من اینترنتم یکسالست
نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم اگر تخلیه کنم باید برای هیچی 200 تومن پیاده بشم که نمیتونم
مجبورم بمونم و دلقک بازی های اینا رو نگاه کنم
سرعت 120 ! والله سنگ قزوین اگر مدیرعامل مخابرات تبریز می شد این کار رو نمیکرد با شبانه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من اینترنتم یکسالست
نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم اگر تخلیه کنم باید برای هیچی 200 تومن پیاده بشم که نمیتونم
مجبورم بمونم و دلقک بازی های اینا رو نگاه کنم
سرعت 120 ! والله سنگ قزوین اگر مدیرعامل مخابرات تبریز می شد این کار رو نمیکرد با شبانه
بلی
رحیمیان
قاری کؤرپؤسی
یه خط تلفن جدید بگیرید![]()
یه خط دیگه دارم که روش نامحدود هست
مشکل من این محدود مخابرات هست که اگر قرارداد رو فسخ کنم باید پول ماهای دیگه رو هم بدم
سلام
بچه ها شما شبی میانگین توی یک ماه شبانه رایگان چند گیگ میگیرین شبانه یا کل ماه چه قد میگیرین پشت سره هم دانلود کنین منظورمه می خوام بدونم میانگین چند گیگ در ماه رایگان و چه قد میدین بابتش اگه حداکثر استفاده رو بکنین از ساعات رایگانتون
مخابرات برای من امشب یک و نیم گیگ از ساعت یک به بعد دانلود کرد و بعدش سه گیگ حجم م تموم شد و الان حجم باقیمانده صفره. ریست هم کردم مودمو دیگه اینترنت صفحه باز نمیکنه.
خوب لامصب، دانلود شبانه نخواستیم! چرا دوبل حساب کردی بی همه چیز ؟؟ با یک و نیم گیگ دانلود سه گیگمو خورد. صبح زنگ میزنم به پشتیبانی مزخرفشون ببینم جه ..... خوردن بدون اطلاع مشتری.
صبح چرا ؟
همین الان زنگ بزنید
زنگ زدم ... گفتند دانلود رایگان شده از ساعت 2 تا 7.
منم 3 گیگم رو از ساعت 1 تا 2 شب که دانلود رایگان شروع شه مصرف کرده ام و حجمم شده 0.
میپرسم خب، حجمم صفر شده چرا این تو ساعت دانلود رایگان، یکهو حجمم صفر شد و دانلود استارت نخورد؟
چرا الان که حجمم 0 شده، شب از ساعت 2 به بعد میزنم دانلود نمیکنه؟؟ هنوز 25 روز از سرویسم مونده.
مخابرات کوفتی دستشونه نمیان یک خبری با اس ام اس بدن که آقا ساعت دانلود رایگان تغیر یافته. اما از صبح تا شب هی اس ام اس تبلیغات خودشون و اطرافیانشون و هزارجور مزخرفات میاد. میگه اخبار تو سایتمون هست. بابا مگه ملت بیکارن هر روز و هر ساعت به سایت شما سر بزنن ببینن چه ___ دارین میخورین اونجا.
اول اومدن سرعت 128 نامحدود رو کردن 13 !!
بعدش اومدن 2 تا 8 هزار ارزش افزوده و مالیات و ... گزاشتن روش.
بعدش سرعت بقیه ی سرویس ها از 512 تا 5 مگش شده همون 512 تا !!!
بعدش ساعت دانلود رایگان کم کردن.
بعدش ....
لامصب نمیزاره یکی مثل شاتل بیاد سرویس بده تو شهرستانها.
دزد در حد خودشونن، هیچ دزدی به پاشون نمیرسه.
یه عکس طنزی بود مقایسه کرده بود اعتراض در خارج و اعتراض در ایران رو . این حکایت واقعیه ماس . کو؟ کسی هست اعتراض کنه؟ جمله ی خلایق هر چه لایق واقعا برازنده ی ماست . ما لایق بودیم میرفتیم ابوریحان راهپیمایی اعتراض آمیز میکردیم اما من برم میشه فقط یه نفر . با دوسه نفر نمیشه اعتراض کرد
دونن گجه ساعت 11 ده دوزلدی اوز اوزونه
البته زنگ ویرمیشدیم دمیشدیلر بیزدندی
دا بولمورم نه ایش گوروردولر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)