تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2296 از 2376 اولاول ... 1296179621962246228622922293229422952296229722982299230023062346 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,951 به 22,960 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

برای هیچکدام از بازیکنان استقلال دعوت نامه خارجی نیامده است

معاون حقوقي و بين‌الملل باشگاه استقلال تهران ضمن ابراز بي‌اطلاعي از دعوتنامه‌هاي خارجي براي بازيكنان اين تيم گفت: من به عنوان مسوول روابط بين‌الملل باشگاه استقلال دعوت‌نامه ای را از كشورهاي خارجي براي بازيكنان استقلال دريافت نكرده ام البته شايد دعوتنامه هم باشد كه به دفتر واعظي آشتياني مديرعامل باشگاه ارسال شده است.
    فتحي افزود: در حال حاضر بيشتر بازيكنان از طريق مدير برنامه‌هاي خود براي انتقال به باشگاه‌هاي خارجي اقدام مي‌كنند و ديگر كمتر دعوتنامه به باشگاه ارسال مي‌شود. به همين دليل من در باشگاه استقلال دعوتنامه ای نديدم كه از كشورهاي خارجي براي بازيكنان استقلال ارسال شده باشد.

وي ادامه داد: مذاكره با مربيان داخلي و خارجي همواره به عهده مديرعامل باشگاه است اما اگر در خصوص جذب مربي خارجي باشد ما نيز به عنوان روابط بين‌الملل در رسيدگي به امور همكاري لازم را انجام دهيم.

امير قلعه‌نويي سرمربي تيم استقلال در مصاحبه اخير خود عنوان داشت که قبل از ديدار اين تيم مقابل الاتحاد از طريق معاون حقوقی باشگاه به واعظي آشتياني پيغام دادم که ديگر در اين تيم نخواهم ، فتحي در اين ارتباط گفت: ‌آقاي قلعه‌نويي صحبت‌هايي در اين ارتباط با من داشت اما من حرف‌هاي او را به آقاي واعظي آشتياني نگفتم تا شايد مجدداَ زمينه همكاري آقاي قلعه‌نويي با استقلال مهيا شود و قرار هم نبود اين مساله رسانه‌اي شود اما خود آقاي قلعه‌نويي پس از مسابقه برابر الاتحاد در كنفرانس مطبوعاتي اين موضوع را به خبرنگاران اطلاع داد. با این وجود من اميد داشتم که زمينه همكاري مجدد قلعه‌نويي استقلال فراهم شود.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

سپاهان با قلعه نویی قراداد سه ساله می بندد

رييس هيات مديره باشگاه سپاهان اصفهان از توافق نهایی مسئولان اين باشگاه با امير قلعه نويى خبر داد.
    محسن پورسینا گفت : با توجه به شرایط به وجود آمده در باشگاه سپاهان در نهایت تصمیم بر این گرفته شد تا با قدرت ، تیم را برای فصل آینده ، آماده حضور در مسابقات کنیم که یکی از این راه ها داشتن کادر فنی ، قوی و منسجم است و بر همین اساس گزینه های شایسته ای را در دستور کار قرار دادیم که در نهایت با قلعه نویی تمام کردیم .

وی تصریح کرد : روز چهارشنبه مدیر عامل باشگاه سپاهان با امیر قلعه نویی جلسه داشتند که طی آن هر دو طرف برای برقراری تعامل و همکاری علاقه نشان دادند و با این حساب باید گفت حضور سرمربی فعلی استقلالی ها برای فصل آینده در سپاهان قطعی خواهد بود .

رييس هيات مديره باشگاه سپاهان اصفهان در خصوص نحوه همکاری و مدت زمان قرار داد قلعه نویی با این باشگاه افزود : هدف این است قرارداد به صورت طولانی مدت باشد و از الان شرایط کار برای 2 تا 3 سال آینده مهیا شود اما مطمئن باشید در بدترین شرایط این قرارداد یک ساله خواهد بود .

وی در مورد جذب نفرات جدید برای تیم فوتبال سپاهان تصریح کرد : اگر لازم باشد هر کاری خواهیم کرد تا تیم با آمادگی کامل آماده مسابقات شود اما بعید می دانم به بیش از 3 تا 4 بازیکن نیاز داشته باشیم .

پورسینا در پایان اظهار امیدواری کرد با حضور قلعه نویی در جمع سپاهانی ها این تیم در فصل جاری و رقابت های لیگ برتر فوتبال ایران قهرمانی را از آن خود کند .

گفتنی است در جلسه مسئولان باشگاه سپاهان با امیر قلعه نویی توافقات نهایی حاصل شده و این مربی بعد از بازی استقلال تهران و الجزیره رسما" با حضور در این باشگاه به اعضای تیم معرفی خواهد شد

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

قلعه‌نويي: 4 باشگاه اماراتي مرا مي‌خواستند

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: باشگاه‌هاي الوصل، عجمان، الشارجه و الامارات امارات خواهان من بودند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه‌نويي در حاشيه تمرين امروز استقلال تهران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تيم ما اكنون به 2 قسمت تقسيم شده‌ است. بخشي از بازيكنان در تيم ملي هستند و برخي در تمرين ما شركت مي‌كنند. اما ديدار برابر الجزيره برخلاف آنچه مي‌گويند، براي ما مهم است و براي پيروزي مي‌رويم.
    وي ادامه داد: هر چند اين روزها صمد مرفاوي تيم را تمرين مي‌دهد و نظاره گر هستم؛ اما اين اتفاق در گذشته هم افتاده بود. بر اساس تعهدي كه داريم و احترام خاص به هواداران، براي پيروزي به ميدان مي‌رويم. در اين مسابقه فقط طالب‌لو، تقي‌پور و قرباني را نداريم.
    سرمربي استقلال در مورد عملكرد ضعيف در ليگ قهرمانان آسيا اظهار داشت: وقتي در 11 ماه، دو بار استقلال را قهرمان كردم، چنين بلايي سرم آوردند. اگر در آسيا موفق مي‌شدم، نمي‌دانم چه اتفاقي برايم مي‌افتاد.
    قلعه‌نويي در مورد اينكه دانشجو و زريبافان رئيس هيات مديره و رئيس مجمع باشگاه به قلعه نويي حق داده اند، گفت: اجازه بدهيد مردم در اين باره قضاوت كنند. بهتر است در مورد هر چيزي صحبت نكنيم؛ اما مي خواهم حرفي بزنم. اگر شخصي ادعا مي‌كند مرا سرمربي تيم ملي كرده، بايد بگويم پس اين شخص مدير عامل استقلال را هم انتخاب كرده است.
    وي ادامه داد: اجازه بدهيد بگويم چگونه سرمربي تيم ملي شدم. كيومرث هاشمي سرپرست فدراسيون با من تماس گرفت و بر اساس خرد جمعي، سرمربي شدم. مي‌توانيد اين موضوع را از كيومرث هاشمي و داريوش مصطفوي كه درآن زمان در فدراسيون سمت داشتند، بپرسيد. خودم تا صبح همان روز اطلاع نداشتم كه سرمربي شدم؛ اما حالا نمي‌دانم چگونه چنين حرف‌هايي بيان مي‌شود.
    سرمربي استقلال در مورد اينكه اين شخص ادعا مي‌كند دوست صميمي كيومرث هاشمي است، گفت: نمي‌دانم دوست هاشمي هستند. ‌بهتر است اين موضوع را از خود ايشان بپرسيد.
    قلعه‌نويي در مورد پيشنهادات سرمربي‌گري از ساير تيم‌ها، عنوان كرد: مي‌خواهم براي اولين بار بگويم كه الوصل امارات مرا مي‌خواست. وهب الحارب، مديرعامل اين باشگاه به طور مستقيم با من تماس گرفت. آقاي كاظمي كه نماينده رسمي فيفا است، به عنوان نماينده من با اين باشگاه مذاكره كرد. هر چند مسئولان اين باشگاه از فرهاد مجيدي گلايه كردند كه چرا پيغام آنها را به من نرسانده و به من نگفتند كه الوصل خواهانم است.
    قلعه‌نويي تصريح كرد: از عجمان امارات و الامارات پيشنهاد دارم. الامارات در صورت صعود به دسته اول، خواهان من است و الشارجه امارات هم مرا مي‌خواهد. گلايه دارند چرا به آنها جوابي ندادم؛ اما به خاطر اخلاق ورزشي و تعهدي كه به استقلال داشتم، اين كار را انجام ندادم. مي‌توانيد از سايت الوصل اين موضوع را پيگيري كنيد. بايد اين پيشنهاد‌ها را به فال نيك بگيريم؛ هر چند وقتي استقلال قهرمان شد و مردم شادي كردند، اين شادي برايم ميلياردها تومان ارزش داشت.
    سرمربي استقلال در مورد اينكه مديران اماراتي پس از دو باخت مربي خود را عوض مي‌كنند، گفت: بايد از اين منظر نگاه كنيد كه اگر مربي ايراني به امارات برود، در آن صورت همه جا مي‌گويند مربيان ايراني در سطح بالايي هستند. روته مولر در كلاس تدريس مربيگري‌اش گفت كه ‌مربيان ايراني بسيار باهوش هستند.
    وي ادامه داد: زماني كه مس به من پيشنهاد داد، خيلي‌ها به من گفتند به اين باشگاه نرو زيرا عملكردت زير سوال مي‌رود. به كارم اعتقاد داشتم و زماني كه به كارت اعتقاد داشته باشي، به موفقيت مي‌رسي.
    امير قلعه نويي در مورد اينكه همواره گفته از تيم سابقش بازيكن نمي‌گيرد، آيا از استقلال نيز بازيكني نخواهد گرفت، اظهار داشت: اكنون كه تيمي ندارم. در استقلال نيز به غير از جباري و اكبري، همه بازيكنان قرارداد دوساله دارند كه اين نشاندهنده آن است كه هدفي نداشتم كه بخواهم به جايي بازيكن ببرم. اميدوارم استقلال هميشه سر پا باشد.
    وي در مورد پيش‌بيني‌اش از فصل آينده استقلال گفت: صحبت در اين مورد كار غلطي است. كسي مي‌تواند در اين مورد اظهار نظر كند كه با استقلال زندگي كند. من كه از اين تيم دور مي‌شوم حق اظهار نظر ندارم فقط بايد براي موفقيتش دعا كنم.

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یعنی تو بازی با الجزیره اشکان نامداری دروازه بانه؟؟؟؟؟

(هاشمیان هم مثل اینکه گل زده برای بوخوم)

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

اون موقع تیم باید فوتبال دستی بازی کنه تا فوتبال با پا
    این بابا را باید با تی پا از ایران انداخت بیرون
    کسی نمیدونه مبلغ قراردادش چه قدره ؟ باور کن 500 هزار تومنم برای این زیاده...

اون بچه باعث و بانی رفتن قلعه نویی از استقلال بود. لعنت بر خودش و پدرش و کسی که به اینا مقام داد...

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

امیرها می آیند و می روند و کسی آنها را به یاد نخواهد آورد اما تنها این امیر است که در قلب ما جای دارد تا آخرین نفس....

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

مظلومی: برای حضور در استقلال آمادگی دارم

مظلومی سرمربی سابق مس کرمان در گفت و گویی گفت: با قهرمانی استقلال کار کردن با این تیم دشوار شده چراکه هواداران از تیم انتظار دارند اما من در شرایط دشوارتر از این با استقلال همکاری داشته‌ام.
    وی ادامه داد: همکاری من با مس کرمان به پایان رسید و قسمت نبود با این تیم ادامه دهم. پیشنهادات دیگری هم به غیر از استقلال دارم و برای انتخاب گزینه برای سال آینده عجله‌ای ندارم. فعلا استراحت می‌کنم تا ببینم کدام گزینه بهتر است.
    وی در پایان درباره بازیکنانی که به استقلال اضافه شدند گفت: بازیکنانی که به استقلال اضافه شدند از جمله بازیکنان خوب فوتبال ایران هستند که جذب آنها در این مقطع خوب بوده‌است.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

پس از پيشنهاد 2 ميليون دلاري متسو و استقلال منتفي شد

مسوولان باشگاه استقلال كه خواهان جذب برونو متسو مربي موفق آسيايي بودند از مذاكره با اين مربي منصرف شدند.
    دليل اينكه باشگاه استقلال اين مذاكرات را به حالت تعليق درآورد اين بود كه متسو براي حضور در استقلال براي يك فصل مبلغ 2 ميليون دلار درخواست كرده‌ بود كه اين مبلغ در توان استقلال نبود. مديران استقلال مي‌گويند: «با اين مبلغ باشگاه استقلال مي‌تواند بازيكنان ممتاز ليگ را به خدمت بگيرد

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

جانواریو از باشگاه استقلال رضایتنامه نخواسته است

فابیو جانواریو در حالی که یک سال دیگر با استقلال قرارداد دارد هنوز برای فصل آینده تصمیم خود را نگرفته است.
    شنیده می شد که این بازیکن به دلیل درخواست از تیم های اماراتی خواهان رضایتنامه خود از باشگاه استقلال شده است اما مدیر برنامه های این بازیکن با تکذیب این خبر اظهار داشت: جانواریو با استقلال یک سال دیگر قرارداد دارد و به راحتی نمی تواند درخواست رضایتنامه کند. او فعلا می خواهد با این باشگاه تسویه کند تا به برزیل بازگردد.
    جانواریو که همراه استقلال برای بازی با تیم الجزیره به امارات می رود بعد از بازی به ایران باز نمی گردد و برای استراحت راهی برزیل می شود.
    دیدار استقلال و الجزیره سه شنبه برگزار می شود.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

مرفاوی: سرمربیگری من در استقلال در حد حرف است

صمد مرفاوی در حاشیه تمرین امروز استقلال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هیچ صحبتی در مورد سرمربیگری با من انجام نشده و در این باره اتفاقی رخ نداده است.
    وی در خصوص اینکه گفته می شود امشب قراردادش را به عنوان سرمربی استقلال امضا می‌کند عنوان کرد: همانطور که گفتم از این مساله خبر ندارم و این حرف ها را از شما می‌شنوم.
    مرفاوی در باره دیدار روز سه‌شنبه استقلال مقابل الجزیره تصریح کرد: بازیکنان ما مثل گذشته از انگیزه کافی برخوردار نیستند، ضمن اینکه بعضی از بازیکنان ما در اردوی تیم ملی حضور دارند. متاسفانه بازیکنانی مثل کوشکی، جباری و قربانی را در اختیار نداریم ضمن اینکه وحید طالب لو و ابراهیم تقی‌پور به دلیل دو اخطاره بودن نمی‌توانند با ما به امارات سفر کنند.
    مرفاوی در خصوص اینکه چه نتیجه‌ای در امارات پیش‌بینی می‌کند اظهار داشت: نمی‌توانم دروغ بگویم. همه خبرنگاران طی این چند روز به محل تمرین آمده و وضعیت استقلال را دیده و می بینند؛ اما باید اعلام کنم برای باختن به ابوظبی سفر نمی‌کنیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •