تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2291 از 2365 اولاول ... 1291179121912241228122872288228922902291229222932294229523012341 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,901 به 22,910 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام دوستان به نظرتون پخش 300u کنوود و امپ 1004 سونی چهار کانال 70 ار ام اسی رو بفروشم بجاش یه ضبط xb100 بگیرم؟باند ها رو بزنم به امپ داخلی xb100 برا ساب هم که امپ مونو دارم چون اینطور که شنیدم امپ داخلی xb100 باند های تا 85-80ار ام اس رو کامل جواب میده
    سلام نه اقا ارزش نداره بعد سبک صدایه این دو پخش متفاوته از کجا معلوم از صدایه پخش سونی خوشت بیاد؟ سونی هم تو ۴ اهم ۴۰-۴۵ rms میده باز از امپلیت ضعیفتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خلیج همیشه فارس

پيش فرض

نمیدونم بعضیا فکر کنم دوخته باشن چسب زدنش هم کار خودت نیست بهتره بدی یه تعمیرکار درستش کنه
    تعمیرکار خوب و با سلیقه توشهرمون نیست بخاطر همین میخام خودم درستش کنم

دوستان اگه کسی اطلاعاتی داره لطفه من رو هم راهنمایی کنه
    اگه شماره تعمیرکار خوب هم دارید لطف کنید داست کپ رو فقط باید با ی چسب مناسب بچسبونم.چیز خاصی نداره
    Last edited by hadi_w; 22-12-2017 at 12:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منم آخرش به نتیجه قطعی نرسیدم سر این قضیه!!

من با مطالعه مختصری که داشتم و توصیه هایی که شنیدم از افراد مختلف، فهمیدم به طور کلی، سه تا رویکرد هست اینجا

یکی اینکه شما لزوما لازم نیست به اندازه Max توان RMS بلندگوت به اون وات بدی (مثلا اگه 80 هست، 60 هم کافیه)

دومین رویکرد میگه بدلیل اینکه معمولا به خاطر افت توان ناشی از سیستم های برق استاندارد ما اتلاف توان داریم و سیستم استاندارد به ما 14 ولت برق نمیده و مثلا بین 1 الی 2 ولت کمتر به ما برق میده و از اونجا که بر اساس استاندارد CEA2006 توان RMS بلندگوها بر اساس برق 14 ولت هست(البته اگه آمپلیفایر ما این استاندارد رو داشته باشه)، پس برای اینکه ما به حداکثر توان برسیم لازمه که بین 20 تا 30 وات قدرت آمپمون بیشتر باشه تا همون توان بلندگو رو بصورت حداکثر داشته باشیم (یا اینکه برق رو تقویت کنیم و هم توان بلندگومون آمپ رو بگیریم)

سومین رویکرد میگه ایرادی نداره اگه 20 الی 30 وات توان بیشتر ما بدیم به بلندگو و بلندگوهای با کیفیت تحمل میکنن!!!

تو همین انجمن هم بین اساتید سر این موضوع اجماع واحدی نیست!

سوال شما دقیقا سوال من هم هست! حالا اینکه واقعا کدوم یکی از این سه رویکرد و یا رویکرد های دیگه که من اشاره نکردم درسته بد نیست جوابش رو بدونیم و بهش برسیم.

الان شما تو سایت فوکال که برین برای بلندگوی من (165FX) نوشته توان لازم برای راه اندازی از 8 تا 80 وات و این کاملا درسته من الان با هدیونیت جدیدم(پایونییر Z7050) حداقل تا ولوم 50 درصد صدای خوبی از این بلندگوها دارم در میارم(بدون آمپ) و خب طبیعیه هدیونیت من نهایتا 20 وات RMS به هر کانال میده و طبیعیه که من روی تنظیمات دیفالت و Flat و off بودن همه گزینه ها وقتی صدارو از 40 درجه پخش مثلا به 27 میرسونم اوکیه و بیشتر از اون دیگه کیفیت لازم رو نداره و دیستورت میشه!! ولی سوال و نکته اینجاست! اگه من مثلا یه آمپ 40 واتی با کیفیت به همین بلندگوها وصل کنم(2 برابر توان هدیونیتم) آیا دیگه تا ولوم 40 هم دیستورشن نخواهم داشت؟ یعنی دیگه فوکال 165FX درایو کامل میشه؟ (وقتی که فقط با 20 وات از 40 ولوم تا 27 دیستورشن نداره)!!

فهمیدن واقعی این موضوع در سیستم های کیفیتی کمک شایانی به جواب سوال شما و من میکنه تا هم بدونیم چه آمپی رو تهیه کنیم و هم اینکه هزینه زیادی صرف مثلا ماسکونی AS100.4 نکنیم! یا اینکه بفهمیم حتما باید As100.4 رو بگیریم و هزینشو بپردازیم تا به نتیجه دلخواه برسیم!!(گفتن این مدل فقط صرفا یه مثال بود و هیچ منظور خاصی پشتش نبود)
    سلام. من نظرمو بگم نا اگه اساتید اومدن کاملش کنن
    اولا رسیدن به برق 14 ولت در خودرو کار سختی نیست. بستگی به باتری و کابل برق داره. من تو ماشین پرشیا با باتری اتمی دلکور 74 و پک 4 گیج استریت وایرز بدون هیچ دستکاری برق 14 دارم.
    در مورد ولوم که فرمودید الان تا 27 اوکیه و امپ ببندم احتمالا تا مثلا 35 باید اوکی باشه خدمتتون بگم که امپ پیچ تنظیم گین داره شما میتونی گین رو ببندی و تا اخرم زیاد کنی صدا اصلا دیستورت نشه و میتونی گین و انقدر باز کنی که یکم صدا رو زیاد میکنی دیستورت بشه. روش های تنظیم درست گین با توجه به خروجی پخش در همین فروم هست که حمید اقا زحمت کشیدن و نوشتن.
    در مورد سه رویکردی که نوشتید داستان اینجوریه که شما با 60 وات هم میتونید یه کمپ 80 وات رو راه بندازید ولی طبیعیه که 100 درصد قدرت رو نداید. نکته مهم اینه که وات با حجم رابطه داره ولی این رابطه مستقیم نیست . مثلا اختلاف حجم صدا اگه 60 وات بدی یا 80 وات شاید 10 درصد هم بشه ولی تو نسبت وات ها میبینیم که 25 درصد توان بیشتری دادیم. رابطه ریاضی داره اینا. حجم صدا با واحد دسی بل اندازه گیری میشه. چون برای خیلی افراد اختلاف 10 درصدی حجم چندان تاثیری نداره گفته میشه با 60 وات هم کارت خوب راه میوفته.
    شما وقتی 1 امپ 60 واتی دارید میتونی انتظار داشته باشی کمی کمتر از 60 وات به کامپ برسه . از طرفی وقتی امپ باکیفیت و همچنین کامپ با کیفیت داشته باشید میتونید کمی بیشتر از توان تحمل rms کامپ هم بهش وات بدید. این خیلی به امپ بستگی داره پس اینجا امپ قوی و البته با کیفیت ارزشمند میشه . اون امپ با قدرت کنترلی که داره از دیستورشن تا حدی جلوگیری میکنه و البته کامپ هم باید اینجا کیفیت خودشو ثابت کنه.
    در امپهایی نظیر پایونیر های امروزه بازار ایران واتی که گفته میشه امپ میده : اولا خیلی هاشون اون توان رو نمیدن دوما اگر هم بدن صدا اونقدر با کیفیت نیست که ادم دلش بخواد حتی از تمام توان امپ و کامپ استفاده کنه؛ چه برسه به بیشتر.
    مخلصم.
    Last edited by amirsein; 22-12-2017 at 16:52.

4. 3 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام
    این سیستم دیگه اعصاب منو خورد کرده نمیدونم مشکلش چیه یکی از دوستان یه ساب دست دوم مثل ساب خودم خریده با امپ ام بی 9600 و پخشش هم 8019 کنوود ماشینش هم سمنده از کنار ماشینم رد شد موجی که میزد ماشین منو تکون میداد داخل ماشین که نشستم سرمو تمام صندلیا رو میلرزوند با بیسش شیشه های ماشین موج میزدن حالا منم امپ مونو گرفتم کلی بیشتر از اون خرج کردم برا امپ ولی بیسش مثل اون نشده تازه ماشین اون سمنده ماشین من پرایده
    Last edited by farshad0123; 22-12-2017 at 19:19.

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

سلام
    این سیستم دیگه اعصاب منو خورد کرده نمیدونم مشکلش چیه یکی از دوستان یه ساب دست دوم مثل ساب خودم خریده با امپ ام بی 9600 و پخشش هم 8019 کنوود ماشینش هم سمنده از کنار ماشینم رد شد موجی که میزد ماشین منو تکون میداد داخل ماشین که نشستم سرمو تمام صندلیا رو میلرزوند با بیسش شیشه های ماشین موج میزدن حالا منم امپ مونو گرفتم کلی بیشتر از اون خرج کردم برا امپ ولی بیسش مثل اون نشده تازه ماشین اون سمنده ماشین من پرایده
    تو اینجو مواقع که ساب ها شبیه همه و صدا ها فرق داره
    یا مشکل از باکس سابت هست که مناسب سابت نیست
    یا مشکل از تنظیم آمپلی فایر و تنظیم از روی پخش هست

ببخشید یه بار دیگه مشخصات سیستمت رو بگو اگه تونستی یه عکس از تنظیمات آمپلی و یه عکس از باکس سابت بفرست

7. این کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه m6788's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان نظرم عوض شد میخوام روی 206 ام برای درهای جلو هلیکس e6x2 و برای درهای عقب e5x2 بگیرم و هدفمم فقط داشتن کیفیت بالاس و نمی خوام خیلی بکوبه بنظرتون مناسبه این ترکیب؟ و یه آمپ قیمت مناسب هم واسه این ترکیب پیشنهاد بدین لطفا
    توان e6x2 و e5x2 هم بترتیب 60 و 50 وات آر ام اس هستش
    پخش فابریک ماشین هم فک کنم خروجی rca نداره با این وجود میشه آمپ بست؟
    Last edited by m6788; 23-12-2017 at 13:56.

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی اینجا صدا kicker qs65.2 رو شنیده ؟
    در حد زیرو165 گلیدن هس ؟
    از لحاظ کیفیت صدا
    .......
    یه ست پیدا شده موندم بگیرم یا نه/// قیمت حدود 800تمیر

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی اینجا صدا kicker qs65.2 رو شنیده ؟
    در حد زیرو165 گلیدن هس ؟
    از لحاظ کیفیت صدا
    .......
    یه ست پیدا شده موندم بگیرم یا نه/// قیمت حدود 800تمیر
    از دوستان کسی صدا این کامپ رو نشنیده یه راهنمایی کنه ؟
    Last edited by sadeghbb; 23-12-2017 at 19:56.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان نظرم عوض شد میخوام روی 206 ام برای درهای جلو هلیکس e6x2 و برای درهای عقب e5x2 بگیرم و هدفمم فقط داشتن کیفیت بالاس و نمی خوام خیلی بکوبه بنظرتون مناسبه این ترکیب؟ و یه آمپ قیمت مناسب هم واسه این ترکیب پیشنهاد بدین لطفا
    توان e6x2 و e5x2 هم بترتیب 60 و 50 وات آر ام اس هستش
    پخش فابریک ماشین هم فک کنم خروجی rca نداره با این وجود میشه آمپ بست؟

شما از طریق ورودی High Level که الان اکثر آمپ ها دارن و با یه تبدیل مخصوص این ورودی این امکان رو دارین که آمپتون رو به پخش هایی که RCA ندارن(مثل اکثر پخش های فابریک) متصل کنین، منتها معمولا پخش های فابریک کیفیت صوتی چندان مناسبی ندارن که اگر با این موضوع مشکلی ندارین و فکر میکنین همین کیفیت هم جوابگو هست و تنها به تقویت توان ورودی برای کمتر شدن دیستورشن صداتون فکر میکنین میتونه این کار جوابگو باشه.

برای راه اندازی هلیکس E6X.2 و E5X.2 اگر رنج هزینه معقول و متناسب باشه هلیکس مدل D4 به نظر کاملا جوابگوی این درایورها باشه و مشکلی برای ساپورتشون نداره.

شما میتونین به جای E6X.2 از کامپوننت همین سری یعنی E62C.2 هم استفاده کنین که خب بحث استیجینگ صوتی خودروتون تو شنیدن موزیک(بدلیل هم محور نبودن ووفر و توییتر) و همینطور تفکیک صداتون رو ارتقا میده که خب طبیعتا با افزایش هزینه هم خواهد بود ضمن اینکه در این حالت میتونین از مدل بهتر Gfour هلیکس برای درایو بلندگوهاتون استفاده کنین.

تجربه شخصی خود من با هلیکس E5X.2 خیلی مثبت بود و تفاوت رو با مدل های معمولی تری چون جی بی ال، پایونییر و کنوود موجود در بازار ایران! حس کردم، به نظرم از لحاظ حجم و حتی میدبیس صدا هم اوکی بود(نظر شخصی) منتها ممکنه سلیقه ای دیگران چیز دیگه باشه و همینطور انتظارشون، اما در کل انتخاب بلندگوهای سری Espirit هلیکس + آمپ های سری G در رنج متوسط هزینه ای برای یک سیستم اقتصادی کیفیتی میتونه مناسب باشه
    Last edited by mrm88; 25-12-2017 at 08:44.

12. این کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام. من نظرمو بگم نا اگه اساتید اومدن کاملش کنن
    اولا رسیدن به برق 14 ولت در خودرو کار سختی نیست. بستگی به باتری و کابل برق داره. من تو ماشین پرشیا با باتری اتمی دلکور 74 و پک 4 گیج استریت وایرز بدون هیچ دستکاری برق 14 دارم.
    در مورد ولوم که فرمودید الان تا 27 اوکیه و امپ ببندم احتمالا تا مثلا 35 باید اوکی باشه خدمتتون بگم که امپ پیچ تنظیم گین داره شما میتونی گین رو ببندی و تا اخرم زیاد کنی صدا اصلا دیستورت نشه و میتونی گین و انقدر باز کنی که یکم صدا رو زیاد میکنی دیستورت بشه. روش های تنظیم درست گین با توجه به خروجی پخش در همین فروم هست که حمید اقا زحمت کشیدن و نوشتن.
    در مورد سه رویکردی که نوشتید داستان اینجوریه که شما با 60 وات هم میتونید یه کمپ 80 وات رو راه بندازید ولی طبیعیه که 100 درصد قدرت رو نداید. نکته مهم اینه که وات با حجم رابطه داره ولی این رابطه مستقیم نیست . مثلا اختلاف حجم صدا اگه 60 وات بدی یا 80 وات شاید 10 درصد هم بشه ولی تو نسبت وات ها میبینیم که 25 درصد توان بیشتری دادیم. رابطه ریاضی داره اینا. حجم صدا با واحد دسی بل اندازه گیری میشه. چون برای خیلی افراد اختلاف 10 درصدی حجم چندان تاثیری نداره گفته میشه با 60 وات هم کارت خوب راه میوفته.
    شما وقتی 1 امپ 60 واتی دارید میتونی انتظار داشته باشی کمی کمتر از 60 وات به کامپ برسه . از طرفی وقتی امپ باکیفیت و همچنین کامپ با کیفیت داشته باشید میتونید کمی بیشتر از توان تحمل rms کامپ هم بهش وات بدید. این خیلی به امپ بستگی داره پس اینجا امپ قوی و البته با کیفیت ارزشمند میشه . اون امپ با قدرت کنترلی که داره از دیستورشن تا حدی جلوگیری میکنه و البته کامپ هم باید اینجا کیفیت خودشو ثابت کنه.
    در امپهایی نظیر پایونیر های امروزه بازار ایران واتی که گفته میشه امپ میده : اولا خیلی هاشون اون توان رو نمیدن دوما اگر هم بدن صدا اونقدر با کیفیت نیست که ادم دلش بخواد حتی از تمام توان امپ و کامپ استفاده کنه؛ چه برسه به بیشتر.
    مخلصم.
    من باطری ماشینم اتمی 60 آمپر هست، حالا نمیدونم خوبه یا بده و لازمه با 74 آمپر تعویض کنم یا نه

ولی اگه بشه با یک پک برق 4 گیج خوب از برندهایی نظیر استریت وایرز، کانکشن و یا چرنوف (شامل کابل گیج 4 از مثبت باطری به مثبت آمپ، فیوز قابل قبول و همینطور کابل منفی به بدنه ماشین اون هم از گیج 4 ) به برق 14 ولت برسیم که عالیه و میشه تا نمیگم 100% ولی تا 95% توان آمپ رو داد به بلندگوها

من کامپم برای استیج جلو 165FX هست که فکر کنم حدود 150 تومنی از فوکال شما ارزون تر باشه ولی فکر نکنم از حیث صدا خیلی تفاوت داشته باشن و چیزی کم داشته باشه(احتمالا موقع خرید کامپ من رو هم مدنظر داشتین)

و با توجه به تجربه دوستان در بهتر بودن سیستم تک استیجی در یک ترکیب کیفیتی و همینطور صرفه جویی در هزینه و همینطور بهم نخوردن حالت فابریکی بر خلاف استیج جلو من برای استیج عقب کواک ارزشمند E5X.2 هلیکس رو گرفتم که تو نوع خودش عالیه، هدفم هم فقط اینه که از عقب هم یه صدایی حالا بیاد ولی با کیفیت و تمرکز داستان در استیج جلو ماشینم هست و فعلا دارم به انتخاب آمپ و همینطور بودن ساب و یا نبودن ساب و در صورت بودن از نوع آندرسیت(مثلا Gladen) و یا یک ساب مثلا از همین رنج Expert فوکال(مثل کامپم) تو یک باکس سیلد 30 لیتری و یا همین ساب شما مدل RS10 تو یک باکس سیلد 30 لیتری فکر میکنم تا سیستم کامل شه! هرچند که الان با هدیونیت پایونییر Z7050 میدبیس کامپ فوکال خوبه چه برسه به اومدن آمپ!! (شایدم دمپینگ درهای جلو به این میدبیس خوب کمک کرده) رو این حساب شاید اصلا ساب نبندم(هرچند که اگه بخوام ساب داشته باشم به نظرم زیرصندلی هم تو تکمیل رنج فرکانسی کمک کنه مثل این ماشین های خوب وارداتی که اکثرا ساب زیر صندلی دارن)

14. این کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •