تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2296 از 2365 اولاول ... 1296179621962246228622922293229422952296229722982299230023062346 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,951 به 22,960 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه djmoslemok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام

مسلمه دوست عزیز پخش داره کم میاره. توانی نداره باید حتما با نصب آمپلی خوب این مشکل رو برطرف کنید.
    کابل هم مهمه بله هم کابل اسپیکر و هم کابل RCA
    یه دوکانال باید ببندم دیگه؟ چی خوبه به نظر شما؟واسه 6976 که زیاد اسیب بهش نرسه ؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام دوستان .چرا برای sql باید سیلد بست? مثلا سیستمای خونگی از پایین. ترین ها تا hifi اصلا سیلد معنی نداره یا حد عقل تا جایی که من دیدم.اما ماشین نه حتی تا جایی که خودم گوش دادم یه سری فرکانسا تو سیلد میره به افقاگه مثلا بگیم چون سایز ساب بزرگه حجمش صداش زیاده که خوب 8 اینچم سیلد می بندن
    Last edited by iman.1; 17-01-2018 at 13:08.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان لطفا برای درهای جلوی سمند بهترین باند زیر 150 تومن و برای عقب ماشین هم یه جفت باند خوب که دست دومش حدود 200 باشه معرفی کنین
    داخل درهای عقب باند نمیگذارم. آمپ هم نمیبندم.
    در ضمن من صدا را خیلی زیاد نمیکنم(یه مقدار بیشتر از متوسط) و بیشتر میخوام صدا کیفیت داشته باشه
    ممنون
    Last edited by mohandesin1; 18-01-2018 at 20:23.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    برای تبدیل خروجی high voltage هدیونیت به RCA از این تبدیلا میشه استفاده کرد ؟ کسی انجام داده تا حالا ؟

Last edited by Pami; 19-01-2018 at 14:19.

5. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب دوستان من برای قسمت تنظیمات هدیونیت ماشینم و چندتا مشکلش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پرسیدم ولیی جوابی نگرفتم و اساتید و کارشناسان این سایت منو قابل ندونستن.

برسیم به بحث شیرین انتخاب RCA!!

قطعا توجه به اکسسوری خوب در یک سیستم کیفیتی خیلی نکته مهمیه! و من خودم قبلا تاثیرشو در بلندگوی مانیتورینگ(در منزل) دیدم

الان برای سیستم ماشینم میخوام به جهت اتصال هدیونیت به آمپ باید RCA تهیه کنم

قصدم اینه آمپ به جهت عدم خودنمایی و همینطور Save شدن فضای صندوق زیر صندلی راننده نصب بشه(احتمالا بین 2 تا 3 متر و 2جفت 2سر به 2 سر لازم بشه! برای ساب هم جدا) لازم باشه

تو بررسی که کردم ظاهرا موارد زیر(که سرشون به تنشون بیارزه تو بازار ما هست):

دایو (قیمت ندارم)
    استریت وایرز(ام تی ایکس) (قیمت ندارم)
    کانکشن فرست (قیمت ندارم)
    گلیدن اکو (قیمت ندارم)
    کوردیال (3متری یک عدد دو سر به دو سر حدود 80 هزار تومن)
    کانکشن بست (قیمت ندارم)
    گلیدن زیرو (قیمت ندارم)
    آیوریکس نقره (قیمت ندارم)
    مانستر (از مدل و قیمت اطلاعی ندارم)
    چرنو استاندارد (قیمت ندارم)
    چرنو اوریجینال (قیمت ندارم)
    و...

صحبت اینجاست اصولا با توجه به قطعات من (کامپ فوکال 165FX، کواک هلیکس E5X.2 و هدیونیت پایونییر Z7050 ایندش) تو کدوم سطح حداقل هزینه رو باید برای RCA بکنم؟! منظورم اینه خوب من قطعات خوبی دارم ولی خوب تو رنج خوب هست و نه High End مثل قطعاتی نظیر (فوکال لاین کی2 پاور به بالا) و یا گلیدن(زیرو pp به بالا) و یا هلیکس(کامپتیشن به بالا) و یا آدیسون(تسیس به بالا)
    خوب اینا های اندن و اکسسوریشون هم باید های اند باشه(مثل لاین های رده بالای چرنو) معمولا سازنده های کاردرست محصولات صوتی یه لاین میانی(قبل از های اند) دارن تو محصولاتشون که اصلاحن Performance نام گذاری میشن!

این لاین Performance از حیث کیفیت صدا و قدرت از حد وسط بالاتره و به خوب متمایله ولی خوب ارزون تر و اقتصادی تر هست از لاین High End اون کمپانی! حداقل کامپوننت من که تو این رده هست! پس ظاهرا و علی القاعده باید اکسسوری که برای قظعاتم بگیرم هم تو لاین Performane باشه تا مچینگ سیستمم برقرار باشه

حالا حمیدجان، امیرجان، حسین جان و سایر اساتید نظرتون چیه؟ من کدوم RCA موجود تو بازار رو بگیرم که حداقل امتیازات لازم رو داشته باشه و به قطعاتم بخوره؟
    Last edited by mrm88; 20-01-2018 at 09:37.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان لطفا برای درهای جلوی سمند بهترین باند زیر 150 تومن و برای عقب ماشین هم یه جفت باند خوب که دست دومش حدود 200 باشه معرفی کنین
    داخل درهای عقب باند نمیگذارم. آمپ هم نمیبندم.
    در ضمن من صدا را خیلی زیاد نمیکنم(یه مقدار بیشتر از متوسط) و بیشتر میخوام صدا کیفیت داشته باشه
    ممنون
    کسی جواب نمیده؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

حمید اقا ساب rs12 الان چنده؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه دوکانال باید ببندم دیگه؟ چی خوبه به نظر شما؟واسه 6976 که زیاد اسیب بهش نرسه ؟
    با تشکر
    سلام.
    بهتره 4 کانال نصب کنید.چقدر میتونید هزینه کنید؟
    سلام دوستان .چرا برای sql باید سیلد بست? مثلا سیستمای خونگی از پایین. ترین ها تا hifi اصلا سیلد معنی نداره یا حد عقل تا جایی که من دیدم.اما ماشین نه حتی تا جایی که خودم گوش دادم یه سری فرکانسا تو سیلد میره به افقاگه مثلا بگیم چون سایز ساب بزرگه حجمش صداش زیاده که خوب 8 اینچم سیلد می بندن
    سیستمهای سیمنائی خانگی کلا داستانشون متفاوته اصل جنس دراویر پارامترها و.... همه متفاوت هستن با داخل خودرو.اونجا باید ساب رو فرکانس پائین تیون بشه و حتما پورتد باشه تا افکتها با قدرت هرچه تمام تر اجرا بشن. باس عمیق تو صحنه های انفجار رو یه باکس پورتد خوب میتونه اجرا کنه.مخصوصا اگر کابین از چوب باشه.
    تو ماشین و سیستم کیفیتی قدرتی باید بیس سال ووفر سوار بر کامپوننت باشه.دقیق ولی هیچ باکس پورتدی نمیتونه مثل یه باکس سیلد از عهده این کار بر بیاد.
    سلام دوستان
    برای تبدیل خروجی high voltage هدیونیت به RCA از این تبدیلا میشه استفاده کرد ؟ کسی انجام داده تا حالا ؟

سلام پیام جان درست گفتم؟خوبی شما؟
    اصلا سمت کارینا نرو مزخرفه.برای چی میخوای استفاده کنی؟منظورم لوازمت هست؟
    خوب دوستان من برای قسمت تنظیمات هدیونیت ماشینم و چندتا مشکلش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پرسیدم ولیی جوابی نگرفتم و اساتید و کارشناسان این سایت منو قابل ندونستن.

برسیم به بحث شیرین انتخاب RCA!!

قطعا توجه به اکسسوری خوب در یک سیستم کیفیتی خیلی نکته مهمیه! و من خودم قبلا تاثیرشو در بلندگوی مانیتورینگ(در منزل) دیدم

الان برای سیستم ماشینم میخوام به جهت اتصال هدیونیت به آمپ باید RCA تهیه کنم

قصدم اینه آمپ به جهت عدم خودنمایی و همینطور Save شدن فضای صندوق زیر صندلی راننده نصب بشه(احتمالا بین 2 تا 3 متر و 2جفت 2سر به 2 سر لازم بشه! برای ساب هم جدا) لازم باشه

تو بررسی که کردم ظاهرا موارد زیر(که سرشون به تنشون بیارزه تو بازار ما هست):

دایو (قیمت ندارم)
    استریت وایرز(ام تی ایکس) (قیمت ندارم)
    کانکشن فرست (قیمت ندارم)
    گلیدن اکو (قیمت ندارم)
    کوردیال (3متری یک عدد دو سر به دو سر حدود 80 هزار تومن)
    کانکشن بست (قیمت ندارم)
    گلیدن زیرو (قیمت ندارم)
    آیوریکس نقره (قیمت ندارم)
    مانستر (از مدل و قیمت اطلاعی ندارم)
    چرنو استاندارد (قیمت ندارم)
    چرنو اوریجینال (قیمت ندارم)
    و...

صحبت اینجاست اصولا با توجه به قطعات من (کامپ فوکال 165FX، کواک هلیکس E5X.2 و هدیونیت پایونییر Z7050 ایندش) تو کدوم سطح حداقل هزینه رو باید برای RCA بکنم؟! منظورم اینه خوب من قطعات خوبی دارم ولی خوب تو رنج خوب هست و نه High End مثل قطعاتی نظیر (فوکال لاین کی2 پاور به بالا) و یا گلیدن(زیرو pp به بالا) و یا هلیکس(کامپتیشن به بالا) و یا آدیسون(تسیس به بالا)
    خوب اینا های اندن و اکسسوریشون هم باید های اند باشه(مثل لاین های رده بالای چرنو) معمولا سازنده های کاردرست محصولات صوتی یه لاین میانی(قبل از های اند) دارن تو محصولاتشون که اصلاحن Performance نام گذاری میشن!

این لاین Performance از حیث کیفیت صدا و قدرت از حد وسط بالاتره و به خوب متمایله ولی خوب ارزون تر و اقتصادی تر هست از لاین High End اون کمپانی! حداقل کامپوننت من که تو این رده هست! پس ظاهرا و علی القاعده باید اکسسوری که برای قظعاتم بگیرم هم تو لاین Performane باشه تا مچینگ سیستمم برقرار باشه

حالا حمیدجان، امیرجان، حسین جان و سایر اساتید نظرتون چیه؟ من کدوم RCA موجود تو بازار رو بگیرم که حداقل امتیازات لازم رو داشته باشه و به قطعاتم بخوره؟
    سلام.
    یک کلام زیرو گلیدن. ان شاءالله هفته دیگه موجود میشه حدود 120 فکر کنم بشه این سری
    حمید اقا ساب rs12 الان چنده؟
    470 تومن.البته این قیمت تا شنبه هفته بعد هست.چون لیست قیمت جدید احتمالا اعلام خواهد شد.

10. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان یه راهنمایی میخواستم درباره ی ارتقا سیستم
    اول اینکه هزینه برام مهمه یعنی میخوام تغییرات ارزششو داشته باشه
    سیستم فعلیم به این صورت هست
    پخش فابریکی اندرویدی
    آمپلی پایونیر 8604
    استیج جلو کامپ هرتز 165xl
    استیج عقب کامپ گرندزیرو gzuc 650sq
    ساب اکتیو jbl basspro sl
    اینجور که میبینید انواع مختلف از قطعات مثل آش کنار هم هستند!!! علتش هم اینه که تو برهه های مختلف زمانی خریداری شده و به این شکل در اومده
    حالا میخوام سیستم رو تبدیل به یک سیستم کیفیتی بکنم الان صدای مید اصلا ندارم و شدیدا احساس میشه و خیلی به صدای فراگیر علاقه دارم (تو خونه یه دست لاجیتک z5500 دارم میخوام تو ماشین همچین صدایی داشته باشم) و اینکه نمیخوام به پخشم دست بزنم چون واقعا از امکاناتش خوشم میاد
    ممنون میشم پینهادتون رو بفرمایین حدود سه تومن میتونم هزینه کنم
    یکی از نصاب های شهرمون این پیشنهاد رو داد که یک پروسسور تهیه کنم و دو عدد میدرنج به استیج جلو اضافه کنم برای این کار یه آمپ دیگه هم باید تهیه بشه و سر این موضوع که میگفتن کراس اور کامپ های جلو رو حذف کنیم بحثمون شد به این طریق که ۶ کانال از پروسسور رو اختصاص بدیم به استیج جلو و یک کانال به ساب و یه کانال به صورت مونو به استیج عقب
    نظرتون در مورد حذف کراسور ها چی هست؟
    اساتید لطفا پیشنهاداتون رو در مورد تغییرات بدین نمیدونم چیکار کنم تغییراتی تو قطعات لازم هست بفرمایین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    می خواستم بپرسم با توجه به اختلاف تقریبا دو برابری Zero 165 pp با Zero 165 آیا از نظر کیفیت هم همین نسبت برقراره یا اینکه رنگ صدای هردو یکیه و فقط از نظر توان متفاوت هستن و دیگه اینکه آیا میشه Zero165PP رو با AS100.4 درایو کرد بطوری که دوکانال بره برای کامپوننت و دوکانال هم بریج بشه برای یک ساب نقلی ؟
    سپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •