تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2293 از 3195 اولاول ... 129317932193224322832289229022912292229322942295229622972303234323932793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,921 به 22,930 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دوست عزیز آلمان رو تحریم نمی کنند که آی پی های اینترنتی ایرانی رو تحریم می کنند
    هر کسی که با هر وسیله ای به اینترنت وصل می شه یه آی پی شخصی داره و با یه پیش آی پی ها ایرانی شناسایی می شن و دسترسیشون رو قطع می کنند فکر کردی کاری داره
    عزیزم نگرفتی چی میگم ، من ایران نیستم .
    در مورد آی پی هم گویا شما بنده رو خوب نمیشناسید
    میلاد هستم ، بیش از 10 سال سابقه برنامه نویسی - مسلط به زبانهای PHP و JavaScript و اندکی تسلط به C# و C++ و C و AS
    4 سال سابقه ی مدیریت شبکه و تسلط کامل به Mysql و HTML و XML و آشنایی نسبی با تکنیک های Ajax
    هنوز دانشگاه نرفتم ولی دوره ی کالج رو توی کوندیش کالج انگلیس تموم کردم و دارم آماده میشم برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های خارج از آلمان ، در حال حاضر ساکن آلمان هستم و دلیل دانشگاه نرفتنم اینه که میخوام آلمان رو ترک کنم .
    این بیوگرافی بود

حالا کنسولو گرافی :

اول از همه آتاری خریدم ، بعدش میکرو جنیوس (همون نینتندو) ، بعدش سگا جنسس ، بعدش Ps2 که تا الان هم دارمش (البته موقع نصب مودچیپ شهیدش کردم) ، 360 و Psp و Ipad و Ipod Touch 4 و Iphone 4 و Wii رو هم همین الان دارم - یه Ps3 فت باندل GTA IV داشتم - خریت کردم کادوی تولد دادمش رفت و هنوز هم جایگزینش نکردم و اگر بشه کامپیوتر شخصی رو کنسول دونست یه لپ تاپ دارم 3 تا پیسی یک زمانی هم خوره ی بازی بودم الان دیگه پیر شدم حوصله ندارم یا شاید هم بازی که خوشم بیاد گیرم نمیاد

کلی فخر فروشی کردم خوشبختم
    Last edited by sonixax; 23-04-2011 at 21:59.

2. 6 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سلام
    خبر جدیدی از -- اسلیم نیست؟
    هنوز نه ، خبری نیست - آخرین خبر ها رو اینجا بخونید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بابا پس من بیچاره کی میتونم با اسلیمم که متاسفانه 2011 تولید شده همه بازیها رو اجرا کنم؟

پروفشنال abol_fa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    كنار كارون....

پيش فرض

عزیزم نگرفتی چی میگم ، من ایران نیستم .
    در مورد آی پی هم گویا شما بنده رو خوب نمیشناسید
    میلاد هستم ، بیش از 10 سال سابقه برنامه نویسی - مسلط به زبانهای PHP و JavaScript و اندکی تسلط به C# و C++ و C و AS
    4 سال سابقه ی مدیریت شبکه و تسلط کامل به Mysql و HTML و XML و آشنایی نسبی با تکنیک های Ajax
    هنوز دانشگاه نرفتم ولی دوره ی کالج رو توی کوندیش کالج انگلیس تموم کردم و دارم آماده میشم برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های خارج از آلمان ، در حال حاضر ساکن آلمان هستم و دلیل دانشگاه نرفتنم اینه که میخوام آلمان رو ترک کنم .
    این بیوگرافی بود

حالا کنسولو گرافی :

اول از همه آتاری خریدم ، بعدش میکرو جنیوس (همون نینتندو) ، بعدش سگا جنسس ، بعدش Ps2 که تا الان هم دارمش (البته موقع نصب مودچیپ شهیدش کردم) ، 360 و Psp و Ipad و Ipod Touch 4 و Iphone 4 و Wii رو هم همین الان دارم - یه Ps3 فت باندل GTA IV داشتم - خریت کردم کادوی تولد دادمش رفت و هنوز هم جایگزینش نکردم و اگر بشه کامپیوتر شخصی رو کنسول دونست یه لپ تاپ دارم 3 تا پیسی یک زمانی هم خوره ی بازی بودم الان دیگه پیر شدم حوصله ندارم یا شاید هم بازی که خوشم بیاد گیرم نمیاد

کلی فخر فروشی کردم خوشبختم
    حاجی شما اینهمه سواد داری سوال منو هم جواب بده
    این کنسول رو که ه-ک میکنن چیکارش میکنن؟مثلا این Geohot واسه Ps3 کارش یه Hypervisor کشیده بود و اینا!
    یا این priv8 key ها به چه درد میخورن؟ چطوری با استفاده از اینا برنامه رجیستر میشه اصلا ربطی به رجیستر داره اینا؟
    چطوری میشه اینکاره شد؟یعنی اینا چه زبان های برنامه نویسی رو بلدن؟ اصلا واسه این کار باید تو سخت افزار سر رشته داشته باشی یا نرم افزار؟الکترونیک یا جوشکاری؟

6. 3 کاربر از abol_fa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mo(-)3en1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    می خواستم یه هارد اکسترنال واسه ایکس باکسم بگیرم !
    هارد خود ایکس باکس گرونه ظرفیتشم پایینه !
    می خوام یه 500 گیگه اکسترنال بگیرم!
    به نظرتون چی بگیرم بهتره ؟

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

medal of honor

شرمنده این MOH میشد
    آخیش خیالم راحت شد بابا من خودم همه چیزو کدگشایی می کنم ... این یکی نتونستم

9. این کاربر از Vahid67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrezan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقا پوریا فکر کنم منظور ایشون این دسته نقره ای هاست که دکمه هاشون رنگی نیست......

این سایت داره ولی من تا حالا از این فروشگاه خرید نکردم:
    کد:
    به نظرم اگه میخواین اینترنتی خرید کنید حتما از یه جایی که مطمئن هستید کارش درسته خرید کنید!
    در کل بهتره حضوری خرید کنید...
    نه.این مدل هم که d pad ش جدا نیست درسته بهتر از عادی ها شده ولی بازم به هم وصل هستن
    تو سایت بازیسنتر چند تا عکس گذاشته بودن بچه ها از مدلهای مختلف اما الان بازیسنتر برام باز نمیشه
    کسی اطلاعاتی در این مورد داره /؟
    یه مدل پیدا کردم (مال شرکت razer هست) razer onza

لینک :
    کد:

11. این کاربر از amirrezan95 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

حاجی شما اینهمه سواد داری سوال منو هم جواب بده
    این کنسول رو که ه-ک میکنن چیکارش میکنن؟مثلا این Geohot واسه Ps3 کارش یه Hypervisor کشیده بود و اینا!
    یا این priv8 key ها به چه درد میخورن؟ چطوری با استفاده از اینا برنامه رجیستر میشه اصلا ربطی به رجیستر داره اینا؟
    چطوری میشه اینکاره شد؟یعنی اینا چه زبان های برنامه نویسی رو بلدن؟ اصلا واسه این کار باید تو سخت افزار سر رشته داشته باشی یا نرم افزار؟الکترونیک یا جوشکاری؟
    ببینید در اصطلاح عامیانه بهش میگن Exploit .
    هکر ها میاند و تمام ورودی ها و خروجی های کنسول رو بررسی میکنند و انواع Inject ها رو روش انجام میدند تا یک چیزی برای نفوذ پیدا کنند و بعدش از همون طریق سیستم رو هَک میکنند .

Private Key هم چیز زیاد سختی نیست .

ببینید فرض کنید که یک عدد N رقمی داریم که از ضرب دو تا عدد اول تشکیل شده .
    حالا فی N رو حساب کنید ، یک عدد بین 1 و فی N به صورت تصادفی انتخاب کنید .
    این میشه بخشی از کلید عمومی .

حالا اگر یک عدد پیدا کنیم که باقیمانده ضرب آن عدد با عدد قبلی که به دست آوردیم نسبت به فی N بشه 1 بخشی از کلید خصوصی رو داریم .

الان عدد N و اون عددی که در دور اول بدست آوردیم میشه کلید عمومی و باز عدد N و اون عددی که در دور دوم بدست آوردیم میشه کلید خصوصی .

حالا اگر هر داده ای با اون کلید عمومی کد بشه ، فقط و فقط با کلید خصوصی رمزگشایی میشه .

به این شیوه رمزگذاری میگند RSA .

بذارید یک مثال ساده هم بزنم :

دو تا عدد اول انتخاب کنید :
    p = 61 and q = 53
    N رو محاسبه کنید :
    n = 61 · 53 = 3233
    فی N رو محسابه کنید :
    φ(3233) = (61 − 1)(53 − 1) = 3120.
    یک عدد بین 1 و 3120 انتخاب کنید :
    e = 17.
    D رو پیدا کنید :
    فرمولش این میشه :

d = 2753

حالا کلید عمومی که در دست همه هست میشه : n = 3233, e = 17

و کلید خصوصی که فقط و فقط دست تولید کننده هست میشه : n = 3233, d = 2753

حالا فرض کنید که میخوایم عدد 65 رو با این کلید کنیم و بعدش کد گشایی کنیم ، این طوری میشه :

c = 65^17 (mod 3233) = 2790

و اگر بخوایم عدد 2790 رو با کلید خصوصی که داریم رمزگشایی کنیم این طوری عمل میکنیم :

m = 2790^2753 (mod 3233) = 65.

این یک مثال ساده بود برای کد کردن عدد 65 و رمزگشاییش ، ^ هم علامت توان هستش .

اون داستان کلید خصوصی و عمومی که توی برنامه ها میبینید دقیقا همینه و حتی شیوه رمز نگاری HTTPS هم همین طوریه و غیر قابل استخراج (البته با کاپیوتر های فعلی) .

حالا یک وقتهایی بازی سازان توی بازی ای که تولید میکنند سوتی میدند و کد امنی نمینویسند و هکر ها هم این سوتی رو پیدا میکنند و کدی که خودشون نوشتند رو از طریق همون Exploit ای که پیدا شده و با امضایی که هرگز نتونستند استخراجش کنند به خورد کنسول میدند ، یعنی کد خودشون رو جایگزین کد اون بازی یا برنامه خاص میکنند ولی با امضای کد شده که برای کنسول مجاز هست اجراش میکنند - در نتیجه کنسول نمیتونه برنامه اصلی رو از چیزی که هکر نوشته تشخیص بده و اجراش میکنه و باقی داستان رو هم که خودتون میدونید .

بعد که هر فرموری هَک میشه ، کمپانی سازنده میاد جلوی اون Exploit قبلی رو میگیره در نتیجه دیگه نمیشه از طریقش برنامه ای که هکر نوشته رو اجرا کرد .

حالا اگر کسی بتونه کلید خصوصی رو استخراج کنه ، پوست کمپانی کندست ، یا باید در کنسول رو تخته کنه و یا باید امضا رو عوض کنه که در این صورت تمام بازی های قدیمی تر دیگه روی کنسول اجرا نمیشند

البته این فقط و فقط یکی از روشهای رمزنگاری هست که البته هَک کردنش هم خیلی سخته - برای همین Ps3 خیلی طول کشید که هَک بشه .

در مورد هَک 360 داستان یک مقداری فرق میکنه ، در این روش میاند و فرمور خود درایو رو دستکاری میکنند و فرمور جدید اول و آخر کلید ها رو نادیده میگیره و اطلاعات رو برای پردازش ارسال میکنه و بازی ها اجرا میشند .

حالا فکر کنم فهمیده باشید Private Key به چه دردی میخوره ؟ با Private Key میشه داده ای که با Public Key رمزنگاری شده رو رمزگشایی کرد و ازش استفاده کرد .

دلیل اینکه مایکروسافت از روش قبلی استفاده نکرده خیلی سادست :
    مایکروسافت دوست داره که کنسولش هَک بشه .

اگر یادتون باشه ، بحث هایی داشتیم با برخی از دوستان که میگفتند امنیت سونی خفن تره و فلان و بهمان ! در صورتی که این طوری نیست - روش RSA ای که سونی ازش استفاده میکنه نخستین بار در دانشگاه MIT ابداع شده - پس نمیشه گفت مایکروسافت به تکنولوژی که خودشون تولید کردند دسترسی نداره ولی سونی و بقیه کمپانی ها دارند !!!

برای اینکاره شدن ، شما باید یک زبان برنامه نویسی سطح پایین بلد باشی .

زبان برنامه نویسی سطح پایین : زبان برنامه نویسی که به زبان ماشین نزدیکتر است
    زبان برنامه نویسی سطح بالا : زبان برنامه نیوسی که به زبان انسان نزدیکتر است .

و باید تا حدودی هم الکترونیک و طراحی سیلیکون بلد باشید - این طوری میتونید این کاره بشید و Exploit های کدهای مختلف رو استخراج کنید و از اون طریق کدی که خودتون نوشتید رو تزریق کنید به برنامه و توی کنسول اجراش کنید و درنتیجه هَکش کنید .

برای یاد گرفتن موارد بالا میتونید برید الکترونیک بخونید و برنامه نویسی رو هم در کنارش تا سطح خیلی بالا یاد بگیرید ، میتونید هم خودتون مطالعه کنید یاد بگیرید .
    ولی هیچ کدوم اینها یک شبه این کاره نشدند - خیلی ها از 10 سالگی شروع به برنامه نویسی میکنند خیلی ها هم مثل من از 15 سالگی و باز برنامه نویسی داریم تا برنامه نویسی .
    مثلا من هرگز برنامه نویسی میکرو کنترلر ها و چیپ ها رو انجام ندادم برای همین نمیتونم اینکاره بشم ، مگر اینکه برم یاد بگیرم که به درد من نمیخوره .
    اگر شما میخواید کرکر بشید ، فقط یادگیری یک زبان برنامه نویسی سطح پایین براتون کافیه ، ولی اگر میخواید بتونید کنسول هَک کنید یا کارهای اینطوری انجام بدید باید طراحی سیلیکون و الکترونیک رو هم یاد بگیرید چون فقط با نرم افزار سر و کار ندارید و باید بتونید Exploit های سخت افزاری رو هم پیدا کنید و در عین حال بتونید عملکرد سخت افزار رو مانیتور کنید تا بفهمید که چه طوری نرم افزار رو اجرا میکنه که در نتیجه ی این آگاهی بتونید کامپایلر مناسب رو بنویسید که برنامه ای که نوشتید رو برای ماشینی که قراره روش اجرا بشه کامپایل کنه . و اگر بتونید از طرز کار سخت افزار کنسول آگاه بشید و برنامه نویسی هم بلد باشید میتونید شبیه ساز (Emulator) اون کنسول رو هم بنویسید .

طبیعتا هرچی سخت افزار یک کنسول بازی پیچیده تر و قوی تر بشه ، سر درآوردن از چگونگی اجرای کد ها و ساختار پردازنده هاش هم سخت تر میشه و شبیه ساز هاش زمان بیشتری طول میکشه که نوشته بشند .

در ضمن امضاتون هم کمی توهین آمیزه دوست گرامی .
    Last edited by sonixax; 24-04-2011 at 01:53.

13. 11 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

ببینید در اصطلاح عامیانه بهش میگن Exploit .
    چند روز طول کشید اینارو نوشتی؟
    ما که هیچی نفهمیدیم
    زیر دیپلم صحبت کن هوی!

15. 2 کاربر از alireza_sun72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

کی می گه من رفیقم بیژن داخل مغازش بازی های اورجینال 360 رو داره
    می خوای فردا دارم می رم دفترچه خدمتم رو بگیرم یه سر می رم مغازش یه چندتا عکس از بازی هاش می گیرم
    دوست عزیز اگه تو مغازه ی دوست شما چهار پنج تا بازی اوریج 360 هست دلیل بر این نمیشه که شما بتونی تو تهرانم بازیهای اوریج 360 رو پیدا کنی......

الان اگه تو تهران بگی بازی اوریج 360 همه مسخرت میکنن،الان دیگه خیلی وقته که بازی اورجینال 360 پیدا نمیشه..........
    Last edited by Alex Fera; 24-04-2011 at 10:59.

17. 3 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •