تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2294 از 4105 اولاول ... 1294179421942244228422902291229222932294229522962297229823042344239427943294 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,931 به 22,940 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

18 روز خدمت نبود؟

از هتل 5 ستاره 01 تهران

فقط 2 روز اول سخت بود بعد از 3 روز . روز برگ شدیم هر روز میایم خونه

ساعت 2.30 ظهر خروج هستش 5.30 صبح ورود

دیگه چی میخوایید خدایی تو اموزشی هر روز هم میتونید برید خونه به غیر از 1 روز در هفته که نگهبان هستید

5شنبه ها هم ساعت 11.30 خروج هستش

تازه به متاهل ها هم 5شنبه رو کلا مرخصی میدن

من که دارم حال میکنم

ایول داره این 01

2. این کاربر از soheil021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

یک سئوال داشنم.اگر من به خدمت برم خوب من از روز اول همش خواب هستم مثلا تا 2-3 ظهر.چه برخوردی باهام میکنند؟همون اول میشه بگم منو به اشتباه سرباز کردن و مثل خونه که هستم داروهامو بخورم و بخوابم و نصفه شب بیدار باشم و این بی نظمی های خواب و حضور که مشخصه یِ بیماری من هستش باعث میشه که سریع بفرستن به درمانگاه ناجا و برای معافی اقدام کنم؟چون وضعیتی که من دارم اصلا نرمال نیست مثلا تا الان خوابم نبرده،اگه قرص هامو نخورم بدنم به تکون میوفته و بسیار بدحال و ضعیف میشم.
    لطفا راهنمایی کنید به من بی احترامی و بی حرمتی نمیکنند یا غرورم رو خرد نمیکنند؟
    با این وضعیتی که شما دارین، اگه معاف نشدین، 100% نرو خدمت
    (همون روز اول فرار میکنی؛ پس بهتره اصلا نری، بزاری بمونه 50 سالگیت که دیگه نیازی به "کارت پایان خدمت" نداشته باشی)

ستوان سوم شده استوار یکم یا گروهبان یکم؟؟!؟!؟!؟؟!؟! تو ارتش؟! یکی از دوستام با ستوان سومی بعد آموزش رفته گفتن باید عوض کنی!!!!! آخه چرا ؟!؟ منم شهریور اعزام کلا نا امید شدم!
    اولا ارتش برای وظیفه استوار نمیده
    همین چند روز پیش که برج اردیبهشت رفت سر یگان، در امریه نوشته بود "وظیفه فلانی"
    قرار بود درجه ها رو کم کنن، ولی چون زودتر باید گروهان و گردان پذیرش میکرد و دستوری نیومد، همون ستوان سومی رو به لیسانسه ها دادن (ولی یه نفر بود که از تهران امریه انتقالی گرفته بود، توی امریه نوشته بودن "گروهبان یکم .....".
    شما مطمئن باش 80% لیسانسه های برج تیر گروهبان یکم خواهند بود.

سلام
      محتوای مخفی: سوال در مورد نیروی انتظامی 
    آموزشی افتادم کرمان (نیروی انتظامی..)
    میخواستم بپرسم اواخر آموزشی شماره پرسنلی رو که دادن اگه آشنا داشته باشم باید همون موقع اقدام کنم برای جابه جایی و اینکه تهران بیافتم..؟
    یا میتونم شانسم رو امتحان کنم ببینم اول کجا افتادم بعد اگه شد اقدام کنم برای جا به جایی...وقتی تقسیم شدیم دیگه نمیشه کاری کرد..؟
    هفته سوم یا چهارم شماره پرسنلی میاد.
    اگه پارتی داری، همون موقع بده اقدام کنه؛ اگه اون موقع بدی خیلی راحت پارتیت میتونه جایی بندازتت که دلت میخواد؛ ولی بعد از تقسیمات (معمولا 15 روز مونده به آخر) خیلی سخت میتونه این کارو برات انجام بده.

4. این کاربر از meysam1321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام خدمت اساتید محترم لطفا راهنمایی کنید:
    1 مدارک مورد نیاز برای تک فرزند ذکور چیه و از چه وقتی باید اقدام کرد و مراحلش چیه؟
    2 مدارک کسری بسیج چیه و از چه وقتی باید اقدام کرد و مراحلش چیه؟
    3 مراجع صالح قضایی که در دفترچه اومده منظورش چیه و چه نتیجه ای اونجا منتظر شخص غایبه؟ لطفا کامل توضیح بدین
    4 آیا بجز مواردی که در دفترچه برای تنبیه غایبین اومده محدودیت دیگه ای در حین آموزش و بعد از اون براشون وجود داره یا نه؟ یا مثلا جای خاصی برای آموزش میفرستن یا برای یگان جای خاصی میفرستن یا صرفا ارگان خاصی غایبین رو بخدمت میگیره؟
    لطفا و خواهشا کامل راهنمایی کنین
    باز هم تشکر
    1- دوستان جوابش رو دادند (فقط یه نکته: شما برای محکم کاری، خودتون قبل از اعزام از ثبت احوال شهرتون نامه بگیرین)
    2- وقتی برین یگان، بهتون میگن.
    3- دادگاه نظامی. مونده به قاضی پروندتون که چی بده، زندان یا جریمه نقدی. +اضافه خدمت سنواتی.
    4- نه در آموزشی و نه در یگان خدمتی، فردی که سنوات اره با کسی که نداره هیچ فرقی نداره. غیبت داشتن ربطی به محل خدمت نداره. ارگان خاصی هم نداره.
    شما که یک سال دیر اقدام کردی، بهت 6 ماه اضافه خدمت میدن (که در طول 21+6ماه خدمتت بیشترش بخشیده میشه - البته با اعمال شرایطی بس طاقت فرسا!).

دوستان سلام. ی سوال داشتم: داشتن فوق لیسانس و تک پسر بودن باعث میشه بیفتی تو شهر خودت؟
    فوق لیسانس نه
    تک پسر بودن جزو کدها هست ولی اولویت با متاهل و پدرنظامی هست.
    خیلی امیدوار باش که استان خودت خدمت کنی.

تشکر بابت راهنمایی شما
    اگه منظور شما از فراری رفتن به خدمت و فرار بعد از مدتی هست نه ولی غیبت بیش از یک سال دارم با این اوصاف نظرتون چیه؟
    اگر سربازی 15 روز "مداوم" نهست کنه (در محل خدمت حاضر نباشه) فراری محسوب میشه.
    ولی اگه مثلا 14 روز نهست کنی، بیای سر خدمت، باز فرداش بری تا 14 روز باز نهست کنی باز یه روز بیای و ..... شما فراری محسوب نمیشی.

اگر 60 روز مداوم نهست کنی، به دادگاه معرفی نمیشی و فقط باید روزایی که نهست کردی +2برابرش رو تنبیه بشی (البته اضافه خدمتی که بهت میدن، بیشتر از 90 روز نمیشه )
    یعنی اگه 45 روز غیبت کنی ، 45 روز +90 روز باید اضافه خدمت کنی.
    اگه 60 روز غیبت کنی، باید 60روز +90 روز اضافه بکشی.

ولی اگه بیشتر از 60 روز بشه غیبتت، معرفیت میکنن به دادگاه، به تعداد روزایی که نهست کردی، اضافه خدمت میخوری و قاضی جریمه مالی میکنه شما رو (البته سوءپیشینه حساب میشه براتون).

شمایی که یک سال غیبت قبل از اعزام دارین، فقط "مسموا غایب" محسوب میشین و "فراری" نیستین.

سلام
    دوستان من پدرم تو یه حادثه عمل شدید داشته، حالا میخوام شرایط سرپرستی خانواده بگیرم، برای انتقال به شهر خودم نه معافیت دائم (الان امریه گرفتم باید خرم آباد خدمت کنم)
    مشکل اینجاس یه برادر کوچیکتر از خودم دارم که البته بالای 18 سال هست
    میخوام ببینم با این شرایط میتونم سرپرستی بگیرم؟ با توجه به اینکه برای معافیت دائم نمیخوام؟ و اگه میتونم چطور باید اقدام کنم؟
    شما نمیتونی معافیت بگیری
    فقط میتونی از دادگاه نامه بیاری که سرپرست هستی و جزو کددارها محسوب بشی و امکان اینکه در شهر خودت خدمت کنی، بیشتر بشه.

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

شنیدم قانون جدید اینه که هرکی توهرشهری هست همون شهرمیفته
    مثلا اگه تهران باشی توتهران میفتی ایا این واقعیت داره
    اصلا همچین قانونی نیس
    شما زیاد به بخشنامه "بومی سازی" توجه نکن.
    همین برج 2 (20 روز پیش) داشتیم کسانی که جایی افتادن که 15 ساعت با خونه اش فاصله داره.

میدونم اینارو، معاف از رزم یعنی چی؟ چیکارا میکنم؟ چیکارا نمیکنم؟ اصلا معاف از رزم یعنی چی؟ برا منی که لیسانس دارم و کسی که دیپلمه تفاوتی هست؟
    من قبلا هم در جواب بعضی دوستان گفته ام
    "معاف از رزم" یا "خدمات غیر رزمی" بشی، تقریبا هیچ تفاوتی در نوع خدمت شما ایجاد نمیکنه.
    البته شاید در جاهایی استثناء باشه (مثلا شاید در هتل01 یا هتل مالک اشتر یا...، رعایت حال شما رو بکنن، ولی در جاهای دیگه هیچ فرقی نداره)

7. این کاربر از meysam1321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

21 ماه..از سال بعد یا اواخر امسال میگن میخواد بشه 24 ماه..

مدت زمان خدمت سربازی در حال حاضر بر اساس قانون 1391
    الف : خدمت كاركنان وظيفه مأمور به دستگاه‌هاي غير نظامي (امريه): 24 ماه.
    ب : خدمت كاركنان وظيفه در نيروهاي مسلح و يگان‌هاي حفاظت در مناطق عادي: 21 ماه.
    پ : خدمت كاركنان وظيفه غيربومي در مناطق امنيتي غيردرگير، مناطق عملياتي مناطق محروم و بد‌آب‌وهوا: 19 ماه
    ت : خدمت كاركنان وظيفه در مناطق جنگي و امنيتي درگير: 18 ماه
    دوست عزیزباید چیکارکنم که سربازیم تومناطق جنگی وامنیتی درگیر بیفته
    Last edited by امید رض; 10-07-2014 at 02:29.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

والا منم حاظرم این مناطق بیافتم ..حتی مرگ هم برام مهم نیست . فقط مدتش کمتر بشه .

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

والا منم حاظرم این مناطق بیافتم ..حتی مرگ هم برام مهم نیست . فقط مدتش کمتر بشه .
    دست شما نیست که کجا بیفتید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

خداییش نظام باید افتخار کنه که چه نیروهایی حاضرن مفتی خودشون را با ماهی 50-60 هزار تومن بکشتن بدهند!!!!

12. 2 کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

18 روز خدمت نبود؟

از هتل 5 ستاره 01 تهران

فقط 2 روز اول سخت بود بعد از 3 روز . روز برگ شدیم هر روز میایم خونه

ساعت 2.30 ظهر خروج هستش 5.30 صبح ورود

دیگه چی میخوایید خدایی تو اموزشی هر روز هم میتونید برید خونه به غیر از 1 روز در هفته که نگهبان هستید

5شنبه ها هم ساعت 11.30 خروج هستش

تازه به متاهل ها هم 5شنبه رو کلا مرخصی میدن

من که دارم حال میکنم

ایول داره این 01
    منم اردیبهشت و خرداد 01 بودم .خیلی جای خوبیه ولی حیف که وقتی میای تو یگان اعصاب خوردکنیها شروع میشه.....دیروز یکی از دوستام که سلماس افتاده بهم زنگ زد و گفت تو یگان امیر صدامون کرد و گفت بخشنامه از مرکز اومده ستوان سومی ها رو بردارید و از فردا گروهبان یکم بچسبونید واین یعنی هیچ فرقی بین تو ویه سرباز صفر وجود نداره(از نظافت صبحگاه بگیر تا هفته ای 3 4 بار پست دادن) بدتر از همه هم اینه که تو شهر خودت باشی و نتونی بری خونه....حالا منم کارم شده دعا کردن که امیر پادگان ما ستوان سومی رو ازمون نگیره(چون تو بخشنامه قید شده در صورت صلاحدید فرمانده پادگان این امر صورت بگیره)...شما هم واسم دعا کنید

14. این کاربر از hiddenart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیشب اومدم مرخصی از پدافند سمنان تا شنبه صبح.
    بدک نبود در کل،راضیم
    افتادم گردان بدر گروهان بهشتی.
    ماه رمضون بیشتر وقتمون تو آسایشگاه میگذره،آموزشای رژه رو هم فعلا دارن تو خود آسایشگاه میدن.
    کلاسای احکام و عقیدتی رو میبرن یه سوله دیگه که حدود 5 دقیقه فاصله داره.
    روزانه نزدیک 3 ساعت رو هم تو مسجدیم
    از 4 بعد از ظهر هم کاملا در اختیار خودمونیم تا فردا صبحش
    2:30 صبح بیدار باش داریم واسه سحری و نماز بعد میخوابیم تا 6

بعد ماه رمضون گفتن سخت میگیرن که اونم 17-18 روز بیشتر نیستش انشالله.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •