تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2294 از 2376 اولاول ... 1294179421942244228422902291229222932294229522962297229823042344 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,931 به 22,940 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

فردوسى پور انصارى فرد را برد اما به واعظى آشتیانى باخت

عادل فردوسى پور در برنامه ۹۰ پنجشنبه شب عملکرد متفاوتى در مواجهه با مدیران استقلال و پرسپولیس داشت. فردوسى پور آنجایى که مسائل مربوط به حسین هدایتى و عباس انصارى فرد و آشتى کنان تصنعى آنها را گفت و اعلام کرد که اعضاى هیأت مدیره و مدیرعامل پرسپولیس حاضر نشده اند تلفنى هم مصاحبه کنند، برنده بود اما مجرى برنامه ۹۰ مقابل مدیرعامل استقلال بازنده بود. واعظى آشتیانى جزو چند نفرى است که براى ظاهر شدن در برنامه ۹۰ و یا برقرارى ارتباط تلفنى با این برنامه تحت تأثیر قرار نمى گیرد. مدیرعامل استقلال از روز اول هم چنین مسأله اى را ثابت کرد و نشان داد که مثل على دایى و محمد مایلى کهن است و تحت تأثیر قرار نمى گیرد مثل على کفاشیان نیست که عادل فردوسى پور بتواند نظرش را به او تحمیل کند. فردوسى پور در این برنامه قصد داشت از یک بحث تکرارى استفاده کند. آنجایى که گفت هیچ جاى دنیا مدیرعامل منچستر یونایتد را نمى شناسند. عادل درست مى گفت اما واعظى آشتیانى بدرستى بحث اصلى را مطرح کرد که اعلام کرد در همه جاى دنیا مدیرعامل اثرگذار است. مثلاً در چلسى این مورینیو نبود که تصمیم مى گرفت شوچنکو بماند یا نه و این آبراموویچ بود که اعمال نظر مى کرد یا در منچستر یونایتد الکس فرگوسن با ۲۱ سال حضور نمى تواند در مورد ماندن یا رفتن کریستیانو رونالدو نظر بدهد.اتفاقاً سعید آذرى مدیرعامل باشگاه ذوب آهن هم مثل واعظى آشتیانى در گفتار باج نمى دهد اما فردوسى پور مقابل مدیرعامل استقلال واکنشى که به آذرى نشان داده بود را نشان نداد. وقتى آذرى در ارتباط با فردوسى پور صراحت لهجه نشان داد، مجرى برنامه ۹۰ به راحتى به او گفت که به برنامه او نیاید و حتى تلفن او را هم جواب ندهد اما وقتى واعظى آشتیانى گفت: ببخشید، در هیچ جاى دنیا هم اینقدر مزاحم مدیرعامل نمى شوند، عادل فردوسى پور برخلاف واکنشى که به آذرى نشان داد، به مدیرعامل آبى پوشان تهرانى نگفت حالا که مزاحم هستیم اصلاً به تلفن ما جواب نده و به برنامه ما نیا، چرا؟ چون عادل شخصى مثل واعظى آشتیانى را لازم دارد تا در جریان آخرین اخبار باشگاه استقلال قرار بگیرد.به هر حال سعید آذرى به لحاظ آمارى بهترین مدیرعامل این فصل فوتبال ایران بوده است. تیم او در لیگ برتر نایب قهرمان شد و در جام حذفى هم نایب قهرمانى ذوب آهن مسجل شده و حتى ممکن است قهرمان هم بشوند. پس انصاف نیست که عادل فردوسى پور با او اینگونه رفتار کند چون مدیرعامل یک تیم شهرستانى است اما در تقابل با واعظى آشتیانى که مدیرعامل باشگاه استقلال است رویه دیگرى داشته باشد. گر چه در ابتداى مطلب ثابت کردیم واعظى آشتیانى برترى کلامى خود را بر فردوسى پور دیکته کرد

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

قصد آمدن به این تیم را داشتم اما وقتى آنها من را نمى خواهند باید چکار کنم؟ نمى توانم که خودم را سبک کنم. چقدر بگویم مى خواهم به استقلال بیایم اما کدام واکنش؟ هیچ یک از مسئولان استقلال با من تماس نگرفتند
    این واعظ را میخوام خفه کنم ...... لاکردار یه غلطی بکن دیگه اه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این واعظ را میخوام خفه کنم ...... لاکردار یه غلطی بکن دیگه اه
    آقا شما مثل اينكه به خون واعظ تشنه اي. انقدر خودتو اذيت نكن.

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

کلی خندیدم. جباری ... منظورت از بچه های تاپیک پرسپولیسه دیگه خوب بیشتر از این انتظار نمیره.
    من که از خودم نگفتم
    گفتم یکی میگفت
    این علی ابادی حتما زنش را هم گذاشته مدیر عامل تیمی چیزی

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

استقلال فردا به امارات مي‌رود
    خبرگزاري فارس: كاروان تيم فوتبال استقلال تهران فردا شب راهي امارات خواهد شد.

گزارش خبرگزاري فارس كاروان تيم فوتبال استقلال تهران جهت برگزاري آخرين ديدار خود در رقابت‌هاي اين فصل ليگ قهرمانان آسيا فردا شب تهران را به مقصد ابوظبي ترك مي‌كند.
    قرار است كاروان استقلال راس ساعت 19 به امارات حركت كند ضمن اينكه اين تيم چند بازيكن خود را به اين كشور نمي‌برد.
    پيروز قرباني، وحيد طالب لو و ابراهيم تقي پور به دليل دو اخطاره بودن استقلال را در سفر به امارات همراهي نخواهند كرد.
    تيم فوتبال استقلال از بازي‌هاي گذشته خود هيچ بردي در كارنامه ندارد و ديدار اين تيم مقابل الجزيره نيز تشريفاتي خواهد بود. استقلال با 3 امتياز در قعر جدول جاي دارد.
    استقلال روز سه شنبه در ابوظبي به مصاف الجزيره خواهد رفت

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

پرويز مظلومي: پيغام‌هايي از سوي مديرعامل استقلال به من رسيده است

سرمربي سابق تيم فوتبال مس كرمان گفت: واعظ آشتياني بطور مستقيم با من مذاكره نكرده اما چند پيغام از طرف مديرعامل باشگاه استقلال به من رسيده است.
    پرويز مظلومي روز شنبه در گفت و گو با ايرنا، اظهار داشت: هنوز با باشگاه استقلال به صورت رسمي صحبت و مذاكره نكرده ام و تنها چند واسطه پيغام هايي را از طرف مديرعامل باشگاه براي من آورده اند.به همين دليل صحبت‌هاي اخير مبني بر سرمربيگري من در استقلال تا كنون صحت ندارد.
    وي تاكيد كرد: بدون شك اگر مسئولان باشگاه استقلال با من مذاكره كنند جوابم مثبت خواهد بود و افتخار مي‌كنم كه به تيم سابقم برگشته و به آن خدمت كنم.
    مربي سابق استقلال،افزود: مسئولان باشگاه بايد هرچه سريعتر سرمربي تيم را انتخاب كنند تا اين تيم در شرايط حساس كنوني و بازار نقل و انتقالات عقب نماند.ضمن اينكه با انتخاب سرمربي استقلال، آرامش به اين تيم برمي گردد و خيال هواداران نيز از اين بابت راحت مي‌شود.
    مظلومي در پاسخ به اين سئوال كه آيا حاضريد در كنار يك سر مربي خارجي در استقلال فعاليت كنيد، خاطرنشان ساخت: دوران مربيگري و دستياري من در فوتبال به سر آمده است.زماني كه در استقلال مربي بودم انواع و اقسام افتخارات و قهرماني‌ها را با اين تيم كسب كرده ام و ديگر حاضر نيستم به عنوان مربي در استقلال فعاليت كنم.
    وي افزود: البته براساس شنيده ها، باشگاه استقلال به دنبال يك تمرين‌دهنده و مربي خارجي است تا در كنار يك سرمربي داخلي و چند استقلالي ديگر، تيم را براي اين فصل هدايت كنند.
    مظلومي در پاسخ به سئوال ديگري مبني بر اينكه اگر هم اكنون سرمربي استقلال شويد مهمترين برنامه شما براي اين تيم چه خواهد بود؟ تصريح كرد: جذب بازيكنان دلخواه و عقب نماندن از بازار نقل و انتقالات در شرايط كنوني مهمترين برنامه‌اي است كه استقلال به آن نياز دارد.هر چند كه بايد بضاعت و محدوديت‌هاي باشگاه نيز مد نظر قرار گيرد.
    وي درخصوص بازيكنان جذب شده استقلال براي فصل جديد،يادآور شد: بدون شك مديرعامل باشگاه استقلال بدون مشورت چنين بازيكناني را جذب نكرده است.ضمن اينكه بازيكناني چون محمدي و شيري نيز عملكرد خوبي داشته و از بهترين بازيكنان حال حاضر ليگ محسوب مي‌شوند.
    مظلومي در پايان با اشاره به اينكه حضورش در استقلال تا پايان بازي با الجزيره مشخص مي‌شود، گفت: تصور مي‌كنم تا پايان بازي با الجزيره امارات در چارچوب ليگ قهرمانان آسيا ، تكليف حضورم در استقلال مشخص مي‌شود.اگر با اين باشگاه به توافق نرسم ساير گزينه‌ها را بررسي مي‌كنم.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

من که از خودم نگفتم
    گفتم یکی میگفت
    این علی ابادی حتما زنش را هم گذاشته مدیر عامل تیمی چیزی
    دامادش سخنگوی سازمانه... پسرشم که مشاور مدیرعامل استقلاله....

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

صحبتهای شیرین یکی از بچه های پرسپولیسی ! ادم شک میکنه به .. اینا ! فقط از رو احساس صحبت میکنن ! اخه تیمی که تو کورس قهرمانیه به راحتی میکشه کنار که یه تیمه دیگه قهرمان بشه !

خوبه خودشون هم میدونستن تو جام حذفی هم هیچ شانسی نداشتن !

اخه یکی نیست بگه تو اسونترین گروه افتادید خودتونم می دونید ! 3 تا تیمم بیشتر تو گروهتون نیس ! 5 تایی هم که شدید ! به احتمال 99 درصد هم که تیم د.وم صعود میکنید !

افتابه سازی لنگرود هم بود تیم اول صعود میکرد !

البته ایشون هر وقت تیمشون 4 بار رفت فینال جام باشگاه ها باید بیان تو اسیا تیمشون رو با استقلال مقایسه کنن !
    توهم فانتزی زده! تعجب نکن

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بگذارید توی عالم خودشون کیف کنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman_abi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

نه از قرار معلوم فصل بعد علیزاده مهاجم اول استقلاله!
    پیروز که داره میره؛برهانی رو میخوان ترنسفر کنن! جانواریو میدن سپاهان! جباری که حتما میره! 1یه علیزاده میمونه و بیک زاده!
    ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااا
    من نمی دونم این علی آبادی چرا دست از سر فوتبال بر نمیداره؟! خودشم نباشه فک و فامیلش هستن!
    تا فاتحه فوتبال رو نخونن ول کن ماجرا نیستن!(البته تقصیر خودشم نیست مقصر کسیه که انتخابش کرده)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •