خیلی خوبه. اما اگر با سرور خارجی امتحان می کرد بهتر بود. اونجا هم مثل اینکه هیچکی نبوده بهش تذکر بده همه غش کرده بودن
خیلی خوبه. اما اگر با سرور خارجی امتحان می کرد بهتر بود. اونجا هم مثل اینکه هیچکی نبوده بهش تذکر بده همه غش کرده بودن
همین سرعت داخلی فکر نکنم بقیه بتونن استفاده کنن اونو برای تست زدن البته هر گوشی هم ساپرت نمیکنه
sent from Huawei mate 8
اینم تست 4جی هرمزگان جاسک
بعد چند روز امروز سرعت بهتر شده
تست با آنتن منفی93 گرفته شده با مودم 3372 و روتر 3220
sent from Huawei mate 8
توی خیابونی که همیشه تست 3g فول انتن می داد الان gsm شده نمی دونم ایرانسل داره چکار می کنه ولی امیدوارم موقتی باشه و توی همین چند روز مشکل رو برطرف کنه
ایرانسل و همراه اول تورنت خیلی بد هستن ... رایتل خیلی عالی ...![]()
الان رفتم سایت ایرانسل نوشته بود اگر گوشی فرکانس ۳۵۰۰ پشتیبانی کنه میشه به tdd وصل شد خب گوشی من tdd داره اما 3500نداره ایا بازم میشه وصل شد یا باز ایرانسل یک فناوری اورده انحصاریش کرده؟ مثل زمانی که وایمکس اومده حتما باید مودم میخریدیم ازش به وایمکس وصل بشیم. الانم داره همونکترو میکنه حالا واقعا باند فرکانسی ٣٥٠٠ هست یا اسمی این فرکانسه؟
از وقتی tdd فعالش کرده اینجوری شده قبلا فورجی انتن پر بود الان به زور میشه تریجی اونم انتن نصفع حدس میزنم اینا همه چیو اختصاص دادن به tdd دلیل دیگه ای نمیتونه داشته باشه
یه فرکانس و باندی گذاشته که کمتر گوشی داره مجبور شیم مودم بگیریم
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
هم مودمش گرونه ... هم قیمت های بسته هاش بالاست ... من که نمی خرم. .. . دوباره مودم فروشی این شروع شد
حداقل یه مودمی میزاشت که کل باند ها از جمله 3g هم داشت .... مثل Huawei E5186 که 3500 هم داره
این چیه آشغاله !
فقط یه نکته مثبت داره اینه که ایرانسل 2 3 تا شبکه اینترنت داره و حق انتخاب میده ...
Last edited by EDWARD WHITE; 03-08-2016 at 21:19.
دوباره این دزد یه سرویس جدید اورد شروع کرد گند زدن به قبلی ها , دیروز 19 بار 4G قطع شد زنگ زدم میگه بروز رسانی گفتم بروز رسانی از 24 تیر من این مشکل رو دارم 3 4 روزه مشکل نداشته امروز 19 بار قطع شده بروز رسانی ؟ گفت فرم پیگیری پر کردم
هر کی قطع میشه دریافتش زنگ بزنید چندین بار تا آدم بشن هم مشکل رو برطرف کنن هم یاد بگیرن واسه مودم فروشی خراب نکنن بقیه اینترنتا رو
فقط هم 4G قطع میشد و 3G هیچ مشکلی نداشت فقط زنگ بزنید حساب کار دستشون بیاد
Last edited by Electronic-Arts; 03-08-2016 at 23:20.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)