آپلود بوی سرور های ایرانش داخلی حساب میشه ولی قابلیت ریموت رو جدیدا پولی کرده)
آپلود بوی سرور های ایرانش داخلی حساب میشه ولی قابلیت ریموت رو جدیدا پولی کرده)
ممنون از راهنماییت.
چرا یکماه اول مشکلی نداشت. راهی هست که نویز رو کاهش بدم؟ زوج سیم مستقیم تا مودم کشیده شده. SNR زیر چقدر مطلوبه؟
ممنون از راهنماییت.
چرا یکماه اول مشکلی نداشت. راهی هست که نویز رو کاهش بدم؟ زوج سیم مستقیم تا مودم کشیده شده. SNR زیر چقدر مطلوبه؟
خیلی دلیل میتونه باشه
راه خاصی نداره چون شاید مال شما نباشه دلیلش اگر سیم مستقیم هم کشیدی که دیگه همه کارا رو کردی دیگه
Snr بالای ۷ اوکی هست استریل میشه
هر چی بالاتر بهتر
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
سلام دوستان يه سوال داشتم . ما قراره چند روز ديگه اسباب كشى كنيم و خط تلفن هم به نام خودمون نيست ولى چون يه دفعه اى اين داستان پيش اومد من نميدونستم و چند روز پيش يه طرح پيش پرداخت يكساله گرفتم . حالا مى خواستم ببينم بعد از اينكه ما رفتيم وضعيت اينترنتمون چجورى ميشه ؟ يعنى آيا مى تونيم قرارداد اينترنت رو كنسل كنيم يا اينكه انتقال بديم به خط جديد يا ديگه هيچكاريش نميشه كرد ؟ اگه تو اين زمينه تجربه داريد ممنون ميشم راهنماييم كنيد
Last edited by Hamedd321; 14-07-2019 at 03:54.
سلام دوستان
برای من چند روزه که ترافیک محتوا (یه سری سایتهای خاص مثل فیلیمو و ...) رو از حجمم کم میکنه در حالیکه قبلا فقط و فقط می نوشت فلان مقدار ترافیک محتوا بوده ولی کم شده رو صفر نشون میداد. توی خود سامانه تیکت ثبت کردم جوابی که دادن اینه که کم نمیشه و برای دیدن مقدار حجم کم شده به بخش گزارش مصرف برید!
یه بار دیگه تیکت زدم که حجم داره کم میشه و من دارم میبینم توی اون بخش. جواب دادن به مخابرات منطقه مراجعه کنین!!!!! آخه یه مسئله زیرساختی و اشتباه محاسباتی چه ربطی به مخابرات منطقه داره!!!!!!؟؟؟
دوستان کسی به این مشکل خورده؟
چقدر عالیه
یه پینگ با این میزاری ؟
ping multicommunity.de
آره برای من هم چند روزه از ترافیک داخل مصرف می کنه :/
سلام دوستان . كسى ميدونه طرح رنگين نت تا كى ادامه داره؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)