الان با 2020 تماس گرفتم و در مورد اینترنت نامحدود پرسیدم، گفتند که برای کسانی که الان اینترنت نامحدود دارند امکان تمدید وجود دارد ولی برای کسانی که میخواهند بعد از این سرویس نامحدود بگیرند این امکان وجود ندارد.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
الان با 2020 تماس گرفتم و در مورد اینترنت نامحدود پرسیدم، گفتند که برای کسانی که الان اینترنت نامحدود دارند امکان تمدید وجود دارد ولی برای کسانی که میخواهند بعد از این سرویس نامحدود بگیرند این امکان وجود ندارد.
دوستان لطفاً راهنمائی کنین
همارا دیگه دانلود رایگان شبانه کاملا رایگان نداره
نصف قیمت کرده که اصلا خوب نیست واسه کسایی که زیاد دانلود دارن اگر هم بخوای دانلود رایگان داشته باشی باید 40 تومن ماهی پول بدی با سرعت 512 که اصلا خوب نیست...
Last edited by senator2011; 21-05-2015 at 15:11.
الان که یکی یکی مراکز رو فیبر نوری میکنن چه فرقی با کابل مسی داره ؟
واسه سرویس adsl
مثلن الان که فاصله رو کیفیت سرویس تاثیر میذاره با اومدن فیبر نوری این تاثیر منفیش از بین میره ؟
وقتی فاصله زیاد میشه مقدار نویز خط هم افزایش پیدا می کنه ولی این مورد تو خطهایی که فیبر شدن مقدارش همچنان پایینه و باعث میشه کیفیت اتصال بالا باشه
سلام.
با حذف شبانه همارا و همچنین افت کیفیت این شرکت من که سه سال بود مشترک این شرکت بودم درخواست جمع آوری سرویس رو کردم و الان از آسیاتک اینترنت گرفتم.
چند روزه گرفتم و مقدار که بگذره باز اطلاعات دقیقی بهتون میدم ولی اینو بگم خودشون خیلی احساس مسیولیت میکنن.مثلا خط من نویزش بالا بود و برام اینترنت رو فعال نکردن تا مخابرات مشکل رو حل کنه.وقتی پرسیدم چرا فعال نمیکنین گفتن تا مشکل قطع و وصلی نداشته باشین.درصورتی که همارا اصلا عین خیالش نبود.هرچقدر هم میگفتم بهشون پیگیری نمیکردن.
در ضمن آسیاتک پهنای باند رو میزاره تو حداکثر مقداری که خطتون کشش داره.
بازهم با دوستانتون مشورت کنین و تصمیم نهایی رو بگیرین. ولی های وب و آسیاتک تقریبا در یک سطح و درسطح بالایی هستند.
شبانه هم داره ؟
قانون استفاده منصفانه هم داره؟
خب طی گفتو گو هایی که با پشتیبانی به صورت جدی داشتم کاملا" به این نتیجه رسیدم که پهنای باند مخابرات منفی شده.....یعنی اگه همه کاربرا آن بشن کمبود پهنای باند قط وصلی های شدیدی ایجاد میکنه.....
شبانه ی مخابرات محدود شده....که کمیش عمدی به دست خود مسئولین بفهم() شهرمونه و بیشترش به خاطر کاربرا.....
البته شاید بیشتر کاربرا استفاده ای از شبانه نکن...ولی روشن بودن مودم به معنای اکتیو کردن پهنای بانده که رو سرعت همه تاثیر میزاره که چیز میکنه تو سرعتا....
بس در نتیجه فک کنم مشکل شبانه ی مخابرات اصلا" حل نشه.....
بدبخت شدیم رفت.....تا آخر تابستون کی صبر میکنه.....:|![]()
عجب
ممنون
شاید به خاطر همین چند وقت پیش وقتی دیتا رد بدل نمیشد مودم قطع می شد و بایستی کانکش مودم ریست میشد.
اگر پهنای مخابرات منفی هست یعنی واس خاطر طمع زیاد فروختن....
اگر مورد خوبی بود از isp راضی بودین سوییچ کنیم
بیشترین پهنای باندی که میشه بین شرکتا پیدا کرد برا مخابراته(که دولتیه) که اینام برا جبران سازی هزار و یکی کسری پناه آوردن به همین....
سرویسا رو با سرعت اسمی میفروشن در حالی که سرعت واقعی نمیده و پول سرویس پایین ترو برا سرویس بالاتر میگیرن....
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)