اولا که باید بتونین به 1544 وارد شین، اگه نمیتونین که کلا یوزر و پستون اشتباست.
دوما بعد از اینکه رانژه برقرار میشه و تونستین باهاش به 1544 وارد شین، باید تماس بگیرین باهاشون تا فعال کنن قضیه رو.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اولا که باید بتونین به 1544 وارد شین، اگه نمیتونین که کلا یوزر و پستون اشتباست.
دوما بعد از اینکه رانژه برقرار میشه و تونستین باهاش به 1544 وارد شین، باید تماس بگیرین باهاشون تا فعال کنن قضیه رو.
دوستانی که سرویس شهاب دارند لطف کنند از 8.8 و 4.2 پینگ بگیرند.و اینکه وضعیت قعطی و تایم اوت به خصوصی در شهر مشهد چطور هست؟ممنون میشم جواب بدید شاید به زودی از این شرکت سرویس بگیرم![]()
دوستان كسي تو مركز كاشاني هستش؟
من خونم رو عوض كردم و گتم تو خونه جديد از آسياتك سرويس بگيرم.
شمارم رو دادم تو سايت 1544 و گفت در مركز شما سرويس فوق العاده فلان و بهمان هستش.
خلاصه من يه سرويس 1 ماهه ثبت نام كردم و پول رو ريختم الان كه نزديك 2 هفته گذشته هر بار كه زنگ مي زنم و ميگم چي شد ميگن تو مركز كاشاني محدوديت شديد پورت داريم و بايد خالي بشه تا به ترتيب تاريخ ثبت نام سرويس بديم.
خب آخه چرا از اولش نمي گن به آدم؟ پول رو ميريزيم بعدش اينجوري. اصلا هم معلوم نيست كه كي وصل ميشه.
نميدونم چكار كنم؟
سلام دوستان این سرعت اینترنتم خیلی پایینه با اینکه سرویس شهاب گرفتم این عکس از مودمم هست خاستم بدونم چه مشکلی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by aaafamily; 04-08-2015 at 09:03.
دوست عزیز دیتا ریت خط شما روی 512 است یعتی نهایتن سرعتتون 60 میشه
خط هم هیچ مشکل و نویزی جهت افزایش دان استریم نداره و 10 مگ رو هم راحت جواب میده زنگ بزنین پشتیبانی و پیگیری کنین اگه پشتیبانی استریم رو افزایش نداد در سامانه 195 شکایت کنین.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دوستان این شهاب 10 مگ 0.5 گیگ یا 10 گیگ سرعتشون بین 4 تا 10 صبح چجوریه ؟ ثابته ؟ بعد از یه مدت مثل شاتل محدود نمیکنن ؟ البته واسه مشهد میگم چون فکر کنم مشهد اوضاعش خوب نباشه .
بنده مرکز امیرالمونین هستم . سرویس شهاب 0.5 گیگ دارم و الآن 3 4 شب بود که تایم رایگان (فقط) قطع بود . دیشب که اوکی بود و تست کردم سرعت یه چیزی بین 100 تا 150 کیلوبایت بود .
اگه مایل بودید پست های قبلی بنده رو ببینید . شاید کمکتون کرد .
اره دیدم . من که فعلا مخابراتم . یکی دو ماه دیگه تا اخر طرحم مونده . الان به شدت اوضاع اینترنت مشهد خرابه . فقط امید دارم که توی این چند ماهه طرحی چیزی بده که لازم نباشه از مخابرات برم .
واقعا دیگه خسته شدم از تعویض isp . هر سال یکی خوبه بقیه بد . واقعا اگه یه امار تعویض isp از کاربرای اینترنت توی ایران بگیرن رتبه اول جهانیم . هیچ جا اینقدر ملتشون بین شرکتها پاسکاری نمیشن .
دوست زیر سپاس از راهنماییت. زنگ زدم پشتیبانی درست شد البته اینجایی که ما هستیم سرعت بیشتر از 2 مگ نمیره. الان دان استریم روی 12150 هست
منم مثل شما سرویس محدود دارم. براتون یه آموزش حرفه ای آماده کردم تا بتونید مودمتونو تنطیم کنید ساعت 2 و 7 صبخ ری استارت بشه که مصرفه حجمتون مشخص باشه و خدا نکرده حجم دزدی براتون اتفاق نیوفته.
با ذکر منبع share کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Enjoy
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)