سلام
منبع خوب واسه تحقيق در عمليات 1 ( نه اوني كه واسه مديريته ، اوني رو كه به بچه هاي رياضي و مهندسي درس ميدن ) ميخواستم . كتاب بازارا هست ولي خيلي پيچيده است . كتابي هست كه بعد از خوندنش بشه كتاب بازارا رو خوند و فهميد ؟
ممنون .
سلام
منبع خوب واسه تحقيق در عمليات 1 ( نه اوني كه واسه مديريته ، اوني رو كه به بچه هاي رياضي و مهندسي درس ميدن ) ميخواستم . كتاب بازارا هست ولي خيلي پيچيده است . كتابي هست كه بعد از خوندنش بشه كتاب بازارا رو خوند و فهميد ؟
ممنون .
سلام
بازارا براي تحقيق 1 يكم سنگين نيست؟
تا اونجا كه اطلاع دارم چيزي كه كتاب بازارا رو سخت فهم كرده(!) ترجمهي اون هست! (خيلي) پيشنهاد ميكنم نسخهي زبان اصلي رو مطالعه كنيد.
كتابي با عنوان «مقدمهاي بر برنامهريزي خطي» نوشته برتسيماس و سيتليكليس ترجمه دكتر حميد اسمعيلي (استاد دانشگاه بوعلي همدان) هست كه بسيار خوب و فني ترجمه شده.
گويا اين كتاب يكي از منابع اصلي دانشگاه MIT ميباشد
بعضي از فصلهاي كتاب «آشنايي با تحقيق در عمليات» نوشته حمدي طه و ترجمهي محمد باقر بازرگان، نيز مناسب است.
موفق باشيد
برادرا کسی میتونه پی دی اف فصل 7 و 8 کتاب انگلیسی:
Advanced engineering mathmatics Keraszig
رو برام بزاره خیلی بهش نیاز دارم
فقط فصل 7 و 8
اينجا همهي كتاب هست در قالب djvu (حدود 31 مگ)
و اينجا فقط فصل 7 و 8 هست، (حدود 9 مگ)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جایی کتاب فارسی حساب و هندسه تحلیلی سیلورمن که بیش از 1000 صفحه است پیدا میکنم؟
من خودم نسخه انگلیسیش رو دارم اما فارسیش رو میخوام.
شنیدم سری عام ساده است و بدردم نمیخوره من میخوام در مطالب به تسلط برسم.
با تشکر
با سلام
اگر ممکن کتابی که حاوی سوال و جواب تمرین خوب برای درس ریاضیات گسسته و ترکیبیاتی دانشگاهی است ومعرفی کنید.
با تشکر
سلام
من اينترنت رو زير و رو کردم نتونستم نسخه اصلي کتاب آدامز (Calculus: A Complete Course) رو پيدا کنم. حل تمرينش رو دانلود کردم ولي خب داشتن حل تمرين بدون داشتن نسخه اصلي کتاب که فايده نداره. اين نسخه هايي هم که ازش به فارسي ترجمه شده که باز فکر کنم سر فصل هاش و سوالاش با اين حل تمرينش تفاوت داشته باشه.
ميخواستم ببينم لينک دانلودي از کتاب Calculus: A Complete Course آدامز گير مياد؟
بستگي داره در چه سطحي ميخواهيد مثلا :
1) رياضيات انتخاب (انتشارات نشر دانشگاهي)
2) تركيبيات (انتشارات فاطمي ; نويسنده :عليرضا عليپور) ===>البته بگم كه اين كتاب براي المپياد هستش ولي واقعا مسائل زيادي داره و بيشتر مباحث تركيبيات رو گفته...
3) آناليز تركيبي (انتشارات نشر الگو ; نويسنده :عليرضا عليپور)===> اين كتاب هم تمارين زيادي داره كه فكر ميكنم كتاب خوبي باشه...
خلاصه كتاب هاي زيادي هستش كه ميتونيد بخونيد ولي .... اگه توضيح بيشتري خواستيد بگيد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)