تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2297 از 3745 اولاول ... 1297179721972247228722932294229522962297229822992300230123072347239727973297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,961 به 22,970 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه PAK FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام می خواستم باهاتون درد دل کنم.امروز خواهر زاده ام اومد خونه مون اینترنت شاتل گرفتن می گه ماهی ۳۰ تومن می دیم تازه فیلم و کلیپ هم نگاه میکنن تا سر ماه هم می رسونن تمام هم نمیشه تا من ماه پیش ۹۰ تومن دادم این ماه هم ۷۰ تومن هیچی استفاده نکنم روزی ۳۰۰ مگ رو دارم خواهرم با بچه هاش اول ماه اومد خونمون تازه شارژ کرده بودم در عرض ۵ روز ۱۰ گیگ رفت.رفتم ۳۰ گیگ شارژ کردم حساب کردم روزی ۱ گیگ تا اینطوری تا اخر ماه برسه.خسته شدم چند سال پیش منطقه ما رو فیبر نوری کردن الان بین وایمکس و اسیاتک انتخاب دیگه ای ندارم.وایمکس که داشتم ماهی ۵ گیگ مصرف می کردم وقتی اسیاتک ثبت نام کردم گفتم ۱۰ گیگ چقدر اضافه بیارم الان مجبورم ۳۰ گیگ شارژ کنم.du meter نصب کرده بودم تازه بیشتر نشون می داد.نمی دونم چی شده که اینقدر حجم مصرف میکنه.
    دقیقا حرف دل من بود!من اصلا روز ها خونه نیستم!و فقط خودم تو خونه از نت استفاده میکنم. و تو تایم غیررایگان هم نه کلیپ دانلود میکنم نه فیلم نه هیچ چیزی!ولی 20 گیگ تو کمتر از 20 روز تمام میشه! وایمکس ایراسل داشتم 8 گیگ میگرفتم تا قبل از تمام شدن 30 روز 3-2 گیگ اضافه داشتم.

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام. حداقل سرعتی که سرویس 10 مگابیت شهاب باید ارائه بده مگه 256 نیست؟ قبلا هم میگفتن ضریب اشتراک 1 به 4 هست. الان چند شب هست از این مقدار خیلی کمتر شده(160) و تماس میگیرم میگن ضریب اشتراک 1 به 8 هست!یعنی باید دوباره 1.280 رو تقسیم بر 8 کنیم به جای 4 !! جای رسیدگی از طرف من باقی میذاره؟ هر چی هم میگم قبلا کارشناس های همین شرکت میگفتن 1 به 4 میگن همکار های ما اشتباه میکردن!

یعنی لجن تر و دروغگونر از آسیا تک و این پشتیبان های دروغگو و بی سوادش تو تاریخ کره ی زمین وجود نداشته!

به پشتیبان خانم میگم افت سرعت بیش از حد دارم میگه نرم افزار میهن دانلود رو دانلود کن! آخه یکی نیست بگه میهن دانلود نرم افزار نیست! هر چقدر هم گفتم هم با سرور های داخلی و خارجی به یک اندازه افت سرعت دارم باز اون جمله ی مضحکش رو تکرار کرد! آدم احساس میکنه به جای پشتیبان داره با روبات صحبت میکنه!
    آخر نفهمیدم. اگر 1 به 4 هست چرا من سرعتم 160 هست! اگر به 8 هست چرا قبلا به من گفتن سرویس شهاب 1 به 4 هست!

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام. حداقل سرعتی که سرویس 10 مگابیت شهاب باید ارائه بده مگه 256 نیست؟ قبلا هم میگفتن ضریب اشتراک 1 به 4 هست. الان چند شب هست از این مقدار خیلی کمتر شده(160) و تماس میگیرم میگن ضریب اشتراک 1 به 8 هست!یعنی باید دوباره 1.280 رو تقسیم بر 8 کنیم به جای 4 !! جای رسیدگی از طرف من باقی میذاره؟ هر چی هم میگم قبلا کارشناس های همین شرکت میگفتن 1 به 4 میگن همکار های ما اشتباه میکردن!

یعنی لجن تر و دروغگونر از آسیا تک و این پشتیبان های دروغگو و بی سوادش تو تاریخ کره ی زمین وجود نداشته!

به پشتیبان خانم میگم افت سرعت بیش از حد دارم میگه نرم افزار میهن دانلود رو دانلود کن! آخه یکی نیست بگه میهن دانلود نرم افزار نیست! هر چقدر هم گفتم هم با سرور های داخلی و خارجی به یک اندازه افت سرعت دارم باز اون جمله ی مضحکش رو تکرار کرد! آدم احساس میکنه به جای پشتیبان داره با روبات صحبت میکنه!
    آخر نفهمیدم. اگر 1 به 4 هست چرا من سرعتم 160 هست! اگر به 8 هست چرا قبلا به من گفتن سرویس شهاب 1 به 4 هست!
    سرویست رو پایین تر بیار که کمتر پول بدی.من خودم شهاب داشتم تغییر دادم روی کیمیا.راهش اینه

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

کسی توی دو شب گذشته مشکل قطعی تایم رایگان داشته ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه payampop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان سرعت شبانه دو مگ آسیاتک (کیمیا 30 گیگ در ماه - 2 تا 8 صبح رایگان) چقدره؟
    آیا محدودیت دانلود داره؟
    اگر محدودیت دانلود داره، بعد از چقدر حجم محدود می کنه؟

ممنون

6. این کاربر از payampop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    دوستان سرعت شبانه دو مگ آسیاتک (کیمیا 30 گیگ در ماه - 2 تا 8 صبح رایگان) چقدره؟
    آیا محدودیت دانلود داره؟
    اگر محدودیت دانلود داره، بعد از چقدر حجم محدود می کنه؟

ممنون
    سلام بین ۱۱۰ تا ۱۳۰ کیلو بایت محدودیت دانلود نداره.فکر نکنم محدود کنه.پشتیبانی می گفت محدودیت دانلود وجود ندارد

8. 2 کاربر از xxx1360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

کسی توی دو شب گذشته مشکل قطعی تایم رایگان داشته ؟
    دو سه شب پیش برای من از ساعت 1 بامداد تا 12:30 یک ظهر چراغ لینک داشتم اما کانکت نمیشد رو کانکتینگ میموند.... در نتیجه اونشب اصن نتونستم وصل بشم و دانلود کنم...

امروز هم تا ساعت 10 همه چی اوکی بود اما از 11 تا همین یکی دو ساعت پیش حدودا 3 4بار چراغ لینک بکل رفت و هر بار بین 20 تا 30 40 دقیقه قطع میموند .....

به 1544 هم که زنگ میزدم صدای ضبط شده میگفت مرکز شما دارای اختلال است!!!!

اما از مرکز نیست سراسریه خالی میبنده!!!!

10. 2 کاربر از VahidDG2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سرویست رو پایین تر بیار که کمتر پول بدی.من خودم شهاب داشتم تغییر دادم روی کیمیا.راهش اینه
    این کار پاکد کردن صورت مسئله س. مشکل اینجاست وقتی سرویس های با سرعت و حجم بالا از مکیفیت مطلوبی برخور دار نیستن چطور میشه به سروریس های پایین تر اعتماد کرد. این ضریب اشتراک جایی رسمی زده یک به چهار هست؟ چرا پشتیبان ها الان میگن یک به هشت قبلا میگفتن یک به چهار؟ تازه میگن از اول یک به هشت بوده!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tenhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

خیلی وقته دنبال اینم که اسیاتک بگیرم بیشتر از 6 ماه تو صف هستم :( تهران مخابرات استقلال... کسی آشنا نداره ؟

داره خودمونی میشه lieee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    هر جایی که توش بتونم یک قدم از اون چیزی که هستم برم بالا

پيش فرض

ضریب 1 به 8 هست
    سرعت دانلودتون رو 10 مگ حداقل 1280 kb هست
    برا افت سرعت رو دانلود اگه شرایط صحیح و چک کن برو ببین snr ات چنده اگه پایین بود شرایط داخلی ساختمان رو باید چک کنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •