دوستان این سرویس 1 مگ 8 گیگ سه ماهه مخابرات، کل 3 ماه 8 گیگ میدن یا ماهی 8 گیگ و جمعاً 24 گیگ؟؟؟!!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان این سرویس 1 مگ 8 گیگ سه ماهه مخابرات، کل 3 ماه 8 گیگ میدن یا ماهی 8 گیگ و جمعاً 24 گیگ؟؟؟!!!
جشنواره تابستانی اندیشه سبز خزر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by zerocold981; 05-08-2015 at 17:44.
اندیشه هر چند مدت یه تایم اوت میده
سه ماه کلا 8گبگ
جالبه نصف تابستون رفته تازه طرح تابستون راه انداختن![]()
Last edited by light; 04-08-2015 at 09:58.
شرمنده یه سوال بی ربط به تاپیک میپرسم !
+
رفقای ساکن رشت ، آدرس دقیق این راهنمایی رانندگی سابق که میگن الان شده محلی برا ثبت نام گواهینامه ب 2 و ماشین های سنگین که ظاهرا سمت پیر سراست ، آدرس دقیق یا شماره تلفنی کسی داره ازش ؟
+
اگه آره ترجیحا تو پروفایل بگید ممنون میشم![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 04-08-2015 at 18:45.
آسیاتک در شهر فومن به تازگی راه اندازی شده و در حال حاضر نمایندگاان های وب نیز با ما همکاری میکنن
آدرس دفاتر فروش فومن رو می توانید از لینک زیر مشاهده کنید
سلام دوستان
من مدتهاست که از سرویس 256 نامحدود اندیشه سبز استفاده میکنم
تا یه سال پیش سرعت دانلودم بین 40 تا 50 بود و خیلی هم راضی بودم
اما تو این چند ماه اخیر با تغییراتی که دادن، سرعت دانلودم در ابتدای هر دوره تا سقف 16 گیگ حدود 120 هستش (که فوق العاده هستش) اما بعدش به حدود 30 میرسه
این افت سرعتش که حدود 30 هستش و خیلی هم بالا پایین داره خیلی اذیت میکنه (حول و حوش همون 30 هم ثابت نمی مونه و بعضی اوقات میپره پایین تر)، شبها هم بدترین سرعت رو داره
با سیستم قبلیش بیشتر حال میکردم تا این
میخواستم بدونم بقیه دوستان هم واسشون همین طوره؟ و اگه راهی داره بهترش کرد ممنون میشم در جزیان بزارین
آره دوست عزیز واسه همه اینجوری 2 تا حالت داره یا اینکه سرویس 30 گیگ رو بگیری در ماه که میشه 53000 تومان
یا اینکه تازگیهای یه چیزی پایین استفاده کرده پین افزایش سرعت و مال 256 4 گیگ هست که قیمتش فک کنم با مالیات در بیاد 8700
وضعیت نت مخابرات در یک کلام فاجعه هستش اصلا سمتش نرید ما که از سر ناچاری یک ساله زدیم بدبخت شدیم پشتیبانی حرومزادشون هم جواب نمیده یک ساعت پشت خط بودم میخواستم فحششون بدم دیروز کلا ترکیده بود چند روزه اوضاعش خرابه دقیقا بعد از اون خبر بدهی که زومیت گذاشته بود واقعا دزدای بیشرفی هستن
اینترنت آسیاتک در مرکز 4 رشت راه اندازی شد
نهي قناد - ريموت 4 (فلکـه گاز)
بلوار گیلان (3377) و زیر ساخت گلسار (3311 و 3312) به زودی...
تو سایت تورنت یارو اسپید تستشو گذاشته بود گفتم دور هم حسرت بخوریم!
شخصا به اون 2 رقم بعد ممیز هم راضی هستم! حالا پینگ 2 به کنار![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)