تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2295 از 2365 اولاول ... 1295179521952245228522912292229322942295229622972298229923052345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,941 به 22,950 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    Helix G4 گزینه ی مناسب تری هست.
    اون آمپ مسیو خیلی بد صداست. نمونه ی گرندزیرو هم راضیتون نمی کنه.
    ممنون امیر خان. ممفیس تو این رینج (ترجیحا تا 100 وات) آمپ خوب داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یک سوال مبتدی

وقتی یک امپی رو ی هر کانال مثلا 80 وات می دهد این 80 rms در حالت گین باز می دهد یا درحالت گین بسته؟؟
    سلام. اصلا گین ربطی به توان خروجی امپ نداره. گین برای اینه که با توجه به ولتاژ خروجی پخش امپو تنظیم کنید. پخش اگه 2 یا 4 یا 5 ولت یا هر ولتاژ دیگه ای که امپ ساپرت کنه باشه، در همه حالات خروجی امپ 80 واته.

3. 3 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام
    مغازه دار گفت وقتی امپو از جعبه درمیاری گینو رو همون حالت شرکتی بزار حالا امپ مونو 8106 گین شرکتیش رو 1ولت بود حالا گینو چند روزه گذاشتم رو 1ولت ولی هنوز در هم ریزی بیس نداره ولی ساب ویبره های بهتری اجرا میکنه حالا برام عجیبه که اگه گین باید مطابق با ولتاژ خروجی پخش تنظیم بشه پس چطوره ?یعنی حرف مغازه دار درسته؟!
    چون ازونور هم گین امپ 4کانال که باندهام بهش وصلن رو حالت شرکتی 2ولت بوده الان اونم تقریبا رسوندم به 2ولت صدا بلندتر شد فقط رو بعضی اهنگا که صداشون خیلی بلنده رو اون 2 ولوم اخر یخورده صدا دیستورت میشه ولی برا اهنگا که صداشون کمتره قشنگ تا ولوم اخر هم خوبه
    Last edited by farshad0123; 09-01-2018 at 20:12.

پروفشنال psp2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

با سلام، دوستان دو جفت کابل RCA داشتم که فیش هاشون از یه طرف کنده شده، میخواستم بدونم میشه کاریش کرد؟ مثلا با لحیم مجدد فیش رو به کابل وصل کنم (رو کیفیت تاثیر داره؟ نویز میندازه؟) یا اینکه که دیگه باید فاتحه کابل ها رو بخونم!؟
    Last edited by psp2004; 10-01-2018 at 08:55.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    مغازه دار گفت وقتی امپو از جعبه درمیاری گینو رو همون حالت شرکتی بزار حالا امپ مونو 8106 گین شرکتیش رو 1ولت بود حالا گینو چند روزه گذاشتم رو 1ولت ولی هنوز در هم ریزی بیس نداره ولی ساب ویبره های بهتری اجرا میکنه حالا برام عجیبه که اگه گین باید مطابق با ولتاژ خروجی پخش تنظیم بشه پس چطوره ?یعنی حرف مغازه دار درسته؟!
    چون ازونور هم گین امپ 4کانال که باندهام بهش وصلن رو حالت شرکتی 2ولت بوده الان اونم تقریبا رسوندم به 2ولت صدا بلندتر شد فقط رو بعضی اهنگا که صداشون خیلی بلنده رو اون 2 ولوم اخر یخورده صدا دیستورت میشه ولی برا اهنگا که صداشون کمتره قشنگ تا ولوم اخر هم خوبه
    سلام.
    عجب داستانهائی میگن این فروشنده ها
    مگه آمپ دیفالت میدونه چه ولتاژی قراره بهش وارد بشه و خودش رو مچ کنه؟باید حتما خود مصرف کننده با گوش تنظیم کنه.حالا آمپ شما دقیقا روی همون حالت به صدای خوب و گین صحیح رسیده برام جالبه
    با سلام، دوستان دو جفت کابل RCA داشتم که فیش هاشون از یه طرف کنده شده، میخواستم بدونم میشه کاریش کرد؟ مثلا با لحیم مجدد فیش رو به کابل وصل کنم (رو کیفیت تاثیر داره؟ نویز میندازه؟) یا اینکه که دیگه باید فاطحه کابل ها رو بخونم!؟
    سلام.
    اگر کابل جنس خوبه بله میتونید درستش کنید اما اگر ارزشی نداره یه جفت کابل استاندارد آک بگیرین 40 تومن.

7. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال psp2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام.
    اگر کابل جنس خوبه بله میتونید درستش کنید اما اگر ارزشی نداره یه جفت کابل استاندارد آک بگیرین 40 تومن.
    برند کابل کارینا هست، و اینکه درحقیقت سیم پاره شده (دقیقا از سر خود فیش جدا نشده)، میخوام دو تا سیم رو به هم لحیم بزنم، باز به نظرتون ارزش داره یا همون کابل جدید تهیه کنم؟

یه سوال دیگه هم دارم، من یه آمپ 4 کانال کنوود 8401 دارم که میخوام بهش فقط یه ساب کنوود hqr3000 وصل کنم، با توجه به مشخصات آمپ (
    • Power Output at 2 Ohms, at 14.4V (1kHz, 0.8% THD): 90 Watts x 4
    • Power Output at 4 Ohms, at 14.4V (20Hz-20kHz, 0.08% THD): 60 Watts x 4)

و اینکه هدیونیت xb100 سونی هست، می خواستم بدونم با توجه به توان 100 واتی خود هدیونیت، نظرتون چیه اصن از آمپ استفاده نکنم و از خروجی هدیونیت برای ساب استفاده کنم؟

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود. فیوزای توی موتور پراید من هی میسوزند. پر مصرف کننده هامم یه سیستم زیر 500 واتی و یه جفت زنون 35 واتی اند. داستان چی میتونه باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه djmoslemok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان من پخشم پایونر 1450UB هست بانای جدیدم رو که 6976s رو وصل کردم و امپلی ندارم وقتی صدا رو میبرم روی 40-50 اینا صدا در هم ریخته میشه و موقع بیس زیاد نور پنل ضبط کم میشه و نور زیر سقفی هم همینطور !انگار ولتاژ میکشه!
    سیم هم همون از سیم کشی فابریکی پراید استفاده میکنم

به نظرتون عادی هست یا مشکلی هست ؟ اگه هست چجوری حل میشه ؟
    دوستم میگه مشکل از کابل هست و سیم نازک فابریکی پاید هست و باید از خروجی RCA ضبط استفاده کنم و کابل RCA بگیرم بکشم تا مشکل حل بشه ؟ درسته ؟

داره خودمونی میشه nemesis_22044's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام بر دوستان و آقا حمید عزیز
    دنبال یه پروسسور میگردم که هم دسترسی به تنظیمات صدا رو بهتر کنه و هم خروجی های پخش فابریک رو به RCA تبدیل کنه ، چی بگیرم بودجه هم حدود 1 تومن در نظر دارم ، ماشین هم H30 cross هستش

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برند کابل کارینا هست، و اینکه درحقیقت سیم پاره شده (دقیقا از سر خود فیش جدا نشده)، میخوام دو تا سیم رو به هم لحیم بزنم، باز به نظرتون ارزش داره یا همون کابل جدید تهیه کنم؟

یه سوال دیگه هم دارم، من یه آمپ 4 کانال کنوود 8401 دارم که میخوام بهش فقط یه ساب کنوود hqr3000 وصل کنم، با توجه به مشخصات آمپ (
    • Power Output at 2 Ohms, at 14.4V (1kHz, 0.8% THD): 90 Watts x 4
    • Power Output at 4 Ohms, at 14.4V (20Hz-20kHz, 0.08% THD): 60 Watts x 4)

و اینکه هدیونیت xb100 سونی هست، می خواستم بدونم با توجه به توان 100 واتی خود هدیونیت، نظرتون چیه اصن از آمپ استفاده نکنم و از خروجی هدیونیت برای ساب استفاده کنم؟
    سلام
    اصلا ارزش تعمیر و هزینه نداره کارینا.
    یه جفت rca گلادن سریه اکو بگیر
    در مورد نصب مستقیم درایور به خروجی پخش هم باید عرض کنم بعید میدونم پاسخ گو باشه کلا پخش نمیتونه جای آمپلیفایر رو بگیره.
    سلام دوستان من پخشم پایونر 1450UB هست بانای جدیدم رو که 6976s رو وصل کردم و امپلی ندارم وقتی صدا رو میبرم روی 40-50 اینا صدا در هم ریخته میشه و موقع بیس زیاد نور پنل ضبط کم میشه و نور زیر سقفی هم همینطور !انگار ولتاژ میکشه!
    سیم هم همون از سیم کشی فابریکی پراید استفاده میکنم
    به نظرتون عادی هست یا مشکلی هست ؟ اگه هست چجوری حل میشه ؟
    دوستم میگه مشکل از کابل هست و سیم نازک فابریکی پاید هست و باید از خروجی RCA ضبط استفاده کنم و کابل RCA بگیرم بکشم تا مشکل حل بشه ؟ درسته ؟
    مسلمه دوست عزیز پخش داره کم میاره. توانی نداره باید حتما با نصب آمپلی خوب این مشکل رو برطرف کنید.
    کابل هم مهمه بله هم کابل اسپیکر و هم کابل RCA
    سلام بر دوستان و آقا حمید عزیز
    دنبال یه پروسسور میگردم که هم دسترسی به تنظیمات صدا رو بهتر کنه و هم خروجی های پخش فابریک رو به RCA تبدیل کنه ، چی بگیرم بودجه هم حدود 1 تومن در نظر دارم ، ماشین هم H30 cross هستش
    سلام حامد جان.
    باید پخش سه جفت rca داشته باشه.البته اگر بتونیم با تبدیل های لول به لو لول و بعد به پروسسور بزنیم.ضمنا پروسسور تا 1 تومن هم چیزی پیدا نکردم.

13. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 51 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 51 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •