تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2292 از 4105 اولاول ... 1292179221922242228222882289229022912292229322942295229623022342239227923292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,911 به 22,920 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

فرد فراری رو تا چند ماه واسه بازداشتش پیگیر هستن ؟ کسی اطلاع داره !؟

اگه کسی بعد 1 الی 2 سال فرار دوباره بخواد برگرده تجدید دوره میشه ؟؟

اگه تجدیید دوره بشه میتونه دوباره دفترچه بگیره و از اول پست کنه ؟؟؟ و مثلا از ارتش بیوفته سپاه یا نیرو انتظامی ؟؟
    اگه مدت مشخصی وجود داشته باشه نمی شه بهش اکتفا کرد. چون در مورد سربازی قوانین براحتی تغییر می کنن.

اگه تو آموزشی فرار کرده باشه که باید دوباره آموزشی رو بگذرونه. در دوره یگان به ادامه خدمت می پردازه البته در هر صورت اضافه خدمت و دادگاه و اینا رو داره. ( نیرو انتظامی فکر می کنم در صورت وقفه دوباره یه مدت می فرستن آموزش)

دوباره دفترچه پست کردنی در کار نیست. در همون نیرو بکار گرفته می شه.

چرا این سوال ها رو می پرسی می خوای فرار کنی؟

ما الان در خدمت کسی رو داریم در سال 84 فرار کرده بود دوباره برگشته. فراری از سال 89 و 88 داریم. همشونم یه جایی کارشون گیر کرده مجبور شدن برگردن.

یکی دو نفر بودن دژبان خفتشون کرده بود. خلاصه آخر و عاقبت نداره اصلا
    Last edited by campuzlit; 08-07-2014 at 20:55.

2. این کاربر از campuzlit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

شنیدم قانون جدید اینه که هرکی توهرشهری هست همون شهرمیفته
    مثلا اگه تهران باشی توتهران میفتی ایا این واقعیت داره
    قانون نیست ! ولی مثلا اونایی که بچه تهران هستن رو میندازن تهران و بعد از تکمیل ظرفیت تقسیم میشن سایر شهرها.

اگه تجدیید دوره بشه میتونه دوباره دفترچه بگیره و از اول پست کنه ؟؟؟ و مثلا از ارتش بیوفته سپاه یا نیرو انتظامی ؟؟
    مشخص نیست.

بیشتر اینگار دل بخواهی دنبال یکی میفتن.

اگه تو آموزشی فرار کرده باشه مجدد باید از ابتدا آموزش ببینه و خدمتش از اول شروع میشه. ولی اگه تو یگان فرار کنه خدمت قبلش حساب میشه و علاوه بر مدت باقی مونده خدمتش طبق قانون جدید ( 21 ماه یا بعدا شاید 24 ماه ) باید یه اضافه خدمت هم بکشه و طبق نظر

دادسرا بازداشت یا جریمه نقدی هم میتونن ببرن.

تو هر ارگانی که خدمت کردی و فرار کردی اگه بعد 10 سال هم برگردی تو همون ارگان باید خدمت کنی.

میدونم اینارو، معاف از رزم یعنی چی؟ چیکارا میکنم؟ چیکارا نمیکنم؟ اصلا معاف از رزم یعنی چی؟ برا منی که لیسانس دارم و کسی که دیپلمه تفاوتی هست؟
    کلیتش اینه که در زمان جنگ به شما کارای رزمی و عملیاتی نمیدن. که البته برای خدمت هم همینطوره و به شما کارای سبک تر میدن .

تو آموزشی یه مقدار کمتر فشار میارن بهتون و معمولا اونایی که معاف از رزم هستن رو تو یه گروهان یا گردان جمع میکنن و جدا آموزش میدن که سبک تر از آموزش سایرین هست.

تو یگان هم اگه قانونی برای معاف از رزما داشته باشن ، مثلا پست نمیدی یا کمتر پست میدی و ...

برا دیپلم ممکنه معاف از رزمی بیشتر به کارش بیاد تا یه لیسانسه.

مثلا برا لیسانسه اگه ناجا سر چهار راه بخواد بیفته به خاطر معاف از رزمی شاید یه کار اداری بهش بدن.

بازم سوالی بود بپرس

دوستان خوشبختانه بنده امروز بعد از رد شدن کفالت پدرم با داشتن برادر بزرگتر که دارای معافیت پزشکی بود
    از طریق بهزیستی که اقدام کرده بودم نامه رو نظام وظیفه گرفت و پدرمو دیدن و با کفالت بنده موافقت شده
    فقط باید استعلام پدر و مادرم رو از ثبت احوال بگیرم
    یعنی به خاطر از کار افتادگی معاف شدی؟

میخوام بدونم هنوز این قانون اجرا میشه.

واقعا یکی از ارزو هامه که توسربازی یه جایه بدآب وهوا وجنگلی بیفتم کلی ازم کاربکشن وبابی رحمی باهام رفتارکنن دوستان دوعاکنید
    خدا حاجت دلتو بده

Last edited by AMIR MOHAMMAD . M; 08-07-2014 at 20:57.

4. 3 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه prance666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوسته عزیز من پدرم رو اول از طریق خوده نظام وظیفه به علت از کار افتادگی اومدم اقدام کردم که متاسفانه اونجا گفتن برادرت هم باید از کار افتاده بشه تا معاف بشی و برادرمو ارجاع دادن به بیمارستان امام سجاد اونجا هم نامه رو زدن بعد روزه یک شنبه برادرم رفت نظام وظیفه اونجا دوباره دیدنش و رد کردن و پرونده من شد یک جواب مثبت که برای پدرم بود و یک جواب منفی
    من چون از قانون بهزیستی خبر داشتم و میدونستم بهزیستی میاد قانون نظام وظیفه رو دور میزنه پدرم رو از یک ماه پیشش بردم تحت پوشش بهزیستی و کلی دوندگی داشت اونجا نامه منو زدن پدرم به علت نقص عضو و نابینایی یک چشم و کم بینا بودن چشم دیگر پدرم شرایطه معلولیتش شدید زده شد و امروز رفتم نظام وظیفه پدرم رو دیدن و ساعت 10 صبح جوابش اومد که گفتن طبق قانون ماده 6 موافقت شده
    بعد ازشون پرسیدم آموزشی باید برم یا نه
    اونجا گفتن کفالت هنوز آموزشی نداره

6. 2 کاربر از prance666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
    مطلبت خیلی عالی بود..لطفا ادامه بده..فقط بگو با دیپلم یا زیردیپلم هم طرف رو میبرن راهور و راهنمایی رانندگی..(من دیپلم دارم..)
    همچنان از مزایا و معایب خدمت در نیروی انتظامی مناطق لب مرز درگیر و غیر درگیر..و همچنین که گفتی کلانتری..
    مرسی
    وسط كوه نگهبان مواد منفجره بودم!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

من سپاه بود خدمتم و 50% از لیسانسه های پادگانمون گروهبانی داشتن و حتی دوست خودم که ارشد برنامه نویسی بود ستوان 3 بهش داده بودن.

درجشون هم یک و دوش یادم نیست فقط یادمه ما میگفتیم 3موز 2 و 1 خیار. حالا خودت حساب کن.

این آمار ماله حدود 3 یا 4 سال پیش تو اوایل خدمت من بوده.

حالا شاید جدیدا زیاد کردن درجه هارو.
    نه درجه ها زیاد نشده

سپاه بودی که درجه ها رو بلد نیستی ارتش و ناجا بودی فولت میکردن

سه موز یه خیار = اس 2
    سه موز دو خیار = اس 1

من هم زمانی که خودم خدمت کردم و هم قبل و بعد اون نشنیده ام که لیسانس گروهبان باشه.

سلام دوستان
    کسی می تومه منو راهنمایی کنه؟ من کارشناسیمو گرفتم و میخوام برم سربازی، من واریکوسل درجه دو دارم و هیدروسل خفیف، چند تا دکتر رفتم و تایید شده، معافیت از رزم بهم تعلق میگیره، خواستم بدونم چجوریه این معافیت از رزم من؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
    ناجا باشی پایین ترین درجه بهت تعلق میگیره، فرق خاصی نداره، فقط نسبت به جاش با توجه به اینکه واریکسل داری میتونی بهونه کنی تا از پست و... فرار کنی.

جناب امیر محمد در این مورد شما اطلاعاتی ندارید ؟
    دوست عزیز به این شایعات توجه نکنین.

سلام دوباره

1) 19 تیر اعزامم شهید باهنر کرمان..
    نوشته 6 صبح میدان سپاه باشید..!!
    راس ساعت باید اونجا باشم..یا یکی دو ساعت علافیه..میشه کمی دیرتر هم رفت ؟
    آخه اینجوری که مشخصه یه برگه میدن میگن برید ترمینال...!

2) من اگه به فرض حق انتخاب داشته باشم به نظرتون اگه تو تهران(شهر خودم) تو کلانتری خدمت کنم بهتره یا شهرستان جای بهتر خدمت کنم؟
    اینجوری که تو پست ها خوندم کلانتری خیلی بده ..فقط روزی 4 ساعت میخوابی ؟
    کسایی که کلانتری خدمت کردن بیشتر توضیح بگن....
    اگه آشنا داشته باشم بگم ترجیحا منو کجا نندازه ؟ از راهور و کلانتری و پلیس پیشگیری و....به ترتیب کدوم بدتره ؟ و کجاها میتونه بهتر باشه..؟
    مرسی
    دوست عزیز سر وثت حاضر بشین، دیگه دارین خدمت میرین و محیط نظامی با جاهای دیگه فرق میکنه، گرچه زمان ما کسانی بودن که چند ساعت هم دیر اومدن ولی در خدمت همرنگ جماعت شدن بهترینه.

واقعیت اینه که زیاد به پارتی ها دل نبندین، من خودم زمان خدمت خیلی وارد این بحث ها شدم، خیلی ها وعده میدن ولی...

البته اگه یه پارتی کلفت دارین که هم میتونید شهر خودتون رو انتخاب کنی هم یگان و... پس دیگه نباید بحث کلانتری و... بکنین چون کسی که اونها رو انجام بده، بقیش رو هم ردیف میکنه، حتی تو کلانتری هم کارتون را ردیف میکنه!

نه اگه می خواین در جریان جاهای مختلف باشین از اجایی که شما خودتون دخالتی ندارین بعد تقسیم بگین کجا افتادین راهنمایی کنیم.

شنیدم قانون جدید اینه که هرکی توهرشهری هست همون شهرمیفته
    مثلا اگه تهران باشی توتهران میفتی ایا این واقعیت داره
    به شایعات توجه نکنید.

زمان ما لیست افراد میومد تا بریم جلبشون کنیم، معمولا لیست افراد در کلانتری و یا پاسگاه مربوطه هست.

ولی ما در تورهای ایست و بازرسی که میزاشتیم این مورد رو دیدم که تعداد کسانی که از خدمت به هر نحوی فراری هستند (اصطلاحا مشمول میگفتیم) زیاده.

بستگی به شرایط داره ولی حداقل نصف آموزش رو مهمون هست.

خیر، سیستم یکپارچه هست، هر نیرویی که بوده باید از اونحا ادامه بده.

تحويل نگرفتن اسلحه و فشنگ و تجهيزات ديگه (بعدا مي فهميد اگه يه اسلحه يا فشنگ گم بشه چي ميشه ، دادسرا و ... )
    شما همچین میگی تجهیزات... کمتر جایی در ناجا باید بود و تجهیزات نگرفت (یکیش راهور)
    البته به معایب راهور این رو هم اضافه کن که اونقدر باید سر پا وایستی تا پاره بشی و آماده باش هم علی الخصوص در شهرهای بزرگ زیاده

در کل من کلانتری و یا پاسگاه را به راهور و پلیس راه ترجیح میدم.

منی که یه پاسگاه با اسلحه خانه افسر نگهبانی و اسلحه خانه مادر و.... تحویل میگرفتم اونوقت لابد جیگر بودم...

9. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

کلیتش اینه که در زمان جنگ به شما کارای رزمی و عملیاتی نمیدن. که البته برای خدمت هم همینطوره و به شما کارای سبک تر میدن .

تو آموزشی یه مقدار کمتر فشار میارن بهتون و معمولا اونایی که معاف از رزم هستن رو تو یه گروهان یا گردان جمع میکنن و جدا آموزش میدن که سبک تر از آموزش سایرین هست.

تو یگان هم اگه قانونی برای معاف از رزما داشته باشن ، مثلا پست نمیدی یا کمتر پست میدی و ...

برا دیپلم ممکنه معاف از رزمی بیشتر به کارش بیاد تا یه لیسانسه.

مثلا برا لیسانسه اگه ناجا سر چهار راه بخواد بیفته به خاطر معاف از رزمی شاید یه کار اداری بهش بدن.

بازم سوالی بود بپرس

سلام .من یه سوال دارم .

کسی که معاف از رزمه اسلحه دستش میدن ؟ منطقه عملیاتی میفرستن ؟مرز میفرستن ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما همچین میگی تجهیزات... کمتر جایی در ناجا باید بود و تجهیزات نگرفت (یکیش راهور)
    منم همينو گفتم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حذفــــــــــــــــــــــ ــــــ
    Last edited by mhei; 20-07-2014 at 11:47.

13. این کاربر از mhei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا من یعد N سال یه پست گذاشتم
    آقا من 15 کمیسیمون پزشکیم بود نرفتم!چی میشه؟
    میشه دوباره رفت؟
    من پرولاپس دریچه دارم همراه با MR+و TR+چی میشه؟

آخر فروم باز Hazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا من یعد N سال یه پست گذاشتم
    آقا من 15 کمیسیمون پزشکیم بود نرفتم!چی میشه؟
    میشه دوباره رفت؟
    من پرولاپس دریچه دارم همراه با MR+و TR+چی میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •