تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2296 از 3347 اولاول ... 1296179621962246228622922293229422952296229722982299230023062346239627963296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,951 به 22,960 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

این فرکانس .3500 غیر از مودم d100 ایرانسل مودم دیگه ساپورتش میکنه ؟ من هرچی نگاه کردم مودم دیگه ای همچین فرکانسی نداشت!!

ویرایش :
    جالبه الان نگاه کردم خود مودم d100 هم فرکانسی بنام 3500 نداره :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    داستان چیه؟
    ایرانسل یک باندی انتخاب کرده که فقط مودمهای سفارش داده شده ی خودش پشتیبانی کنه تا پول خوبی بجیب بزنه . حالا هی بعضی از ما بیاییم بگیم نه 3500 اینجوریه اونجوریه همه جای دنیا دارن استفاده میکنن .یعنی روی باند 3500 میخواد سرعت یک ترا ارائه کنه که سایر باندها ناتوانن؟ نه ، مطلب روشنه و در پستی که قدیمتر گذاشتم عرض کردم گرچه برخی قبول نکردن . عمدا یک باند محجوری انتخاب کرده که بندرت توی دنیا استفاده میشه . سرعت 3g و 4g رو هم به همین منظور داره پایین میاره تا بریم مودم tdd با هزار امید و آرزو بخریم . امیدوارم حرفام اشتباه باشه ولی شواهد همه به نفع این نظره
    Last edited by HardwareMaster; 05-08-2016 at 15:55.

2. 6 کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ایرانسل یک باندی انتخاب کرده که فقط مودمهای سفارش داده شده ی خودش پشتیبانی کنه تا پول خوبی بجیب بزنه . حالا هی بعضی از ما بیاییم بگیم نه 3500 اینجوریه اونجوریه همه جای دنیا دارن استفاده میکنن .یعنی روی باند 3500 میخواد سرعت یک ترا ارائه کنه که سایر باندها ناتوانن؟ نه ، مطلب روشنه و در پستی که قدیمتر گذاشتم عرض کردم گرچه برخی قبول نکردن . عمدا یک باند محجوری انتخاب کرده که بندرت توی دنیا استفاده میشه . سرعت 3g و 4g رو هم گفتم به همین منظور بشکلی رذیلانه داره پایین میاره تا بریم مودم tdd با هزار امید و آرزو بخریم
    هنوز یک سال نشده که مودم خریدم یک دونه جیبی و یک دونه d100
    این تکنولوژی هنوز توی اهواز نیومده و اگه بیاد دوباره وسوسه سرعت مجبورم که برم یک دونه بخرم

Sent from my SM-G531H using Tapatalk

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

خب منم همین رو می گم وقتی قابل استفاده نیست طرف چطور همچین پستی گذاشته بود
    شاید فرق داشته باشه
    فكر كنم فورجي پلاس استاندارد cat6 به بالا مي خواد و همين فورجي معمولي نه ثابت

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فكر كنم فورجي پلاس استاندارد cat6 به بالا مي خواد و همين فورجي معمولي نه ثابت

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
    گفتم فرق داره نگاه کن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حتی گوشی هایی هم که ساپورت می کنه زده
    یکی از گوشی ها سامسونگ s7هست
    Last edited by xxx1360; 05-08-2016 at 16:10.

6. این کاربر از xxx1360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

1t4

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

. .
    Last edited by 1t4; 05-08-2016 at 21:41.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

ایرانسل یک باندی انتخاب کرده که فقط مودمهای سفارش داده شده ی خودش پشتیبانی کنه تا پول خوبی بجیب بزنه . حالا هی بعضی از ما بیاییم بگیم نه 3500 اینجوریه اونجوریه همه جای دنیا دارن استفاده میکنن .یعنی روی باند 3500 میخواد سرعت یک ترا ارائه کنه که سایر باندها ناتوانن؟ نه ، مطلب روشنه و در پستی که قدیمتر گذاشتم عرض کردم گرچه برخی قبول نکردن . عمدا یک باند محجوری انتخاب کرده که بندرت توی دنیا استفاده میشه . سرعت 3g و 4g رو هم به همین منظور داره پایین میاره تا بریم مودم tdd با هزار امید و آرزو بخریم . امیدوارم حرفام اشتباه باشه ولی شواهد همه به نفع این نظره
    دوست عزيز انتخاب باند پفك خردين نيست مه انتهاب بكنه
    باند هارو سازمان تنظيم مقررات مزايده ميزاره هر باندي هم يه قيممت خبرش هست چند وقت پيش
    اشتباه نكنم باند ٢٣٠٠ رو هاوب گرفت ١٧٠ ميليارد
    ايرنسل هن ٣٥٠٠ گرفت ٧٠ ميليارد
    اونجوري نيست كه هر باندي خال مرد بگيره
    بعدم اين تكنولوزي با تكنولوي اي تي اي فرق داره كلا سيم كارتش تماس اس ام اس يا چيز ديگه كار نيمكنه روش كه ببخواد رو گوشي كار كنه! واسه همين هم هيچ گوش نداره اينو
    اين براي اينترنت ثابت هست واسه همين فقط مودم
    تقريبا يك نوع وايمكس هست كه احتياج به سيم كارت از طرف اپراتورً پشتيبان داره
    هر شركتي هم قرار دادي ميگيره ميخواد سود كنه واسه همين دوست داره مودمهاشو از خودش بخرن
    اين ديگه قانون تجارت هست

9. 3 کاربر از m_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

باند هارو سازمان تنظيم مقررات مزايده ميزاره هر باندي هم يه قيممت خبرش هست چند وقت پيش
    بعدم اين تكنولوزي با تكنولوي اي تي اي فرق داره كلا سيم كارتش تماس اس ام اس يا چيز ديگه كار نيمكنه روش كه ببخواد رو گوشي كار كنه! واسه همين هم هيچ گوش نداره اينو
    هر شركتي هم قرار دادي ميگيره ميخواد سود كنه واسه همين دوست داره مودمهاشو از خودش بخرن
    اين ديگه قانون تجارت هست
    بله عزیزدل کاملا متوجهم که انتخاب باند، پفک خریدن نیست اما میتونست یا نمیتونست باندهای پایینتر رو اختیار کنه؟ نکته ی بعد اینکه تقریبا یک نوع وایمکس نیست چون وایمکس اصلا سیمکارت نداره و من با یک یوزر پسورد وصل میشدم نه با سیمکارت
    ضمنا صرفا محض اطلاعتون توی پرانتز عرض کنم یک مدل گوشی شارپ که دوستان هم لینکش رو صفحه قبل گذاشتن از این باند پشتیبانی میکنه
    gsmarena.com/sharp_aquos_crystal_2-7251.php
    در حالیکه اگر باندهای پایینتر می بود توسط گوشیهای 4G رایج بازار هم پشتیبانی می شد اما ایرانسل چون بخشی از سودش از راه همین فروش مودم قرار است تامین بشه پس چرا کاری نکنه مودمش خودبخود حالت انحصاری نداشته باشه؟
    پس در این مساله هم با شما موافقیم که انتخاب باند 42 بیشتر دید اقتصادی پشتشه متاسفانه مثل همون خرید پفک که بهش اشاره کردین
    Last edited by HardwareMaster; 05-08-2016 at 17:25.

11. 3 کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

به نظرم باید مدیریت جوری باشه که تمامی نقاط اینترنت خوب داشته باشن
    مثلا یه جا فیبر نوری
    یه جا فورجی ثابت
    یه جا فورجی غیر ثایت
    من تخصصی در فیبر نوری ندارم ولی احساس می کنم فیبر نوری به صرفه هست
    فورجی برای سیستم های وایرلسی ما جوابگو هست و همین توسعه اگر پیدا می کرد بهتر بود
    فیبر نوری به نظرم خیلی بهتر هست

داره خودمونی میشه LiveTime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من با دوستانی که پلن LTE-TDD رو دارن انجام میدن در تماس ام، کاری که دارن میکنن اینه که فقط مناطق مسکونی رو دارن پوشش میدن.

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اين ديگه قانون تجارت هست
    بقیه موارد که کلا قابل بحث نبود به دلیل کاملا پرت بودن!!!! مثال خیلی راحت ایرانسل میتونست یه باند دیگه از فرکانس های 2300 یا 2600 رو بخره این یک!!! بنابراین وقت تلف نمیکنم که بحث کنم با شما که میخوای از دزدسل طرفداری کنی
    دوما هر شرکتی میتونه سود درست و حسابی بکنه نه دزدی !!! این اسمش دزدی هست نه سود که مجبور کنه مودم رو از خودش بخری , همه جای دنیا شرکت ها واسه خریدن مودم از خودشون تسهیلات میدن و ارزون تر حساب میکنن و امکانات ویژه میدن نه این که گند بزنن به 4G که دم به دقیقه قطع بشه , سرعتش رو هم به قهقرا ببرن که مجبور بشی بری از TDD استفاده کنی و مجبور هم باشی از خودشون مودم بخری با بسته های اینترنت گرون تر!!! یا تو مشهد که رفته بودن اومد هرچی تست بگیره سرعتش از 90 مگ بالاتر نرفت آخر برگشت گفت مشکل به وجود اومده ظاهرا ما به تست صبح بسنده میکنیم!!!! بعد تست صبحش هم 650 مگ دانلود با 11 مگ آپلود بود از سرور داخلی , هیچ کسی هم اونجا بلند نشده بگه جناب یه تست از سرور خارجی بذار و این که یعنی چی 100 مگ دانلود 5 مگ آپلود ؟؟؟؟؟؟
    طرفداری از دزدسل نکنید خواهشا یا درست و حسابی طرفداری کنید

15. 4 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •