تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2297 از 4105 اولاول ... 1297179721972247228722932294229522962297229822992300230123072347239727973297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,961 به 22,970 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

کسی که شهریور تموم کنه . درس رو با مدرک لیسانس کی اعزام میشه ؟ ابان ماه ؟؟

بعدش سال بعد احتمال این هست که سربازی 24 ماه یا بیشتر بشه ؟
    اواخر شهریور اگه بفرستید احتمال اینکه آبان باشین 50% -50% هست. حتی میشه گفت روزهای آخر شهریور احتمال بیشتر اعزام دی باشه.

جواب اینجور سوالات رو ما هله مسئولین نظام وظیفه هم نمیتونن بدن، معمولا هم این اواخر غافلگیرانه اعلام میکنن.

احتمال اینکه سال بعد کسرها کم بشه و یا سربازی بشه 24 ماه زیاده.

2. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان.
    بالاخره این شتر در خونه ماهم خوابید..
    یه سوالی داشتم. من دارم لیسانس نرم افزار میگیرم. قرارشده دفترچه مو رئیس پایگاه بسیج مون که سپاهی هم هست برام ارسال کنه تا برا خدمت بیفتم سازمانی که ایشون توش هست.. حالا سوالم اینه من که دارم میفتم شهر خودم، و لیسانس هم دارم میذارن بعداظهرا تا صبح بیام خونه مون یا تمام وقت باید اونجا باشم؟ یکم اینو توضیح میدید درچه شرایطی میشه اومد خونه و در چه شرایطی نمیذارن؟ من اینو روم نشد ازش بپرسم، ترسیدم بگه چه آدم پر رویی هستم و کلا بیخیال دفترچه م بشه.. خیلی ممنون میشم توصیح بدید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سلام دوستان.
    یه سوالی داشتم. من دارم لیسانس نرم افزار میگیرم. قرارشده دفترچه مو رئیس پایگاه بسیج مون که سپاهی هم هست برام ارسال کنه تا برا خدمت بیفتم سازمانی که ایشون توش هست.. حالا سوالم اینه من که دارم میفتم شهر خودم، و لیسانس هم دارم میذارن بعداظهرا تا صبح بیام خونه مون یا تمام وقت باید اونجا باشم؟ یکم اینو توضیح میدید درچه شرایطی میشه اومد خونه و در چه شرایطی نمیذارن؟ من اینو روم نشد ازش بپرسم، ترسیدم بگه چه آدم پر رویی هستم و کلا بیخیال دفترچه م بشه.. خیلی ممنون میشم توصیح بدید.
    دوست عزیز جساراتا شما بزارید برگه تون بیاد، اگه پذیرش سپاه شدین اونوقت مشغول این ریزه کاری ها بشین، چون خیلی موارد و وعده وعید ها بوده که آخر سر انجام نشده و خیلی ها هم انجام شده.

سپاه هم جاهای مختلف و انواع مختلف خدمت داره ولی معمولا میان و 3-4 روز یکبار می مونن (البته گفتم جاهای مختلفی داره)

5. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوست عزیز جساراتا شما بزارید برگه تون بیاد، اگه پذیرش سپاه شدین اونوقت مشغول این ریزه کاری ها بشین، چون خیلی موارد و وعده وعید ها بوده که آخر سر انجام نشده و خیلی ها هم انجام شده.

سپاه هم جاهای مختلف و انواع مختلف خدمت داره ولی معمولا میان و 3-4 روز یکبار می مونن (البته گفتم جاهای مختلفی داره)
    مرسی. آخه ببیند من موقعیتم در حال تغییر برا همین میخوام قبل از اینکه دفترچه بفرستم مطمئن شم. من الان مجبور نیستم برم خدمت.. چون هنوز یکسال فراغت تحصیل دارم و برا ارشدم خوندم و شانسمم خوبه برا قبولیش... منتهی اگه شرایط خدمتم اینطوری بشه و بیفتم شهر خودم و بتونم شبا هم بیام خونه ترجیح میدم اول برم خدمت بعدش بیام درسمو ادامه بدم. چون اولا برای ادامه تحصیلم باید برم یه شهر دیگه.. دوما پدرم فوت کرده و مادرم تنهاست.. و نمیتونم مادرمو بیخیال شم برم خدمت.. چون خیلی وابسته هستیم بهم و بدون من خیلی تنها میشه..بخاطر همین مجبورم بیشتر پیش مادرم باشم. اگه نتونم شبا بیام خونه مجبورم یه فکری دیگه ای بکنم.. چه میدونم مثلا متاهل شم... برا همین پرسیدم. خیلی برام سرنوشت سازه..
    ممنونم از شما که راهنمایی کردید.. دوستان دیگه هم نکته ای دارن راهنمایی کنن لطفا/ ممنونم ازتون..

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

نبودم، جوابت دیر شد...

مشخص نیست ، ولی حدود 1 یا 2 هفته بعد.

موز؟خیار؟
    جدیده اینا؟احیانا منظورتون حلال نیست؟
    سربازای هر ارگانی برا خودشون خلاصه میکنن.

سپاه به درجه های روی بازو میگن موز.

برا سربازا مگن مثلا لا 3 خط = رزم یار

درجه های رسته سروانی هم اکثر جاها میگن سوراخ حتی خوده کادری ها.

ارتش برا سربازا میگن آجر.

و...

به دوستانی که میخوان معاف از رزم بگیرن پیشنهاد می کنم اگه واقعا رژه رفتن برای سلامتیشون مشکلی ایجاد نمی کنه، دنبال معاف از رزمی نرن. فقط در صورتی برید دنبال معافی که مطمئن باشید معاف دائم میشید. چون به معاف از رزم ها توی یگان، کف درجه رو میدن. من معاف از رزم هستم و فقط رژه نمیرم، ولی به جاش تا دلتون بخواد کارهای نظافتی انجام میدم.
    همه جا یکسان نیست.

ما تو آموزشیمون گردان جدا برا معاف از رزما داشتیم.

ما برا کلاس تربیت بدنی باید 6 دور دور میدون صبحگاه میدویدیم اونا 1 دور.

ما پیاده میرفتیم میدون تیر ( 7 کیلومتر ) اونارو سوار 911 میکردن میبردن.

ما تو اردو تو چادر یخ زدیم اونا تو سوله حال کردن.

و ...

البته یه فرقایی هم داشت که ما مثلا برانماز باید با دمپایی و چفیه میرفتیم و اونا آنکارد نظامی که سخت بود.

یه سوال دارم این که من الان سال سوم کامپیوترم تموم شده ولی سه تاتجدید دارم ولی به خاطر سربازی نمیخوام پاس کنم ایا میتونم معافیت تحصیلی بگیرم وبه سربازی برم وبعدازسربازی پاس کنم لطفا جواب منوبدید
    اول بهتره که درست رو تموم کنی بعد بری خدمت ، چون اگه سپاه نیفتی کلی تفاوت برات در نظر میگیرن مخصوصا ارتش.

دوست عزیز سلام
    شما سندی داری برای این صحبتتون ,لینکی خبری چیزی ؟ به معاف از رزم ها توی یگان، کف درجه رو میدن

چون من تا اونجا که میدونم ملاک و معیار اعطای درچه تجصبلات , دوره کد, بسیج و جاقظ قران(البته 2 مورد آخر برا سپاه هستش ) بودن هست.

از دوستان دیگه هم خواهش میکنم جواب بدن
    من آموزشیم تموم شده
    لیسانس هستم بدون بسیج
    توی برگه هایی که دادن یه برگه با عنوان معرفی هست که از معاونت نیروی انسانی هوا فضای سپاه-نیروی انسانی سرباز به یگان زده شده و منو با درجه ستوان سوم مورد خطاب قرار داده تو نامه.
    اما یه به برگه دیگه با عنوان حکم ابلاغ درجه هست که درجه منو رزم دار دوم زده
    ممنون میشم اگه اطلاعی دارین بگین (مثل اینکه تازگیا درجه ها تغییر کرده)

راجع به روز اول یگان و کلا یگان هم اگه اطلاعاتی دارین ممنون میشم بگین (مثلا کدوم قسمت ها بهترن)

تشکر فراوان
    ملاک حکم درجه هست. شاید برگه معرفیت اشتباه زده.

سلام دوستان.
    مرسی. آخه ببیند من موقعیتم در حال تغییر برا همین میخوام قبل از اینکه دفترچه بفرستم مطمئن شم. من الان مجبور نیستم برم خدمت.. چون هنوز یکسال فراغت تحصیل دارم و برا ارشدم خوندم و شانسمم خوبه برا قبولیش... منتهی اگه شرایط خدمتم اینطوری بشه و بیفتم شهر خودم و بتونم شبا هم بیام خونه ترجیح میدم اول برم خدمت بعدش بیام درسمو ادامه بدم. چون اولا برای ادامه تحصیلم باید برم یه شهر دیگه.. دوما پدرم فوت کرده و مادرم تنهاست.. و نمیتونم مادرمو بیخیال شم برم خدمت.. چون خیلی وابسته هستیم بهم و بدون من خیلی تنها میشه..بخاطر همین مجبورم بیشتر پیش مادرم باشم. اگه نتونم شبا بیام خونه مجبورم یه فکری دیگه ای بکنم.. چه میدونم مثلا متاهل شم... برا همین پرسیدم. خیلی برام سرنوشت سازه..
    ممنونم از شما که راهنمایی کردید.. دوستان دیگه هم نکته ای دارن راهنمایی کنن لطفا/ ممنونم ازتون..
    هیچ یگانی ساعت کاری مشخصی نداره حتی برای نیروی کادر ، چه برسه به سرباز.

اگر قانونی هم باشه برا خروج ،ماموریتی میتونن نگهت دارن.

همینطوریش من سرباز بودم ساعت خروج 1.45 بود ولی مسئولم منو اکثرا نگه میداشت به طوری که گاهی ارزش نداشت شب برم خونه و پادگان میخوابیدم.

8. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان شرمنده زیاد سوال میپرسم ..

اصلا راهی نیست قبل از تسویه از دانشگاه دفترچه فرستاد ؟؟؟؟

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

خیر.

شما داری از معافیت تحصیلی استفاده میکنی که یا باید برگه مدرکتون رو ببرید یا نامه انصراف یا اخراجتون رو .

11. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

بعد از سال ها یه پست میزارم اون موقعه ها یه بچه دبیرستانی بودم الان ستوان یک ارتش سوالی هست در خدمتم
    شما کادری هستی؟ یا سرباز پزشکی؟
    کار توی نظام چطوره؟ راضی هستی؟ از زبون سربازا توی تایپیک زیاد بحث شده در مورد استخدام شدن توی نظام
    از نظر شما که کادری شدی چطوره؟ اگه برگردی به قبل بازم همین راه رو میری؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

خواهش میکنم، خدا پدرتون را هم بیامرزه.

ببینین دوست من، هر کسی یه نوع مشکلی داره به هر حال، الان شما بخواین ادامه تحصیل بدین خودتون میگین باید برم شهر دیگه.

الان دفترچه شما را فرستادن، برگه تون اومد ارتش و یا ناجا، چاره ای ندارین جز اینکه برین، اگه بدرتون فوت کرده و برادر بالای 18 ندارین شما رو به هر حال میدن شهر و استان خودتون ولی دیگه هر شب خونه رفتن و... نداره.

حتی اگه متاهل باشین، باز معلوم نیست که برین یا نه، به هر حال قانونی نیست که هر شب کسی بره خونه.

ولی شاید مثلا ناجا راهور باشین شب ساعت -10 برین خونه که صبح باز باید ساعت 6 سر پست باشین.

-----------
    اینها یه طرف، تو حای نظامی بعضا آماده باش زده میشه و یا ماموریت و... دارن، این مورد برای ناجا خیلی پیش میاد و عادی هست ولی برای ارگان های دیگه هم هست.

--------

برفرض الان برگه شما اومد و افتادی سپاه، شاید جایی باشین که 24-24 خدمت کنین و تو این 24 پست بدین

شاید افتادین حوزه و 2-3 شب یه بار رفتین خونه

شاید افتادین ناحیه و هر شب رفتین خونه و 3-4 شب یکبار موندین تا پست بدین

شاید سپاه استانتون داد به یه شهر نزدیک (که البته با توجه به وضعیت شما کمتر اتفاق میوفته)

الان فردی داریم که از توپخونه شمالغرب تو تبریز پذیرش گرفته 7-8 ماه ماموریت لب مرز داشتن.

-----
    شما با در نظر گرفتن همه اینها سعی تصمیم بگیر ولی بری درس بخونی و متاهل بشی و... برای شما فرق آنچنانی نمیکنه.

فقط پیگیر باش طرف دنبال پذیرش باشه و یه جای خوب بندازه کهشب ها برگردی و چند شب یکبار بمونی برا پست.

دوست عزیز اگه جواب قبلی من رو با دقت می خوندید پاسخ خودتون را پیدا می کردین.

شما وقتی تسویه میکنین برگه ای میدن که برگشت به نامه نظام وظیفه هست و عنوانش اتمام مرخصی تحصیلی هست، رونوشت این هم خودشون میفرستن برای نظام وظیفه

شما برای ارسال دفترچه باید اون رو ببرید.

و یا اگه خیلی عجله دارین برین فردا انصراف بدین و برگه انصراف و در نتیجه اتمام مرخصی تحصیلیتون را بدن و با اون برید دفترچه بفرستین.

14. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من به تیپ 121 تکاور تبریز که تو شهر خودمه انتقالی گرفتم.
    کسی از بچه ها اونجا بوده یا اطلاعاتی داره که کدوم گردانش بهتره و زیاد سخت نمیگیرن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •