تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2296 از 2550 اولاول ... 12961796219622462286229222932294229522962297229822992300230623462396 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,951 به 22,960 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

الان با 2020 تماس گرفتم و در مورد اینترنت نامحدود پرسیدم، گفتند که برای کسانی که الان اینترنت نامحدود دارند امکان تمدید وجود دارد ولی برای کسانی که میخواهند بعد از این سرویس نامحدود بگیرند این امکان وجود ندارد.

پروفشنال leilash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

دوستان مخابرات سرعت شبانه رو آورده پائین... بنظرتون از کدوم شرکت سرویس بگیرم؟ شاتل و پارس آنلاین و آسیاتک و همارا سرعت شبانشون چطوره؟
    دوستان لطفاً راهنمائی کنین

اگه نباشه جاش خالی می مونه senator2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دوستان لطفاً راهنمائی کنین
    همارا دیگه دانلود رایگان شبانه کاملا رایگان نداره
    نصف قیمت کرده که اصلا خوب نیست واسه کسایی که زیاد دانلود دارن اگر هم بخوای دانلود رایگان داشته باشی باید 40 تومن ماهی پول بدی با سرعت 512 که اصلا خوب نیست...
    Last edited by senator2011; 21-05-2015 at 15:11.

4. 2 کاربر از senator2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز مهندس الهه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

الان که یکی یکی مراکز رو فیبر نوری میکنن چه فرقی با کابل مسی داره ؟
    واسه سرویس adsl

مثلن الان که فاصله رو کیفیت سرویس تاثیر میذاره با اومدن فیبر نوری این تاثیر منفیش از بین میره ؟

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

الان که یکی یکی مراکز رو فیبر نوری میکنن چه فرقی با کابل مسی داره ؟
    واسه سرویس adsl

مثلن الان که فاصله رو کیفیت سرویس تاثیر میذاره با اومدن فیبر نوری این تاثیر منفیش از بین میره ؟
    وقتی فاصله زیاد میشه مقدار نویز خط هم افزایش پیدا می کنه ولی این مورد تو خطهایی که فیبر شدن مقدارش همچنان پایینه و باعث میشه کیفیت اتصال بالا باشه

7. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان مخابرات سرعت شبانه رو آورده پائین... بنظرتون از کدوم شرکت سرویس بگیرم؟ شاتل و پارس آنلاین و آسیاتک و همارا سرعت شبانشون چطوره؟
    سلام.

با حذف شبانه همارا و همچنین افت کیفیت این شرکت من که سه سال بود مشترک این شرکت بودم درخواست جمع آوری سرویس رو کردم و الان از آسیاتک اینترنت گرفتم.

چند روزه گرفتم و مقدار که بگذره باز اطلاعات دقیقی بهتون میدم ولی اینو بگم خودشون خیلی احساس مسیولیت میکنن.مثلا خط من نویزش بالا بود و برام اینترنت رو فعال نکردن تا مخابرات مشکل رو حل کنه.وقتی پرسیدم چرا فعال نمیکنین گفتن تا مشکل قطع و وصلی نداشته باشین.درصورتی که همارا اصلا عین خیالش نبود.هرچقدر هم میگفتم بهشون پیگیری نمیکردن.

در ضمن آسیاتک پهنای باند رو میزاره تو حداکثر مقداری که خطتون کشش داره.

بازهم با دوستانتون مشورت کنین و تصمیم نهایی رو بگیرین. ولی های وب و آسیاتک تقریبا در یک سطح و درسطح بالایی هستند.

9. 2 کاربر از ehsan-75 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز مهندس الهه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام.

با حذف شبانه همارا و همچنین افت کیفیت این شرکت من که سه سال بود مشترک این شرکت بودم درخواست جمع آوری سرویس رو کردم و الان از آسیاتک اینترنت گرفتم.

چند روزه گرفتم و مقدار که بگذره باز اطلاعات دقیقی بهتون میدم ولی اینو بگم خودشون خیلی احساس مسیولیت میکنن.مثلا خط من نویزش بالا بود و برام اینترنت رو فعال نکردن تا مخابرات مشکل رو حل کنه.وقتی پرسیدم چرا فعال نمیکنین گفتن تا مشکل قطع و وصلی نداشته باشین.درصورتی که همارا اصلا عین خیالش نبود.هرچقدر هم میگفتم بهشون پیگیری نمیکردن.

در ضمن آسیاتک پهنای باند رو میزاره تو حداکثر مقداری که خطتون کشش داره.

بازهم با دوستانتون مشورت کنین و تصمیم نهایی رو بگیرین. ولی های وب و آسیاتک تقریبا در یک سطح و درسطح بالایی هستند.
    شبانه هم داره ؟
    قانون استفاده منصفانه هم داره؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

خب طی گفتو گو هایی که با پشتیبانی به صورت جدی داشتم کاملا" به این نتیجه رسیدم که پهنای باند مخابرات منفی شده.....یعنی اگه همه کاربرا آن بشن کمبود پهنای باند قط وصلی های شدیدی ایجاد میکنه.....
    شبانه ی مخابرات محدود شده....که کمیش عمدی به دست خود مسئولین بفهم() شهرمونه و بیشترش به خاطر کاربرا.....
    البته شاید بیشتر کاربرا استفاده ای از شبانه نکن...ولی روشن بودن مودم به معنای اکتیو کردن پهنای بانده که رو سرعت همه تاثیر میزاره که چیز میکنه تو سرعتا....
    بس در نتیجه فک کنم مشکل شبانه ی مخابرات اصلا" حل نشه.....
    بدبخت شدیم رفت.....تا آخر تابستون کی صبر میکنه.....:|

12. 2 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

خب طی گفتو گو هایی که با پشتیبانی به صورت جدی داشتم کاملا" به این نتیجه رسیدم که پهنای باند مخابرات منفی شده.....یعنی اگه همه کاربرا آن بشن کمبود پهنای باند قط وصلی های شدیدی ایجاد میکنه.....
    شبانه ی مخابرات محدود شده....که کمیش عمدی به دست خود مسئولین بفهم() شهرمونه و بیشترش به خاطر کاربرا.....
    البته شاید بیشتر کاربرا استفاده ای از شبانه نکن...ولی روشن بودن مودم به معنای اکتیو کردن پهنای بانده که رو سرعت همه تاثیر میزاره که چیز میکنه تو سرعتا....
    بس در نتیجه فک کنم مشکل شبانه ی مخابرات اصلا" حل نشه.....
    بدبخت شدیم رفت.....تا آخر تابستون کی صبر میکنه.....:|
    عجب

ممنون

شاید به خاطر همین چند وقت پیش وقتی دیتا رد بدل نمیشد مودم قطع می شد و بایستی کانکش مودم ریست میشد.

اگر پهنای مخابرات منفی هست یعنی واس خاطر طمع زیاد فروختن....

اگر مورد خوبی بود از isp راضی بودین سوییچ کنیم

14. این کاربر از elvish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

عجب

ممنون

شاید به خاطر همین چند وقت پیش وقتی دیتا رد بدل نمیشد مودم قطع می شد و بایستی کانکش مودم ریست میشد.

اگر پهنای مخابرات منفی هست یعنی واس خاطر طمع زیاد فروختن....

اگر مورد خوبی بود از isp راضی بودین سوییچ کنیم
    بیشترین پهنای باندی که میشه بین شرکتا پیدا کرد برا مخابراته(که دولتیه) که اینام برا جبران سازی هزار و یکی کسری پناه آوردن به همین....
    سرویسا رو با سرعت اسمی میفروشن در حالی که سرعت واقعی نمیده و پول سرویس پایین ترو برا سرویس بالاتر میگیرن....

16. 2 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •