تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2295 از 3195 اولاول ... 129517952195224522852291229222932294229522962297229822992305234523952795 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,941 به 22,950 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

پروفشنال abol_fa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    كنار كارون....

پيش فرض

تقریبا نیم ساعت وقت گرفت

یعنی شما طراحی سیلیکون بلدی ؟ بعد این رو بلدی چرا برنامه نویسی بلد نیستی ؟

ببین اسمبلی دیگه خیلی سطح پایینه و برای یادگیری زوده ، به نظر من شما از یک زبان سطح میانی مثل C شروع کن C رو که خوب یاد بگیری یاد گیری اسمبلی چند ساعت بیشتر ازت وقت نمیگیره .

البته باید ریاضیاتت هم قوی باشه ولی نه در حد رباضیات محض - تا ریاضیات گسسته و اندکی ریاضیات کاربردی رو بلد باشی کفایت میکنه .

الکترونیک رو هم نمیدونم چه قدر بلدی ، ولی اگر منظورت از الکتورنیک بلد بودن سوار کردن مدار های مهران کیت هستش - اون به درد نمیخوره . باید بتونی با استفاده از دیتا شیت یک چیپ از نوع CMOS یک مدار منطقی طراحی کنی .
    نه طراحی سیلیکون هم یادم رفت اونم بلد نیستم

خوب بعد از اسمبلی برم سراغ چی به نظر شما؟
    چون میخوام تنگش کنم شروع کنم میگم

2. این کاربر از abol_fa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با آپدیت کنسول تنها بازیهای ac:BHوnfs:HPوcod:BOوhalo reach اجرا نمیشن.بقیه اجرا میشن
    تازه اگه میخوای اینا هم اجرا بشن باید نسخه ی پچ شدشو بگیرید که دراینصورت باید lt+ هم داشته باشید.
    پس با خیال تقریبا راحت کنسولتونو آپ کنید
    من NFS:hp - AC:bh رو اجرا کردم !!
    COD رو هم تموم کردم پس دیگه نیازی به run کردنش نیس (البته هنوز تست نکردم ببینیم میاد یا نه )

پس در نتیجه آپدیت داخل crysis2 یا homefront رو نصب کنید !!

اما این آپدیت جدیدی که حرفش افتاده فکر نکنم انقدر بخار داشته باشه که جلوی اجرای بازی کپی رو بگیره !!

4. این کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امروز بالاخره RE4 رو پیدا کردم !! با یه بدبختی هم پچ ماوس رو نصب کردیم ( با تشکر از میلاد عزیز )

تا اومدم بازی کنم کل ان کلیدها و همه چی رو قاطی کردم !! انگار یه PC Gamer کاملا آماتور بودم

از اون موقعی که با XBOX یا همون Game pad بازی می کنم اصلا با m+k نمی تونم بازی کنم !!

بعد Game pad هم خیلی حال میده !!

این رو گفتم برای اون دوستانی که فکر ارتقاء PC برای GAME هستن !!

6. 3 کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

من NFS:hp - AC:bh رو اجرا کردم !!
    COD رو هم تموم کردم پس دیگه نیازی به run کردنش نیس (البته هنوز تست نکردم ببینیم میاد یا نه )

پس در نتیجه آپدیت داخل crysis2 یا homefront رو نصب کنید !!

اما این آپدیت جدیدی که حرفش افتاده فکر نکنم انقدر بخار داشته باشه که جلوی اجرای بازی کپی رو بگیره !!
    درسته
    منم اپدیت کرایسیسو نصب کردم
    کمبتو که گزاشتم پیغام اپدیت نیومد و اجرا شد

8. این کاربر از alireza_sun72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dath-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    بندرعباس شهر آفتاب

پيش فرض

دوست عزیز نمیخوام فخر فروشی کنم که تو تهران زندگی میکنما((البته فخر فروشی هم نداره،میلاد رو ببین تو اروپا زندگی میکنه اصلا هم به کسی نمیگه)) اما همه میدونن تهران نه تنها توی بازار گیم بلکه تو همه چی تو ایران اوله........

همه ی جنس هایی که هم به کشور وارد میشه اول میاد به تهران بعد پخش میشه،در صورتی که شاید از همون بندر عباس خودتون وارد کشور شده باشه.......
    تهران مگه کجاست که بخوای بهش به بالی یا اروپا کجاست که بخوای بهش به بالی همه ما ایرانی هستیم با زبان تک پارسی یا همون فارسی همه ما آریایی هستیم حالا هر نقطه ایران عزیز یا هر سوی این جهان بزرگ باشیم ما ها با هم هم زبان با یه تاریخچه پر افتخار هستیم......................
    این پیام رو به کینه نگیرید این رو به تمام دوستان و تمام ایرانی ها عزیز می گم که به اندازه خانواده ام بهشون عشق می ورزم............

دوست عزیز پست من رو کامل نفهمیدید من گفتم که فرقی باید بین شهر ها باید باشه داداش شما می ری چند تا بازی می گیرید و بین دوستاتون پخشش می کنید و بازی هایی که دستتون هست کم می شه درست این مثال رو وارد بازار کن یکی می ره کلی بازی اورجینال می گیره (یه توزیع کننده) بعد می بینه داخل شهرش فروش نداره در نتیجه به قول خودمون رو دستش باد می کنه عمرا اگر منظورم رو درک کنی شوخی کردم

سلام
    ظاهرا آپدیت های جدید ایکس باکس بازیهای کپی رو اجرا نمیکنه
    فعلا آپدیت نکنید تا معلوم بشه راه حل دیگه ای هم هست یا نه
    الان خود منم همین مشکل رو دارم میخوام بازی های جدید رو اجرا کنم اما میگه باید کنسول آپدیت بشه اگه آپدیت هم بکنیم بازی به خاطر کپی بودن اجرا نمیشه
    فکر کنم کم کم باید رو بیاریم به سمت بازی های اورجینال
    سلام خدمت همه ی دوستان
    من بازی مورتال کمبت 2011 رو گرفتم تا دیسک بازی رو میذارم یه پیغام میده و می خاد دستگاهم رو آپدیت کنه
    ورژن قبلی داشبوردم هم اینه : 2.0.9199.0
    من آپدیتش نکردم اگه آپدیت کنم از روی دیسک بازی مشکلی برام پیش نمیاد؟؟
    فلگ یا بن و یا.... نمیشم؟؟
    بازی اجرا میشه؟
    بقیه ی بازی ها چی ؟؟
    دوست عزیز آپدیت دستگاه به آخرین ورژن (ورژن های الان که داخل سی دی ها) به گمونم مورد نداره آخه امروز رفت کلوپ با بچه ها سه نفری بازی WWE.All.Stars رو کنیم سی دی رو که گذاشتم دیدم نوشت آپدیت رفیقم که دسته یک دستش بود یه دفع زد آپدیت، آپدیت هم شد هیچ مشکلی هم پیش نیومد بازی هم اجرا شد جای شما هم خالی خیلی حال داد.
    وقتی هم که آپدیت شد داخل تنظیمات این نسخه رو زد Dashboard: 2.0.12625.0 نسخه آپدیت شده دستگاه خودم هم همینه و هیچ مشکلی هم ندارم

چرا اتو بخاره عزیز داداش مثل این که آپدیت برای حال گیری میاد نه این که بهت حال بده همیشه هر چند آپدیتی که میاد یکیش حال می گیره

10. 4 کاربر از dath-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ببینم ماکروسافت نمیتونه یه اپدیت داشبورد بده که هربار که کنسولو روشن میکنی فریمور درایو رو پاک کنه و فریمور اورجینال بریزه؟

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

امروز بالاخره RE4 رو پیدا کردم !! با یه بدبختی هم پچ ماوس رو نصب کردیم ( با تشکر از میلاد عزیز )

تا اومدم بازی کنم کل ان کلیدها و همه چی رو قاطی کردم !! انگار یه PC Gamer کاملا آماتور بودم

از اون موقعی که با XBOX یا همون Game pad بازی می کنم اصلا با m+k نمی تونم بازی کنم !!

بعد Game pad هم خیلی حال میده !!

این رو گفتم برای اون دوستانی که فکر ارتقاء PC برای GAME هستن !!
    عجٍب چیزی گفتی پوریا
    چه ربطی داشت به RE
    یه راست میگفتی حرفتو دیگه

13. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت

پيش فرض

تهران مگه کجاست که بخوای بهش به بالی
    شبهای تهران عشقه منه!
    مخصوصا اگه فرحزاد باشی!
    کجای ایران ملت شبها تا صبح بیدارن؟
    هر جا بری ساعت 8 خاموشیه!

این پستو بعدا پاک کنید ولی فعلا میزارم بمونه تا خودش پاک شه!
    به قول داداشمون الا شهرستانیا حمله انتحاری میکنن بهم!
    اقا من تسلیم!

15. این کاربر از alireza_sun72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دوست عزیز نمیخوام فخر فروشی کنم که تو تهران زندگی میکنما((البته فخر فروشی هم نداره،میلاد رو ببین تو اروپا زندگی میکنه اصلا هم به کسی نمیگه)) اما همه میدونن تهران نه تنها توی بازار گیم بلکه تو همه چی تو ایران اوله........

همه ی جنس هایی که هم به کشور وارد میشه اول میاد به تهران بعد پخش میشه،در صورتی که شاید از همون بندر عباس خودتون وارد کشور شده باشه.......
    بابا فخر فروشی نیست ، خوب من الان توی یاخچی آبادم چه فایده ای به حال دیگران داره که ما کجاییم ؟

سلام
    ظاهرا آپدیت های جدید ایکس باکس بازیهای کپی رو اجرا نمیکنه
    فعلا آپدیت نکنید تا معلوم بشه راه حل دیگه ای هم هست یا نه
    الان خود منم همین مشکل رو دارم میخوام بازی های جدید رو اجرا کنم اما میگه باید کنسول آپدیت بشه اگه آپدیت هم بکنیم بازی به خاطر کپی بودن اجرا نمیشه
    فکر کنم کم کم باید رو بیاریم به سمت بازی های اورجینال
    باید خوشحال باشی که ، چون خود داشبور رو هَک میکنند اون وقت بیشتر حال میده .

نه طراحی سیلیکون هم یادم رفت اونم بلد نیستم

خوب بعد از اسمبلی برم سراغ چی به نظر شما؟
    چون میخوام تنگش کنم شروع کنم میگم
    شما فعلا همون C رو یاد بگیر ، خودش 2 سالی وقتت رو میگیره .

ببینم ماکروسافت نمیتونه یه اپدیت داشبورد بده که هربار که کنسولو روشن میکنی فریمور درایو رو پاک کنه و فریمور اورجینال بریزه؟
    نه نمیتونه .

17. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درسته
    منم اپدیت کرایسیسو نصب کردم
    کمبتو که گزاشتم پیغام اپدیت نیومد و اجرا شد
    آره ، درسته
    چرا اتو بخاره عزیز داداش مثل این که آپدیت برای حال گیری میاد نه این که بهت حال بده همیشه هر چند آپدیتی که میاد یکیش حال می گیره
    آپدیت برای بروزرسانی میاد نه حال گیری و یا حال دادن

-- یه سیاست هست !! اگه -- نشه خیلی از کشور ها (مردم) توان خرید گیم های اورج رو ندارند !!
    psp3000 -- دائم نشد در مقابل شما فروشش رو هم نگاه کنید !! ( نسبت به GO و 2000 کمتر بود )

عجٍب چیزی گفتی پوریا
    چه ربطی داشت به RE
    یه راست میگفتی حرفتو دیگه
    به این دلیل به RE ربط دادم چون :
    بعد از 3 سال اولین بازی بود که روی pc نصب کردم و در درجه بعد اینکه گیم پلی کند و ضعیفی داره !!

19. این کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •