تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2299 از 2376 اولاول ... 1299179921992249228922952296229722982299230023012302230323092349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,981 به 22,990 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

مرفاوي"، "روته مولر" و "مظلومي" گزينه‌هاي استقلال
    معرفي کادر فني جديد بعد از بازي با الجزيره
    مرفاوی که گفته هنوز با من صحبتی نشده ....

احتمال زیاد مظلومی سرمربی با روته مولر به عنوان دستیار یا تمرین دهنده استفاده بکنن

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

باشگاه استقلال تهران اعلام هر گونه ليست فروش را تكذيب كرد

پس از مشخص شدن كادر فني این تیم ، آنها در خصوص ماندن یا رفتن بازيكنان تصميم خواهند گرفت ، ضمن آن که سياست باشگاه بر حفظ بازيكنان كليدي فصل گذشته است .
    انتشار ليست بازيكنان مازاد باشگاه استقلال تهران سبب دلخوري برخي از بازيكنان اين تيم را در بر داشت تا حدي كه تعدادي از آنها در قبال انتشار اين ليست موضع گرفتند.

در همين ارتباط باشگاه استقلال تهران اعلام كرد از سوی این باشگاه هيچ‌گونه ليستي در خصوص اعلام بازيكنان مازاد اعلام نشده و پس از مشخص شدن كادر فني این تیم ، آنها در خصوص ماندن یا رفتن بازيكنان تصميم خواهند گرفت ، ضمن آن که سياست باشگاه بر حفظ بازيكنان كليدي فصل گذشته است .

تيم استقلال تهران روز سه‌شنبه هفته جاري در رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا به مصاف تيم الجزيره امارات خواهند رفت كه اين مسابقه پايان همكاري امير قلعه‌نويي سرمربي کنونی استقلال با اين باشگاه خواهد بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اینو که دیروز استقلال جوان تیتر کرده بود
    زیاد قابل اعتنا نیست
    منم فکر نکنم صمد بدون امیر بمونه توی استقلال (با توجه به فصل سختی که تنهایی توی استقلال داشت)

اتفاقا منم توی پستم از مظلومی طرفداری کردم
    اون داره با این مصاحبه هاش خودش رو کوچک میکنه
    همون یه بار که گفت من میخوام بیام استقلال کافی بود
    در ضمن اون حرفهایی که من گفتم همگی در تشریح ماجرا بود و اونی که داره فحش میده شمایید
    راستی اون پستهای تکراری رو هم گفتم من هرچی میزدم بیاد میگفت اومده ولی هرچی صفحه رفرش میکردم میگفت نیومده تقصیر از من نبود
    سلام
    معذرت ميخوام اون موقع كه اين پست رو زدم يه خورده عصباني شدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مرفاوی که گفته هنوز با من صحبتی نشده ....

احتمال زیاد مظلومی سرمربی با روته مولر به عنوان دستیار یا تمرین دهنده استفاده بکنن
    موافقم، به نظرم مظلومي سرمربي ميشه و روته مولر هم دستيار.استفاده كردن از صمد به عنوان مربي تقريبا يه ريسك براي واعظ حساب ميشه و با توجه به اتفاقات اخير، به نظرم واعظ حاضر به انجام اين ريسك نيست.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

اول میرن با جان توشاک و .... مذاکره میکنن آخرش میخوان برن پرویز سیبیل رو بیارن با روته مولر ؟ روته مولر اگه کارشو بلد بود تو تیم ملی یه غلطی میکرد. پرویز مظلومی هم زیادی مظلومه تو استقلال دووم نمیاره.

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

ای کاش ما یه تو کشور مان چند تا مدیر درست حسابی داشتیم

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این مولر رو که فدراسیون میخواد غالبش کنه به یکی از تیمها تا اون ضرری که به خاطر بیرون انداختنش باید متحمل بشه رو کم کنه

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

قرارداد 2 ساله امير قلعه‌نويي با باشگاه سپاهان

به گزارش خبرگزاري فارس محسن پورسينا عنوان كرد: در كل قرارداد به تفاهم رسيده ايم و بنا بر درخواست قلعه نويي پس از بازي استقلال مقابل الجزيره امارات كار را تمام خواهيم كرد.
    رئيس سازمان صنايع و معادن استان اصفهان ادامه داد: قرارداد قلعه نويي 2 ساله و از نظر مالي يك ساله است و در پايان سال دو طرف مي توانند قرارداد را يك سال ديگر تمديد كنند.
    پورسينا درباره مبلغ قرارداد قلعه نويي اظهار داشت: درباره اين موضوع هنوز صحبتي با مدير برنامه هاي وي نشده و پس از پايان بازي استقلال در ليگ قهرمانان درباره اين موضوع هم به توافق خواهيم رسيد.
    رئيس هيات مديره باشگاه سپاهان اصفهان درباره تغييراتي كه قلعه نويي در نيمكت سپاهان به وجود خواهد آورد گفت: باشگاه سپاهان يك كادر كامل دارد و تمايل دارد اين كادر را حفظ كند.
    وي افزود: قلعه نويي دو يا 3 نفر را به كادر فني تيم اضافه خواهد كرد ولي سرپرست تيم تغيير نخواهد كرد. احتمالاً دستيار اول، يك مربي بدنساز و مربي دروازه بان ها به تيم سپاهان اضافه خواهند شد.
    پورسينا تاكيد كرد: تغييري در مديريت باشگاه سپاهان به وجود نخواهد آمد و ساكت همچنان مديرعامل باقي خواهد ماند.

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

صادقي: به احتمال زياد در مس كرمان مي‌مانم

امير حسين صادقي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در مورد تيم آينده اش اظهار داشت: امروز نشست مثبتي با آقاي برهاني نژاد و مكي زاده؛ مدير داخلي تيم داشتم. در اين جلسه صحبت هايم را مطرح و بخشي از باقي مانده طلبم از باشگاه را هم دريافت كردم.
    مدافع سابق استقلال ادامه داد: دوست دارم در مس بمانم و شرايطم را كه يكي از مواردش مسايل مالي و بخش ديگر مربوط به مسايل زندگي در كرمان به همراه خانواده ام بود را مطرح كردم. به احتمال زياد فصل آينده در تيم مس خواهم ماند.
    گفتني است اين مدافع در روزهاي گذشته مذاكراتي با باشگاه پرسپوليس انجام داده بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه tsjaleb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

معرفی کادر فنی جدید باشگاه استقلال ، بعد از الجزیره

کادر فنی تیم فوتبال استقلال پس از مسابقه این تیم مقابل الجزیره امارات معرفی خواهد شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، پس از تکیمل شدن نفرات برگزیده برای کمیته فنی، مدیر تیم، سرمربی، مربیان، و همچنین رئیس آکادمی باشگاه استقلال به صورت همزمان اسامی این نفرات از طریق سایت باشگاه اعلام خواهد شد.

باشگاه استقلال درصدد است برای فصل آینده ترکیبی از مربیان خارجی- داخلی را برای هدایت تیم بزرگسالان استقلال در نظر گیرد.

مراحل مذاکره با گزینه های مورد نظر به پایان رسیده است اما اسامی آنها تا پایان رقابت های فصل جاری اعلام نخواهد شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •