاپیک و خونده باشه دیگه همه چیز رو دربارش می دونه![]()
زیادی حرف زدم....من برم دنبال جستجو......![]()
راستی گوشی رو پس کی بهت می ده؟مگه از دیروز دستش نیست؟![]()
شاد باشید![]()
خوب برگشتم با کلی خبر جدید
یه سریش به شبکه بر می گرده و یه سریشم سخت افزار و.....
خیلی ها رو باید ویرایش کنم....اونهایی که اماده هستن و میگذارم
فقط می ترسم همه رو با هم میگذارم...تاپیک بترکه![]()
البته عنوان تاپیکم اشتباه شد...به جای ایج... وای فای نوشتم
WML: Wireless Markup Language مثل زمان برنامهنویسی اینترنت HTML است که محتوای اینترنت را به دستگاههای کوچک بیسیم، مثل تلفنهای موبایل مجهز به مرورگر و دستگاههای دستی که دارای صفحه نمایشهای کوچک و سیپییوهای کند، ظرفیت حافظه محدود و باندپهن کم با قابلیتهای ورودی محدود کاربر هستند، ارسال میکند.
EDGE: نرخ (سرعت) انتقال داده پیشرفته برای GSM Evolution است. این تکنولوژی ۳G، انتقال داده به طریقه بیسیم را با سرعت ۳۸۴ کیلوبیت در ثانیه میسر میسازد و مبتنیبر تکنولوژی GSM بوده و امکان خدمات باندپهن بالایی، مثل مولتی مدیا (چند رسانهای) را فراهم میسازد. در آمریکای شمالی از آن بیشتر پشتیبانی میشود، چون تکنولوژیهایی مثل CDMA و UMTS مورد توجه بوده و کاربرد بیشتری دارد.
Last edited by mostafa_khan; 27-04-2007 at 23:17.
MIMO: Multiple Input Multiple Output به استفاده از چند آنتن در یک دستگاه Wi-Fi به ارتقاء عملکرد و ظرفیت پذیرش اشاره میکند. تکنولوژی MIMO از یک ویژگی به نام multipath (چند مسیری) بهره میگیرد و زمانی اتفاق میافتد که یک مخابره رادیویی در نقطه A آغاز شده و سپس قبل از دریافت از چند سطح یا شیء و از چند مسیر در نقطه B عبور میکند. تکنولوژی MIMO از چند آنتن برای جمعآوری و سازماندهی سیگنالهایی استفاده میکند که از طریق این مسیرها دریافت میشوند؛ این تکنولوژی بیشتر در استاندارد ۸۰۲.۱۱n کاربرد دارد.
RFID: شناسایی فرکانس رادیویی از فرستندههای رادیویی دارای برق ضعیف، برای خواندن اطلاعات ذخیره شده در یک tag فرستنده و گیرنده خودکار در فواصل بین ۲/۵ سانت تا ۳ متر استفاده میکند. Tagهای RFID برای کنترل داراییها، صورت موجودی و تایید و توصیه پرداختها به کار میروند و بیشتر به عنوان کلیدهای الکترونیکی در ابزارهای خودکار و تهدیدات امنیتی دیگر استفاده میشوند.
Roaming: عبارت است از: جابجایی یک دستگاه سیار از یک مکان و وضعیت شبکه بیسیم به دیگری بدون هیچ وقفه یا اختلال در سرویس یا قطع اتصال.
Smart phone (تلفن هوشمند): یک تلفن بیسیم با قابلیتهای اینترنت و متن است که میتواند تماسهای تلفنی بیسیم را کنترل نموده، آدرسها را حفظ کند، پست صوتی را دریافت کرده، به اطلاعات روی اینترنت دست یافته و نامههای الکترونیکی و مخابرههای فاکس را ارسال و دریافت نماید
GPS: Global Positioning System ”منظومهای“ از ۲۴ ماهواره است که زمین را در ارتفاع ۱۰۹۰۰ مایل دور میزند و استفاده از گیرندههای زمینی را برای افراد، جهت شناسایی موقعیت جغرافیایی آنها بین ۱۰ تا ۱۰۰ متر امکانپذیر میسازد. این ماهوارهها از محاسبات ریاضی سادهای برای پخش اطلاعات استفاده میکنند که به عنوان طول و عرض و ارتفاع جغرافیایی، توسط گیرندههای زمین ترجمه شدهاند
منبع:
این اطلاعات رو از سایت acadmist اقتباس کردم...امیدوارم راضی باشید امشب![]()
شاد باشید![]()
آنچه که در اين جا بايد ذکر شود پهنای باند فرکانسی در شبکه موبايل می باشد.
به طور کلی ما در استاندارد GSM نسل دوم دوسري ساختار فركانسي تعريف شده دارد
1-GSM-900
2-GSM-1800
در مورد GSM-900 پهناي باند در دريافت (UPLINK) از 890MHz تا ۹۱۵MHZ ... پهناي باند در ارسال(DOWNLINK) از 935MHz تا ۹۶۰MHz می باشد
در مورد GSM-1800 پهناي باند در دريافت (UPLINK) از ۱۷۱۰MHz تا ۱۷۸۵MHz ... پهناي باند در ارسال(DOWNLINK) از ۱۸۰۵MHz تا ۱۸۸۰MHz می باشد
در GSM-900 كل پهناي باند چه در ارسال و چه در دريافت به 124 كانال تقسيم مي شود ودر GSM-1800 كل پهناي باند به ۳۷۴كانال تقسيم مي شود.
در ايران ما از GSM-900 و GSM_1800 استفاده مي كنيم
البته الان وقتی به ریویو های انواع گوشی های جدید مراجعه کنید...میبینید حداقل 3 باند و حتی 4 باند رو پوشش می دن تا بدین صورت در هر جایی از کره ی خاکی بتونید از گوشیتو استفاده کنید...پهنای باند مرسوم دیگه که تو ریویو ها زیاد دیده می شه gsm-1900 هست![]()
دیگه خداییش نظر ندین اخر بی مرامی می شه![]()
بدردتون خورد؟خوشتون امد؟![]()
شاد باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)