تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2299 از 4428 اولاول ... 1299179921992249228922952296229722982299230023012302230323092349239927993299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,981 به 22,990 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام

دوستان عزیزی که میتونند به کمک بنده بیان خواهشا دریغ نکنند . مدتیه (تقریبا 1 ماه) که نمیتونم با دانلود منیجر از سایتهایی همچون youtube و سایتهای اشتراک گذاری ویدئوی آنلاین دانلود کنم . قبلا وقتی روی کلیپ یا فیلم در این سایتها کلیک میکردم خود IDM تشخیص میداد و بالای کلیپ IDM فعال میشد و بعد از زدن روی اون گزینه با استارت کردن ، شروع به دانلود میکرد . بدون هیچ مسئله ای دانلود میکردم . اما الان دیگه هر کاری میکنم و هر افزونه ای برای مرورگرم ( Google Chrome) میگیرم این کار امکان پذیر نیست و اخطاری رو که در زیر عکسش رو گذاشتم میده . برنامه های دیگه رو هم امتحان کردم ولی نشد که نشد . با ساکس و انواع ف*ی*ل شکن هم تست شد اما نتیجه نداد . آخرین ورژن و ورژنهایی که مشکلی نداشتن هم تست شد . در تنظیمات IDM در قسمت proxy هم Get From IE رو هم فعال کردم اما 1 سرور رو میشناسه از 16 تا و سرعت شدیدا پایین میاد .با خود مرورگر میشه اما با 1/10 سرعت . آیا کسی این مشکل رو داشته ؟ کسی میتونه کمکی کنه یا برنامه ای معرفی کنه که سرعتش مثل IDM باشه ؟ همه دچار این عذاب فیلترینک و اینترنت در ایرانیم . (کسی هم خواست پیام خصوصی بده )
    پارس آنلاین هم مدتی خوب میشه مدتی افتضاح --- الان حالش خوبه فعلا (چشم حسود کور)

اینم عکس اخطار :

فقط یوتیوب نیست مشکل از هر سایت ویدئو آنلاین هم میخوام بگیرم همین هست (مثل ویدئوهای فیسبوک) البته تو بعضی سایتها فرمت flv رو میگیره ولی من میخوام یه سری سریال بگیرم که هیچ کجا نیست و فرمتش Mp4 هست . داخل یوتیوب هم لاگین نیستم .داخل کامپیوترهای مختلف هم تست گرفتم با ورژن های مختلف IDM اما همشون همینه . قبلا تا 1 ماه پیش هیچ مشکلی تو هیچ ورژنی نبود و راحت مثل آب خوردن میگرفت اتومات اما دیگه نمیشه . از لحاظ لینک دانلود هم تستش کردم . لینکهای سایتهای فیلتر شده مشکلی ندارند با ف*ی*ل شکن میشه دان کرد اما مشکلم فقط سایتهای آنلاین پخش ویدئو هست . مشکلم رو به چندتایی از دوستانم هم گفتم . امتحان کردند واسه اونا هم همینطور شده . تو نت جستجو کردم ، مثل اینکه چند وقتیه به مشکل خورده . میخوام بدونم کسی راهی براش پیدا کرده یا نه ؟ اگه راهی روشی تونلی چیزی باشه خدا خیرش بده هرکسیو که راهنماییمون کنه .
    کریو رو هم که واسه پارس آنلاین شنیدم بستن .

پیشاپیش از همکاری دوستان بینهایت متشکرم شاید درد خیلیها باشه ...
    Last edited by behnam__007; 16-05-2013 at 10:54.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_n71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    زنجان - پلاک 7

پيش فرض

دوست من و دوست های دیگه که این مشکلو دارن
    شما از این سایت فیلم های یوتیوب و فیس بوک رو دانلود کنید
    روش کار هم به این صورت هستش که اول ثبت نام و بعد لینک یوتیوب رو وارد میکنید داخل این سایت
    بعد دانلود رو میزنید و کیفیتش رو انتخاب میکنید
    ولی سرعت لینک این ساعت خیلی پایینه! اون لینک رو در سایتی مثل آپلود باز ریموت کنید (سرعت ریموت آپلود باز بالاس)و درنهایت از آپلود باز دانلودش کنید. ویا میتونیدبرای ریموت آپلود از رودفایل استفاده کنید.
    بدون فیلینگتر!

داره خودمونی میشه pedramb66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان پارس آنلاینی
    من می خوام 128 نامحدود بگیرم آیا دانلود شب هاش رایگانه یا جزو همون 20 گیگ حساب میشه؟
    نامحدود رایگان نداره. در هر ساعت از شبانه روز استفاده کنید از اون بیست گیگ کم میکنه.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta

4. این کاربر از pedramb66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دوستان عزیزی که میتونند به کمک بنده بیان خواهشا دریغ نکنند . مدتیه (تقریبا 1 ماه) که نمیتونم با دانلود منیجر از سایتهایی همچون youtube و سایتهای اشتراک گذاری ویدئوی آنلاین دانلود کنم . قبلا وقتی روی کلیپ یا فیلم در این سایتها کلیک میکردم خود IDM تشخیص میداد و بالای کلیپ IDM فعال میشد و بعد از زدن روی اون گزینه با استارت کردن ، شروع به دانلود میکرد . بدون هیچ مسئله ای دانلود میکردم . اما الان دیگه هر کاری میکنم و هر افزونه ای برای مرورگرم ( Google Chrome) میگیرم این کار امکان پذیر نیست و اخطاری رو که در زیر عکسش رو گذاشتم میده . برنامه های دیگه رو هم امتحان کردم ولی نشد که نشد . با ساکس و انواع ف*ی*ل شکن هم تست شد اما نتیجه نداد . آخرین ورژن و ورژنهایی که مشکلی نداشتن هم تست شد . در تنظیمات IDM در قسمت proxy هم Get From IE رو هم فعال کردم اما 1 سرور رو میشناسه از 16 تا و سرعت شدیدا پایین میاد .با خود مرورگر میشه اما با 1/10 سرعت . آیا کسی این مشکل رو داشته ؟ کسی میتونه کمکی کنه یا برنامه ای معرفی کنه که سرعتش مثل IDM باشه ؟ همه دچار این عذاب فیلترینک و اینترنت در ایرانیم . (کسی هم خواست پیام خصوصی بده )
    پارس آنلاین هم مدتی خوب میشه مدتی افتضاح --- الان حالش خوبه فعلا (چشم حسود کور)

اینم عکس اخطار :

فقط یوتیوب نیست مشکل از هر سایت ویدئو آنلاین هم میخوام بگیرم همین هست (مثل ویدئوهای فیسبوک) البته تو بعضی سایتها فرمت flv رو میگیره ولی من میخوام یه سری سریال بگیرم که هیچ کجا نیست و فرمتش Mp4 هست . داخل یوتیوب هم لاگین نیستم .داخل کامپیوترهای مختلف هم تست گرفتم با ورژن های مختلف IDM اما همشون همینه . قبلا تا 1 ماه پیش هیچ مشکلی تو هیچ ورژنی نبود و راحت مثل آب خوردن میگرفت اتومات اما دیگه نمیشه . از لحاظ لینک دانلود هم تستش کردم . لینکهای سایتهای فیلتر شده مشکلی ندارند با ف*ی*ل شکن میشه دان کرد اما مشکلم فقط سایتهای آنلاین پخش ویدئو هست . مشکلم رو به چندتایی از دوستانم هم گفتم . امتحان کردند واسه اونا هم همینطور شده . تو نت جستجو کردم ، مثل اینکه چند وقتیه به مشکل خورده . میخوام بدونم کسی راهی براش پیدا کرده یا نه ؟ اگه راهی روشی تونلی چیزی باشه خدا خیرش بده هرکسیو که راهنماییمون کنه .
    کریو رو هم که واسه پارس آنلاین شنیدم بستن .

پیشاپیش از همکاری دوستان بینهایت متشکرم شاید درد خیلیها باشه ...

دوست عزیز من به شما سایت فایل گیر پیشنهاد میکنم البته باید مبلغی پول پرداخت کنید برای 6 گیگ دانلود 1900تومان هست رو صفحه اون کلیپ مربوط کلیک راست کن گزینه اول که copy video url بزن بعد برو تو سایت فایل گیر یه پنجره داره زده دانلود اونجا paste کن اون فایلت لینکش مستقیم میشه و راحت با سرعت بالا دانلود میکنی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوست عزیز من به شما سایت فایل گیر پیشنهاد میکنم البته باید مبلغی پول پرداخت کنید برای 6 گیگ دانلود 1900تومان هست رو صفحه اون کلیپ مربوط کلیک راست کن گزینه اول که copy video url بزن بعد برو تو سایت فایل گیر یه پنجره داره زده دانلود اونجا paste کن اون فایلت لینکش مستقیم میشه و راحت با سرعت بالا دانلود میکنی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام

دست گلت درد نکنه . متوجه هستم چی میفرمایید . ولی آخه شاید توسط فایلگیر ساپورت نشه . من تو لیست فایلگیر نگاه کردم . خیلی از سایتهای ویدئو آنلاین موجود نیست . تو بلاگشون هم سوال کردم . داخل سایت فایلگیر امکان مستقیم کردن لینکهای پخش آنلاین با انتخاب کیفیتهای موجود ، آیا وجود داره ؟

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با چیز پی ان بدون هیچ مشکلی دانلود میکنم‌. ولی با چاکس نمیشه

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه fanoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

نامحدود رایگان نداره. در هر ساعت از شبانه روز استفاده کنید از اون بیست گیگ کم میکنه.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
    نامحدود نگیرید که پشیمون می شوید من گرفتم وقتی که 20 گیگ رو تموم کنی سرعتت میشه افتضاح باید صبر عیوب داشته باشی من که اینجوری هستم اصلا با سرعت زیر 100 طاقت نمیارم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

خوبه خب یه نت با سرعت خوب ماهی 20 گیگ ماهی 27 نومن !!
    اگه بخوای محدود 20 گیگ بگیری گرون تر در میاد !!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اینجا همه چی....
    Last edited by Orbix; 16-05-2013 at 23:07.

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

شما ساعت 1:30 پستت ثبت شده، چطور گفتی ساعت 2.35 نصفه شب؟؟؟؟!!!!
    شاید ساعت انجمن شما تغییر کرده
    واسه من پست ایشون 2:36 ثبت شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •