تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2297 از 2376 اولاول ... 1297179721972247228722932294229522962297229822992300230123072347 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,961 به 22,970 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تکراری!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تکراری!!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تکراری!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مظلومی: برای حضور در استقلال آمادگی دارم

این مظلومی هم گ.. خودش رو از بس گفت من اماده ام
    دیگه داره کوچیک مینه خودش رو واعظ هم که ر.. یکی نیست بهش بگه اگه با سرمربی توافق حاصل شده که خب اسم اش رو بگواگه نه هم که سریع برو با این پرویز ببند دیگه

لازم به تاکید است که به مناسبت فرارسیدن روز ارتباطات و روابط عمومی ، باشگاه استقلال از ارائه تکذیبیه به روزنامه مورد نظر خودداری کرد
    چه ربطی داشت به روز روابط عمومی

راستی اگه قراره ژنرال بره سپاهان خدا کنه ذوب توی جام حذفی قهرمان بشه که امیرخان هم سال بعد توی اسیا باشه
    (با اینکه از سپاهانی ها متنفرم ولی از صمیم قلب ارزو میکنم ژنرال بهترین نتایج رو توی سپاهان بگیره)

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پستام رو میزنم نمیاد
    کلا p30 قاطی کرده
    اگه چند تا پست یکسان از من دیدید به بزرگواری خودتون ببخشید
    اشکال از من نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این مظلومی هم گ.. خودش رو از بس گفت من اماده ام
    دیگه داره کوچیک مینه خودش رو واعظ هم که ر.. یکی نیست بهش بگه اگه با سرمربی توافق حاصل شده که خب اسم اش رو بگواگه نه هم که سریع برو با این پرویز ببند دیگه
    يه نفر هم كه پيدا شده و واسه ما تاقچه بالا نميذاره شما بدت مياد ازش. خيلي از مظلومي خوشم مياد، مربي بي ادعايي هست نتايج خوبي هم گرفته.
    معذرت ميخوام ولي شما هم خودت رو گ... از بس به اين و اون فحش دادي تو اين تايپيك مثل اينكه آسمون باز شده يه قلعه نوعي افتاده پايين. حالا هركي با قلعه نوعي خوب بود و خا...ماليش رو كرد ما هم بايد ازش تعريف كنيم هر كي هم كه نوكر قلعه نوعي نبود بايد ازش بد بگيم
    اون موقع كه ما ميرفتيم ورزشگاه توي بازي و 20 دقيقه بعد بازي قلعه نوعي رو تشويق ميكرديم شما كجا بودي؟
    حالا هم كه رفته مطمئن باش يه چيزي بوده و تقصير به طور كامل گردن واعظ نبوده و قلعه نوعي هم مقصر بوده.

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

مربیگری در استقلال افتخار بزرگی است

پرویز مظلومی سرمربی سابق تیم مس كرمان گفت :مربیگری در تیم استقلال تهران افتخار بزرگی است و خود را متعلق به این تیم می دانم.
    پرویز مظلومی درباره خبر انتخاب خود به عنوان مربی استقلال گفت : هیچ پیشنهادی از این تیم نداشته ام،البته خودم هم این خبر را شنیده ام ولی هنوز از مسئولان باشگاه کسی با من تماس نگرفته است .
    مظلومی تاكید كرد: اگر مذاكرات خوبی را در پیش بگیریم و شرایط دو طرف برای این قرار داد خوب باشد،به طور حتم هدایت استقلال را قبول خواهم كرد،زیرا خود را متعلق به این تیم می خوانم .
    وی گفت : برای فصل آینده چند پیشنهاد دارم كه سعی می كنم با تمركز كافی بهترین را انتخاب كنم

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

اكبرپور: برخي‌ها امسال در استقلال شيطنت كردند
    خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: امسال در تيم ما برخي از بازيكنان شيطنت‌ كرده‌اند

سياوش اكبرپور در گفت و گو با خبرنگار فارس در خصوص آخرين شرايط تيم ملي فوتبال تصريح كرد: شرايط تيم ملي خوب است و فكر مي كنم بازي تداركاتي مقابل تيم ملي اميد هم براي ما باارزش بود هم براي شاگردان پيرواني.
    وي ادامه داد: معتقدم كار بسيار سختي براي صعود به جام جهاني در پيش داريم. فكر مي‌كنم سه بازي ما درست مثل بازي خاطره انگيزه ايران مقابل استراليا بسيار سخت و دشوار است اما اگر بازيكنان بخواهند؛ صعود به جام جهاني آينده هرگز دور از دسترس نيست.
    اكبرپور در خصوص وضعيت قراردادش با استقلال تاكيد كرد: با استقلال قرارداد دارم و در صورتي كه پيشنهادي از تيم هاي خارجي داشته باشم مي‌توانم با مسئولان باشگاه مذاكره كرده و ترانسفر شوم.
    وي پيشنهاد تيم فوتبال سپاهان اصفهان را رد كرد و گفت: هيچ پيشنهادي از اين تيم اصفهاني ندارم و فعلا با تيمي مذاكره نكرده‌ام. البته از يكي دو تيم اماراتي هم پيشنهاد دارم ولي همه چيز را به باشگاه استقلال واگذار كرده‌ام چون بازيكن استقلال هستم.
    مهاجم استقلال در خصوص اختلاف بين مديرعامل و سرمربي اين تيم خاطرنشان كرد: فكر نمي‌كنم در حدي باشم كه بخواهم در مورد اين دو شخصيت بزرگ صحبت كنم. مطمئنا هر كسي صلاح كار خود را بهتر مي‌داند و من در اين خصوص اظهار نظر نمي‌كنم.
    اكبر پور درباره اينكه بعضي از بازيكنان استقلال معتقدند در اين تيم همدلي وجود ندارد اظهار داشت: مطمئنا هر كسي كه روي نيمكت ذخيره ها بنشيند ناراضي خواهد بود. قبول دارم كه در اين فصل چند تن از بازيكنان ما شيطنت داشتند ولي خدا را شكر مي‌كنم كه عنوان قهرماني را به دست آورديم والا صحبت‌هاي و حاشيه‌هاي پيرامون ما خانمان سوز مي‌شد. من هم قبول مي‌كنم كه در اين فصل چنين مشكلاتي وجود داشت ولي همه آنها گذشته و بايد به فكر آينده باشند.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

ه نفر هم كه پيدا شده و واسه ما تاقچه بالا نميذاره شما بدت مياد ازش. خيلي از مظلومي خوشم مياد، مربي بي ادعايي هست نتايج خوبي هم گرفته.
    معذرت ميخوام ولي شما هم خودت رو گ... از بس به اين و اون فحش دادي تو اين تايپيك مثل اينكه آسمون باز شده يه قلعه نوعي افتاده پايين. حالا هركي با قلعه نوعي خوب بود و خا...ماليش رو كرد ما هم بايد ازش تعريف كنيم هر كي هم كه نوكر قلعه نوعي نبود بايد ازش بد بگيم
    اون موقع كه ما ميرفتيم ورزشگاه توي بازي و 20 دقيقه بعد بازي قلعه نوعي رو تشويق ميكرديم شما كجا بودي؟
    حالا هم كه رفته مطمئن باش يه چيزي بوده و تقصير به طور كامل گردن واعظ نبوده و قلعه نوعي هم مقصر بوده
    دوست عزیز اول باید بگم ادب را رعابت کنبد که خدای نکرده مشکل ایجاد نشه ...

در ضمن پرویز سبیل هم روزی دستیار ژنرال بوده ....
    وقتی یه مربی قید 800 میلیون پول را میزنه و میاد تیم 13 جدول را تحویل میگیره قهرمانی جام حذفی و سهمیه آسیا،قهرمانی لیگ، بهترین خط حمله ایران و ... با این همه فشاری که روش بوده به راحتی میتونه تیم را ول کنه؟

البته من خودم از مظلومی بدم نمیاد چون او هم یه استقلالی باتعصبه....

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

من شنیدم صمد مرفاوی سرمربی شده ...روته مولر هم دستیارش ...کسی خبری نداره....!!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •