تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2292 از 3195 اولاول ... 129217922192224222822288228922902291229222932294229522962302234223922792 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,911 به 22,920 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

دوست عزیز خرید 360 در حال حاضر جنونه.........
    ولی در کل همون آرکیده که حدود 400 تا 410 هستش..........

البته فکر نکنم برای آنلاین بازی کردن بتونی بازی اوریج 360 پیدا کنید......

2. 5 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام... رفقا ارزون ترين مدل ايكس باكس كه قابليت آنلاين داشته باشه چيه؟؟؟ همون آركيده؟؟؟
    اگه فقط واسه آنلاین میخوای Slim خام بگیر قیمت هم 300 تومن !

4. 4 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

دوست عزیز خرید 360 در حال حاضر جنونه.........
    چرا مگه چی شده؟

اینو نتونستم کدگشایی کنم ...

MAH

6. این کاربر از Vahid67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا مگه چی شده؟

MAH
    دوست عزیز منظورش اینه که خریدن ایکس باکس تو این شرایط منطقی نیست اونم با این افزایش قیمت های بی سابقه البته من فکر میکنم اگه دست رو دست بذاری امکان داره گرونتر هم بشه
    حتما میدونی قراره بازی geow 3 که یکی از بهترین بازی های انحصاری ایکس باکس هست تا چند وقت دیگه عرضه میشه و امکان داره با اومدن این بازی قیمت ایکس باکس از اینی که هست بیشتر هم بشه!
    موفق باشی

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یعنی به خاطر یه بازی شما میری 200 تومن اضافه میدی برا یه کنسول 240 تومنی؟!!!!!

من نمیدونم چی تو سر بعضی از دوستان میگذره. خوب نرید بگیرید دندشون نرم دیگه از این غلطا نکن. ای بابا کلا ما مردم ایران خیلی ضعیف الاراده و ترسو هستیم. انتقاد میکنیم ولی ازون طرف هر چی به سرمون میاد رو قبول میکنیم. با همین رفتار ذلیلانه ی خودمون باعث میشیم تا دلشون میخواد بارمون کنن. تا وقتی هم این اخلاق ننگین و زشت رو داریم هیچ وقت این کشور به هیچ جا نمیرسه.

9. 2 کاربر از ali gamma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrezan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقا پوریا فکر کنم منظور ایشون این دسته نقره ای هاست که دکمه هاشون رنگی نیست......

این سایت داره ولی من تا حالا از این فروشگاه خرید نکردم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظرم اگه میخواین اینترنتی خرید کنید حتما از یه جایی که مطمئن هستید کارش درسته خرید کنید!
    در کل بهتره حضوری خرید کنید...
    نه.این مدل هم که d pad ش جدا نیست درسته بهتر از عادی ها شده ولی بازم به هم وصل هستن
    تو سایت بازیسنتر چند تا عکس گذاشته بودن بچه ها از مدلهای مختلف اما الان بازیسنتر برام باز نمیشه
    کسی اطلاعاتی در این مورد داره /؟
    Last edited by amirrezan95; 23-04-2011 at 19:45.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dath-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    بندرعباس شهر آفتاب

پيش فرض

البته فکر نکنم برای آنلاین بازی کردن بتونی بازی اوریج 360 پیدا کنید......
    کی می گه من رفیقم بیژن داخل مغازش بازی های اورجینال 360 رو جاره
    می خوای فردا دارم می رم دفترچه خدمتم رو بگیرم یه سر می رم مغازش یه چندتا عکس از بازی هاش می گیرم

من نمیدونم چی تو سر بعضی از دوستان میگذره. خوب نرید بگیرید دندشون نرم دیگه از این غلطا نکن. ای بابا کلا ما مردم ایران خیلی ضعیف الاراده و ترسو هستیم. انتقاد میکنیم ولی ازون طرف هر چی به سرمون میاد رو قبول میکنیم. با همین رفتار ذلیلانه ی خودمون باعث میشیم تا دلشون میخواد بارمون کنن. تا وقتی هم این اخلاق ننگین و زشت رو داریم هیچ وقت این کشور به هیچ جا نمیرسه.
    دوست عزیز نمی دونم من شاید برداشت بد کردم از پستتون:
    اگر منظورتون -- و این ها هست برادر من وقتی بازی 2 ت تا 5 ت می شه گرفت چرا باید برای یه بازی 30 و خورده ای بدیم
    اقتصادی فکر کن من الان 13 تا بازی از آقا محمد خریدم سر جمع شده 30 و خورده ای اما اگر اورجینالش رو بگیرم می شه 360 هزار تومن

شوخی میکنید ؟
    تحریم ؟ آلمان ؟
    دوست عزیز آلمان رو تحریم نمی کنند که آی پی های اینترنتی ایرانی رو تحریم می کنند
    هر کسی که با هر وسیله ای به اینترنت وصل می شه یه آی پی شخصی داره و با یه پیش آی پی ها ایرانی شناسایی می شن و دسترسیشون رو قطع می کنند فکر کردی کاری داره

فعلا که همه خبرهایی که شنیده میشه در حد یک شایعه هست و چیزی قطعی نشده ولی در کل نمیخواد زیاد نگران باشی چون برادرهای ه*ک*ر تا اینجای کار خیلی خوب رفتن جلو.
    خودت در نظر بگیر وقتی تونستن شرکت سونی رو شکست بدن دیگه مایکروسافت جای خوشو داره.
    موفق باشی.
    همیشه شایعه ها حقیقت پیدا می کنند(البته بیشتر وقت ها )
    ه-ک کردن که به اون صورت کاری نداره منظورم رو بد برداشت نکنید منظورم اینه که کافی گذرگاه ها و روش های قفل رو پیدا کنند باقیش با یه سری کار های فنی و نرم افزاری حله تمام این تخیر هم به خاطر تست های این گروه های ه-ک هست این گروه های برنامه ها و کار های نا مطمعا رو هیچ وقت اعلام نمی کنند تا اسم گروه خراب بشه وقتی کاملا مطمعا شدند ارائه می دند

یه چیزی یادم رفت بگم ... اسم چندتا از بازی های جدید و خوب و قشنگ رو هم بگید ...
    با تشکر
    دوست عزیز اگر عین من تازه وارد کار با کنسول ایکس باکس شدید پیشنهاد می کنم با عنوان های بازی ها بزرگ از قدیم تا جدید شروع کنید:
    عنوان های جدید(من دمو بازی های این ها رو دیدم قشنگه)
    Mortal Kombat----Crysis 2------WWE.All.Stars-----این بازی هم سبک جالبی داره deblob 2

Warriors Legends of Troy
    عنوان های نسبتا قدیمی:(یا بازی کردم یا دموشون رو دیدم)
    دوستان می گن خیلی قشنگه Gears of War 2
    Assasin's Creed II----Assasin's Creed : BrotherHood----Army of Two : 40Days-----Dante's Inferno
    Vanquish---Ninja Gaiden 2---Castlevania : Lord of Shadow---God Father 2
    این بازی خیلی باحاله این جی تی آی آزادی عمل داره و تنها فرقش اینه که کابوی هستی
    Red Dead Redemption
    این یکی هم همین بالایی هست هم تو سبک ترسناکش هست بازیش رو نکردم اما بالایی رو دارم بازی می کنم عالی هست.
    Red Dead Redemption : UnDead Nightmare

تمام این بازی هایی که گفتم رو می تونید در این سایت بخرید سایتش مطمئن هست و هر سوالی هم باشه سریع جواب می دن دمشون هم خیلی گرمه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 3 کاربر از dath-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز من مطمئنم شما هنوز نتونستید بازی های انحصاری ایکس باکس رو با تمام وجودتون درک کنید!وگرنه هیچوقت یه همچین حرفی نمیزدید.
    البته طرفدارهای دو آتیشه ایکس باکس بهتر میدونن من چی میگم.
    ما بقی صحبت های شما رو هم قبول ندارم چون معمولا وقتی بازیهای این چنینی به بازار میاد خواه نا خواه قیمت ها تغییر میکنه.

از مدیران معذرت میخوام چون این پست من زیاد به تاپیک مربوط نمیشه.

14. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

MAH
    medal of honor

شرمنده این MOH میشد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    خبر جدیدی از -- اسلیم نیست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •