تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2293 از 4428 اولاول ... 1293179321932243228322892290229122922293229422952296229723032343239327933293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,921 به 22,930 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض دزدی پارس آنلاین یا خرابی مودم یا ؟

دزدی پارس آنلاین یا خرابی مودم یا ؟

دوستان از دیروز تا حالا چندبار دیدم چراغ اینترنت مودم با اینکه کامپیوتر خاموش بوده و وایرلس هم خاموش بوده یا رمز قوی داشته، داره چشمک می زنه و وقتی چک کردم دیدم بله از اکانتم کم شد؟ یه بار 400 مگ یه بار 200 مگ یه بار ...
    حالا سوال اینه چطور ممکنه وقتی کامپیوتر خاموشه و وایرلس هم غیر فعاله اینترنت چشمک بزنه و حجم مصرف بشه؟ آیا میتونه مودم خراب باشه؟ آیا پروتکل pppoe می تونی چنین باگی داشته باشه؟

به عکس اول دقت کنید ساعت 5:31 دقیقه وایرلس خاموشه و در مدت حدود 15 دقیقه فقط 350 کیلوبایت توی ویندوز سند و ریسیو وجود داشته. بعد کامپیوتر رو خاموش کردم و بعد از سه دقیقه که مودم خودش اینترنت می خورده توی حدود 5:35 مودم رو روشن خاموش کردم اما جالب اینجاست که توی همین 19 دقیقه طبق گزارشی که توی عکس دوم معلومه 72 مگ کل ترافیکه؟ واقعا یکی به من بگه این یعنی چی؟ پشتیبانی هم حاضر نیست زیر بار بره با اینکه عکس کاملا مشخصه تازه فیلم هم گرفتم که کامپیوتر خاموشه اما اینترنت در حال مصرفه.
    لطفا مشترکین مرکز بعثت مخابرات تهران گزارشهای خودشون رو چک کنن برای یه نفر دیگه هم مشکوک می زنه

داره خودمونی میشه azaramir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من Adsl دارم بعضی وقتا کامپیوتر خاموشه چراغ مودم چشمک میزنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

پسوردتون رو عوض کنین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان از دیروز تا حالا چندبار دیدم چراغ اینترنت مودم با اینکه کامپیوتر خاموش بوده و وایرلس هم خاموش بوده یا رمز قوی داشته، داره چشمک می زنه و وقتی چک کردم دیدم بله از اکانتم کم شد؟ یه بار 400 مگ یه بار 200 مگ یه بار ...
    حالا سوال اینه چطور ممکنه وقتی کامپیوتر خاموشه و وایرلس هم غیر فعاله اینترنت چشمک بزنه و حجم مصرف بشه؟ آیا میتونه مودم خراب باشه؟ آیا پروتکل pppoe می تونی چنین باگی داشته باشه؟

به عکس اول دقت کنید ساعت 5:31 دقیقه وایرلس خاموشه و در مدت حدود 15 دقیقه فقط 350 کیلوبایت توی ویندوز سند و ریسیو وجود داشته. بعد کامپیوتر رو خاموش کردم و بعد از سه دقیقه که مودم خودش اینترنت می خورده توی حدود 5:35 مودم رو روشن خاموش کردم اما جالب اینجاست که توی همین 19 دقیقه طبق گزارشی که توی عکس دوم معلومه 72 مگ کل ترافیکه؟ واقعا یکی به من بگه این یعنی چی؟ پشتیبانی هم حاضر نیست زیر بار بره با اینکه عکس کاملا مشخصه تازه فیلم هم گرفتم که کامپیوتر خاموشه اما اینترنت در حال مصرفه.
    لطفا مشترکین مرکز بعثت مخابرات تهران گزارشهای خودشون رو چک کنن برای یه نفر دیگه هم مشکوک می زنه

دوست عزیز پسورد مودم و پسورد اصلی خودتون رو عوض کنید

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

NET IS GOING DOWN FOR SURE

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_n71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    زنجان - پلاک 7

پيش فرض

مودمتون -- شده و کسی داره ازش استفاده میکنه
    پسورد رو عوض کنید.
    در صورت امکان مودم رو رست سخت افزاری کنید تا دستگاه هایی که وصل بودن از لیستش پاک بشن و دو باره کانفیگ کنید
    انجام بدین ایشالا درست میشه

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

وضعیت امروز من. یه مقدار سرعتم افت داشته :

8. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من Adsl دارم بعضی وقتا کامپیوتر خاموشه چراغ مودم چشمک میزنه
    حتما گزارش مصرفت رو توی اون لحظه چک کن ببین چیزی کم شده یا نه به نظرم می رسه پروتکل pppoe پارس آنلاین مشکل دار شده. چون غیر از خودم حداقل توی منطقه مخابراتی خودمون مورد مشکوک دیگری هم هست

به نظرم بی ربطه چون رمز اینترنت هرکسی فقط روی خط خودش جواب می ده مگه اینکه سیستم پارس آنلاین خراب شده باشه

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مودمتون -- شده و کسی داره ازش استفاده میکنه
    پسورد رو عوض کنید.
    در صورت امکان مودم رو رست سخت افزاری کنید تا دستگاه هایی که وصل بودن از لیستش پاک بشن و دو باره کانفیگ کنید
    انجام بدین ایشالا درست میشه
    میشه بیشتر توضیح بدین -- شدن مودم یعنی چی؟ منظورتون رمز وایرلسه؟ اگر وایرلس خاموش باشه -- کردن مودم یعنی چی؟ یعنی توی شبکه کابلی پارس آنلاین -- شده؟ مک آدرس مودم من رو جعل کردن؟

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اینجا راه جلوگیری از سرقت از اینترنت بیسیم اموزش داده شده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •