تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2294 از 3745 اولاول ... 1294179421942244228422902291229222932294229522962297229823042344239427943294 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,931 به 22,940 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من اخرش نفهمیدم این حذف محدودیت از سرور های داخلی اسیاتک راسته یا دروغ تبلیغاتی است؟ من چه قبلش چه بعدش تغییر نکرد.زنگ زدم درباره طرح پرسیدم می گه در تمام شبانه روز.بعد بهش می گم من الان سرعتم روی ۱۵۰ است صبح ۷۰۰ می گیرم می گه طبیعیه اگه زیر ۳۲ اومد غیر طبیعیه.من موندم اینها این قانون مسخره ۱به ۸ رو از کجا اوردن؟ مسخره کردن

Sent from my K017 using Tapatalk

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من اخرش نفهمیدم این حذف محدودیت از سرور های داخلی اسیاتک راسته یا دروغ تبلیغاتی است؟ من چه قبلش چه بعدش تغییر نکرد.زنگ زدم درباره طرح پرسیدم می گه در تمام شبانه روز.بعد بهش می گم من الان سرعتم روی ۱۵۰ است صبح ۷۰۰ می گیرم می گه طبیعیه اگه زیر ۳۲ اومد غیر طبیعیه.من موندم اینها این قانون مسخره ۱به ۸ رو از کجا اوردن؟ مسخره کردن

همیشه قوانین رو کسانی برای ما نعیین میکنند که خود احتیاج به اینترنت ندارند و یا در طول روز اندک دقیقی آن هم برای چک کردن یک ایمیل اینترنت نیاز دارد.

فراموش نکنیم که تنها کشوری هستیم که اینترنت را بصورت حجمی میخریم هر گیگ 4 هزار تومان و خداروهم شاکریم.

در سایتهای بین المللی مقایسه اینترنت ایران در برابر کشورهای تکه تکه شده ای مثل عراق و افغانستان باز هم دو سه پله پایین تر است!!

علت: سود زیادی که در این راه برای کسانی است

دقیقا مشابه تولیدات خودرو که انحصاریش کردند اما قطعات رو خودشون از خارج میخرند و به چند برابر قیمت به خودمون میفروشند.

علت: احتیاج مردم هم به اینترنت و هم خودرو و هم چیزایی که نمیتوان ازش استفاده نکرد....

راه کار: استفاده نکردن از خیلی چیزاها که سودهایی زیادی برای بعضی افراد واقشار دارد.... و زندگی به سبک قدیمی !
    Last edited by amin885; 02-08-2015 at 09:09.

3. 4 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزيز
    يه مشكلي چند وقته برام پيش اومده اگر ممكن هست راهنمايي كنيد
    من مشترك آسياتك هستم و بصورت كانكشن دستي (بريج) به نت وصل ميشم . ميشه گفت اكثر مواقع بعد از دو سه ساعت با ارور 651 مواجه ميشم. و مجبور به ريستارت مودم ميشم ( تنها راه ممكن كه دارم) . مودمم هم Linksys x2000 هست. سئوالم اينه برنامه يا راه چاره اي براي خلاصي از ريستارت مودم يا رفع ارور 651 وجود داره؟؟ اگه برنامه اي هم باشه كه بتونه هر موقع ارتباطم با نت قطع ميشه ( ارور 651 ) مودم رو ريستارت كنه ممنون ميشم معرفي كنيد.
    با تشكر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان سرعت شبانه سرویس جشنواره4 مگ 1 تا 6 صبح 80 درصد رایگان kB110 میباشد

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان سرعت شبانه سرویس جشنواره4 مگ 1 تا 6 صبح 80 درصد رایگان kB110 میباشد
    توی ایران هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمی گیرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان سرویس اسیاتک چطوره قطعی نداره ؟ سرعت پیج باز کردنش چطوره سریعه ایا ؟ و اینکه میخوام نامحدود کولاک بگیرم محدودیت روزانه که نداره ؟ ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان سرویس اسیاتک چطوره قطعی نداره ؟ سرعت پیج باز کردنش چطوره سریعه ایا ؟ و اینکه میخوام نامحدود کولاک بگیرم محدودیت روزانه که نداره ؟ ممنون
    سوال اول برای بعضی ها خوبه و برای بعضی ها نه.برای من فاصله بین قطعی هاش زیاده.البته این چند روز توی استان خوزستان اختلالاتی بوجود امده بود که خودشون هم عذرخواهی کردند.سوال دوم بد نیست البته پینگ اسیاتک بعضی موقع خوبه بعضی موقع بده.اینجا اکثرا شکایت دارن.می گن برای بازی خوب نیست.سوال سوم اصلا اسمش رو نبر که داغونه.خود پشتیبانی میگه نگیر

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستان من اسیاتک ثبت نام کرده بودم الآن وصل شده ولی هر چقد تنظیمات مودمو انجام میدم چراغ اینترنت روشن نمیشه که نمیشه. این مراحل رو هم به ترتیب انجام میدم. دوستان یه راهنمایی بکنین خواهشا. چرا پنل کاربری من توی 1544.ir فعال نیست؟
    192.168.1.1 رو در مرورگر وارد کرده و سپس user:admin & pass:admin
    حالا از منوی بالا سمت چپ quick start رو کلیک و سپس run wizard...
    در این مرحله next رو بزنید...
    در این مرحلهGMT+3:30) tehran) رو از لیست کشویی انتخاب کنید و سپس next...
    سپس در صورتی که میخواید بدون کانکشن به اینترنت وصل بشد(همینکه مودم رو روشن کردید بلافاصله به اینترنت وصل بشید) گزینه pppoA/pppoE رو انتخاب کنید و اگر میخواید با broadband connection به اینترنت وصل بشید گزینه bridge mode رو انتخاب کنید
    حالا اگه pppoe رو انتخاب کنید و next رو بزنید در این صفحه به ترتیب زیر عمل کنید
    username:یوزری که شرکت برای شما در نظر گرفته و در اختیار شما قرار داده
    password:پسوردی که شرکت....
    VPI:0
    VCI:35
    CONNECTION TYPE:مقدار پیشفرض
    و حالا next
    و 2 باره next
    و نهایتا close
    تمام

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان جریان این کدهای تخفیف چیه ؟
    از کجا باید بگیرم ؟

میخوام یه چندماهی بیام اسیاتک رو تست کنم
    بهترین سرویسی که شبانه رایگان داره دقیقا کدومه

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام می خواستم باهاتون درد دل کنم.امروز خواهر زاده ام اومد خونه مون اینترنت شاتل گرفتن می گه ماهی ۳۰ تومن می دیم تازه فیلم و کلیپ هم نگاه میکنن تا سر ماه هم می رسونن تمام هم نمیشه تا من ماه پیش ۹۰ تومن دادم این ماه هم ۷۰ تومن هیچی استفاده نکنم روزی ۳۰۰ مگ رو دارم خواهرم با بچه هاش اول ماه اومد خونمون تازه شارژ کرده بودم در عرض ۵ روز ۱۰ گیگ رفت.رفتم ۳۰ گیگ شارژ کردم حساب کردم روزی ۱ گیگ تا اینطوری تا اخر ماه برسه.خسته شدم چند سال پیش منطقه ما رو فیبر نوری کردن الان بین وایمکس و اسیاتک انتخاب دیگه ای ندارم.وایمکس که داشتم ماهی ۵ گیگ مصرف می کردم وقتی اسیاتک ثبت نام کردم گفتم ۱۰ گیگ چقدر اضافه بیارم الان مجبورم ۳۰ گیگ شارژ کنم.du meter نصب کرده بودم تازه بیشتر نشون می داد.نمی دونم چی شده که اینقدر حجم مصرف میکنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •