از لحظه اي كه ويروس وارد خون ميشه چقدر طول ميكشه تا وارد سلولهاي بدن شه؟
آيا درسته كه كمتر از 5درصد افراد در برابر ويروس ايدز مصونيت دارند و ويروس منفعل ميشه؟
از لحظه اي كه ويروس وارد خون ميشه چقدر طول ميكشه تا وارد سلولهاي بدن شه؟
آيا درسته كه كمتر از 5درصد افراد در برابر ويروس ايدز مصونيت دارند و ويروس منفعل ميشه؟
آیا استفاده از وسایل عمومی ارایشگاه هم رفتار پر خطر محسوب میشه چون شنیدم ویروس تا 7 ساعت رو وسایل زنده می مونه
داروی ایدز ایرانی که ساخته شده چیه؟
هنوز داروی واسه ایدز ساخته نشده داروی ایرانی هم فقط یه مدت قوای جسمی رو بالا میبره و هیچ تاثیری رو ویروس ایدز نداره بدی این ویروس اینه که بعد از یه مدت به دارو ها مقاوم میشه و دیگه تاثیری روش ندارنداروی ایدز ایرانی که ساخته شده چیه؟
عذر می خوام از اساتید امر،
چند ماه پیش در یکی از شبکه های تلویزیون متخصصی در این مورد صحبت می کرد، طبق صحبت اون عزیز ویروس HIV در شرایط محیط عادی، یعنی زیر نور آفتاب و ... نه، در محیط بسته، تا 3 الی 4 ساعت می تونه زنده باشه، خون تر که خوب مشخص هست ولی خون خشک شده هم تا مدتی که در بالا 3 یا 4 ساعت گفتم خواهد بود.
البته باز طبق گفته اون پزشک شانس ابتلا در صورت زخمی شدن پوست بدن شما توسط یکی از وسایل آرایشگاهی (باز دقیق خاطرم نیست چون دو عدد در ذهن دارم!) یا 0.3 درصد و یا 0.06 درصد ذکر شد. که می بینید شانس خیلی کمی هست اما خوب باز هم لازم هست در صورت زخم عمیق بعد از 3 تا 6 ماه برای آزمایش مراجعه کنید. زخم عمیق هم یعنی زخمی که باعث خونریزی بشه، خراش خوردن پوست و ... که عملا خون ریزی به همراه نداره کلا یا شانسی نداره یا اونقدر کم هست که حساب نمیشه!
مهمترین وسیله هم، تیغ هست! که خیلی راحت می تونید درخواست کنید یا استفاده نکنه! یا با خودتون یک تیغ همراه ببرید و از اون استفاده کنید!
قیچی و شانه و ماشین اصلاح خیلی بعید هست باعث زخم شدن بشوند!
در ضمن یادتون باشه، الکل زدن به وسایل و یا حرارت دادن اونها روی چراغ الکلی به هیچ وجه باعث از بین رفتن ویروس نمیشه!
به نظر خودم امن ترین راه، خرید یک ست کامل وسایل آرایشگاهی هست و اون رو با خودتون به همراه ببرید و از آرایگشر بخواهید از اون وسایل استفاده کنه، فکر هم نکنم دو تا قیچی و شونه و تیغ و ماشین اصلاح بیشتر از 40-50 تومان خرج داشته باشه! در عوض خیالتون راحت هست که اگر زخمی هم روی بدنتون ایجاد شد خطری تهدیدتون نمیکنه!
چند روز پیش با یه کارشناس بهداشت صحبت داشتم میگفتم ویروس ایدز میتونه تو استخر عمومی از طریق قرنیه چشم منتقل بشه
چند ماه پیش در یکی از شبکه های تلویزیون متخصصی در این مورد صحبت می کرد، طبق صحبت اون عزیز ویروس HIV در شرایط محیط عادی، یعنی زیر نور آفتاب و ... نه، در محیط بسته، تا 3 الی 4 ساعت می تونه زنده باشه، خون تر که خوب مشخص هست ولی خون خشک شده هم تا مدتی که در بالا 3 یا 4 ساعت گفتم خواهد بود.
البته باز طبق گفته اون پزشک شانس ابتلا در صورت زخمی شدن پوست بدن شما توسط یکی از وسایل آرایشگاهی (باز دقیق خاطرم نیست چون دو عدد در ذهن دارم!) یا 0.3 درصد و یا 0.06 درصد ذکر شد. که می بینید شانس خیلی کمی هست اما خوب باز هم لازم هست در صورت زخم عمیق بعد از 3 تا 6 ماه برای آزمایش مراجعه کنید. زخم عمیق هم یعنی زخمی که باعث خونریزی بشه، خراش خوردن پوست و ... که عملا خون ریزی به همراه نداره کلا یا شانسی نداره یا اونقدر کم هست که حساب نمیشه!
بعد از حرف ایشون من خیلی ترسیدم چون استخر زیاد میرم به نظرتون لازمه تست بدم؟
مگه میشه از تو اب استخر انتقال پیدا کنه...! قرینه که درسته در صورتی که خون به پاشه تو چشم !
در صورت ورود ویروس اچ آی وی به بدن چه علایمی برای بدن پیش میاد؟
بله به نظر من میشه ولی درصدش پایینه ممکنه یه فرد آلوده یه زخم داشته باشه زخم ها هم که تو اب گرم باز میشن و ویروس وارد اب استخر میشه و ممکنه با اشخاصی که اون اطراف هستن منتقل بشه قرینه چشم هم که استعداد بالای برای جذب ویروس ها داره یا اگه از قرینه چشم منتقل نشه از راه دهن یا یه زخم بازم ممکنه شاید نظر من یه خورده بدبینانه باشه اما قبول کنین حتی اگه 1% هم احتمالش باشه آدم میترسه خوب
مگه میشه از تو اب استخر انتقال پیدا کنه...! قرینه که درسته در صورتی که خون به پاشه تو چشم !
سلام من یه سوال داشتم من 20 روز پیش یه مریضی گرفتم همراه با اسهال و استفراغ بی حالی و کم اشتهایی
بعد اینکه خوب شدم 4 روز بعد یه سرما خوردگی گرفتم همراه با گلودرد و بی حالی تا الان هم تو این 20 روز 2 کیلو وزن کم کردم
هیج رابطه جنسی نداشتم فراورده خونی هم استفاده نکردم معتاد هم نیستم ولی جایی خوندم اینا علایم اولیه عفونت hiv
هستش.یعنی hiv گرفتم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)