اگر میخواست دورغ بگه که 15 دقیقه باهام صحبت نمیکرد هر چی هم میگفتم جواب میداد چشم الان اونم امتحان می کنم ! واسه همین میگم دروغ نمیگفت ! چند نفر دیگه هم همینو گفتن والله ...با یه شکایت آدم میشن ولی نمیخوام این کار رو بکنم ...
![]()
اگر میخواست دورغ بگه که 15 دقیقه باهام صحبت نمیکرد هر چی هم میگفتم جواب میداد چشم الان اونم امتحان می کنم ! واسه همین میگم دروغ نمیگفت ! چند نفر دیگه هم همینو گفتن والله ...با یه شکایت آدم میشن ولی نمیخوام این کار رو بکنم ...
![]()
دادش من همین مشکل را داشتم باهاشون دان استریم می گفتند تو سیستم پیش ما 10 مگ هست
ولی تو تنظیمات مودم ام 3 مگ بود . فکر کنم به خاطر خط باشه![]()
احتمالا خط همه دوستان 3 مگ میکشه. نه 10 مگ. دقیقا هم 3 هست و تغییری نمیکنه. جالبه نه؟ حتما دارند راست میگن نه؟
هههههههههههه
شما دوتاتون اکسین هستید حتما با یه نفر هم صحبت کردید هر کی هست خوب سرکارتون میزاره![]()
داداش خط تلفن وحشتناک تاثیر داره مل من 10 میگ بود دان استریمم بارون که اومد باز رفته بود رو 3 میگ رفتم تکیه ای که مشکل داشت وصله زدم باز برگشت رو 10 میگ دان استریمم سیم تلفنت رو از باکس تا تو خونه نگاه کن اگه قعطی داشت درست کن حتما درست میشه
تست سرعت ای پی 2.185
![]()
یادش بخیر تک رقمی ها قبلا پینگشون حدود 120 بود![]()
5 تا اپراتور همینو به من گفتن ....![]()
احتمالا دست به یکی کردن هر کی گفت استریم منو بذارین رو فلان مقدار بگن ماله شما که همینقدره
من ماله بعضی دوستامو چک کردم استریم ها رو براشون بردن بالا بعضیاشون سرویسشون 128 هم بود.
5اپراتور نداريم
شما اگر با تلفني كه adsl روشه تماس بگيري مستقيم وصل ميشيد به شركت خودتون
ولي اگر با موبايل و يا تلفني كه adsl مخابرات روش فعال نيست تماس گرفتيد به صورت random به يكي از نمايندگي ها وصل ميشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)