تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2296 از 4105 اولاول ... 1296179621962246228622922293229422952296229722982299230023062346239627963296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,951 به 22,960 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز سلام
    شما سندی داری برای این صحبتتون ,لینکی خبری چیزی ؟ به معاف از رزم ها توی یگان، کف درجه رو میدن

چون من تا اونجا که میدونم ملاک و معیار اعطای درچه تجصبلات , دوره کد, بسیج و جاقظ قران(البته 2 مورد آخر برا سپاه هستش ) بودن هست.

از دوستان دیگه هم خواهش میکنم جواب بدن
    من آموزشیم تموم شده
    لیسانس هستم بدون بسیج
    توی برگه هایی که دادن یه برگه با عنوان معرفی هست که از معاونت نیروی انسانی هوا فضای سپاه-نیروی انسانی سرباز به یگان زده شده و منو با درجه ستوان سوم مورد خطاب قرار داده تو نامه.
    اما یه به برگه دیگه با عنوان حکم ابلاغ درجه هست که درجه منو رزم دار دوم زده
    ممنون میشم اگه اطلاعی دارین بگین (مثل اینکه تازگیا درجه ها تغییر کرده)

راجع به روز اول یگان و کلا یگان هم اگه اطلاعاتی دارین ممنون میشم بگین (مثلا کدوم قسمت ها بهترن)

تشکر فراوان
    در سپاه به طور معمول یک درجه از معاف از رزما کم می کنن مثلا لیسانس معاف از رزم رو رزمدار دوم می دن
    به هم پایه های ما که همه کفایتی بودیم و بسیج داشتیم به لیسانسا رزمدار یکم دادن به فوق ستوان 3
    پادگان ما بدترین جا به ترتیب حراست بعد اماد هست اینجاها خیلی بد هست جا ها دیگم خوب و بد داره
    موفق باشی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

چندین بار به نکته ای اشاره کردم که نسبت به آموزشگاه فرق میکنه.

تو آموزشگاه ما معاف از رزم ها رژه هم میرفتن.
    همینطوره دوست من. من خوشبینانه ترین حالتشو گفتم.

دوست عزیز سلام
    شما سندی داری برای این صحبتتون ,لینکی خبری چیزی ؟ به معاف از رزم ها توی یگان، کف درجه رو میدن

چون من تا اونجا که میدونم ملاک و معیار اعطای درچه تجصبلات , دوره کد, بسیج و جاقظ قران(البته 2 مورد آخر برا سپاه هستش ) بودن هست.

من آموزشیم تموم شده
    لیسانس هستم بدون بسیج
    توی برگه هایی که دادن یه برگه با عنوان معرفی هست که از معاونت نیروی انسانی هوا فضای سپاه-نیروی انسانی سرباز به یگان زده شده و منو با درجه ستوان سوم مورد خطاب قرار داده تو نامه.
    سلام دوست عزیز.
    من خودم هنوز آموزشیم تموم نشده و چیزی که گفتم تنها بر اساس حرفهای فرماندهانمون هست که فکر می کنم خیلی به واقعیت نزدیک باشه.
    البته گفتند نمرات هم تاثیر داره توی درجه که اینو مطمئن نیستم درست باشه.
    باید صبر کنم ببینم بعد از آموزشی چه درجه ای میدن.
    در مورد باقی سوالاتت اطلاعاتی ندارم.
    موفق باشی.

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست عزیز سلام

من آموزشیم تموم شده
    لیسانس هستم بدون بسیج

راجع به روز اول یگان و کلا یگان هم اگه اطلاعاتی دارین ممنون میشم بگین (مثلا کدوم قسمت ها بهترن)

تشکر فراوان
    سلام در ناجا که مطمئنم کف درجه رو میدن ..شکی توش نیست
    اما بقیه ارگان ها اطلاعی ندارم ..هرچند که احتمالا همه جا همین طوره

4. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

یه سوال دارم این که من الان سال سوم کامپیوترم تموم شده ولی سه تاتجدید دارم ولی به خاطر سربازی نمیخوام پاس کنم ایا میتونم معافیت تحصیلی بگیرم وبه سربازی برم وبعدازسربازی پاس کنم لطفا جواب منوبدید
    شما هر وقت خواستین میتونین اقدام کنین (اگه به سن خدمت رسیده باشین)

اگه درساتونو پاس نکنین، میتونین با مدرک دوم دبیرستان به خدمت اعزام بشین.
    برین خدمتتونو تموم کنین، بعد بیاین به صورت شبانه (بزرگسالان-آزاد) امتحان بدین و درستونو تموم کنین.

ولی از من به شما نصیحت؛ اگه میخوای خدمتت تقریبا راحت باشه، حداقل با مدرک لیسانس برو، اگه اونم براتون امکان نداره، حتما با دیپلم برین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام،خسته نباشید،نماز روزه همتون قبول،یه سوال داشتم،از نظر شما راهنمایی رانندگی تو شهر خودم خوبه واسه خدمت؟ من الان پلیس راه شهر بعد از شهر خودمون هستم،کدوم بهتره؟ واسه انتقالی اقدام کنم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

دوست عزیز سلام

من آموزشیم تموم شده
    لیسانس هستم بدون بسیج

تشکر فراوان
    همونطور که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز اشاره کردند تو ناجا کلا کف درجه هست، یعنی برای مثال به لیسانس اس 2 میدن.

البته کسای دیگه هم هستن که معاف از رزم نیستن و اس 2 گرفتن.

تو سپاه هم 100% مطمئن نیستم ولی حدس میزنم همین روال باشه.

در مورد شما هم به نظر من حکم درجه مهمه، که زرم دار دوم یعنی همون اس 2 یا به قول دوستان سرباز سپاهی سه موز 1 خیار.

سلام،خسته نباشید،نماز روزه همتون قبول،یه سوال داشتم،از نظر شما راهنمایی رانندگی تو شهر خودم خوبه واسه خدمت؟ من الان پلیس راه شهر بعد از شهر خودمون هستم،کدوم بهتره؟ واسه انتقالی اقدام کنم؟
    دوست من با اینکه من معتقد هستم پلیس راه از بدترین یگان های ناجا هست و راهور هم با همه بدی هاش از پلیس راه بهتره ولی باز این تصمیمی هست که باید خودتون بگیرین.

شاید بر فرض شما مرخصیتون تو پلیس راه خوب باشه و از نظر کار هم متوسط باشین که اونموقع پلیس راه به صلاح میشه.

8. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان میخواستم ببینم بسیج ارزشش رو داره برم بگیرم ؟ چون یک سال بسیج اونم فعالش 22 روز طبق قانون جدید از خدمت کسر میشه . یعنی یکسال دوندگی و گزاشتن وقت برای 22 روز ..

حال میخواستم ببینم همین 22 روز رو عین آدم برم خدمت بهتر نیست(به جای یکسال دوندگی برای فعال شدن در بسیج؟) ؟!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سلام
    دوستان میخواستم ببینم بسیج ارزشش رو داره برم بگیرم ؟ چون یک سال بسیج اونم فعالش 22 روز طبق قانون جدید از خدمت کسر میشه . یعنی یکسال دوندگی و گزاشتن وقت برای 22 روز ..

حال میخواستم ببینم همین 22 روز رو عین آدم برم خدمت بهتر نیست(به جای یکسال دوندگی برای فعال شدن در بسیج؟) ؟!!
    تو خدمت 1 ساعت هم 1 ساعت هست!

11. 3 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه usiiiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام . دوستان قانون جا بجایی در ناجا به چه صورت هست ؟ کسی از گلستان نیست بخواد با تهران جابجا بشه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

کسی که شهریور تموم کنه . درس رو با مدرک لیسانس کی اعزام میشه ؟ ابان ماه ؟؟

بعدش سال بعد احتمال این هست که سربازی 24 ماه یا بیشتر بشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •