.
دوستان برای دانلود رایگان شمات یک کار و حتما انجام بدین قبل از شروع ساعت دانلود و بعد از پایانش مودنم و خاموش روشن کنین
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
.
دوستان برای دانلود رایگان شمات یک کار و حتما انجام بدین قبل از شروع ساعت دانلود و بعد از پایانش مودنم و خاموش روشن کنین
جدي؟ پول هم ريختي؟
آخه من تو مركز كاشاني هستم و پول ريختم و اينترنتي ثبت نام كردم. الان مي گن پورت خالي نيست.
چكار كنم آخه؟
Last edited by amirpers; 06-08-2015 at 11:07.
مشكل بطور كامل حل شد
اون دفعه یادم رفت یک چیزی رو بهت بگم حداقل سرعت دانلود برای سرویس شهاب ۱۶۰ کیلو بایت است.توی تعرفه های اسیاتک اومده است.۲۵۶ بین سرویس های رایگان حداکثر سرعت است.من خودم وقتی شهاب داشتم ساعت ۱۲ و نیم به بعد سرویسم به زیر ۱۶۰ می اومد.هر دفعه هم زنگ می زدم می گفتن بخاطر ترافیک بالا در شب است حتی صدای مشتری هم تماس گرفتم کاری نکردن.البته اینی که می گم مال ماه رمضون بود اخرین بار تست گرفتم خوب شده بود. در ضمن یک بار یکیشون به من گفت "در منشور مشتری اسیاتک امده است که اسیاتک تعهدی در قبال سرعت دانلود در ساعات رایگان ندارد و شما ان را امضا کردید".این ضریب یک به هشت واقعا دستشون رو باز می گذاره که تا می تونن سرویس رو پایین بیارن.
امروز اینترنتم حجمش تموم شده و نوشته 450- مگ الان بخوام نیم گیگ شارژکنم کل حجم میپره
زنگ بزنم آسیاتک صفرش میکنند
دوستانی که از قند شکن رو آسیا استفاده میکنن و قطعی نداره قند شکنشون بگن از کجا میگیرن ماهم استفاده کنیم
سلام
کسی هست بتونه سرعت خط منو زیاد کنه
نمیخام زنگ بزنم 1544 با پشتیبانی بیسوادشون کلی جرو بحث بی فایده بکنم
دوستان حداقل بگيد الان كه پورت خالي نيست و معلوم هم نيست كه كي خالي بشه و من پول ريختم، ميتونم سرويس رو كنسل كنم و پول رو پس بگيرم؟
اصلا ميشه مثلا آسياتك پورت خالي نداشته باشه و يه شركت ديگه داشته باشه؟
آره قانونا باید پس بدند زنگ بزن صدای مشتری اگر قبول نکرد تو ۱۹۵ شکایت کن
اره میشه چونکه معمولا هر شرکتی سهمیه پورت داره شاید مال یکی تموم بشه ولی یکی دیگه داشته باشه
در ضمن اگر آسیاتک پورت خالی نداشته باشه اصلا نمیتونی اینترنتی ثبت نام کنی احتمالا یک جای کارشون اشکال داره
Last edited by khoodet; 06-08-2015 at 17:46.
آره میتونی کنسل کنی پولو بهت برمی گردونن.
امکانش هست مخابرات برای هر شرکت یه تعداد پورت درنظر میگیره، منم اینجوری شدم آسیاتک پورت نداشت زنگ زدم داتک گفت پورت خالی داریم همونجا ثبت نام کردم
پس فرداش وصل کردن.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)