این راه حل هایی که دوستان پیشنهاد دادن خوبه
علاوه بر اون میتونی تو IDM تنظیم کنی که اگه dc شدی خودش دوباره کانکت کنه(البته بخاطر مشکلات کرک که idm داره شاید درست کار نکنه)
هات فایل که خیلی وقته + مگا آپلود قیلتر هستن![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این راه حل هایی که دوستان پیشنهاد دادن خوبه
علاوه بر اون میتونی تو IDM تنظیم کنی که اگه dc شدی خودش دوباره کانکت کنه(البته بخاطر مشکلات کرک که idm داره شاید درست کار نکنه)
هات فایل که خیلی وقته + مگا آپلود قیلتر هستن![]()
شانس مارو میبینی قراره روز 1 شهریور ترافیک بدن در صورتی که سر ساعت 12 روز 1 شهریور اتمام دوره منه ...
همیشه همین قضیه رو داشتم ... چیز تو این شانس![]()
الان من با v p n تست کردن مشکلی نبود و راحت باز شد![]()
بله من برای دانلود شبانه میخوام
همچنین میخوام اکانت پرمیومش رو بگیرم (یکی از این دوتا یا مگا یا هات)برای اینکه من وقتی از سرور های معمولی دانلود میکنم معمولا تعداد کانکشن اونا 4یا5تاس برای همین من میخوام یکی از اینا که امکان ریموت آپلود داره رو بگیرم و فایل ها رو بیارم روی اونها و از اونا دانلود کنم
شما نمیدونید کدوم این قابلیت رو داره؟
برای رپیدشیر تا200مگه ولی من فایلام بیشتر از 200مگ هست
همچنین کدوم سرعتش بیشتره؟
درسته شبها شاتل نامرد خودش چندبار نت رو قطع میکنه.باید تنظیمات مودم رو PPPoe بزاری که خودش وصل بشه.
اره براحتی باز میکنه
اقا چرا از سرویس لیچ استفاده نمیکنی؟ومیخوای اکانت بگیری؟
--------------------------------
Last edited by m_pixel; 18-08-2010 at 00:24.
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط poiqwe
سلام، من "ای دی اس ال" شاتل حریدم ولی گفتم مودم نمی خوام. الان چه مودمی بخرم که هم بتونم ار شاتل استفاده کنم هم تنظماتش پیچیده نباشه. ترجیحاً وایرلس و روتر هم داشته باشه.
لطفاًکسانی که با این شرایط از شاتل استفتده می کنن در جواب دادن فعال تر باشن...
__________________________________________________ __
دوست من شما مودم رو برای چه فضایی میخواین؟ متاسفانه شاتل از بعضی از مودم ها پشتیبانی نمیکنه البته این دلیل بر ای نیست که شما نتونین از اون مودم استفاده کنین فقط پشتیبان های آن اطلاعی در مورد این مودم ندارند که به شما راهنمایی جهت کانفیگ کردن بدن
من خودم از Linksys wag120n استفاده میکنم برای یکی از دوستامم که از شاتل سرویس گرفته همین رو خریدم که شاتل گفت پشتیبانی نداره ولی من تنظیمش کردم و الان داره استفاده میکنه
باید ببینی حدود قیمتی که میخوای بدی چقدر تا بتونیم راهنماییت کنیم برای بهترین انتخاب
__________________________________________________ _
من برای مصرف خونگی می خوام و وایرلسو برای لپتاپ (البته در آینده) و موبایل.
شاتل فقط زولتریکس پشتیبانی می کنه که بدون وایرلسو می ده 60000 تومن که واضحه به صرفه نیست. فکر نمی کنم تنظیمات مودم خیلی پیچیده باشه. درسته؟
حدود قیمت 50 تا 80 تومنو در نظر بگیرین. مثلاً am 604 asus فکر کنم تو این رنج باشه...
سلام دوستان،
معمولاً رانژه شدن خط، چقدر طول میکشه؟
منم شاتل گرفتم... واسه من تو سایت شاتل از تاریخ 18/5 منتظر انجام رانژه شدن هست..!
سلام
آقا اين ترافيك رايگان براي اكو تا همين ماه 5 ميشه؟ براي من 12 فردا شب صفر ميشه يعني سه گيگ هم ميپره؟ هنوز هم كه اضافه نشده؟
هم اکنون 88 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 88 مهمان)