تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2298 از 4105 اولاول ... 1298179821982248228822942295229622972298229923002301230223082348239827983298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,971 به 22,980 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه Novan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    10 سال پیش واسه اعزام اقدام کردم که گواهینامه بگیرم و بعدش رفتم سراغ معافیت پزشکی (مشکل کمردرد) و دفترچه هم ارسال کردم اما چون شنیده بودم نهایت معاف از رزم میشم با اینکه نامه اومده بود برم یه بیمارستانی تو تهران دیگه دنبالش نرفتم، حدود 1 سال بعد هم برگه اعزام به خدمت اومد در خونمون که باید در تاریخ فلان برم فلان جا و 30 روز اضافه خدمت هم خوردم، از اون موقع تا الان دیگه هیچ اتفاقی نیفتاده
    میخواستم بدونم در حال حاضر وضعیت خدمتم چه جوریه؟ غایب یا فراری؟
    می خوام دوباره برای معافیت پزشکی اقدام کنم حتی اگه نهایت معاف از رزم بشم میرم، بابت غیبت مشکلی نیست؟
    ممنونم

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

با سلام این آیین‌نامه معاینه و معافیت پزشکی مشمولان سربازی سال 93 هست به تاریح 24 خرداد 93

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد بیماری های عمومی در بند کوتاهی قد .. آیا شاخص BMI شامل همه افزاد میشه یا فقط افراد کوتاه قد ..میشه ما روشن کنید ...

و آیا معاف از رزم یا معاف از خدمات سنگین گرفتن برای سپاه با توجه به داشتن بسیج فعالی و دوره 45 کفایت خوب هست یا نه ؟؟ چه فرقی با هم دارن؟؟

برای کم کاری تیروئید دیگه الان معاف کامل نمیکنن .. اگر قابل در مان باشه معاف نمیکنن

هیموروئید عمل شده چطور ..معافیت نداره ؟؟؟
    Last edited by TATU_TATY; 13-07-2014 at 07:33.

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام این آیین‌نامه معاینه و معافیت پزشکی مشمولان سربازی سال 93 هست به تاریح 24 خرداد 93

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد بیماری های عمومی در بند کوتاهی قد .. آیا شاخص BMI شامل همه افزاد میشه یا فقط افراد کوتاه قد ..میشه ما روشن کنید ...

و آیا معاف از رزم یا معاف از خدمات سنگین گرفتن برای سپاه با توجه به داشتن بسیج فعالی و دوره 45 کفایت خوب هست یا نه ؟؟ چه فرقی با هم دارن؟؟

برای کم کاری تیروئید دیگه الان معاف کامل نمیکنن .. اگر قابل در مان باشه معاف نمیکنن

هیموروئید عمل شده چطور ..معافیت نداره ؟؟؟

سلام بهتره صبر کنید در سایت نظام وظیفه هم بیاد

در هر صورت ببینید bmi یک نسبت هست بین قد و وزن .
    مثلا اگر قد کوتاه باشه و وزن هم زیاد باشه معافید
    یا قد بلند باشه وزن کم باشه معافید ..اموزش بدست اورن bmi در اینترنت هست میتونید برای خودتون رو بدست بیارید و مطابقت بدین
    هیموروئید اگر عمل کرده باشید و خوب شده باشه همون موقع هم معافیت نداشت الان که . . .

4. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

این جمله آخر هر بخش واقعا رو اعصابه ... مشخصه اینو واسه خودشون گذاشتن که بتونن راهت ممیزی کنن خلاص

(((((مشمولین پزشک که از سلامتی کامل در خصوص هر یک از بیماری های فوق برخوردار نباشند (بیماری انان در حد معافیت دائم باشد ) لیکن قادر به طبابت در نیروی مسلح باشند . معاف از رزم یا خدمات سنگین ))))

ننگ ... داره بهت میگه زوریه آقا جان زوریه بیا خدمت .
    Last edited by TATU_TATY; 13-07-2014 at 10:15.

6. 2 کاربر از TATU_TATY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

این جمله آخر هر بخش واقعا رو اعصابه ... مشخصه اینو واسه خودشون گذاشتن که بتونن راهت ممیزی کنن خلاص

(((((مشمولین پزشک که از سلامتی کامل در خصوص هر یک از بیماری های فوق برخوردار نباشند (بیماری انان در حد معافیت دائم باشد ) لیکن قادر به طبابت در نیروی مسلح باشند . معاف از رزم یا خدمات سنگین ))))

فکر کنم به خاطر این هست زردالو و احتمال حم /له نظامی مدت خدمت رو یکدفعه کردن 21 ماه و 24 ماه و سال بعد هم که بره 27 ماه ........

دعا کنید توفق با کشورهای دیگر صورت بگیره وگرنه تا 27 و 30 ماه هم ممکه خدمت کنید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

من برا امریه اقدام کردن گفتن باید اعزامی برج 8 باشم.
    به نظرتون کی ثبت نام کنم تا اعزامم برج 8 بیوفته؟؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

قبلا هم فکر کنم پزشک ها رو راحت معاف نمی کردن

10. این کاربر از alireza-1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خواهش میکنم، خدا پدرتون را هم بیامرزه.

ببینین دوست من، هر کسی یه نوع مشکلی داره به هر حال، الان شما بخواین ادامه تحصیل بدین خودتون میگین باید برم شهر دیگه.

الان دفترچه شما را فرستادن، برگه تون اومد ارتش و یا ناجا، چاره ای ندارین جز اینکه برین، اگه بدرتون فوت کرده و برادر بالای 18 ندارین شما رو به هر حال میدن شهر و استان خودتون ولی دیگه هر شب خونه رفتن و... نداره.

حتی اگه متاهل باشین، باز معلوم نیست که برین یا نه، به هر حال قانونی نیست که هر شب کسی بره خونه.

ولی شاید مثلا ناجا راهور باشین شب ساعت -10 برین خونه که صبح باز باید ساعت 6 سر پست باشین.

-----------
    اینها یه طرف، تو حای نظامی بعضا آماده باش زده میشه و یا ماموریت و... دارن، این مورد برای ناجا خیلی پیش میاد و عادی هست ولی برای ارگان های دیگه هم هست.

--------

برفرض الان برگه شما اومد و افتادی سپاه، شاید جایی باشین که 24-24 خدمت کنین و تو این 24 پست بدین

شاید افتادین حوزه و 2-3 شب یه بار رفتین خونه

شاید افتادین ناحیه و هر شب رفتین خونه و 3-4 شب یکبار موندین تا پست بدین

شاید سپاه استانتون داد به یه شهر نزدیک (که البته با توجه به وضعیت شما کمتر اتفاق میوفته)

الان فردی داریم که از توپخونه شمالغرب تو تبریز پذیرش گرفته 7-8 ماه ماموریت لب مرز داشتن.

-----
    شما با در نظر گرفتن همه اینها سعی تصمیم بگیر ولی بری درس بخونی و متاهل بشی و... برای شما فرق آنچنانی نمیکنه.

فقط پیگیر باش طرف دنبال پذیرش باشه و یه جای خوب بندازه که شب ها برگردی و چند شب یکبار بمونی برا پست.
    خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه. ممنونم بخاطر پاسختون.. حرفاتون خیلی تو تصمیم گیری کمک میکنه. البته من برادر بالا 18 سال دارم. ولی این رئیس پایگاه ما پسر خودشو که دیپلم داره انداخته یجایی که بعداظهرا همش میاد خونه، جمعه ها هم کلا خونه ست... ولی خب نمیشه توقع داشت کاری که برا پسرش کرده رو برا منم بکنه و بازم همه چیز بستگی به شانس داره.
    حالا یه سوال من که برادر بالا 18 سال دارم بازم این قانون که تو استان خودم باشم شامل حالم میشه؟

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

سلام دوستان
    10 سال پیش واسه اعزام اقدام کردم که گواهینامه بگیرم و بعدش رفتم سراغ معافیت پزشکی (مشکل کمردرد) و دفترچه هم ارسال کردم اما چون شنیده بودم نهایت معاف از رزم میشم با اینکه نامه اومده بود برم یه بیمارستانی تو تهران دیگه دنبالش نرفتم، حدود 1 سال بعد هم برگه اعزام به خدمت اومد در خونمون که باید در تاریخ فلان برم فلان جا و 30 روز اضافه خدمت هم خوردم، از اون موقع تا الان دیگه هیچ اتفاقی نیفتاده
    میخواستم بدونم در حال حاضر وضعیت خدمتم چه جوریه؟ غایب یا فراری؟
    می خوام دوباره برای معافیت پزشکی اقدام کنم حتی اگه نهایت معاف از رزم بشم میرم، بابت غیبت مشکلی نیست؟
    ممنونم
    الان فراری محسوب میشی چون برات اعزام زدن ولی نرفتی.

غایب اونی میشه که با اینکه مشمول شده هیچ اقدامی برا خدمتش نکرده.

احتمالا بتونی اقدام کنی و مشکلی نداره. اگه هم نذاشتن تو آموزشی یا بهت مرخصی میدن بری دنبالش یا خودشون یکی از دکترای کمیسون رو میارن پادگان.

البته شاید اول بری دادسرا بعد سایر مراحل.

شما بهتره اول بری برا معافیت پزشکی دفترچه پست کنی و همونجا از +10 مراحل رو جویا بشی.

من برا امریه اقدام کردن گفتن باید اعزامی برج 8 باشم.
    به نظرتون کی ثبت نام کنم تا اعزامم برج 8 بیوفته؟؟!
    هفته آخر مرداد پست کنی به اعزام برج 6 نمیخوری و احتمال داره برج 8 یا 10 اعزام بشی.
    Last edited by AMIR MOHAMMAD . M; 13-07-2014 at 15:43.

13. 3 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز کسایی که معافیت کفالت مادر میگیرن باید دوره آموزشی رو بگذرونن ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •