تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2298 از 3347 اولاول ... 1298179821982248228822942295229622972298229923002301230223082348239827983298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,971 به 22,980 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

درحالیکه 4G براش سوداوری کافی داره خیلی بعیده tddرو روی 2300 و 2600 هم ارائه کنه همون تجربه ی شکست خورده ی وایمکس که فقط از راه مودم فروشی به سودآوری رسوند کافی بوده براش. همین 3500 رو هم ببینین خوب که گذاشته شغال خور شده زده توی سر مال تا زیرقیمت برداره
    متقاضی برای باند فرکانسی 3500 مگاهرتز وجود نداشت، اذعان کرد: این فرکانس با با قیمت پایه 70 میلیارد تومان جذابیت لازم را برای متقاضیان نداشت.
    در باند فرکانسی 3500 مگاهرتز با قیمت 50 میلیارد تومان عرضه شد.
    Last edited by HardwareMaster; 05-08-2016 at 22:04.

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اون دو تا شرکت کیا هستند به نظرتون

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

اون دو تا شرکت کیا هستند به نظرتون
    کنسرسیوم شرکت‌های حلماگستر، صبانت و داده‌پردازی فن‌آوا

4. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

3G.4G رسما اینجا به فنا رفته الان روی 2جی هستم
    اخه کجای دنیا وقتی یه سرویسی جدید میارن بقیه سرویس ها رو داغونن میکنن؟ جای اینکه وضعیت بهتر بشه هی داره بدتر میشه
    دقیقن . منم برادرم مودم تریجی داره همیشه تا دومگ سرعت میگرفت . الان زنگ زده میگه اینستاگرام باز نمیکنه .واقعا مسخره است اینکارشون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

سرپارسانلاین چقدر بیکلا مونده با اون16مگابیتش
    خوب بره شرکت کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه adreno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من الان براساس نیازم دانلود می کنم به نقطه ای رسیدم که هر چی بخوام می بینم اینترنت حکم تلویزیون رو برام گرفته فقط زورم می یاد بابت پولی که مصرف می کنم هنوز به ارمان مون نرسیدیم اینترنت پر سرعت شده ولی ارزان نیست سقف دانلود ماهیانه هم باید مثل خارج دویست سیصد گیگ در ماه بشه نه اینکه صد گیگ سالیانه که تازه اونم زور بزنیم به دو ماه برسونیمش
    اشتباه شما اینجاست که فکر میکنین این بسته ها و قیمت ها و سرعت ها همین طور میمونن
    حقیقتش من میترسم که جمع کنن به خاطر همین ضربتی دانلود میکنم
    اگر مطمئن بودم که این بسته ها سال بعد میمونه فقط موقع نیاز دانلود میکردم اما تجربه خلاف اینو میگه

8. این کاربر از adreno بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اشتباه شما اینجاست که فکر میکنین این بسته ها و قیمت ها و سرعت ها همین طور میمونن
    حقیقتش من میترسم که جمع کنن به خاطر همین ضربتی دانلود میکنم
    اگر مطمئن بودم که این بسته ها سال بعد میمونه فقط موقع نیاز دانلود میکردم اما تجربه خلاف اینو میگه
    دقیقا به نکته خوبی اشاره کردی ، اینجا ایرانه و همه چی یه روز و یه شبه برداشته می شه . و فرداش می بینی یه قانون جدید میاد .
    پس بهتره وقتی چیزی نامحدود هست ، تا می شه ازش کشید بیرون!!! ضرب المثل معروف هست که میگن وقتی دیدی آش می دن ، کلاهتو برداش برو آش بگیر .

فعلا سه تا طرح نامحدود داره . یک ساعته و دو ساعته و سه ساعته . هر چقدر شد دانلود می کنیم .

10. این کاربر از fandak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

هنوز یک سال نشده که مودم خریدم یک دونه جیبی و یک دونه d100
    این تکنولوژی هنوز توی اهواز نیومده و اگه بیاد دوباره وسوسه سرعت مجبورم که برم یک دونه بخرم

Sent from my SM-G531H using Tapatalk
    راهنش نخریدن و اندکی صبر پیشه کردن است وقتی استقبال نشه مجبور میشه عقب نیشنی کنه این اپراتور یک شریک خارجی داره قطعا ضرر را قبول نمی کنند اگر کسی استقبال نکنه قطعا مجبور میشه در باند های دیگر هم ارائه بده این سرویس رو

12. این کاربر از mehdidotcom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

دقیقا به نکته خوبی اشاره کردی ، اینجا ایرانه و همه چی یه روز و یه شبه برداشته می شه . و فرداش می بینی یه قانون جدید میاد .
    پس بهتره وقتی چیزی نامحدود هست ، تا می شه ازش کشید بیرون!!! ضرب المثل معروف هست که میگن وقتی دیدی آش می دن ، کلاهتو برداش برو آش بگیر .

فعلا سه تا طرح نامحدود داره . یک ساعته و دو ساعته و سه ساعته . هر چقدر شد دانلود می کنیم .
    ؟؟
    محدود نمیکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان با توجه به اینکه ایرانسل بخش TD-LTE رو راه اندازی کرده یا همون 4جی ثابت
    میخواستم ببینم چه مودم هایی بجز اونی که خودش میده میتونیم بخریم که دارای پشتیباتی از td باشند
    چند مدل دیدم که دارای این ویژگی بودن ولی توی سایت ایرانسل به مورد عجیبی برخورد کردم و اون این بود که توی بخش سوالات متداول سوال شده بود آیا میتوانیم با موبایل به این شبکه وصل بشویم اوناهم جواب داده بودند بله اگر گوشی شما از باند فرکانسی 3500 پشتیبانی بکنه
    حالا من مودم های معروف و پرامکانات رو چک کردم و دیدم هیچکدوم پشتیباتی فرکانس 3500 ندارند مثل مدل TP-LINK mr200
    حالا تکلیف چیست؟
    آیا فقط از مودم های خود ایرانسل باید خرید کنیم?

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •