منظورت چیه چطوریه؟!!!
شما معاف از رزم میشی و باید برای معافی دفترچه پست کنی تا بری کمیسیون و معاف از رزم بشی و بعدشم اعزام به خدمت.
عمل جراحی هم بزار برا اواسط خدمت که با دفترچه رایگان عمل کنی و هم از استعلاجیش استفاده کنی.
منظورت چیه چطوریه؟!!!
شما معاف از رزم میشی و باید برای معافی دفترچه پست کنی تا بری کمیسیون و معاف از رزم بشی و بعدشم اعزام به خدمت.
عمل جراحی هم بزار برا اواسط خدمت که با دفترچه رایگان عمل کنی و هم از استعلاجیش استفاده کنی.
جناب امیر محمد در این مورد شما اطلاعاتی ندارید ؟
سلام دوباره
1) 19 تیر اعزامم شهید باهنر کرمان..
نوشته 6 صبح میدان سپاه باشید..!!
راس ساعت باید اونجا باشم..یا یکی دو ساعت علافیه..میشه کمی دیرتر هم رفت ؟
آخه اینجوری که مشخصه یه برگه میدن میگن برید ترمینال...!
2) من اگه به فرض حق انتخاب داشته باشم به نظرتون اگه تو تهران(شهر خودم) تو کلانتری خدمت کنم بهتره یا شهرستان جای بهتر خدمت کنم؟
اینجوری که تو پست ها خوندم کلانتری خیلی بده ..فقط روزی 4 ساعت میخوابی ؟
کسایی که کلانتری خدمت کردن بیشتر توضیح بگن....
اگه آشنا داشته باشم بگم ترجیحا منو کجا نندازه ؟ از راهور و کلانتری و پلیس پیشگیری و....به ترتیب کدوم بدتره ؟ و کجاها میتونه بهتر باشه..؟
مرسی
شرمنده ، در این رابطه تا به حال چیزی نشنیدم.
راس ساعت یه کم زودتر اونجا باش.
الافی نداره. همون 6 میرید داخل یارو یه کم صحبت میکنه و بلیط میگیرید و دوباره میاید بیرون.کلش شاید 30 دقیقه.
شهر خودت بهتره ، حالا یا سخت یا آسون. البته اگه واقعا نسبت به کلانتری تو شهر خودت بهتر باشه برو شهرستان. اگه بچه تهرانی که اصلا شهرستان خوب نیست چون به اسم بچه تهران بودنت اذیت میکنن که البته شهرستانی ها تهران براشون خوبه.
آشنا فقط میتونه یه کاری فلان پادگان بیفتی ، بیشتر ازین کاری ازش برنمیاد، میخواد هرکی باشه.
گاهی اوقات مثلا تو کلانتری میوفتی ولی برات از هرجای دیگه بهتر میشه. یعنی همه جا مثل هم نیست فقط اینطور میگن که کلانتری ها اکثرا سخته.
حـــــــــــــذفــ
Last edited by mhei; 20-07-2014 at 11:48.
شنیدم قانون جدید اینه که هرکی توهرشهری هست همون شهرمیفته
مثلا اگه تهران باشی توتهران میفتی ایا این واقعیت داره
ارتش خوبه یا سپاه یا نیرو انتظامی ؟؟
Last edited by poorya_2; 17-09-2014 at 12:27.
میدونم اینارو، معاف از رزم یعنی چی؟ چیکارا میکنم؟ چیکارا نمیکنم؟ اصلا معاف از رزم یعنی چی؟ برا منی که لیسانس دارم و کسی که دیپلمه تفاوتی هست؟
دوستان خوشبختانه بنده امروز بعد از رد شدن کفالت پدرم با داشتن برادر بزرگتر که دارای معافیت پزشکی بود
از طریق بهزیستی که اقدام کرده بودم نامه رو نظام وظیفه گرفت و پدرمو دیدن و با کفالت بنده موافقت شده
فقط باید استعلام پدر و مادرم رو از ثبت احوال بگیرم
واقعا یکی از ارزو هامه که توسربازی یه جایه بدآب وهوا وجنگلی بیفتم کلی ازم کاربکشن وبابی رحمی باهام رفتارکنن دوستان دوعاکنید
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)