تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2299 از 3351 اولاول ... 1299179921992249228922952296229722982299230023012302230323092349239927993299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,981 به 22,990 از 33508

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان با توجه به اینکه ایرانسل بخش TD-LTE رو راه اندازی کرده یا همون 4جی ثابت
    میخواستم ببینم چه مودم هایی بجز اونی که خودش میده میتونیم بخریم که دارای پشتیباتی از td باشند
    چند مدل دیدم که دارای این ویژگی بودن ولی توی سایت ایرانسل به مورد عجیبی برخورد کردم و اون این بود که توی بخش سوالات متداول سوال شده بود آیا میتوانیم با موبایل به این شبکه وصل بشویم اوناهم جواب داده بودند بله اگر گوشی شما از باند فرکانسی 3500 پشتیبانی بکنه
    حالا من مودم های معروف و پرامکانات رو چک کردم و دیدم هیچکدوم پشتیباتی فرکانس 3500 ندارند مثل مدل TP-LINK mr200
    حالا تکلیف چیست؟
    آیا فقط از مودم های خود ایرانسل باید خرید کنیم?
    از مدل های تلفن همراه ، فقط یکی شارپ هست که دوستان پیدا کردن . مودم هم که یکی خود ایرانسل هست با فرکانس 3500

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

فکر نکنم شبانه رو برداره
    پهنای باند شب رو چیکار کنه؟
    خو الان بی مصرفه
    ارزون میده تا فروش بره
    چرا روز نمیده؟
    چون روز به اندازه کافی سود داره
    ولی احتمالش هست که یکم شبانه رو گرون کنه
    ولی برداشتن شبانه یکم دور از ذهنه

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

بله عزیزدل کاملا متوجهم که انتخاب باند، پفک خریدن نیست اما میتونست یا نمیتونست باندهای پایینتر رو اختیار کنه؟ نکته ی بعد اینکه تقریبا یک نوع وایمکس نیست چون وایمکس اصلا سیمکارت نداره و من با یک یوزر پسورد وصل میشدم نه با سیمکارت
    ضمنا صرفا محض اطلاعتون توی پرانتز عرض کنم یک مدل گوشی شارپ که دوستان هم لینکش رو صفحه قبل گذاشتن از این باند پشتیبانی میکنه
    gsmarena.com/sharp_aquos_crystal_2-7251.php
    در حالیکه اگر باندهای پایینتر می بود توسط گوشیهای 4G رایج بازار هم پشتیبانی می شد اما ایرانسل چون بخشی از سودش از راه همین فروش مودم قرار است تامین بشه پس چرا کاری نکنه مودمش خودبخود حالت انحصاری نداشته باشه؟
    پس در این مساله هم با شما موافقیم که انتخاب باند 42 بیشتر دید اقتصادی پشتشه متاسفانه مثل همون خرید پفک که بهش اشاره کردین
    اینکه میتونست کاری کنه که باند پایین تری باشه که خوب بله میتونست اما ایرانسل یا هر شرکتی اول به جیب خودش نگاه میکنه بعد به فکر مردم! چون اونجوری که دیگه کار اقتصادی نیست!
    این فرکانس ارزون تر بوده تو مناقصه یا حالا هر جیز دیگه ای برای همین انتخاب شده
    و منم گفتم تقریبا وایمکس هست چون ثابت هست! و اینکه تو کل گوشیهای کرده زمین یه گوشی این فرکانس رو داره که نمیشه دلیل که! بازم میگم این اینترنت ثابت هست و چون سیم کارتش نه تماس داره نه مسیج پس برای موبایل استفاده نمیشه فقط برای اینترنت هست و قابل استفاده در مودم! به صورتی که سیم کارتش حکم همون یوزرنیم و پسوورد شما رو داره!
    شما نمیخوای انگار قبول کنی کار این شرکت ها بیزینس هست نه خیریه! کاری که ایرانسل یا هر شرکتی میکنه برای رسیدن به سود بیشتر هست نه اینکه مثلا اینترنت بهتری به مردم بده! چون به غیر اون ۵۱٪ سهامش که مال ایرنی هست ۴۹٪ از اون مال شرکت خارجی هست و اون هم فقط به فکر سود بیشتر هست البته قسمت ایرانیش هم همبن هست!
    کلا من موافقم همه چیز دید اقتصادی پشتش هست! چون هدف شرکت هم همین هست!
    کل شرکتهی اقتصادی همینه واسه این من نمیگم جرف شما بده اما خوب این یه چیز طبیعی هست !

بقیه موارد که کلا قابل بحث نبود به دلیل کاملا پرت بودن!!!! مثال خیلی راحت ایرانسل میتونست یه باند دیگه از فرکانس های 2300 یا 2600 رو بخره این یک!!! بنابراین وقت تلف نمیکنم که بحث کنم با شما که میخوای از دزدسل طرفداری کنی
    دوما هر شرکتی میتونه سود درست و حسابی بکنه نه دزدی !!! این اسمش دزدی هست نه سود که مجبور کنه مودم رو از خودش بخری , همه جای دنیا شرکت ها واسه خریدن مودم از خودشون تسهیلات میدن و ارزون تر حساب میکنن و امکانات ویژه میدن نه این که گند بزنن به 4G که دم به دقیقه قطع بشه , سرعتش رو هم به قهقرا ببرن که مجبور بشی بری از TDD استفاده کنی و مجبور هم باشی از خودشون مودم بخری با بسته های اینترنت گرون تر!!! یا تو مشهد که رفته بودن اومد هرچی تست بگیره سرعتش از 90 مگ بالاتر نرفت آخر برگشت گفت مشکل به وجود اومده ظاهرا ما به تست صبح بسنده میکنیم!!!! بعد تست صبحش هم 650 مگ دانلود با 11 مگ آپلود بود از سرور داخلی , هیچ کسی هم اونجا بلند نشده بگه جناب یه تست از سرور خارجی بذار و این که یعنی چی 100 مگ دانلود 5 مگ آپلود ؟؟؟؟؟؟
    طرفداری از دزدسل نکنید خواهشا یا درست و حسابی طرفداری کنید
    دوست عزیز شما اولا جوش الکی نزن سر اینترنت!
    بعدم شما یه ذره اگه بیشتر دقت میکردی اون تست ۶۵۰ مگی حالا داخلی بود یا خارجی کار ندارم اصلا ربطی به TDD-LTE نداشت ماله 4G+ بود!
    وگرنه شما مشخصات مودم ایرانسل TDD_LTE رو نگاه کنی ماکس سرعت دریافتیش کلا ۱۲۰ مگابیت هست! که مسلما احتمالش کمه که ماکس سرعت بده و همینطور شما دفترچه راهنماش رو دقت کنی تو عکساش معلومه که سرعت مثل وایمکس فیک میشه تو مودم! یعنی مثل adsl که ماکسیمم سرعت خط رو نشون میده اینم همین طور هست
    بعدم شما تو کره جنوبی نستی که اینجا ایران و کیفیت ایران هم الان همینقدره! شما انتظار نداری واسه رضای خدا کسی کاری بکنه که؟!
    ولی کلا غر زدن الکی بدرد نمیخوره جوش الکی میزنین! چون شما انتخاب جایگزین نداری که بین اینایی که هست باید انتخاب کرد

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

تست با نت گوشی 2 خط آنتن

قم - آذر

5. این کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من با دوستانی که پلن LTE-TDD رو دارن انجام میدن در تماس ام، کاری که دارن میکنن اینه که فقط مناطق مسکونی رو دارن پوشش میدن.
    سلام تنها مدلی که فرکانس 3500 رو پشتیبانی میکنه همون مودم خود ایرانسل هست درسته؟

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من هم یه مودم تی پی لینک m7300 گرفتم روش نوشته tdd lte ساپورت میکنهد. حالا ببینیم درسته یا نه

تست کردید وصل شد؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام تنها مدلی که فرکانس 3500 رو پشتیبانی میکنه همون مودم خود ایرانسل هست درسته؟

تست کردید وصل شد؟

بله فقط مودم TD ایرانسل از باند 42 پشتیبانی میکنه نه بقیه ی مودمها

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

بله فقط مودم TD ایرانسل از باند 42 پشتیبانی میکنه نه بقیه ی مودمها
    نه میخواستم ببینم اون دوستمون با نام کاربری فندک امتحان کردن یا نه

-mmtech

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اینکه میتونست کاری کنه که باند پایین تری باشه که خوب بله میتونست اما ایرانسل یا هر شرکتی اول به جیب خودش نگاه میکنه بعد به فکر مردم! چون اونجوری که دیگه کار اقتصادی نیست!
    این فرکانس ارزون تر بوده تو مناقصه یا حالا هر جیز دیگه ای برای همین انتخاب شده
    و منم گفتم تقریبا وایمکس هست چون ثابت هست! و اینکه تو کل گوشیهای کرده زمین یه گوشی این فرکانس رو داره که نمیشه دلیل که! بازم میگم این اینترنت ثابت هست و چون سیم کارتش نه تماس داره نه مسیج پس برای موبایل استفاده نمیشه فقط برای اینترنت هست و قابل استفاده در مودم! به صورتی که سیم کارتش حکم همون یوزرنیم و پسوورد شما رو داره!
    شما نمیخوای انگار قبول کنی کار این شرکت ها بیزینس هست نه خیریه! کاری که ایرانسل یا هر شرکتی میکنه برای رسیدن به سود بیشتر هست نه اینکه مثلا اینترنت بهتری به مردم بده! چون به غیر اون ۵۱٪ سهامش که مال ایرنی هست ۴۹٪ از اون مال شرکت خارجی هست و اون هم فقط به فکر سود بیشتر هست البته قسمت ایرانیش هم همبن هست!
    کلا من موافقم همه چیز دید اقتصادی پشتش هست! چون هدف شرکت هم همین هست!
    کل شرکتهی اقتصادی همینه واسه این من نمیگم جرف شما بده اما خوب این یه چیز طبیعی هست !
    بد نیست اشاره بشه که ایرانسل یک قدم بزرگ و واقعا قابل تقدیری سالهای 84-85 برداشت که از خیریه هم برای ملت ما مفیدتر بود : شکستن انحصار وزارت مخابرات اون دوران در عرضه ی انحصاری سیمکارتهای 800 هزار الی 1 میلیون تومان
    جالبه می بینم محمد غرضی همه جا از خودش تقدیر میکنه بعنوان کسیکه مخابرات همراه رو به ایران آورد. یکنفر نیست یقه اش رو بگیره که مرد حسابی دو دهه عقبتر از دنیا تجهیزات رده خارج از نوکیا اونم قابل پشتیبانی تنها از 200 هزار مشترک نه از چند ده میلیون ملت، وارد کردی و در فضای انحصار با قیمت میلیونی می فروشی، از خودت تقدیر هم میکنی؟ زکی. سیمکارت که همه جای دنیا مجانیه که. نه اینکه حدود 10 برابر حقوق ماهانه ی اون زمان یک کارمند مملکت باشه
    در این فضا ایرانسل سیمکارت دائمی ارائه کرد با 3 قابلیت کاملا جدید برای مردم : قیمت یک ششم سیمکارت دولتی، تحویل پستی و درخواست اینترنتی نه خرید حضوری با معطلی و کتک کاری در صف و بردن شناسنامه و سند و بنچاق و ... . و انتخاب شماره ی دلخواه از میان دهها هزار شماره

اما یکسری طرحهاش جنبه ی رقابتی نداشت مثل وایمکس . بوش میاد TDD هم از این نوع باشه و فکر کنم کنسرسیوم صبانت که فرکانسهای پایینتر رو انتخاب کرده در جلب مشتری از ایرانسل جلو بیفته. عجله نکنین بزودی روشن میشه

11. 7 کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

بد نیست اشاره بشه که ایرانسل یک قدم بزرگ و واقعا قابل تقدیری سالهای 84-85 برداشت که از خیریه هم برای ملت ما مفیدتر بود : شکستن انحصار وزارت مخابرات اون دوران در عرضه ی انحصاری سیمکارتهای 800 هزار الی 1 میلیون تومان
    جالبه می بینم محمد غرضی همه جا از خودش تقدیر میکنه بعنوان کسیکه مخابرات همراه رو به ایران آورد. یکنفر نیست یقه اش رو بگیره که مرد حسابی دو دهه عقبتر از دنیا تجهیزات رده خارج از نوکیا اونم قابل پشتیبانی تنها از 200 هزار مشترک نه از چند ده میلیون ملت، وارد کردی و در فضای انحصار با قیمت میلیونی می فروشی، از خودت تقدیر هم میکنی؟ زکی. سیمکارت که همه جای دنیا مجانیه که. نه اینکه حدود 10 برابر حقوق ماهانه ی اون زمان یک کارمند مملکت باشه
    در این فضا ایرانسل سیمکارت دائمی ارائه کرد با 3 قابلیت کاملا جدید برای مردم : قیمت یک ششم سیمکارت دولتی، تحویل پستی و درخواست اینترنتی نه خرید حضوری با معطلی و کتک کاری در صف و بردن شناسنامه و سند و بنچاق و ... . و انتخاب شماره ی دلخواه از میان دهها هزار شماره

اما یکسری طرحهاش جنبه ی رقابتی نداشت مثل وایمکس . بوش میاد TDD هم از این نوع باشه و فکر کنم کنسرسیوم صبانت که فرکانسهای پایینتر رو انتخاب کرده در جلب مشتری از ایرانسل جلو بیفته. عجله نکنین بزودی روشن میشه
    آره با وايمكس موافقم كه خيلي ضعيف ظاهر شد زودم از مد افتاد
    قيمتاش با سرعتهاش باهم نميخوند!
    اما اين چون رو بستر ال تي ايي هست فكنم بتونه يه سرعت بالاي ثابت بده نه اينكه ٩٠ مگ بده اما مثلا ٥٠ مگ ثابت دينا بده اينجوري خوبه كه استيبل باشه هم سرعت هم پينگ! من خودم مشتري ميشم البته هنوز تهران پوشش نداره
    به نظرم بسته هاي شبانه هم به مرور فعال ميكنه روش
    اون٢ تا شركت ديگه شنيدم عمده فروشي ميتونن كنن به اين شركتهاي اپراتور مجازي! خودشون نميتونن بدش دست مشتري

13. 4 کاربر از m_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •