واسه شمام sms کد قرعه کشی در کمپین زمستانی مخابرات اومده؟![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اس ام اسی که همین الان از شرکت بلوط اومد، دیگه رسماً با این اس ام اس اعتراف کردن، آقا ما شبانه هارو تو سرویس های دیگه محدود کردیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس surf بالایی شبانه رایگان نداره و بجاش هزینه کمتری میگیره.
تو مخابرات چون سرعت اکثر محدود ها در ساعات رایگان ثابت هست. پول اضافه برای سرویس الکی به نظر میاد.
کی میخواد ۱۰مگی بخره که فقط روز ها سرعتش بیشتره....
برای من هم اومده ! اینا احتمالا به خاطر کارکرد هستن که قبلا هم بود . برای هر 1000 دلار زیمبابوه !! کارکرد یک عدد کد میدن .
سلام دوستان خسته نباشید.
من سرویسم هماراسیستم هستش که جدیدا سرعتش خیلی افتضاح شده . قبلا سرعت بالای 5 مگ میداد الان سرعت وب گردیش تو ساعت کم بار هم حتی به زور به 3 مگ میرسه ( سرویسم اولترا - 3 تا 8 مگ هستش )
چند روز دیگه سرویسم تموم میشه و باتوجه به اینکه هماراسیستم کلا دانلود رایگان شبانشو برداشته میخوام ISP رو عوض کنم.
سرویسی میخوام که هم سرعتش بالا باشه و هم دانلود رایگان داشته باشه.
ممنون میشم دوستان تو انتخاب isp جدید راهنماییم کنن.
من دوستم تو اصفهان آسیاتک داره 8 مگ هر شب 15 گیگ دانلود میکنه ولی نمیدونم آسیاتک تو تبریز وضعیتش چطور هست
لعنت الله علی قوم الظالمین
١٢٨ تادیشب سرعت شبانه اش ١٨٠ بود امشب شده ٢٥
نتیجه اش چی هست؟برای من هم اومده ! اینا احتمالا به خاطر کارکرد هستن که قبلا هم بود . برای هر 1000 دلار زیمبابوه !! کارکرد یک عدد کد میدن .
اشفال به تمام عیار
@@FanoosTalaei@@
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] #
این برای دارندگان سیم کارت همراه اول هست ، مثلا من 10 تا کد دارم 65 تا 74 . قرعه کشی میکنن اگه گوش شیطون کر و به خاطر همین شب عزیز برنده شدم بهم جایزه میدن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)