نه طراحی سیلیکون هم یادم رفت اونم بلد نیستم
خوب بعد از اسمبلی برم سراغ چی به نظر شما؟
چون میخوام تنگش کنم شروع کنم میگم![]()
نه طراحی سیلیکون هم یادم رفت اونم بلد نیستم
خوب بعد از اسمبلی برم سراغ چی به نظر شما؟
چون میخوام تنگش کنم شروع کنم میگم![]()
من NFS:hp - AC:bh رو اجرا کردم !!با آپدیت کنسول تنها بازیهای ac:BHوnfs:HPوcod:BOوhalo reach اجرا نمیشن.بقیه اجرا میشن
تازه اگه میخوای اینا هم اجرا بشن باید نسخه ی پچ شدشو بگیرید که دراینصورت باید lt+ هم داشته باشید.
پس با خیال تقریبا راحتکنسولتونو آپ کنید
COD رو هم تموم کردم پس دیگه نیازی به run کردنش نیس (البته هنوز تست نکردم ببینیم میاد یا نه)
پس در نتیجه آپدیت داخل crysis2 یا homefront رو نصب کنید !!
اما این آپدیت جدیدی که حرفش افتاده فکر نکنم انقدر بخار داشته باشه که جلوی اجرای بازی کپی رو بگیره !!
امروز بالاخره RE4 رو پیدا کردم !! با یه بدبختی هم پچ ماوس رو نصب کردیم ( با تشکر از میلاد عزیز )
تا اومدم بازی کنم کل ان کلیدها و همه چی رو قاطی کردم !! انگار یه PC Gamer کاملا آماتور بودم
از اون موقعی که با XBOX یا همون Game pad بازی می کنم اصلا با m+k نمی تونم بازی کنم !!
بعد Game pad هم خیلی حال میده !!
این رو گفتم برای اون دوستانی که فکر ارتقاء PC برای GAME هستن !!
درسته
منم اپدیت کرایسیسو نصب کردم
کمبتو که گزاشتم پیغام اپدیت نیومد و اجرا شد
تهران مگه کجاست که بخوای بهش به بالی یا اروپا کجاست که بخوای بهش به بالی همه ما ایرانی هستیم با زبان تک پارسی یا همون فارسی همه ما آریایی هستیم حالا هر نقطه ایران عزیز یا هر سوی این جهان بزرگ باشیم ما ها با هم هم زبان با یه تاریخچه پر افتخار هستیم......................
این پیام رو به کینه نگیرید این رو به تمام دوستان و تمام ایرانی ها عزیز می گم که به اندازه خانواده ام بهشون عشق می ورزم............
دوست عزیز پست من رو کامل نفهمیدید من گفتم که فرقی باید بین شهر ها باید باشه داداش شما می ری چند تا بازی می گیرید و بین دوستاتون پخشش می کنید و بازی هایی که دستتون هست کم می شه درست این مثال رو وارد بازار کن یکی می ره کلی بازی اورجینال می گیره (یه توزیع کننده) بعد می بینه داخل شهرش فروش نداره در نتیجه به قول خودمون رو دستش باد می کنهعمرا اگر منظورم رو درک کنی
شوخی کردم
دوست عزیز آپدیت دستگاه به آخرین ورژن (ورژن های الان که داخل سی دی ها) به گمونم مورد نداره آخه امروز رفت کلوپ با بچه ها سه نفری بازی WWE.All.Stars رو کنیم سی دی رو که گذاشتم دیدم نوشت آپدیت رفیقم که دسته یک دستش بود یه دفع زد آپدیت، آپدیت هم شد هیچ مشکلی هم پیش نیومد بازی هم اجرا شد جای شما هم خالی خیلی حال داد.
وقتی هم که آپدیت شد داخل تنظیمات این نسخه رو زد Dashboard: 2.0.12625.0 نسخه آپدیت شده دستگاه خودم هم همینه و هیچ مشکلی هم ندارم
چرا اتو بخاره عزیز داداش مثل این که آپدیت برای حال گیری میاد نه این که بهت حال بده همیشه هر چند آپدیتی که میاد یکیش حال می گیره![]()
ببینم ماکروسافت نمیتونه یه اپدیت داشبورد بده که هربار که کنسولو روشن میکنی فریمور درایو رو پاک کنه و فریمور اورجینال بریزه؟
عجٍب چیزی گفتی پوریا
چه ربطی داشت به RE
یه راست میگفتی حرفتو دیگه![]()
شبهای تهران عشقه منه!تهران مگه کجاست که بخوای بهش به بالی
مخصوصا اگه فرحزاد باشی!
کجای ایران ملت شبها تا صبح بیدارن؟
هر جا بری ساعت 8 خاموشیه!
این پستو بعدا پاک کنید ولی فعلا میزارم بمونه تا خودش پاک شه!
به قول داداشمون الا شهرستانیا حمله انتحاری میکنن بهم!
اقا من تسلیم!![]()
بابا فخر فروشی نیست ، خوب من الان توی یاخچی آبادمچه فایده ای به حال دیگران داره که ما کجاییم ؟
باید خوشحال باشی که ، چون خود داشبور رو هَک میکنند اون وقت بیشتر حال میده .
شما فعلا همون C رو یاد بگیر ، خودش 2 سالی وقتت رو میگیره .
نه نمیتونه .
آره ، درستهدرسته
منم اپدیت کرایسیسو نصب کردم
کمبتو که گزاشتم پیغام اپدیت نیومد و اجرا شد
آپدیت برای بروزرسانی میاد نه حال گیری و یا حال دادنچرا اتو بخاره عزیز داداش مثل این که آپدیت برای حال گیری میاد نه این که بهت حال بده همیشه هر چند آپدیتی که میاد یکیش حال می گیره![]()
-- یه سیاست هست !! اگه -- نشه خیلی از کشور ها (مردم) توان خرید گیم های اورج رو ندارند !!ببینم ماکروسافت نمیتونه یه اپدیت داشبورد بده که هربار که کنسولو روشن میکنی فریمور درایو رو پاک کنه و فریمور اورجینال بریزه؟
psp3000 -- دائم نشد در مقابل شما فروشش رو هم نگاه کنید !! ( نسبت به GO و 2000 کمتر بود )
به این دلیل به RE ربط دادم چون :عجٍب چیزی گفتی پوریا
چه ربطی داشت به RE
یه راست میگفتی حرفتو دیگه![]()
بعد از 3 سال اولین بازی بود که روی pc نصب کردم و در درجه بعد اینکه گیم پلی کند و ضعیفی داره !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)