دو هفتست سرعت افتضاحهه رو 85 درصد سایتا خرابه موقع دانلود 30 کیلو هست
رو بقیشون که 15 درصده 110 میشه
نمیدونم اندیشه چیکار داره میکنه باز
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دو هفتست سرعت افتضاحهه رو 85 درصد سایتا خرابه موقع دانلود 30 کیلو هست
رو بقیشون که 15 درصده 110 میشه
نمیدونم اندیشه چیکار داره میکنه باز
من اندیشه ندارم
مخابرات داذم (( آشنای اول ))
دیشب حدودا از ساعت 12:30 تا 1:30 شاید بگم بالای 10 20 بار قطع و وصل شد (( چراغ مودم میپرید ))
خیلی رو اعصاب بود !![]()
منم اندیشه هستم...256 16 گیگ... الان یه هفتست سرعت دانلودم که همیشه رو 120 بود اومده بین 90 تا 100 ، سایت ها هم کند باز میشن. با گوشی هم میخوام از گوگل پلی یه برنامه ای بیارم فوق العاده کند و خسته کننده دان میشه...
زنگ زدم پشتیبانی میگم مشکل از طرف شماست ...میگه: نه تا موقعی که سرعت دانلود شما پایین تر از 30 نیومده حق نداری اعتراض کنی!!! هیچی دیگه، منت هم به سرم گذاشت که سرعت تشویقی داریم یه شما میدیم... کلا اینا اول سنگ پای قزوین بودن بعد شدن پشتیبانی اندیشه والا
آدرس : رشت-حاجی آباد (خیابان انقلاب)، کوچه سردار، نبش بن بست سوم، پلاک ۴۴، شرکت افزار داده سامانه.
ساعات کاری :۸ تا ۲۰
منم آشنای اولم چند هفته اس از ظهر به بعد افت سرعت و تایم اوت داریم!![]()
بعضی از دوستان در جریان هستن.من رفتم صبانت.واقعا خیلی عالیه.فقط اگه دانلود شبانه رایگان برات مهمه باید بگم تو صبانت فقط میشه ۲ برابر حجم روزانه شب رایگان دانلود کرد.ولی سرعت و پینگ و البته پشتیبانی فنی عالیه
لعنت به هرچی شرکت دزد آشغال کم فروشه آشغال فروشه یکی از یکی بدتر
یکی دانلود نداره سرعتو پینگ خوبه
یکی داره اونو نداره
بیپدرمادرا انگار نه انگر تو سال 2015 هستیم هنوز تو خاطرات دایال آپ هستن
این همه پول میگیرن فک میکنن منت سرت باید بزارن برا این سرعت ابندایی
بیشرفی هستن این وسط موندم نمیدونم کجا باید برم چیکار باید بکنم
الان از ساعت یک و نیم تا الان دو بار اندیشه قطع شده، بی صاحاب نیم ساعته میخوام زیرنویس واسه یه سریال بیارم نمیتونم. این قطعی های شبانش مال دیروز و امروز نیستا ! چند ماهه هر شب بین 12 تا 2 بامداد قطع و وصل میشه. لعنت بر خالق اندیشه مافیایی خزر
Last edited by mtn877; 21-07-2015 at 02:22.
دوستان اندیشه 1گیگ هدیه عید فطر بی خبر داده
دیشب رفتم انلاین شارژ کنم دیدم هدیه زدن و ثبت کردم 1 گیگ رو![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)