ببخشید حواسم نبود منظورم اکسین بود
نه پشتیبانی ها یکی نیستن وقتی با تلفن تماس میگیری اتوماتیک وصل میکنه به شرکتی که ازش نت داری
ببخشید حواسم نبود منظورم اکسین بود
نه پشتیبانی ها یکی نیستن وقتی با تلفن تماس میگیری اتوماتیک وصل میکنه به شرکتی که ازش نت داری
امروز مشکل قطعی نداشتیم، ببینیم فقط یه روز تنفس دارن، یا پورتهای UDP رو ول کردن...![]()
چرا قطعی ریز زیاد داشتیم متوجه نشدی![]()
هنوز هم 5.233 همونطوره. دانلود امشب من 200 مگابایت. الان چند شبه بیشتر 300 مگابایات نتونستم دانلود کنم.
مودم من tp link تو مشخصاتش هم نوشته چیپستش از نوع برودکامه حالا از کجا میتونم این برنامه رو گیر بیارم
محتوای مخفی: لینک دانلود نرم افزار
محتوای مخفی: آموزش کار با dmt
شما اگر مودمت 8151 هستش چیپستش برودکام نیست
از اینجا میتونی چیپشو ببینی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگیدم یه نفر 10 دقیقه باهاش صحبت کردم ! 3بار پشت سر هم استریم رو تغییر داد بیچاره ولی پیش من تغییری نمی کرد ! یه بار بهش گفتم 5 مگ یه بار 7 مگ یه بار هم 2 مگ هر 3 بار هم خودش گفت انجام دادم ! گفت دسترسی کامل به پروفایلت دارم و الان هم استریمت رو دوباره تظنیم کردم روی 10 مگ ! به 2 تا دیگه هم زنگیدم بدون این که چیزی بگم استریم رو پرسیدم گفتن روی 10 مگ هست ! چطور ممکنه آخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس چرا پیش من چیزی تغییر نمیکنه ؟؟؟؟؟؟ممکنه از مودم باشه ؟؟؟ آخه این چه مدلیشه ! بیچاره دورغ نگفت 15 دقیقه داشم باهام حرف میزد حتی یک بار بهش گفتم لینکم رو بپرون ببینم پورت خودم رو پیدا کردی اصلا که گفت پروندم ولی پیش من لینک ثابت بود ! بنده خدا بهش نمیمود دروغ بگه !! یعنی چی آخه ؟؟؟؟
![]()
Last edited by S.A.M.S.U.N.G; 25-03-2015 at 13:08.
اگر استریم رو تغییر بده حتما باید لینکت بپره
تعجب میکنم میگی لینکم ثابت بود ولی بیچاره دروغ نمیگفتتا حالا این مدلیش رو ندیده بودم انگار پشتیبانی شستشوی مغزی میده طرفو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)