تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2293 از 2376 اولاول ... 1293179321932243228322892290229122922293229422952296229723032343 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,921 به 22,930 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

قلعه نوعی باتراکتور سازی بست یا نه؟

راستی پرویز سبیل به نظر شما موهاش مصنوعی یا همون کلاه گیس نیست
    خیلی تابلو میزنه
    کسی نفهمید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ولی اینکه میگفت طرف بعدش اومد گ. خوردن بعید یدونم که اون این کارو کرده باشه
    کجا همچین حرفی زد؟؟؟؟؟؟؟//
    Last edited by masoudtr; 16-05-2009 at 11:19.

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

قلعه نوعی باتراکتور سازی بست یا نه؟
    هنوز هیچ چیز معلوم نیست ...!

یکی میگه داره میره سپاهان.یکی میگه میره تراکتورسازی.یکی میگه داره میره تیمهای عربی ما آخرش نفهمیدیم ژنرال چیکار میکنه

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

مهدی امیرآبادی :قلعه نویی همه جا موفق است

مهدى امیرآبادى هنوز هیچ مذاکره اى با مسئولان استقلال براى تمدید قرارداد خود انجام نداده است. این بازیکن هم مثل دیگر بازیکنان کلیدى آبى پوشان هنوز به یاد مسئولان باشگاه آبى نیامده تا وضعیت وى در هاله اى از ابهام قرار بگیرد :
    • تکلیفت با استقلال چه شد؟ فصل آینده هم در این تیم مى مانى؟
    - هنوز هیچ چیز مشخص نیست. مسئولان باشگاه صحبتى با من انجام نداده اند که بخواهم در ارتباط با این مسأله نظر بدهم.
    • اما با یکسرى از بازیکنان استقلال صحبت شده است.
    - خب شاید آنها را بیشتر دوست دارند و من را کمتر که اول سراغ آنها رفته اند.
    • خودت تمایل دارى در استقلال بمانى؟
    - علاقه من براى ماندن چه فایده اى دارد؟ هنوز هیچ مذاکره اى صورت نگرفته که بخواهم در مورد تمایل خودم براى تمدید قرارداد حرف بزنم.
    • صحبت از این مى شود که چند بازیکن کلیدى استقلال قصد جدایى از این باشگاه را دارند. این مسأله درست است؟
    - این نظر شخصى خود آنهاست و من نمى توانم در این ارتباط نظر بدهم. در این فوتبال ممکن است خیلى اتفاقات بیفتد. تا شروع فصل نقل و انتقالات زمان زیادى باقى مانده و نمى توان از ماندن و نماندن برخى از بازیکنان صحبت کرد.
    • با ۲ تن از همتیمى هایت یعنى بیک زاده و منیعى تمدید کرده اند. در صورت ماندن تو در استقلال همان رقابت سنگین فصل گذشته به وجود مى آید. احتمال نیمکت نشینى ات را مى دهى؟
    - شاید در لیست فروش استقلال باشم. به همین دلیل نمى توانم در ارتباط با این مسأله حرفى بزنم. تا آخر فصل نقل و انتقالات صبر مى کنم. هیچ عجله اى براى ثبت قرارداد ندارم و پس از مشخص شدن خیلى چیزها پاى میز مذاکره مى نشینم.
    • نظرت در ارتباط با جدایى قلعه نویى چیست؟
    - ایشان براى استقلال خیلى زحمت کشیدند. ما چند جام را با مربیگرى قلعه نویى گرفتیم. چون من در چند بازى اخیر استقلال ذخیره بودم دلیل نمى شود بخواهم پشت سر این مربى حرف بزنم. قلعه نویى هر جا برود موفق است. یعنى کارنامه موفقیت آمیز این مربى این نکته را به همه ثابت مى کند.
    • بازى با الجزیره را چطور مى بینى؟
    - این یک بازى تشریفاتى است که براى ما اهمیت چندانى ندارد. با این وضعیتى که استقلال دارد فقط براى حفظ آبرو به امارات مى رویم.
    • قبل از اینکه به استقلال بیایى بازیکن ملى پوش بودى اما طى یکى، دو سال اخیر پیراهن تیم ملى را از دست دادى.
    - توکل من به خداست. در استقلال که آمدم تیم ملى را هم از دست دادم. ۵ سال است در استقلال بازى مى کنم و به همین دلیل ناامید هم نیستم اما نکته این است چند بازیکن که هیچ وقت در اردوهاى تیم ملى نبودند به جام جهانى رفتند و آن وقت من از این رقابت ها جا ماندم اما با این حال امیدم را از دست نمى دهم تا انشاءالله با بازى هاى قابل قبولم در فصل آینده بتوانم مجدداً پیراهن تیم ملى را بر تن کنم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

درآمد ۴۵۰ میلیوني ستقلال ا ز محل فروش آرش برهانی !

حدوداً یک ماه قبل نوشتیم آرش برهانى تمایلى به مذاکره با تیم هاى عربى نداشته و مى خواهد فوتبال خود را در اروپا دنبال کند. به همین خاطر حاضر نیست با واسطه هاى اماراتى گفت وگو کند. این خبر چند روز قبل تأیید شد و سایت هاى خبرى از احتمال پیوستن برهانى با بوندس لیگا خبر دادند. اتفاقى که وقوع آن آرزوى قلبى خود آرش نیز محسوب مى شود. البته نباید فراموش کرد برهانى یک فصل دیگر با استقلال قرارداد دارد واگر قرار بر پیوستن وى به یک تیم خارجى باشد بدون شک پرداخت حق سهم به این باشگاه براى صدور رضایتنامه امرى ضرورى است. در همین مورد صبح دیروز شنیدیم در صورت وقوع چنین اتفاقى ( پیوستن آرش به تیم هاى آلمانى) باشگاه استقلال رقم خوبى کاسب خواهد شد و چیزى حدود ۴۵۰ میلیون تومان از بابت این انتقال به حسابش واریز مى شود که در نوع خود رقم قابل توجه و وسوسه برانگیزى است.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

حسين قاسمي در ايسنا:
    به دنبال بازيكنان ستاره خواهيم بود
    در كارهاي فني تيم دخالت خواهم كرد!
    كاپيتان سابق استقلال و تيم ملي مديرفني ابومسلم مي‌شود
    ایول قاسمی : دی سال دیگه ابومسلم لیگ را قبضه میکنه

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

اميرحسين صادقي با پرسپوليس دوساله بست

مدافع اسبق استقلال تهران به تيم پرسپوليس پيوست.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" اميرحسين صادقي مدافع تيم فوتبال مس کرمان با امضاي قراردادي دوساله به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.
    مدافع سالهاي نه چندان دور استقلال تهران با حضور در دفتر عباس انصاري فرد موافقت خود را با امضاي قرارداد دوساله اعلام کرد.
    شايان ذکراست پيش از اين زمزمه هايي درخصوص بازگشت صادقي به استقلال مطرح شده بود که اين بازيکن امروز با پرسپوليس به توافق رسيد.
    تکرار سناریو لاشخوری...

این چند وقت یه کیان از قدیمی ها بود که اونم دیگه نیست
    من هستم بابا... فصل امتحاناته دیگه کمتر میشه سر زد.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

من طی تحقیقای که انجام دادم () فهمیدم کیه ... محسن علی آبادی پسر علی آبادی :
    دقیقا خودشه. خود علی آبادی پرسپولیسیه ولی پسرش استقلالیه. مقامشم تو استقلال مشاور مدیرعامله... حالم از این علی آبادی بساز بفروش و پسرش بهم میخوره. الان دیگه حق رو به قلعه نویی میدم... یه بچه اومده تو کار استقلال دخالت میکنه و باعث میشه ژنرال از تیم بره. متاسفم. اصلا به چه حقی علی آبادی پسر خودشو تو استقلال میچپونه و بهش مقام میده... فردوسی پور میخواست اسمشو بگه ولی واعظ نذاشت...
    یکی از بچه ها میگفت جباریه
    کلی خندیدم. جباری ... منظورت از بچه های تاپیک پرسپولیسه دیگه خوب بیشتر از این انتظار نمیره.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

مظلومي: من مثل واعظ آشتياني اخلاق‌گرا هستم
    خبرگزاري فارس: سرمربي فصل گذشته تيم فوتبال مس كرمان گفت: من همانند واعظ آشتياني قاطع و اخلاق گرا هستم.

مظلومي در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره شايعات اخير مبني بر حضور در تيم استقلال حرف هاي تازه اي را مطرح كرد. متن گفت و گوي فارس با مظلومي در زير آمده است:
    *فارس: اوضاع خوب پيش مي رود؟
    راضي به رضاي خدا هستم. فردا هم به كرمان مي روم تا تسويه حساب كنم.
    * فارس: هنوز به طور كامل مشخص نشد كه چرا شما با مس به توافق نرسيديد؟
    بهتر است كه اين قضيه مثل راز باقي بماند.
    * فارس: به هر حال اين چرايي عدم توافق مهم است، نيست؟
    در اين فوتبال نبايد دنبال چرايي بود. به قول معروف "گشتم نبود؛ نگرد نيست. "
    *فارس: مذاكره با استقلال به كجا رسيد؟
    چيزي نبوده است كه به جايي برسد. من تا قبل از اينكه تكليفم با مس روشن شود؛ چون به آنها يا علي گفته بودم با هيچ تيمي وارد مذاكره نشدم. حتي بعد از اينكه اعلام كردم با مس توافق كرده ام همه فكرم مس بود كه در آسيا نتيجه يك سال زحماتمان را بگيريم.
    *فارس: اما مي گويند شما با استقلال مذاكره داشته ايد و هر چند مي گوييد مذاكره نشده اما قويا اين موضوع شنيده مي شود كه توافقاتي شده است.
    به هر حال من هيچ وقت از استقلال دور نبوده ام. هر گاه نياز باشد وسط گود خواهم آمد.
    *فارس: ظاهرا نوبت به شما رسيده تا روي نيمكت استقلال بنشينيد.
    اگر نوبت به من رسيده خيلي دير رسيده است. باز هم توكلم به خداست. هر چه او بخواهد راضي به رضاي او هستم.
    *فارس: مي دانيد كه در ليگ ايران تيم قهرمان براي فصل آينده هميشه با مشكلاتي روبرو است.
    بله. تيم قهرمان هميشه دچار مشكلات مي شود.
    *فارس: پس بايد با لباس زره به اين تيم بياييد.
    ما خودمان را آماده كرديم و لباس زره را هم داريم. اين مشكلاتي كه به وجود مي آيد را مي توان با كمك هيات مديره و خود مردم حل كرد. هر طرفدار استقلال دوست دارد تيم قهرمان شود نه شخص. طرفداران استقلال موفقيت تيم را مي خواهند. وقتي تيم موفق شود همه برايت سر و دست مي شكنند.
    *فارس: فكر نمي كنيد بايد زودتر وضعيت استقلال مشخص شود؟
    درست است. استقلال بايد زودتر تيم خود را ببندد تا با قدرت خود را براي فصل بعد آماده كند.
    *فارس: مديريت واعظ آشتياني را چطور مي بينيد؟
    هر مديري نقاط قوت و ضعف دارد. همه در اين تيم زحمت كشده اند و اكنون واعظ آشتياني اين زحمت را مي كشد. واعظ مدير قاطعي است. اگر هواداران اجازه بدهند او مي تواند تيم را به جايگاه واقعي خود كه قهرماني در آسيا است برساند. البته من از قبل هم گفتم كه بهتر بود در مراسم آشتي كنان؛ قلعه نويي و واعظ را آشتي مي دادند و خود امير تيم را هدايت مي كرد. با اين حال بايد به مديري مثل واعظ فرصت داد. با اين حال من هم مثل خود واعظ مي مانم. به كسي باج نمي دهم. او هم مثل من اخلاق گرا است.
    * فارس: واعظ در مصاحبه اي از خصوصيات سرمربي آينده استقلال نكاتي گفته كه يكي از آنها اين است كه اين مربي پارتي ندارد و متوسل به كسي نمي شود تا پست و مقام بگيرد.
    خب من هيچ گاه به كسي وابسته نبودم. اگر يادتان باشد در برنامه 90 برهاني نژاد به فردوسي پور گفت 99 درصد مظلومي سرمربي ما است كه همان موقع فردوسي پور گفت آن يك درصد چه مي شود. ديديد كه همان يك درصد درست از آب در آمد. بارها شده 99 درصد شانس مربيگري در تيم هاي مختلف را داشته ام اما آن يك درصد كار را خراب كرده است.
    *فارس: يكي ديگر از خصوصيات سرمربي آينده از نگاه واعظ اين است كه به ليدرها پول نخواهد داد.
    من به ليدرها كاري ندارم. آنها هم جزيي از هواداران استقلال هستند. من از خدا خواستم هر راهي كه خود صلاح مي داند را مقابلم قرار دهد. رابطه اي هم با كسي ندارم.
    *فارس: شايعه كرده اند "دي موس " از گزينه هاي استقلال براي مربيگري است و حتي قرار است شما با هم همكاري كنيد.
    كسي كه سرمربي مي شود بايد به او فرصت بدهند خودش دستيارانش را انتخاب كند. من نه مدير فني مي شوم و نه سمت ديگري و به سرمربيگري فكر مي كنم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

با دستور رييس جمهوري به رييس سازمان تربيت بدني پرسپوليس و استقلال به هواداران واگذار مي‌شود

دكتر محمود احمدي نژاد رييس جمهوري دستور اجراي طرح واگذاري دو مجموعه بزرگ ورزشي ملي پيروزي (پرسپوليس) و استقلال به طرفداران اين دو تيم را صادر كرد.
    دكتر احمدي نژاد در نامه‌اي به مهندس علي آبادي معاون رييس جمهوري و رييس سازمان تربيت بدني نوشته است: اگر چه دولت در سال‌هاي گذشته همواره با حمايت از اين دو باشگاه در راستاي شادي مردم و هواداران آنها از هيچ تلاش و كوششي فروگذار نكرده، اما به منظور ارج نهادن به علاقه و احساسات پرشور و ارزشمند مردم و توسعه و پيشرفت هر چه بيشتر اين باشگاه‌ها لازم است طرح واگذاري اين دو مجموعه بزرگ ملي به طرفداران اين تيم‌ها در دستور كار قرار گيرد.
    به گزارش خبرنگار ايرنا در نامه رييس جمهوري به رييس سازمان تربيت بدني آمده است:
    فوتبال ورزشي زيبا، مهيج و پرطرفداري است كه به واسطه جذابيت‌هاي خاص آن به عنوان ورزش برتر كشور مطرح است و باشگاه‌هاي فرهنگي ورزشي قديمي استقلال و پيروزي داراي ميليون‌ها هوادار در سراسر كشور بوده و طي ساليان متمادي افتخارات فراواني براي ايران عزيز ما به ارمغان آورده اند، بطوري كه به مثابه ستون فقرات تيم ملي فوتبال عمل كرده اند. مردم عزيز ما نيز عموما به تحولات اين دو باشگاه حساسند و علاقه مندند اين دو باشگاه همواره در اوج باشند.
    دكتر محمود احمدي نژاد افزوده است: اگر چه دولت در سال‌هاي گذشته همواره با حمايت از اين دو باشگاه در راستاي شادي مردم و هواداران آنها از هيچ تلاش و كوششي فروگذار نكرده، اما به منظور ارج نهادن به علاقه و احساسات پرشور و ارزشمند مردم و توسعه و پيشرفت هر چه بيشتر اين باشگاه ها لازم است طرح واگذاري اين دو مجموعه بزرگ ملي به طرفداران اين تيم ها در دستور كار قرار گيرد.
    در نامه رييس جمهوري آمده است: ظاهرا تا كنون افراد و گروه‌هاي مختلفي براي دريافت سهام اين دو باشگاه اعلام آمادگي كرده اند؟ اما با توجه به اين كه استقلال و پيروزي متعلق به همه مردم ايران هستند، شايسته است در راستاي گسترش نشاط و شادابي در ميان اقشار مختلف جامعه بويژه جوانان و نوجوانان عزيز و در پاسخ به خيل هواداران و اعمال مديريت قوي و مناسب، سهام اين باشگاه‌ها در اختيار عموم مردم قرارگيرد.
    رييس جمهوري در خاتمه نامه خود به رييس سازمان تربيت بدني نوشته است:
    لذا مقتضي است اقدامات لازم براي واگذاري سهام اين دو باشگاه به مردم با استفاده از راه كارهاي قانوني و در راستاي اجرايي نمودن اصل ‪ ۴۴‬قانون اساسي صورت گرفته و نتيجه به اين جانب اعلام شود.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

صادقى: قرارداد نه، با پرسپولیس فقط مذاکره کرده ام

پس از جدایى امیرحسین صادقى از استقلال این بازیکن در چند نوبت تکرار کرده بود اگر آبى ها من را نخواهند پیراهن قرمز را بر تن مى کنم. با به پایان رسیدن فصل هیچ حرکتى از سوى مسئولان باشگاه استقلال در ارتباط با جذب این بازیکن صورت نگرفت تا صادقى با پرسپولیسى ها وارد مذاکرات جدى شود. این بازیکن به احتمال زیاد به زودى قرارداد خود را با پرسپولیس مى بندد.
    • جریان قرارداد داخلى ات با پرسپولیس چیست؟
    - من هیچ قراردادى با پرسپولیس نبسته ام.
    • اما در خبرها آمده تو به مدت ۲ سال با این تیم قرارداد بسته اى؟
    - من قرارداد نبستم فقط با پرسپولیسى ها وارد مذاکرات جدى شدم.
    • چقدر احتمال پرسپولیسى شدنت وجود دارد؟
    - مذاکراتمان را انجام داده ایم. همه چیز ظرف امروز و فردا مشخص مى شود.
    • چرا استقلال را انتخاب نکردى؟
    - قصد آمدن به این تیم را داشتم اما وقتى آنها من را نمى خواهند باید چکار کنم؟ نمى توانم که خودم را سبک کنم. چقدر بگویم مى خواهم به استقلال بیایم اما کدام واکنش؟ هیچ یک از مسئولان استقلال با من تماس نگرفتند.
    • مگر قرار نبود با واعظى آشتیانى جلسه اى را برگزار کنى؟
    - بله همین طور بود اما وقتى متوجه شدم در لیست خرید استقلال قرار ندارم از انجام جلسه با مدیرعامل هم صرفنظر کردم.
    • مطمئنى در لیست خرید استقلال قرار نگرفته اى؟
    - بله. دوستان از باشگاه خبر دادند که موردنظر استقلالى ها نیستم.
    • فکر نمى کنى حمایت تو از قلعه نویى سبب بروز این مسأله شده باشد؟
    - خودم هم فکر مى کنم این مسأله تأثیر گذاشته باشد اما به هر حال نکته این است که الان در لیست خرید استقلال نیستم تا قید حضور دوباره در این تیم را بزنم.
    • اگر قلعه نویى به استقلال برگشت...؟
    - من براى کادرفنى بازى نمى کنم. امیرخان براى من خیلى زحمت کشیده و علاقه اى که بنده به ایشان دارم قلبى است، نه اینکه به خاطر به میدان رفتن در یک تیم بخواهم از علاقه خودم نسبت به قلعه نویى حرف بزنم.
    • با توجه به نامشخص بودن وضعیت استقلال نمى خواهى چند روز صبر کنى؟
    - براى چه صبر کنم؟ وقتى آنها من را نمى خواهند چند بار برایشان پیغام بفرستم؟ متأسفانه هیچ حرکتى از سوى مسئولان باشگاه استقلال ندیدم.
    • فکر نمى کنى با رفتن به پرسپولیس تو هم به سرنوشت نیکبخت که از سوى هواداران استقلال مورد فحاشى قرار مى گرفت دچار شوى؟
    - نمى دانم. هنوز به این موضوع فکر نکرده ام.
    • چه زمانى احتمال ثبت قراردادت با پرسپولیس وجود دارد؟
    - فعلاً با پرسپولیسى ها صحبت کرده ام و هنوز هیچ قراردادى نبسته ام. به همین دلیل نمى توانم از به قطعیت رسیدن این موضوع حرف بزنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •